2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874394 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Orhan_

ben ortada bir yönetim görmüyorum her şeye koşturmaya çalışırken dar boğaza düşmüş ve debelenmekte olan bir başkan var sadece

Yönetim demeyelim de orada duran abiler amcalar diyelim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Davide Santon, Beşiktaş'ın yaptığı teklifi reddetti. Oyuncu İtalya'da kalmak istiyor.

Çevrimiçi yaço58

Başkanın açıklamalar tam fecaat başkanım sağır sultan bile duydu Beşiktaşın limiti olmadığı lafını artık yeter planlama ne lig başlıyor yapma o zaman transfer görelim ne oluyor limit yok diyoruz 2 tane stoper getiriyoruz wellinton ne getirme Alpay mirin falan götürür wellinton bizi şampiyon mu yapacak nsakala getirme mesela Rıdvan la Ahmet oynasın ama git sağlam bir transfer yap bu adamlara mensahı getirme 500 bin euro verme o zaman git kallavi Bi forvetle Bi 6 numara al etrafına gençleri yerleştir planlama olur en azından şuan elimizdeki stoper rotasyonu vida wellinton roco mirin yeni aldığımız genç Alpay Erdoğan yeri gelir necip oynar eldeki sağ bek sıfır sonrada limit falan fistan

Çevrimdışı tangaz

ben ne yönetim görüyorum ortada ne başkan ne hoca nede takım görüyorum
bu işin şakası falan kalmadı artık bırakıp gitsinlerde yerine gelecek olanlar belki doğru dürüst bir iki oyuncu alır
yoksa bu sene kümede kalma mücadelesi vereceğiz.
bakıyorumda süper ligde yeneriz kesin dediğim takım yok.
ağlaya ağlaya takımın içine ettiler.her ağladıklarında bir iki oyuncu gidiyor.
durum gerçekten ciddi birileri şunlara fenerin limitinin bizden çok daha düşük olduğunu söylesin
limiti yükseltmenin yoluda başarıdan geçiyor elindeki iyi oyuncuları gönderip alanyadan oyuncularla yerlerini doldurarakmı başarı sağlayacaksın
adamların herhalde umutla bekledikleri tek şey transfer sezonunun bitmesi.

hocada sıkıntı yok adamlar hocaya diyorki gg caner elneni burak filan o maaşları veremeyiz ona göre adam bakın diyorlar adamda tercihini 700-800lük dışarıdan adam getirip ülkeye uyumu falanla filanla uğrşacağımıza ülkeden adam bakalım mottosu ile yürüyor kötü bir seçenek gibi duruyor ama şu ekonomide su götürür sebep. hoca napsın yönetim adama al şu 30-35 lirayı git 1 kg kıyma al diyor sonra da taraftar yav bu kelle kıyma almış diyor.

yönetim bugün bırakıyorum haydı seçim dese transfer tahtası kapanır ligin 5. haftasından önce yetişmez seçim ona da pandemi nedeni ile izin alabilirsek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301158929339162626

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1301159165025562624
Roco yerine Welinton oynatmanın maliyeti:

1 milyon Euro Roco fesih +
850 bin Euro (x 3 sene) Welinton maaş +
300 bin Euro Welinton'a menajer parası.
Fatih Aksoy'un bonservisi +
Ahmet Gülay'ın yüzde kırkı

Soran olursa, limit dersiniz.

Çevrimdışı tangaz

Avcı'yı Şenol Güneş etkisi yapar diye istedim.

Ahmet Nur Çebi Feda döneminde aktif rol oynadı, yine başarır sandım.

avcı şenolun anca getir götürünü yapar
avcı transferi aynı şey gibi duruyor hani bi anadolu takımı bize karşı motivedir oyuncular asılır içlerinden biri parlar ve sen o adamı alırsın avcı da o hesaptı kariyerindeki tek başarısı beşiktaşı yenmek beşiktaşı yendi demekki iyi hoca dedi kananlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Davide Santon, Beşiktaş'ın yaptığı teklifi reddetti. Oyuncu İtalya'da kalmak istiyor.
Gelmesin zaten, uzun toplar haric bir tane olumlu hereketi yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Betis 1907'de kurulmuş.

Oyuncu bu sene 1907 Euro'ya oynar, üstünü de biz tamamlarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Alanya babacar'ı almış seneye bizde kesin iyi izlemek lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanya babacar'ı almış seneye bizde kesin iyi izlemek lazım
Ligi tanısın önce.

Şaka bir yana, transfer yapmak yerine Alanyaspor'un transfer ekibini almamız lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz Anadolu takımlarının seviyesine mi düşüyoruz derken Anadolu takımları seviye yükseltmeye karar verdiler  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Transfer plansızlığımız bizi uçuruma götürüyor, takımda neredeyse 10 tane stoper var, yönetim ve teknik heyet aklını başına almalı,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Alanya çok temiz menajer bulmuş, adamlar kazanıyordur ama Alanya'da kazandıkça sorun olmaz.
Normalde bizim işlem hacmimiz büyük olduğu için menajerlerin bize kendini pazarlaması lazım, ancak biz kulübü onlara pazarlıyoruz.

Bize çalışan menajerler: 3-5 kuruşa oyuncu çıkartayım, altyapısına çökeyim, x oyuncuyu x fiyata çakayım diye düşünüyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Francisco Montero'nun 1.5 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.(NTV Spor)
%50’si için 4,5M€ söylenmişti ?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1301198047205101569

10 gün sonra lig başlıyor peşimde koştuğumuz adama bak 3 milyon bonservis istiyorlar biz daha forvet alacağız da o takıma alışacak ta ooo bu saatten sonra gomez ayarı gelmeyeceğene göre bu kadar beklemesinin hiçbir izahı yok burak gençler maçına çıkmadı gitti kaç 1 Ayı geçti biz daha bonservis pazarlığı yapacağız kaç yaşında adam için

Çevrimdışı ALDENYX

Altınordu, Beşiktaş'la Muhayer Oktay'ın transferi için görüşmelere başladı. (DHA)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altınordu, Beşiktaş'la Muhayer Oktay'ın transferi için görüşmelere başladı. (DHA)
Kerim Alıcı ile takas edeceğimiz konuşuluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★