2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873483 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Orhan_

Fener Bayern değilde bizde Beşiktaş gibi değiliz , sıradan bir anadolu takımından pek bir farkımız yok , Çoğu anadolu takımının kadrosu bizden daha iyi

Kadromuz kötü diye fb'den kaçacak mıyız, korkacak mıyız yani?

Çevrimdışı tuncaboylu

tutmadı demekte doğru değil o da ligi bilen bir adamdı ilk macı o da saçmaladı sonra sakatlandı filan. ligi biliyor bence iş yapar :D arkada 3 ligi bilen adamla sürklase ederiz.
Eheh.

Ligi bilen Roco'yu yollamak için de 2 aydır uğraşıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu senenin en popüler içeriğini paylaşayım. Şu aralar retweet rekoru kırıyor  :ebebe:

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1176212493859004418

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bugün gördük ki Roco'yu göndermek için maaşının bir kısmını ödeyip, Welinton'u almak için 1.5 genç oyuncu göndermek de muazzam(!) bir hamle.

Yönetim satranç oynuyor olsa, ikinci hamlede şahını oynatırdı herhalde, o kadar stratejik düşünüyorlar.

Roco büyük adammış. Bundan sonra kimsenin ona laf etmeye hakkı yok.

Çevrimdışı autopsy

bence mensahın 10 numarası 8 den iyidir. 8 de savunma yapman gerekir pas atman gerekir bunlar yok 10 numarada oyun kurucu tarz değilde şut çeken tipte yine iş görürde o da beşiktaşta değil. oluyorsakanat gfilan denemek lazım dribling yapıp top keser belki eldeki kanatlarla kapışsın

Nerede denesek de pek bu seviyenin oyuncusu değil bence. Umarım ben yanlış görüyorumdur. Ljajic kalmalı ve konsantre edilmeli bir şekilde. Kendisine çok kıl oldum geçen sene ama halen en kaliteli adamı takımın. Daha iyisini alabileceğimizi pek zannetmiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın prensip anlaşması sağladığı Montero, Sivasspor maçını Beşiktaş Futbol A.Ş. Başkan Vekili Cenk Sümer’le birlikte izledi.

Montero maçı izlemiş geri dönmese bari  :D  :ebebe:

Çevrimiçi murat

Bugün gördük ki Roco'yu göndermek için maaşının bir kısmını ödeyip, Welinton'u almak için 1.5 genç oyuncu göndermek de muazzam(!) bir hamle.

Yönetim satranç oynuyor olsa, ikinci hamlede şahını oynatırdı herhalde, o kadar stratejik düşünüyorlar.

bu gün gördük ki rokonun ayagı bütün stoperlerimizden iyi   ve transfer yapmış olmak için cebine para verilip gönderilecek oyuncu da değil. bir şekilde vidaya mşteri bulsunlar roko mirin kalsın nasılsa bu kadro şampiyon olmaz.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 23:47:08 MURAT ]

Çevrimdışı tangaz

Sergen hocam yaa adam harbi efsane yine göğüs geriyor fırtınalara :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Beşiktaş’ın prensip anlaşması sağladığı Montero, Sivasspor maçını Beşiktaş Futbol A.Ş. Başkan Vekili Cenk Sümer’le birlikte izledi.

bu takımda ben her türlü oynarım göze batmam demiştir heralde.

Çevrimdışı haluk.m

tuzak filan yok bu kalibre kadroyu ancak koita paklar

O kadar çok yanlış transfer yaptık ki kalibre sonunda Koita'ya kadar düştü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu takımda ben her türlü oynarım göze batmam demiştir heralde.
Ne kadar genç varsa dolduralım takıma. Bu takımda Welinton, Nsakala ve Necip varken onlara sıra gelmez eleştirmek için  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Eheh.

Ligi bilen Roco'yu yollamak için de 2 aydır uğraşıyorlar.

o daha kavrayamamış lig bilmek için önce bir alanya lazım.

Sergen hocam yaa adam harbi efsane yine göğüs geriyor fırtınalara :claps: :claps: :claps:

Nuhun gemisi Sergen hoca captain çeşit çeşit oyuncular. :ebebe:

Bu gemi batar böyle devam ederse ama titanic misali  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

arkadaş bu montero da kaşını aldırmış  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ne satrancı yaw bu yönetim seksek oynayamaz
Ahmet Nur Çebi daha önce Feda'ya liderlik etmiş adamlardan biri, bu hataları nasıl yapıyor aklım almıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Roco büyük adammış. Bundan sonra kimsenin ona laf etmeye hakkı yok.
Siz daha durun, esas Mirin'e rahmet okuyacağız.

Çevrimdışı tangaz

Nuhun gemisi Sergen hoca captain çeşit çeşit oyuncular. :ebebe:

Bu gemi batar böyle devam ederse ama titanic misali  :tabe:

evet batar her türlü batar armatör rolüne soyunan başkan güçlü başkan güçlü beşiktaş diyordu birde güçlüymüş pehh

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu senenin en popüler içeriğini paylaşayım. Şu aralar retweet rekoru kırıyor  :ebebe:

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1176212493859004418
Feda sezonu kadrosu Şampiyonlar ligi gibi kalır bu kadronun yanında @MUSTAFA_

Çok yiyorduk ama çok atıyorduk hiç değilse atak oynuyorduk , son 5-6 haftaya kadar şampiyonluk iddiamız vardı sezonu da 3.cu bitirmiştik

Şu kadronun sezonu 3.cu bitirme ihtimali %0.099

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ahmet Nur Çebi daha önce Feda'ya liderlik etmiş adamlardan biri, bu hataları nasıl yapıyor aklım almıyor

geçen fedanın ilk transferler paylaşıldı burda, emin ol bu kadroya  rahmet okutur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ bek ve golcü transferi için görüşmelerini sürdüren siyah beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilenbilgiye göre; Beşiktaş, Bayern Münih forması giyen Mert Yılmaz’ın transferi için anlaşma sağladı.

Siyah beyazlı yönetim, yaptığı görüşmeler sonucunda Alman devi ile 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
21 yaşındaki Alman oyuncuya ise yıllık 200 bin Euro maaş verilecek.

Bayern Münih yetkililerinin Beşiktaş yönetiminden transferin resmiyete dönüşmesi için 2 gün süre istediği öğrenildi.

Teknik heyetten de Mert Yılmaz’ın gönderilmesi için rapor verilmesi durumunda Beşiktaş, Mert Yılmaz’a imzayı attıracak.

21 yaşındaki oyuncu, yeni alınacak diğer bir sağ bek transferi ile rotasyonlu olarak kullanılacak.

Geçen sezon Bayern Münih 2 formasıyla 3. Lig’de 17 maçta forma giyen Mert Yılmaz, 3 asist yaptı.

Mert Yılmaz'ın Alman devi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne kadar genç varsa dolduralım takıma. Bu takımda Welinton, Nsakala ve Necip varken onlara sıra gelmez eleştirmek için  :ebebe:
Son derece güzel bir öneri.

Bakın çıkıp biz bu adamları aldık ama hata yaptık, yola gençlerle devam ediyoruz deseler, hala geç değil.

Ama bunlar hala Ahmet Oğuz falan, aman yarabbi.

Çevrimiçi murat

Siz daha durun, esas Mirin'e rahmet okuyacağız.

3 maçta adam kese kese montero nsakala welingtona zar atar duruma geldik.roko dan mirinden çok mu kötüler degillerdir elbette bir tık altı bir tık üstü. oynatmadan adam göndermek bu sirkülasyon bizi batıran. elindeki malzemeye göre yemek yapan aşçı bulacaksın lucescu gibi yada elindeki aşçıya malzeme bu yemeği bundan yap diyeceksin. rokoyla da mirinlede oynanır ona göre oynatacaksın. boşalan mevkiye hocanın istediği tarz alacaksın hoca istiyor diye mevkiyi de zorla boşaltmayacaksın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca yönetime de mesajı çakmış.

Sağ bek ve golcü transferi için görüşmelerini sürdüren siyah beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı.

Edinilenbilgiye göre; Beşiktaş, Bayern Münih forması giyen Mert Yılmaz’ın transferi için anlaşma sağladı.

Siyah beyazlı yönetim, yaptığı görüşmeler sonucunda Alman devi ile 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.
21 yaşındaki Alman oyuncuya ise yıllık 200 bin Euro maaş verilecek.

Bayern Münih yetkililerinin Beşiktaş yönetiminden transferin resmiyete dönüşmesi için 2 gün süre istediği öğrenildi.

Teknik heyetten de Mert Yılmaz’ın gönderilmesi için rapor verilmesi durumunda Beşiktaş, Mert Yılmaz’a imzayı attıracak.

21 yaşındaki oyuncu, yeni alınacak diğer bir sağ bek transferi ile rotasyonlu olarak kullanılacak.

Geçen sezon Bayern Münih 2 formasıyla 3. Lig’de 17 maçta forma giyen Mert Yılmaz, 3 asist yaptı.

Mert Yılmaz'ın Alman devi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. (via. Murat Özen)

Güzel olur  :tabe: