2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872037 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Acilinden sağ bek 2 kanat ve santrafor lazım.

Ljajicte öldü mü kaldı mı 10 numarasız çıkıyoruz maçlara böyle olacaksa gitsin bir zahmet.

Çevrimdışı autopsy

Caner bu Nskala'yı top diye oynar.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Orta saha iyi ama Defans ve forvet hatti evlere şenlik , Golu kim atacak ? Savunmayı kim yapacak ?

Işimiz çok zor

Ilk hafta Trabzondan fark yemesek bari..
Trabzon da iyi durumda değil şuan.

Çevrimiçi yaço58

Yeni siyahi oyuncular lazım.
850 bin euroya oynayacak wellintondan iyi stoper listende kaç tane vardı gerçekten merak ediyorum Beşiktaş ligi tanıyor diye saçma sapan transfer yapıyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yönetim yatip kalkip dua etsin seyirci yok, hocaninda kredisi azalliyor. Bu futbolla ve kadro ile ilk 6ya giremeyiz cok net. 6. lık bile iyimser bence
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi murat

mensahın da ortasahanın herhangi bir yerinde iş yapacağını zannetmiyorum. ya kenarlarda yada daha da kenarda değelendirelim.larin de basarılı olamaz arapası atacak kimse yok orta yapacak kimse yok rol arkadaşı yok. larini kitlemek kolay olur ne yapacak kendi pasına koşup kendi ortasına kafa mı vuracak.

Çevrimdışı Akil Emre

850 bin euroya oynayacak wellintondan iyi stoper listende kaç tane vardı gerçekten merak ediyorum Beşiktaş ligi tanıyor diye saçma sapan transfer yapıyor
Ligi tanıyor diye önder özen Dany bize getirip gs maçını hediye etmişti, bu arada ligi 30 yıldır takip ederim parada istemem benide takıma alabilirler

Çevrimdışı caner.eryigit

Rızanın kurduğu takım kadar kötüyüz en az , Düşün işte , kursatlar , adem dursunlar , Youlalar falan vardı o kadroda :bandit:
Maçlar Allah tan seyircisiz yoksa kaos olacak zaten de sosyal medyada.
Tribün fln düşünemiyorum zaten yanına veremeyen bir düzine adam var seyirci fln olsa ohooo

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzon da iyi durumda değil şuan.
Içimizden geçer şu durumda Trabzon ilk yarıda 3 lük oluruz Paok maçında ki gibi

Neyse bugün iyi elendik , Sezona rezil olarak başlamaktan kurtulduk
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu yeteneksizler ordusu ile sergen hocanın bu sene işi zor bu sezon bitmez net transferler lazım.

Çevrimiçi murat

Içimizden geçer şu durumda Trabzon ilk yarıda 3 lük oluruz Paok maçında ki gibi

Neyse bugün iyi elendik , Sezona rezil olarak başlamaktan kurtulduk
ooo sendemi kutlamalara katıldın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

mensahın da ortasahanın herhangi bir yerinde iş yapacağını zannetmiyorum. ya kenarlarda yada daha da kenarda değelendirelim.larin de basarılı olamaz arapası atacak kimse yok orta yapacak kimse yok rol arkadaşı yok. larini kitlemek kolay olur ne yapacak kendi pasına koşup kendi ortasına kafa mı vuracak.
Bu sene en fazla hayal kırıklığı yaratacak futbolcu olma potansiyeline sahip. Elimizde Ljajic varken çok gereksiz oldu. Ljajic'in de pozisyonunu tartışıyorduk ama en azından bize Talisca kadar skor katkısı sağlıyordu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Malatya'dan hocanın eski öğrencilerine bakmalı, bir de öyle deneyelim.  :ebebe:

Belki Alanya + Malatya karması tutar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hasic'i nasıl buldunuz arkadaşlar. Eksik oynamamıza rağmen ben güzel sinyaller aldım. Şu şartlar altında, takımın genel kalite ortalaması da düşünüldüğünde bu çocuğu kiralık göndermek gibi bir lüksümüz yok. Olabildiğince maksimum süre vermeliyiz.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi murat

Bu sene en fazla hayal kırıklığı yaratacak futbolcu olma potansiyeline sahip. Elimizde Ljajic varken çok gereksiz oldu. Ljajic'in de pozisyonunu tartışıyorduk ama en azından bize Talisca kadar skor katkısı sağlıyordu.
uzun lig maratonunda 7 gol 7 asist yazmıştım galiba fazla bonkör davranmışım. en azından birini tuttursa. 7 asist çok zor gibi. bize orada herşeyden ortalama bir adam olsa daha iyiydi. mensah savunma zayıf hücum zayıf, pas zayıf, şut vasat, iyi denilen driblingide henüz görmedik.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 23:21:19 MURAT ]

Dorukhan ile de sözleşme iyileştirmesi yapılacaksa yapılsın yapılmayacaksa gönderilsin ne olacaksa olsun adamın kafası bizde değil.

Hal ve harektlerinden belli oluyor..

Maçlar Allah tan seyircisiz yoksa kaos olacak zaten de sosyal medyada.
Tribün fln düşünemiyorum zaten yanına veremeyen bir düzine adam var seyirci fln olsa ohooo

Sezonun ortasını göremez ne hoca ne de yönetim çok Net

Sergeni taraftar bırakmaz bellki ama Yönetimi kimse kurtaramaz o kesin , ama Sergen de bırakır durmaz , ben olsam bende durmak

Koskoca Beşiktaş yahu ilk 10 a girermiyiz diye konuşuyoruz şampiyonluğu geçtik , Avrupayı geçtik , ilk 10 a girermiyiz diye konuşuyoruz

Şahsen ben ilk 10 a zor gireriz diyorum , Paok maci sonrası heralde 3 ile 6.cilik  arası gider geliriz diyordum fazla iyimsermisim ama bugün ilk 10 diyorum

Hasic'i nasıl buldunuz arkadaşlar. Eksik oynamamıza rağmen ben güzel sinyaller aldım. Şu şartlar altında, takımın genel kalite ortalaması da düşünüldüğünde bu çocuğu kiralık göndermek gibi bir lüksümüz yok. Olabildiğince maksimum süre vermeliyiz.

İyi abi bence oynadıkça daha iyi olur o  golü atsa özgüveni daha da yükselirdi.Elimizde boyd,Lens,N'koudou var ayağı olan herkes bu oyunculardan iyi kalsın bence de   :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

uzun lig maratonunda 7 gol 7 asist yazmıştım galiba fazla bonkör davranmışım. en azından birini tuttursa. 7 asist çok zor gibi.
Şu maçta boş alan buldu iş yapmadı. Yarın markaj altında hiç iş yapmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

ooo sendemi kutlamalara katıldın.
Evet kutluyorum

Sezona Fenerden 5 yiyerek başlamaktansa Sivasa yenilip elenmeyi yeğlerim

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu nsakala inanilmaz bir sey. Tanimlayamiyorum. 3 macta kolaj videosu yaptirir.

Nsakala ve Welinton    :by2:

Çok fazla hatalı hamle yapıyorlar, ayrıca Welinton böyle oynamaya devam ederse yine penaltı yaptırma kralı olur.
Böyle diyorsunuz da, adamlar ligi tanıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizdeki hücum oyuncuları arasında tek heyecanlandıran oyuncu. Bu adamı kiralık göndermek için en az 2-3 tane kanat almamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

mensahın bölgesinde mensajtan daha iyi iş yapar gibi, lens, boyddan iyi kanat oynar

Çevrimdışı Erman1903

Şöyle koşan ama yanındaki adama pas veremeyen cinsten değil mi  :ebebe:

At gibi gitmeliler... Adamların suçu yok, kendi takımlarının iyi parçalarıydılar. Burayı Dingonun ahırı sananlara kızmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

forvete de koitayı aldık mı mission is completed :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona