2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872489 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

atakanın fiziği 15-16 yaşında çocuk gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Töreye gerek yok Hasic ve Atakan kullanırız bize bir as kanat lazım Hasic sağ as bile olabilir bu sezon ama sol tarafsda sağlam biri lazım

Çevrimdışı goktasoktay

Atakanda ışık var sanki. Bana hasiçten daha hazır göründü. Hasiçi de atakanı da ya oynatıcaz ya da oynayacakları bir yere kiralık göndericez

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı mrred

Çok düşündürücü hatalar var maçta neyse ligin başlamasına daha var sabretcez
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Asist nsakala, gol wellinton...

Çevrimdışı sEuL

NSkala yine yedirdi, bundan yedek olmaz bize yedek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nsakala ile isimiz var.
Defans bile yapamıyor. Biz bu adamı neden aldık? Neden bizim için bu kadar önemli oldu da ilk transfer oldu o kadar eksiğimiz varken?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Welintondan bize stoper olmaz çok gereksiz bir transfer oyuncunun maximumu Alanya seviyesi

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu nsakala kazma, gecen ilk maç falan diyenler vardi bugun ne diyeceksiniz?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tüm site selcuksportstan izliyo heralde  :D gol yiyeli 5 dk oldu yorumlar yeni geliyo

Çevrimdışı haluk.m

Nsakala ve Welinton    :by2:

Çok fazla hatalı hamle yapıyorlar, ayrıca Welinton böyle oynamaya devam ederse yine penaltı yaptırma kralı olur.

Çevrimiçi yaço58

Canere sövüyorduk çok arayacağız bu gidişle

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 22:57:35 38life ]

Çevrimiçi yaço58

Çok fazla hatalı hamle yapıyorlar, ayrıca Welinton böyle oynamaya devam ederse yine penaltı yaptırma kralı olur.
Bi pozisyonda arkadan koneye yapıştı indirdi var ve art niyetli hakem ona penaltı verir ligde wellinton olsa olsa yedek olur yedek içinde fatihi niye verdik oda otururdu rotasyonsa

Çevrimdışı Alper1903

Bu nsakala inanilmaz bir sey. Tanimlayamiyorum. 3 macta kolaj videosu yaptirir.

Çevrimdışı sEuL

Tüm site selcuksportstan izliyo heralde  :D gol yiyeli 5 dk oldu yorumlar yeni geliyo

:tabe:

Çevrimdışı goktasoktay

Net oyunculara ihtiyacımız var. Çok NET. Kadro vasat demiştim geçenlerde, vasatın altındayız diyecem bu gidişle. Yakaladığını sokuşturan santrafor atın üstüme artık nolur. Atamayana atarlar. Futbolda çalışan en temel kuraldır bu..

Çevrimdışı Orhan_

Sergen Rıza'ya bizim maçlara bi daha gelmeyin gibi bir şeyler mi söyledi tam anlayamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Benim izlediğim sitede top kare görünüyordu (:

Çevrimdışı Kartal Ç

Bize resmen bi tane bomba bi tane fünye itelemisler sahada birbirlerine tandem yapıyorlar. ikisi sahada güçlerini birleştirip bombacı mülayim oluyorlar.

Kesinlikle bir arada oynamamaları lazım. Kiralayak biyerlere bişey yapak.

Çevrimdışı haluk.m

Bi pozisyonda arkadan koneye yapıştı indirdi var ve art niyetli hakem ona penaltı verir ligde wellinton olsa olsa yedek olur yedek içinde fatihi niye verdik oda otururdu rotasyonsa

Çünkü ligi ve hocayı tanıyor  :D

Hoca'nın Alanya'dan okey arkadaşları oldukları için zorla aldırdı, 4'üncü Cisse olacaktı ama şartlar el vermiyor  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse iyi tarafından bakalım. Bu kadro FB ile oynasa istemediğimiz durumlarla karşılaşabilirdik. Antalya'yı yener moralleniriz. Polyanna mode off  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★