2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870091 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

Boyd gidiyor herhalde bugün hocanın oyuna almaması onu gösteriyor  :tabe:
Boyd sakat ve kadroda yok.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Nkoudou'dan nasil kurtulucaz bilmiyorum adam kronik sakat
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onlar gidince parayı 1 senelik Kaliniç'e bassınlar. Statik adam fena oynar ya bu kanatlarla, Mensahla falan.

Şu andan itibaren ilk iş Emenike tarzı adam bulmaları gerekiyor, bu takım kontradan başka hiçbir şey oynayamaz. Orta sıra takımı Beşiktaş'a herkes hazırlasın kendini, 2-3 sene bizden bir şey olmaz.
Bana da kontra oynayacağız gibi geliyor. Bu kadro planlamasından başka bir şey çıkmıyor. Elimizdeki tek yetenekli hücum oyuncusunu da gönderiyoruz. Anadolu takımı oyunu kalacak elimizde. Kaliteyi çok düşürdük bütçeyi düşüreceğiz diye. Özellikle hücumda kalite kalmadı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

2.ci yarı başlıyor başarılar Beşiktaş'ım :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Simdi dorukhan ts macinda yokmu, 2 mac ceza yerse arada sadece fb  macimiz var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Nkoudou'dan nasil kurtulucaz bilmiyorum adam kronik sakat

kurtulamayız kimse almaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bana da kontra oynayacağız gibi geliyor. Bu kadro planlamasından başka bir şey çıkmıyor. Elimizdeki tek yetenekli hücum oyuncusunu da gönderiyoruz. Anadolu takımı oyunu kalacak elimizde. Kaliteyi çok düşürdük bütçeyi düşüreceğiz diye. Özellikle hücumda kalite kalmadı.

40-45 milyon mu ne market değerimiz war fiyasko durumdur bu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ferdi1903

Hasicin sutlari cok iyi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Savunmaci beklerimiz olacak muhtemelen. Belki o sebeple daha kreatif yumusak bir orta saha tercihi olacak. Ama kanatlarimiz degismeli bu oyun için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Mensah hızlı ama akıllı değil. Hızına ayak uyduracak bir forvette yok. Hiç iyi görünmüyor bu hamle bizim adımıza  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mensahi beklemek lazim, biraz zamana ihtiyaci var, kaliteli topcu, ama uyum saglayamadi daha.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Utku'nun ayağı hiç gelişmemiş senelerdir aynı yere vuruyor kaleci vuruşlarını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Gökhan caner burak ve elneny çok ararız, şu anki durumda orta karar anadolu takımı kalitesindeyiz top sadece ozi ve hasice yakışıyor. En az 4 kaliteli transfer lazım ve ljaiçibde takımda durması gerekiyor

Çevrimdışı mrred

Hasic eldeki kanatların hepsinden daha iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic eldeki kanatların hepsinden daha iyi
Hasic elimizdeki en iyi kanat gibi görünüyor. Bu çocuğu oynatmamız lazım bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Oguzhan'da ayni tas ayni hamam,

topla dribbling yok
sut yok
birebirde adam gecemiyor
insiyatif almiyor

olsa olsa yedek olur Ozzie'den - umarim yine ona guvenip sezona baslamayiz. Yine hayal kirikligi olur..

Bu arada Hasic'i begendim, kumasi iyi gozukuyor - kaleyi gordu mu sutunuda cekiyor.
Rotasyonda kesinlikle olmali bu sezon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz da Atakan Üner izleyelim de en azından gelecek adına biraz ümitlenelim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu bütçeden daha azıyla bunların 2 gömlek üstü adamlar bulurdun, hem de genç olurdu. En kötü Ahmet Gülay'ı yedek yapardın, Necip'i bir şekil kiralar yerine Fatih'i koyardın rotasyona, ileride satış geliri elde etme ihtimalin falan olurdu, sonuçta bunlar paralel evren ikizi ne fark eder...

Santraforuna kadar hazırdı şimdiye takımın. Vizyonun Alanya oldu, gittin bir de kendine yeni bir rakip yarattın. Adamlar lig başlamadan stratejik üstünlük kurdular sana, yüzü kızaran olur mu dersin?

Şimdi teknik ekip alacağını aldı, yönetim menajer transferleriyle kavanozun çeperini sıyıracak. Sonra da hepsi gider biz burada birbirimize yemeye devam ederiz.

17 yaşında bir çocuğun ayaklarına bakıyoruz halimiz budur, sorsan uçacağız... Bu takım anca buhar olup uçar.

Çevrimdışı tangaz

Gökhan caner burak ve elneny çok ararız, şu anki durumda orta karar anadolu takımı kalitesindeyiz top sadece ozi ve hasice yakışıyor. En az 4 kaliteli transfer lazım ve ljaiçibde takımda durması gerekiyor

evet o dörtlüyü arayacağız kadro kalitemizi düşürdü bu yönetim

Çevrimdışı cursedofdragon

uzun zamandır 11-10 oynuyoruz kolay değil  :tabe:

Çevrimdışı mrred

Biraz da Atakan Üner izleyelim de en azından gelecek adına biraz ümitlenelim  :tabe:
Atiba niye girdi anlamadım kartal falan oynasın atibayı zaten biliyoruz. Onun orta sahada her yerde oynamışlığı var ne verceğini biliyoruz biraz da kartalı denesek ya işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

atakan hemen gösteri savunma arkası koşusunu aferin
The great gig in the sky

Çevrimdışı leylileyli

Bunu unutmayalım 5 yetek hakimiz var.
Mensah iyi bir yetek veya bazi maçlarda etki yapar.
Nskala hücumda fazla etki vermeyecek, hızlı kıza paslar yapamıyor ve ama defans ve fiziği bu lig için yeterli. Artık sol tarafından caner olduğu zaman otoban kibi geçmezler.
Welinton kayet iyi, stabil ve hızlı. Enzo ve Mirinden bence iyi.
Larin biraz daha güven vermek lazım her şuta Sergene bakıyor. Ikinci forvet için yeterli.
Acil sağ bek, forvet, kanat, 6. Lazim. Bu oyuncular kesinlikle pas trafiği kaliteli olması lazım.
Hasic iyi umut veriyor pozisyon iyi girebiliyor bunu lens hiç ve boyd hic yapamıyordu.

Çevrimdışı blackeagle35

Lens, Boyd ve sakatlık durumu nedeniyle Nkodou gitse keşke mucize olsa da. Sağ bek, Vidanın durumuna göre bir stoper daha,6 numara, 2 kanat,en az 1 santrafor. Yapılacak çok iş var daha, süre az imkanlar sıkıntılı