2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871250 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

PAOK maçında forvette Lewandowski olsa maçı alır mıydık ?
Alabilirdik. Tek başına fark yaratan oyunculardan birisi olduğunu düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

PAOK maçında forvette Lewandowski olsa maçı alır mıydık ?

kesin alırdık diyemeyiz bence o maç forvetten önce sağbeki halletmek daha elzemdi, haa sağbeki halletsek yine kesin diyemezdik zira enkudu boyd ve necibe de mahkumduk. bir hokus pokus yapıp sağ beki ön liberoyu forveti ve en az bir kanadı haftalar önce halledip kampın ilk günü hocaya teslim etmiş olsaydık evet geçebilirdik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vallaha pek bi forvetlik işimiz yoktu önce adam gibi sağ bek ve temiz bi 6 numara lazım bize. Daha sonra sağ kanat ve forvet.

Şu fb nin uğraştığı zahavi ye çökmek lazım..

bitanede geçen sene adı çıkmıştı İran ligindemi Cezayir liginde mi ne iyi döşüyordu. öyle golcü lazım

Çevrimdışı Koa_lAA

zahavi yi m. tel aviv almış sanırım... fenerde alamadı diolla... 1m euro yıllık alcakmışmış..

Çevrimdışı tangaz

Vallaha pek bi forvetlik işimiz yoktu önce adam gibi sağ bek ve temiz bi 6 numara lazım bize. Daha sonra sağ kanat ve forvet.

Şu fb nin uğraştığı zahavi ye çökmek lazım..

bitanede geçen sene adı çıkmıştı İran ligindemi Cezayir liginde mi ne iyi döşüyordu. öyle golcü lazım

aklın yolu bir bende benzer şeyler yazdım az evvel şimdi önde ronaldo var adamlar bi uzun top atıyor sol açık arkaya kaçmış lens sağlık sporu temposunda koşarak (pardon yürüyerek) geri geliyor ve yapabildiği sadece golü en güzel yerden izlemek oluyor. stoperler gömülüyor evet ama geçen sene önlerinde elneni vardı o da gitmiş stoperler rakiple direkt burun buruna kalıyor ve biz golcü olsaydı elermiydik die düşünüyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1300334190676840454
Ben takip etmiyorum Murat'ı. Bu sene hiç bir transfer haberini önceden yazmadı. Trasnferden 6 saat kala yazmak birşey değiştirmiyor. Haftada 1-2 özel haber gir. Gerisini kopyala yapıştır yap koy siteye. Valla ne güzel iş. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Hala sağ bek alınmadı, çünkü Douglas gitmedi.

Diğer taraftan Mirin ve Roco gitmedi, ama 2. yabancı stoper bugün İstanbul'a iniyor.

Lens ve Boyd gitmedi, ama sağ açığa Atakan geldi ve Töre kovalanıyor.

Pazara muz almaya gönderdiğin adamın, patlıcan ve soğan alması kadar saçma şeyler oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Diğer taraftan Mirin ve Roco gitmedi, ama 2. yabancı stoper bugün İstanbul'a iniyor.

Pazara muz almaya gönderdiğin adamın, patlıcan ve soğan alması kadar saçma şeyler oluyor.

Evet douglas gitmedi bu yüzden alınmıyor.14 yabancı var ve maaş bütçesi.

Ruiz gitti yerine welinton geldi.Roco sözleşmesi fesh edilecek dün yetişmedi herhalde bugüne yetişir yerine montero geliyor.

Elneny gitti mensah geldi.Caner gitti N'sakala geldi.

Lens-Boyd-N'koudou'nun gitmesine gerek yok 3 tane kanat var elimizde onlar gitmeden de oyuncu gelebilir çünkü kanat eksiğimiz var ayrıca gelen gelecek olanlar yerli.Atakan,Töre(olursa)

Eldekileri gönderemeden yenisini alalım hepsine maaş ödeyelim bütçeyi aşalım 20 yabancı olsun.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2020, 13:12:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı bjk4ever

Hepsi Fikret Orman'in sucu.

Hepsi Fikret Orman'in sucu.

Yok ahmet nur çebinin suçu ahmet nur çebi aldı bu vasat oyuncuları doldurdu kadroya şimdi gönderemiyor onun aNç'ın hatalarının bedelini ödüyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Baghdad Bounedjah

Buda iyi gol atıyor.

Çevrimdışı bjk4ever

Evet douglas gitmedi bu yüzden alınmıyor.14 yabancı var ve maaş bütçesi.

Ruiz gitti yerine welinton geldi.Roco sözleşmesi fesh edilecek dün yetişmedi herhalde bugüne yetişir yerine montero geliyor.

Elneny gitti mensah geldi.Caner gitti N'sakala geldi.

Lens-Boyd-N'koudou'nun gitmesine gerek yok 3 tane kanat var elimizde onlar gitmeden de oyuncu gelebilir çünkü kanat eksiğimiz var ayrıca gelen gelecek olanlar yerli.Atakan,Töre(olursa)

Eldekileri gönderemeden yenisini alalım hepsine maaş ödeyelim bütçeyi aşalım 20 yabancı olsun.

Elinde 85 tane stoper varken Montero'yu bitirince o yabanci sayisi ve limit eksilmiyor nedense, sagbeke ozel kontenjan ve limit acmislar bize herhalde.
Elneny 6 numarada oynuyor, Mensah 8 numarada. Birbiriyle ne alakasi var? Madem Mensah 6 numara, niye PAOK macinda Necip sahadaydi ve niye 6 numara pesinde kosuyoruz? Quelle alaka?
Hayir, sag kanat transferi yerli olunca kadro siskinligi olmuyor mu?

Lens
Boyd
Hasic
Douglas
+Atakan

5 sagacik varken Tore pesinde kosuyoruz, ama yerli oldugu icin sorun yok. Nasilsa para karsiligi oynamiyor, opucuk karsiliginda oynayacak. Soran olursa da param yok dersin.
Madem eldekileri gondermek istiyorsun, once stoper mevkisini bosaltirsin. Gerci bosaltsak ne fayda, gelenler gidenleri bile aratacak seviyede.

(...)

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Ralifuatduatepe/status/1300359606779117568
Bu adamın hiçbir şeyden haberi yok. Daler Kuzyayev'den bahsediyor. Ancak zaten free adam uzun süredir. Ayrıca maaşını karşılayamayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Yok ahmet nur çebinin suçu ahmet nur çebi aldı bu vasat oyuncuları doldurdu kadroya şimdi gönderemiyor onun aNç'ın hatalarının bedelini ödüyoruz.

Fikret Orman topcularinin vasatligina bak hele.

Victor Ruiz dun Betis'e imza atti. Bizim getirmeye calistigimiz oyuncu Atletico Madrid'in 85. stoperi, gecen sene Ispanya 2. liginde oynayip ustelik oradan bile kume dusen takimda oynamis. Ha, birde Alanya'nin yedek stoperi var.
Elneny 2 gun evvel Arsenal'in ilk 11'inde sahaya cikti. Orta sahaya aldigimiz adam Kayserispor oyuncusu. Ha, adi gecen oyunculardan biri de Trabzon'da tutunamamis N'Diaye.
Burak Lille takimina transfer oldu, daha hafta sonu asist yapti. Forvete adi gecen az bucuk kaliteli adamlari alamiyoruz, belli ki vasatin vasati bir eleman gelecek. En son adi gecen Suudi liginde 3 gol atmis bir adam.
Gokhan Gonul ve Caner Fenerbahce'ye gitti, yerine Alanyaspor solbeki geldi, simdi pesinde kostugumuz Antalyaspor sagbeki.

Gercekten kalite erozyonunu Fikret Orman saglamis.

Çevrimdışı tangaz

rocoya gelen teklifler 300-400 binmiş adama sormuş yönetim bu yağlı kontratı nasıl yaptınız die adam eski yönetim verdi ben de imzaladım demiş. bu anç.de çok oluyor cidden ver ver yağlı ballı kontratları sonra da gönderemiyorum die hayıflan.

Çevrimiçi Samet Demir

Victor Ruiz dun Betis'e imza atti. Bizim getirmeye calistigimiz oyuncu Atletico Madrid'in 85. stoperi, gecen sene Ispanya 2. liginde oynayip ustelik oradan bile kume dusen takimda oynamis. Ha, birde Alanya'nin yedek stoperi var.
Elneny 2 gun evvel Arsenal'in ilk 11'inde sahaya cikti. Orta sahaya aldigimiz adam Kayserispor oyuncusu. Ha, adi gecen oyunculardan biri de Trabzon'da tutunamamis N'Diaye.
Burak Lille takimina transfer oldu, daha hafta sonu asist yapti. Forvete adi gecen az bucuk kaliteli adamlari alamiyoruz, belli ki vasatin vasati bir eleman gelecek. En son adi gecen Suudi liginde 3 gol atmis bir adam.
Gokhan Gonul ve Caner Fenerbahce'ye gitti, yerine Alanyaspor solbeki geldi, simdi pesinde kostugumuz Antalyaspor sagbeki.

Yav neyi mukayese ediyorsunuz ki.

Şimdi transfer yapamıyorsak nedeni fikret orman ve elinde seçim zamanı bir sürü dosya gösterip planımızı yaptık diyen Ahmet Nur Çebi. İkiside bu durumda birbiri ile bağlantılı.

Nasıl ki yüklü maaş verip oyuncuları takıma bağlayan fikret orman hatalı ise bu durumu bilip başa gelen ve oyuncuları gönderemeyen, giden adamların yerini dolduramayan Anc. De bir o kadar hatalıdır. Konu tartışmaya kapalıdır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

rocoya gelen teklifler 300-400 binmiş adama sormuş yönetim bu yağlı kontratı nasıl yaptınız die adam eski yönetim verdi ben de imzaladım demiş. bu anç.de çok oluyor cidden ver ver yağlı ballı kontratları sonra da gönderemiyorum die hayıflan.
Sonuna kadar haklısın abi. Hepsi birbirinin devamı. Allah sabır versin.

Bu arada bir yardım kampanyası daha yapılacakmış.

Çevrimdışı autopsy

Yok yahu bizim bakkal Muharrem abi vardı, onun suçu. 7,5 yıl o yönetmiş takımı. Roco'ya, Larin'e, Boyd'a, Nkoudou'ya falan hayvan gibi kontratlar vermiş. Alışverişi kestik, sürekli giydiriyoruz kendisine. İnsan içine çıkacak yüzü yok, bana çok küfür ediyürler diye dükkanı kapadı kaçtı gitti.

Elinde 85 tane stoper varken Montero'yu bitirince o yabanci sayisi ve limit eksilmiyor nedense, sagbeke ozel kontenjan ve limit acmislar bize herhalde.
Elneny 6 numarada oynuyor, Mensah 8 numarada. Birbiriyle ne alakasi var? Madem Mensah 6 numara, niye PAOK macinda Necip sahadaydi ve niye 6 numara pesinde kosuyoruz? Quelle alaka?
Hayir, sag kanat transferi yerli olunca kadro siskinligi olmuyor mu?

Lens
Boyd
Hasic
Douglas
+Atakan

5 sagacik varken Tore pesinde kosuyoruz, ama yerli oldugu icin sorun yok. Nasilsa para karsiligi oynamiyor, opucuk karsiliginda oynayacak. Soran olursa da param yok dersin.
Madem eldekileri gondermek istiyorsun, once stoper mevkisini bosaltirsin. Gerci bosaltsak ne fayda, gelenler gidenleri bile aratacak seviyede.

(...)

Elimizde 85 tane stoper yok.Ruiz gitti welinton geldi roco gidiyor yerine montero geliyor yukarda da yazdım okuduğumuzu anlayamıyoruz herhalde çok.Sağ bekte douglas gitmediği için yerine oyuncu gelemiyor evet.

Pozisyondan bağımsız bir yabancı oyuncu gidiyor bir yabancı geliyor elneny-mensah.Dorukhan 6  numaraya geçirebilirsin yada bir başka bölgeden yabancı oyuncu giderse 6 numara gelebilir.

Sağ kanatta eksik bölge var gelecek olan yabancı değil yabancı kontenjan dolu.Keşke douglas ile filan şişireceğine N'koudouyu yazsaydın orjinal.

Yeni gelecek olanlar genç ve ucuz oyuncular oluyor lens gibi 2 milyon € almazlar.

Stoper mevkisinde oyuncu gitikten sonra yerine yenisi geliyor.Bu mesaj da 2 toplamda 3 kez yazdım inşallah sonunda anlarsın.Haklsıın roco ve mirin seviyesine ulaşamayız aldığımız hiç bir oyuncu.

Çevrimiçi tolga1903

Hazır atleti'den montero kiralamışken şu santiago arias'ı da sorsaydık keşke. Ellerinde trippier var vrsaljko var hoş geçen sene sakatlıktan oynamamış ama vrsaljko bence önünde arias'ın. İkisi paket gelse şahane olurdu antalya başkanı lütfen sangare'yi verme bir halta yara.

Bak sen şu anç'ın yaptığına...!!!

Çevrimdışı tangaz

Yav neyi mukayese ediyorsunuz ki.

Şimdi transfer yapamıyorsak nedeni fikret orman ve elinde seçim zamanı bir sürü dosya gösterip planımızı yaptık diyen Ahmet Nur Çebi. İkiside bu durumda birbiri ile bağlantılı.

Nasıl ki yüklü maaş verip oyuncuları takıma bağlayan fikret orman hatalı ise bu durumu bilip başa gelen ve oyuncuları gönderemeyen, giden adamların yerini dolduramayan Anc. De bir o kadar hatalıdır. Konu tartışmaya kapalıdır.

ben anç.nin haftasonu açılışta oyuncular gitti yerlerini öyle 1hafta 10günde doldurmak kolay değil söylemini trajedi olarak görüyor ve ağır saçmaladı diyorum. kaç aydır neden anlaşma zeminleri yapmazsın ki gidecekler belli ki kimse gitmeyecek olsa dahi her an gidecekmiş gibi elinde listen olur giden olduğunda hemen düğmeye basarsın. nerden tutsan elinde kalıyor. evet fikret orman rezil bir durum bıraktı ama sende oraya talip olup geldiysen daha fazlasını yapmalısın. hep diyorum anç başkanlığı hak etmiyor die olması gereken kişi adalı idi anç sırf şimdi aday olmazsan bidaa olamazsın gazıyla hazırlıksız ve yetersiz bir liste ile göreve gelmiştir.

Çevrimdışı tangaz

Sonuna kadar haklısın abi. Hepsi birbirinin devamı. Allah sabır versin.

Bu arada bir yardım kampanyası daha yapılacakmış.

ben epey yardım yaptım gücüm oranında transferlere göre ikinci ayağı değerlendiricem şayet beklentimi karşılamazsa bu sefer yapmam