2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2882052 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen ozanla takas yapalım.

Bu çocuk hep şişko gibi olsa da bence çok iyi topçu vallaha. Eğer Kilolu halde bu kadar delici ve süratliyse fit olsa ne olur Allaha bilir. Bence iyi topçu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Maşallah hem duvar olur hem alan kapatır

Hiç olmadı yağlı güreşlere göndeririz.

Baş pehlivan olarak.

Çevrimdışı tangaz

Maşallah hem duvar olur hem alan kapatır

güvenin böyle bi fotosu çıkmıştı sonra herif 1 hafta geçmeden bir forma kaldırdı kaslar muazzamdı ozanın da geçenlerde idman fotosu vardı karın kasları ona keza iyiydi hiç fazlası var gibi durmuyordu dorukhanı hepimiz sevmiştik ama çocuk arıza çıktı sene sonu bedava bırakmaktansa şimdi satmak ya da ozanla takaslamak kötü olmaz bence 6 numara pozisyonunda  ve sağ bekte iş görür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu çocuk hep şişko gibi olsa da bence çok iyi topçu vallaha. Eğer Kilolu halde bu kadar delici ve süratliyse fit olsa ne olur Allaha bilir. Bence iyi topçu.

ben de beğeniyorum ozanı iyi topçu skor katkısı da iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

güvenin böyle bi fotosu çıkmıştı sonra herif 1 hafta geçmeden bir forma kaldırdı kaslar muazzamdı ozanın da geçenlerde idman fotosu vardı karın kasları ona keza iyiydi hiç fazlası var gibi durmuyordu dorukhanı hepimiz sevmiştik ama çocuk arıza çıktı sene sonu bedava bırakmaktansa şimdi satmak ya da ozanla takaslamak kötü olmaz bence 6 numara pozisyonunda  ve sağ bekte iş görür

Devamlılığı yok abi bu adamın bir var bir yok her sezon başı kilo alıyor.Sezon devam ederken sakatlanınca da kilo alıyor.

Ben ayrıca oyununu beğenmiyorum.

Dorukhan > ozan.

Dorukhan da sağ bek oynuyabiliyor orta saha oynuyabiliyor. 1 sene daha bizimle yönetim otursun anlaşssın dorukhan ile dorukhan gibi oyuncuyu kaybetmeyelim.

Çevrimdışı worns

Ben de sıcağım ozan-dorukhan takasına. Dorukhan'dan verim alabilecek gibi görünmüyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Devamlılığı yok abi bu adamın bir var bir yok her sezon başı kilo alıyor.Sezon devam ederken sakatlanınca da kilo alıyor.

Ben ayrıca oyununu beğenmiyorum.

Dorukhan > ozan.

Dorukhan da sağ bek oynuyabiliyor orta saha oynuyabiliyor. 1 sene daha bizimle yönetim otursun anlaşssın dorukhan ile dorukhan gibi oyuncuyu kaybetmeyelim.

tamam kabul dorukhanı ben de beğeniyorum kıymet veriyorum ama sanki o bize vermiyor gibi gözünü para hırsı bürümüş adeta kendisine 1,8 milyon sözü verilmiş hala o kafada verenler tüydü gitti bunun kafada onlarla gitti gibi duruyor ne kadar kıymetli olursa olsun para için satan aidiyeti düşük oyuncuları sevmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ben de sıcağım ozan-dorukhan takasına. Dorukhan'dan verim alabilecek gibi görünmüyoruz.

dün gece ismi gündeme gelen lilledeki stopere ne diyorsun @worns bilgin var mı oyuncu hakkında

Çevrimdışı MUSTAFA_

dün gece ismi gündeme gelen lilledeki stopere ne diyorsun @worns bilgin var mı oyuncu hakkında
Dün gece sadece Lille'deki değil Marsilya'daki 2 stoper daha gündeme geldi. Eğer Vida giderse bu 3 isimden biri gelecekmiş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

tamam kabul dorukhanı ben de beğeniyorum kıymet veriyorum ama sanki o bize vermiyor gibi gözünü para hırsı bürümüş adeta kendisine 1,8 milyon sözü verilmiş hala o kafada verenler tüydü gitti bunun kafada onlarla gitti gibi duruyor ne kadar kıymetli olursa olsun para için satan aidiyeti düşük oyuncuları sevmiyorum.

Verir abi değer niye vermesin.Dorukhan 350 bin € oynuyor ama gerçekten az, 1.8 olmazda 1milyon € olur yeni sözleşme imzalarsın oda kabul eder.Menejeri ahmet bulut ile yönetimin arası limoni o yüzden biraz sıkıntı çıkıyor ama oyuncu istedikten sonra sıkıntı olmaz.Gelecek olan ozan tufan oda 1-1.2 arası maaş ister aynı hesap o parayı dorukhana ver yeni sözleşme yap işi bitir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benfica'nın yollamak için çırpındığı tecrübeli ama yüksek maaş alan oyuncuların peşindeyiz anlaşılan.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1299623313271066626

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Verir abi değer niye vermesin.Dorukhan 350 bin € oynuyor ama gerçekten az, 1.8 olmazda 1milyon € olur yeni sözleşme imzalarsın oda kabul eder.Menejeri ahmet bulut ile yönetimin arası limoni o yüzden biraz sıkıntı çıkıyor ama oyuncu istedikten sonra sıkıntı olmaz.Gelecek olan ozan tufan oda 1-1.2 arası maaş ister aynı hesap o parayı dorukhana ver yeni sözleşme yap işi bitir.

etmiyormuş dedikodular o yönde belki 1,3w filan imza atar aşağısına düşmez 1,3de kötü değil bizim açımızdan verilebilir bi para

Benfica'nın yollamak için çırpındığı tecrübeli ama yüksek maaş alan oyuncuların peşindeyiz anlaşılan.

22 yaşında  :alala:

Çevrimdışı levitate

ne tecrübeymiş be
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bu alfa geçen sene de gündeme gelmişti ben bizim lige uygun bulmuştum aslında sert atletik gibiydi belki biraz dengesiz olabilir ondan emin değilim

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1299628463268208640
Eline telefon alan bir şey yazıyor. Özlü söz ile taraftara laf çarpılıyor. Bence hesapları kapatılmadığı sürece çözüm olmaz. İki gün sonra yine devam edecekler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu alfa geçen sene de gündeme gelmişti ben bizim lige uygun bulmuştum aslında sert atletik gibiydi belki biraz dengesiz olabilir ondan emin değilim
Yönetim çok iyi planlama yapmış. Eski yönetimin ayak izlerini takip ediyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yönetim çok iyi planlama yapmış. Eski yönetimin ayak izlerini takip ediyorlar.

ali naibinin listeyi alıp sen şöle çekil kenara demişler sanki ben olsam alinin listeyi önce yırtar sonra yakar sonra bidaa yırtar bidaa yakardım  :D

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1299618602065297408
Ruiz olayından sonra buda yaşanırsa net sinir krizi geçiririm. Sms kampanyası yapıyorsun ama elindeki potansiyelli , para edecek tek oyuncu ezeli rakibine gidiyor ve hiçbirşey yapmıyorsun. Kaybedeceğin prestij , taraftar morali , maddi kayıp için fizibilite yapıldımı? Başlarım pazarlığınıza yahu. Kabul etmiyorsa ver 1.8 , oynat 1 sene sat yurtdışına yada takas et madem.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Ruiz olayından sonra buda yaşanırsa net sinir krizi geçiririm. Sms kampanyası yapıyorsun ama elindeki potansiyelli , para edecek tek oyuncu ezeli rakibine gidiyor ve hiçbirşey yapmıyorsun. Kaybedeceğin prestij , taraftar morali , maddi kayıp için fizibilite yapıldımı? Başlarım pazarlığınıza yahu. Kabul etmiyorsa ver 1.8 , oynat 1 sene sat yurtdışına yada takas et madem.
Prestij hakkında sıkıntıları olsa şampiyonlar ligi için çaba gösterirlerdi, dorukhanın gidişine çok üzüleceğim, uzun süredir yerli olarak parlattığımız bir isimdi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1.8 Verdikten sonra seneye satabileceğini düşünüyorsan harbi hayal dünyasında yaşıyosundur. Dorukhanı çok severim ama  boşa geçen bi sezondan sonra maksimum yapacağı kontrt 750 bin dir. 1.8 nedir yahu bu kadar kolay mı

Çevrimdışı Arthur Dayne

Otuzunu görmemiş adamı futbolcudan saymıyor herhalde sergen  :lol: