2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2882479 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Marsilya kiralamış
Yayında söyledi özellikle de marsilyanın bu sene kiraladığı bir oyuncu tekrar bize kiralanacak dedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Montero için 2. sene kiralarsak 500 bin euro verecekmişiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/firatgunayer/status/1299452291897065474

Buda stopermiş
Belli ki kiralık olacak bir de.

Takımda kiralıklar azaldı derken, yine yarısını kiralık yapacaklar.

Çevrimiçi Samet Ç

yayın burada canlı
Sergen genç oyuncu istemiyormuş söylenene göre Montero'yu bile zor kabul ettirmişler tecrübeli oyuncu istiyormuş şampiyon olmak için. Kupa kazanmak için aldığı tecrübeli oyuncularda Welinton ve N'Sakala.  :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 01:35:32 Samet Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

SAğ bek ve santrafor ismi hiç çıkmıyor oluşu can sıkıcı.

Çevrimdışı mrred

Sergen genç oyuncu istemiyormuş söylenene göre Montero'yu bile zor kabul ettirmişler tecrübeli oyuncu istiyormuş şampiyon olmak için. Kupa kazanmak için aldığı tecrübeli oyuncularda Welinton ve N'Sakala.  :bandit:
O kısmı kaçırmışım . Montero scout ve yönetim transferi o zaman. Bana kalsa bütün transferleri yönetim ve scout yapsın . Hocalar sadece oynatacagi oyunu ve rolleri tarif etsinler o tarife uygun oyuncular arasindan secim yapsinlar. Daha sonra hoca aldirdi yonetim aldirdi tartismalari da olmaz. Herkes oyuncunun nasil alindigini bilir. Nsakala ve wellington muhtesem oynasalar bile son kullancilari biz olcaz bizim oynatip oynatip satmamiz satip satip tekrar uretmemiz gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi baya bir transfer donemi gordum su ana kadar. Genelde transfer doneminde 25% isler iyi gibi duruyordu, 50% normal, 25% de anlamsiz.
Bunu sonuclardan bagimsiz olarak, sirf transfer yapildigi an olan mantik acisindan soyluyorum.
Ama bu seneki kadar kotu bir transfer donemi hic yasamadim. Sonuclari tabii ki on goremiyoruz, ama sadece yapilan islere mantiksal
acidan yaklasmaya calisiyorum, gercekten anlam veremiyorum.
Su ana kadar N'Sakala ve Atakan disinda bana dogru gelen, anlamlandirabildigim transfer yok. Hem transfer hem soylentilere bakarak soyluyorum bunu.
O kadar cok sacmalik oluyor ki, kotu niyetli birini tutup kulube zarar vermek icin gorevlendirsen anca bu kadar olur.
Allah sonumuzu hayir etsin.

Çevrimdışı yoruk

Hasic artık kaldı diyebilir miyiz acaba ? Ayrıca Oğuzhan Aydoğan vardı ne oldu ona ? En son yine kiraya vermiştik sonra göndermek üzereydik ,ama ne oldu bilmiyorum.

Çevrimdışı worns

santonu biraz evvel seyrettim biraz andreas beckten hallice geldi bana topla ileri çıktı pas atamadı sonra ellerini yana açtı filan tekniği baya zayıf sanki

teknik bir oyuncu değil, disiplinli-çalışkan bir bek. beck benztmen yerinde. beck'e göre biraz daha sert ve yıldırıcı bir savunması var bana kalırsa. beklentiye göre değişir bu oyuncuyu değerlendirmek. eğer geride güvenilir ve basit-hatasız çıkışları olan birine bakıyorsak doğru adam. ofansif katkı arıyorsak değil.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AsperMadida/status/1299430203077296129

samaris'i benfica önermiştir. yeterince katkı alamadıkları ve takım ortalamasına göre yüksek maaşı olan bir adam. 2.4 civarı bir kontratı vardı. bizim bir an önce kontratından çıksak dediğimiz oyuncular kategorisinde benfica kadrosunda.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/BKSuer/status/1299421176264044545
Şimdi de Beşiktaş hesaplarını mı sıkıştırmaya başlamışlar? Gazeteciler bunların 100 katını yapıyor. Beşiktaş yönetimleri taraftarla çatışmayı bırakmalı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

montero'yu hiç izlemedim. kağıt üzerinde kötü transfere benzemiyor. istatistikleri ve geçen sene performans verdiği takımın durumu beni biraz korkuttu. önceden simeone'nin zaman zaman düşünmesi pozitif, iyi savunmacı yetiştiren bir takım. 1+1 olması da iyi en azından iş yaparsa seneye de tutarız. welinton'dan hiç ümidim yok, sol stopere bir opsiyon daha yaratılmasına sevindim en azından.

Çevrimdışı MUSTAFA_

doğruysa büyük saçmalık olmuş. escudero tsl'de fark yaratacak bir bek oyuncusu.
Fark yaratmasından çok maliyetine baktığımız için böyle bir tercih olması doğal. Sonuçta sayısal olarak doldurmak önemli kadroyu nitelik olarak değil. Maçları sayılar oynuyor zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

montero'yu hiç izlemedim. kağıt üzerinde kötü transfere benzemiyor. istatistikleri ve geçen sene performans verdiği takımın durumu beni biraz korkuttu. önceden simeone'nin zaman zaman düşünmesi pozitif, iyi savunmacı yetiştiren bir takım. 1+1 olması da iyi en azından iş yaparsa seneye de tutarız. welinton'dan hiç ümidim yok, sol stopere bir opsiyon daha yaratılmasına sevindim en azından.
Vida giderse 1 oyuncu daha alacağız. Büyük ihtimalle o zaman Welinton yedeğe çekilecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

doğruysa büyük saçmalık olmuş. escudero tsl'de fark yaratacak bir bek oyuncusu.
maaş yüzündendir

yine de saçma bir karar
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dorukhan ile imzalayabileceğimizi ben de düşünmüyorum. Yöneticiler menajerle tartışmamalı TV programlarında. Sonra kişisel hüsumetler Beşiktaş'a zarar veriyor. Bunu Fikret Orman döneminde de yaşıyorduk.

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1299614480184365056

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Dorukhan ile imzalayabileceğimizi ben de düşünmüyorum. Yöneticiler menajerle tartışmamalı TV programlarında. Sonra kişisel hüsumetler Beşiktaş'a zarar veriyor. Bunu Fikret Orman döneminde de yaşıyorduk.

En azından ozanı ne kadar sevmesem de onla takasla yalım

Şimdi de Beşiktaş hesaplarını mı sıkıştırmaya başlamışlar? Gazeteciler bunların 100 katını yapıyor. Beşiktaş yönetimleri taraftarla çatışmayı bırakmalı.

bence yargısız infaz yapıyorsunuz orda bahsedilen başka konu bende denk geliyorum bet'i paylaşmak için etkileşim kasmak için haber içeriğinin bir önemi yok bir anda bütün sayfalar aynı haberi paylaşıyor tek bir yerden çıkıyor bet'li paylaşımlar amaç dikkat çekmek o hesapların Beşiktaş umurların da değil takip ettiğim bir kaç Beşiktaş sayfası vardı benim de hatta facebook'ta böyle şeyler yapmaya başlayınca çıktım sanki renkli sayfaları gibi hareket ediyorlar. :tabe:

En azından ozanı ne kadar sevmesem de onla takasla yalım

aynen ozanla takas yapalım.

Çevrimdışı tangaz

oyuncuda kendisine fırsat veren parlatan vitrine çıkaran milli yapan takımı elinin tersiyle itip menajerin kuklası oluyorsa kendisi bir karakter olamıyorsa ben o oyuncunun çarığına tüküreyim gitsin₁
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

aynen ozanla takas yapalım.

Maşallah hem duvar olur hem alan kapatır