2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2881563 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Bu santon arkasından ah vah edilecek futbolcu degil arkadaş. Ha nazım sangare denilen arkadaş yerine tercih edilir ama dünyada son kalan iki sağ bek değiller heralde? Sangare santon karsdrop rafael bir tanesine de gönül rahatlığıyla gelsin diyemiyorsun. Valla şunlar yerine linnes'i tercih ederim ne vereceği belli en azından elemanın.
lang vardı o ne oldu?

Çevrimdışı mrred

santonu biraz evvel seyrettim biraz andreas beckten hallice geldi bana topla ileri çıktı pas atamadı sonra ellerini yana açtı filan tekniği baya zayıf sanki
Andreas beck iyi oyuncuydu ki ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu sen gelip hocaya ağzına geleni diyecen, kimse sana cevap veremeyecek he güzel dünya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

lang vardı o ne oldu?
Listede o da var diyorlar. Ya beğenilmemiş yada maliyeti yüksek bulunmuştur herhalde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

santonu biraz evvel seyrettim biraz andreas beckten hallice geldi bana topla ileri çıktı pas atamadı sonra ellerini yana açtı filan tekniği baya zayıf sanki
3 günlük antrenmanla çıktığı bir maçı izlemiş olabilirsin, dikkat et.

Çevrimdışı tangaz

Andreas beck iyi oyuncuydu ki ?

beck kötü demedim ama tekniği çok zayıftı güzel insan ve profesyoneldi ancak yarı sahadan öteye geçince gözlerine far tutulmuş tavşana döndüğü çok enstantane var ona benzettim birkaç hücum girişiminde bu santonu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

lang vardı o ne oldu?

almanyada yatmış tüm sene sezon başı bir kaç maç oynatmışlar sonra kemendi yemiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

3 günlük antrenmanla çıktığı bir maçı izlemiş olabilirsin, dikkat et.

uyarın için teşekkür ederim uyarın sonrası kontrol ettim interde oynadığı 110 maçın 108.si imiş  :ok:

Çevrimdışı leylileyli

200 bir euroya mı ne oynuyor. Almeida kaça oynuyordu ?
Ben kalitede hakında bahsedim.

Çevrimdışı levitate

almanyada yatmış tüm sene sezon başı bir kaç maç oynatmışlar sonra kemendi yemiş
baselde fenaydı

serkan reçber aldırmaya çalışıyordu 2018'de
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ben kalitede hakında bahsedim.
Kalitesi eksik zaten fakat yedek olarak bir zararı yok dursun bence maaşı az nerdeyse özkaynaktan gelen oyuncular kadar maaşı var çocuğun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/AsperMadida/status/1299429742433767425
Fejsayı geç bize hiç uymaz. Topa sahip olan takımlarda daha çok iş yapar bizim hoca direkt oyun oynatmak istiyor. Bize yaramaz o
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

Politik yüzünden kendisi gittikçe aptalca yorum yapıyor.
ilk twitinde hangi kismi aptalca buldunuz ?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Konu özkaynaktan gelen çocukların fizikleri neden az gelişiyor. Sen neden olayı yine avcıya getirdin anlamadım ?

Hocam konu sadece ozkaynaktan gelen çocuklar degildi aslinda. Atakani gordukten sonra bizim dedigim cumle daha geneldi. Yani 18 -22 yas arasindaki genc oyunculardi. Daviese, goreztkaya bakıyoruz bir de bizimkilere. Yag oranlarinin fazlaliklari belli oluyor. Bu da iyi calismadiklarindan daha çok. Burda baska bahaneler bulmak pek yararlı degil bence.

Çevrimdışı tangaz

baselde fenaydı

serkan reçber aldırmaya çalışıyordu 2018'de

isviçre ligi biraz riskli sanki tutmama ihtimali yüksek

Çevrimdışı mrred

Hocam konu sadece ozkaynaktan gelen çocuklar degildi aslinda. Atakani gordukten sonra bizim dedigim cumle daha geneldi. Yani 18 -22 yas arasindaki genc oyunculardi. Daviese, goreztkaya bakıyoruz bir de bizimkilere. Yag oranlarinin fazlaliklari belli oluyor. Bu da iyi calismadiklarindan daha çok. Burda baska bahaneler bulmak pek yararlı degil bence.
Aaa öyle mi "bizim çocuklar" denilince bizden çıkan çocuklar diye düşünmüşüm ben. Haklısın
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

doğru oyuncuyu seçersen Hollanda Ukrayna kadar riskli bir ülke değil.bildiğin alman iş disiplini var İsviçreli olacak tabi.isvicrede İsviçreli sayısı nüfusun yatlrısı kadardır.refah katsayısı yüksek olduğu için göçmen sayısı çok fazla.italyan ve Almanların bile çalışmak için akın ettiği bir ülke .futbolu da bu göçten nasip almış bolca arnavut Sırp Hırvat oyuncu dolu.

Çevrimdışı mrred

Salah da elneny de ordandı ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Salah da elneny de ordandı ?
matias delgado.,xhaka,behrami ,barnetta,sommer,emboli,chapuisat,her dönem bizim ligimizde iş yapacak onlarca oyuncu çıkarıyorlar.avusturya gibi değil.fiyatlarda makul düzeyde.