2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871690 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı mrred

Alacaklarına karşılık bırakılabilir diye düşünüyorum. Vida bonservis veren kulüplere gitmek istemiyor sanırım. Vida gidince maaş limitine etkisi ne kadar olacak ? 3.7 milyon mu yoksa 1/3 ü olacak ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alacaklarına karşılık bırakılabilir diye düşünüyorum. Vida bonservis veren kulüplere gitmek istemiyor sanırım. Vida gidince maaş limitine etkisi ne kadar olacak ? 3.7 milyon mu yoksa 1/3 ü olacak ?
Maaşı kadar alan açıyor oyuncu başka takıma transfer olunca. Sadece bonservis 1/3 arttırıyor limiti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

maaş nedeni ile böle yıllık maliyeti bize 4 milyondan fazla vidanın adamlar hem bons vereyim üstünede vidayı mutlu edecek 3-4 milyonu vereyim demezler.

Abi her giden oyuncu eski kulübündeki yıllık ücreti alacak diye bir kural mı var? Fransa'ya şl yarı finalisti takıma gidiyor oyuncuyla anlaşırsın 2 milyonunu lyon verir gerekirse 1 milyonu sen verirsin kjaer'de yaptıkları gibi. Elimizde 2 tane bonservis alınabilecek oyuncu var niye bedava bırakıyoruz bu adamı hala lyon istedigine göre öyle uçuk kaçık olmasa da bir piyasasi var öyle değil mi ya bana mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı mrred

5. yabancı stoperimizi alıyoruz sanırım.

Neyse kendi içerisinde bir kabul edilebilir bir yanı var, Atletico altyapılı bir adam alıyoruz, Mina veya Hadebe de olabilirdi,
https://twitter.com/SafakSina1903/status/1299327322055757824
detaylar burada
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Maaşı kadar alan açıyor oyuncu başka takıma transfer olunca. Sadece bonservis 1/3 arttırıyor limiti  :tabe:
Himm bedavaya almıştık zaten vidayı o yüzden kayıp sayılmaz kullandık gönderiyoruz . En azından gelecek vaad eden birini lyondan koparsak yada 2 yıllık falan kiralasak paradan daha iyi olur. En azından ortada çarçur edilecek para olmaz
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

:kop:

sen mirin'e diyodun sanki onu

gerçi ikisine de yelek vermezsin sen :D

yok yahu mirine karşı negatif değilim ben ama 4 hocada (şenol pepdullah sergen toulousedaki herif) şutluyor adamı demek ki var bi kötü tarafı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abi her giden oyuncu eski kulübündeki yıllık ücreti alacak diye bir kural mı var? Fransa'ya şl yarı finalisti takıma gidiyor oyuncuyla anlaşırsın 2 milyonunu lyon verir gerekirse 1 milyonu sen verirsin kjaer'de yaptıkları gibi. Elimizde 2 tane bonservis alınabilecek oyuncu var niye bedava bırakıyoruz bu adamı hala lyon istedigine göre öyle uçuk kaçık olmasa da bir piyasasi var öyle değil mi ya bana mantıklı gelmiyor.

ee adam gitmiyor bu parayı bırakmam diyor bize de limti lazım kontenjan lazım vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Buradan anladığım çok sert bir oyuncu olduğu  :tabe:
Bizde iş yapar bu çocuk stilini biraz çağlar söyüncüye benzettim. Vücudunu araya çok iyi koyuyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizde iş yapar bu çocuk stilini biraz çağlar söyüncüye benzettim. Vücudunu araya çok iyi koyuyor
Sert stoper bizim ligde iyidir zaten. İlerde oynayacağımızı düşünürsek hızı da gayet yeterli bir oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Buradan anladığım çok sert bir oyuncu olduğu  :tabe:

yok be fenerin aldığı herif birde almanyadan baktıkları eleman 15 maçta bundan çok kart görmüşler  :D ama onlar daha uzun bana uzun stoper getirin  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim twitter tayfa da Vida niye alacaklarına karşılık gidiyor diye sıkıntı yapmış. Harcama limiti olmasa dahi bu maaşla gönderilmesi gerekiyordu ve gönderemezdik. Vida arada aldığı imza paralarından kazanç elde eden bir oyuncu. Bence kesinlikle bir getirisi olmayacak bir takıma futbolu bırakana kadar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok be fenerin aldığı herif birde almanyadan baktıkları eleman 15 maçta bundan çok kart görmüşler  :D ama onlar daha uzun bana uzun stoper getirin  :ebebe:
Açılan ortalara çözüm bulmadan önce şu defans arkasına atılan toplardan yediğimiz gollere çözüm bulmamız lazım. Sonraki aşama hava toplarına önlem almak olur. Olmadı duran toplarda hücum oyuncularına savunma yaptırırız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milli takımda hiç oyuncumuz yok. Buradan bir Gökhan Akkan çekelim  :ebebe:

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1299334591312990215

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

bırak Beşiktaşı almayı Ülke topraklarına transit geçiş için bile girmez :D
suudlarla aramız çok kötü yatırım yapmazlar ama katarla aramız çok iyi. Yok mudur bir katar emiri gelsin alsın bu borçla biz hiçbir şey yapamayacağız çünkü.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1299330702404710402

Bu kadar 8i ne yapcaz acaba cidden merak ediyorum Ndisye mensaj dorukhan mı yapcaz ki