2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872374 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

Cemal Kaşıkçı cinayetinin baş şüphelisi, bizimkiler iddanemeye adını ekledi mi bilmiyorum..
bırak Beşiktaşı almayı Ülke topraklarına transit geçiş için bile girmez :D

Çevrimdışı Orhan_

Trabzonspor 6 ay için 1 milyon maaş ödemişti. 2'den aşağı zor kabul eder o yüzden.

Elneny transferinden şöyle mantıklı, bonservisini almış olacağız.

Elneny transferinden daha mantıklı olması için verdiği katkıyı görmemiz lazım. Adam son dönemlerinde yokları oynuyor. Gelir de Osmanlıspor zamanı performansını gösterirse olabilir belki bir şeyler ama bu da bizim takım için şu an olabilecek en büyük risklerden. Bize net katkı veren adam lazım. Bonservis ile alınmamış olsa bile omurgada oynayacak kiralık Elneny benim için daha garanti-mantıklı bir tercih olurdu. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Francisco Montero transfer ayrıntıları;

-1+1 yıl kiralık

-Oyuncuya 750 bin euro maaş

(via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida da gidici anlaşılan. Yeni bir stoper daha gelir bu gidişle  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1299321948799995904

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Vida da gidici anlaşılan. Yeni bir stoper daha gelir bu gidişle  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1299321948799995904

Yerine uzun boylu, ayakları temiz, pozisyon kaybetmeyen, deneyimli bir stoper gelirse bence olumsuz bir iş olmaz. Vida ve Wellinton yan yana olmayacaklar gibi duruyor. En azından doğru modele geçiş yapmış oluruz.

Çevrimdışı haluk.m

1+1 iyi hoş ama mantıklı bir opsiyon yoksa ve oyuncuyu bağlayan maddeler eklenmesiyse 2 yıl sonra kaçara ya da pazarlığa başlar ve alamazlar.

A.Madrid'den %40'ını istemişler mi acaba  :evillol:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bu takıma olcay veli hasan türk vs feda dendiğinde herkes tek yürek oldu stad ta öyle yapıldı şampiyomnuklarda öyle geldi ama bu yönetim o sinerjiyi yakalayacak hamlelerin hiç birini yapma vizyonu yok.
aslında önüne gelmişdi o sinerji bunu tutup  bu yolda gitmek yerine eski yönetime saldırmayı seçtiler
zaten gelme niyetleri buymuş bunu daha geldikleri anda söyledim perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.
gelmeden söylemişdim bu taraftar Fikret ormanı arayacak diye. daha bu başlangıç.
bunu yaratan Beşiktaş taraftarı şimdi yarattıklarını tepe tepe kullansın erdal torunoğullar transfer sihirbazıydı
çebi Beşiktaş ekonomisini yürüten adamdı. Fikret orman hiç birşey yapmıyordu bunlar yapıyordu
Beşiktaş taraftarı böyle bir hayal içindeydi. her zaman kendilerini hayali kahramanlar yaratır gerçekten ortada çabalayanı harcarlar
Fikret orman için demiyorum her daim olan bu çünkü birileri Beşiktaş için çabalamaya başlayınca başka birilerinin
menfaat kapıları kapanmaya başlar.

Çevrimdışı tangaz

monteroda 185 yok mu yav 190+ eleman  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

aslında önüne gelmişdi o sinerji bunu tutup  bu yolda gitmek yerine eski yönetime saldırmayı seçtiler
zaten gelme niyetleri buymuş bunu daha geldikleri anda söyledim perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.
gelmeden söylemişdim bu taraftar Fikret ormanı arayacak diye. daha bu başlangıç.
bunu yaratan Beşiktaş taraftarı şimdi yarattıklarını tepe tepe kullansın erdal torunoğullar transfer sihirbazıydı
çebi Beşiktaş ekonomisini yürüten adamdı. Fikret orman hiç birşey yapmıyordu bunlar yapıyordu
Beşiktaş taraftarı böyle bir hayal içindeydi. her zaman kendilerini hayali kahramanlar yaratır gerçekten ortada çabalayanı harcarlar
Fikret orman için demiyorum her daim olan bu çünkü birileri Beşiktaş için çabalamaya başlayınca başka birilerinin

bu yönetimi başımıza musallat edende camia ve kongre üyeleri abi şimdi aday olmazsan bidaa olamazsın goygoyu ile gazladılar o da hazırlık filan olmaksızın girdi seçime adalının hakkıydı oysa bu seçim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yerine uzun boylu, ayakları temiz, pozisyon kaybetmeyen, deneyimli bir stoper gelirse bence olumsuz bir iş olmaz. Vida ve Wellinton yan yana olmayacaklar gibi duruyor. En azından doğru modele geçiş yapmış oluruz.
Maya Yoshida olsaydı yanına iyi olurdu ama herhalde bedelsiz olarak kiralık olduğu takımda kalmış. Çok zaman kaybettik çok...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

monteroda 185 yok mu yav 190+ eleman  :ebebe:
Bir tane daha alırız abi, rahat ol.

Çevrimdışı tangaz

roco :D

ben rocoya idman yeleği vermem diyorum sen roco diyorsun walla endüstriyel tasarlayacam en sonunda seni  :D

not: az yoğunum o konuda dm atcam sana

Çevrimdışı tangaz

Bir tane daha alırız abi, rahat ol.

ohh be şimdi rahatladım  :D

20.yabancı olacak di mi o  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Fikret Orman'ın dünkü paylaşımı bence boşuna değildi. İçerde ajanları mı var acaba (:

Çevrimiçi tolga1903

Abi ne demek vida'ya bonservis talep etmemek? Delirtecek bu yönetim beni adamlar şl yarı finaline çıktı parası mı yok bu kadar fazla istiyorlarsa 4 5 milyon euro veremeyecekler mi? 6 milyon gözüküyor tm'de adam 1 milyonluk welinton'a vermediğiniz bir kulüpten hisse falan kaldı ama vida bedava ya hadi ordan

Çevrimdışı tangaz

Abi ne demek vida'ya bonservis talep etmemek? Delirtecek bu yönetim beni adamlar şl yarı finaline çıktı parası mı yok bu kadar fazla istiyorlarsa 4 5 milyon euro veremeyecekler mi? 6 milyon gözüküyor tm'de adam 1 milyonluk welinton'a vermediğiniz bir kulüpten hisse falan kaldı ama vida bedava ya hadi ordan

maaş nedeni ile böle yıllık maliyeti bize 4 milyondan fazla vidanın adamlar hem bons vereyim üstünede vidayı mutlu edecek 3-4 milyonu vereyim demezler.

Çevrimdışı Nartallo

5. yabancı stoperimizi alıyoruz sanırım.

Neyse kendi içerisinde bir kabul edilebilir bir yanı var, Atletico altyapılı bir adam alıyoruz, Mina veya Hadebe de olabilirdi,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman'ın dünkü paylaşımı bence boşuna değildi. İçerde ajanları mı var acaba (:
ne paylaşmış bilmiyorum

Çevrimdışı levitate

ben rocoya idman yeleği vermem diyorum sen roco diyorsun walla endüstriyel tasarlayacam en sonunda seni  :D

not: az yoğunum o konuda dm atcam sana

:kop:

sen mirin'e diyodun sanki onu

gerçi ikisine de yelek vermezsin sen :D
bipbipbupbup