2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869995 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar ve şimdi de Umut Şenol... Sen iş yapmazsan taraftar da sana işte böyle sarar. Bu twiti gelen tepkiler sonrası sildi. Ve sezonun ilk "istifa" tagı açıldı.

niye takmışlar ki bu tweete
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

niye takmışlar ki bu tweete
Siyasal içerikli twit. Azıcık araştırırsan bulursun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlarla uğraşacağına kadın basket takımıyla ilgilensin 3 tane genç oyuncuyla antrenman yapıyor takım transfer yok gelişme yok. Erkek takımında da proje üreten fikir koyan uğraşan Kandemir ve koç basketbolun başındaki yönetici ne işe yarıyor anlamadım daha.

Çevrimiçi levitate

olayı biliyorum ama neden bu kadar üstüne gitmişler ki

adnan beyin tweetlerinin öfkesi bunda patladı herhalde :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Adam twitt attı diye terörist diyen .. lar var, bizim taraftar  :ebebe:

Çevrimdışı sozkul

Şu an ülkenin İsrail'le arası ne kadar kötüyse Suudi Arabistan'la da o kadar kötü. Adam 1 kuruş çıkarıp vermez. Libya'da ve Somali'de el altından proxy savaş veriyoruz adamlarla. Üstelik Katar konusunda da feci papaz olmuştuk.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin baş şüphelisi, bizimkiler iddanemeye adını ekledi mi bilmiyorum..

Çevrimiçi tolga1903

Adam twitt attı diye terörist diyen .. lar var, bizim taraftar  :ebebe:

Ne söylesem ya mesajım silinecek ya ceza alacağım o yüzden tek söyleyeceğim şey umarım şu twit ve şu insanlar yüzünden istifa etmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlarla uğraşacağına kadın basket takımıyla ilgilensin 3 tane genç oyuncuyla antrenman yapıyor takım transfer yok gelişme yok. Erkek takımında da proje üreten fikir koyan uğraşan Kandemir ve koç basketbolun başındaki yönetici ne işe yarıyor anlamadım daha.
Şube Ahmet Kandemir'in vizyonu ile ilerliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

8 numara koleksiyonu yapıyoruz herhalde  :alala: Bir zamanlar FB böyle yapmıştı.

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1299305275258744832

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

8 numara koleksiyonu yapıyoruz herhalde  :alala: Bir zamanlar FB böyle yapmıştı.

Sergen hocamın vardır bir bildiği

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

hiç bir plan yok ,, sıfır,, o yüzden çok endişeliyim,,
bu takıma olcay veli hasan türk vs feda dendiğinde herkes tek yürek oldu stad ta öyle yapıldı şampiyomnuklarda öyle geldi ama bu yönetim o sinerjiyi yakalayacak hamlelerin hiç birini yapma vizyonu yok.

Çevrimdışı Akil Emre

Necip oynayamayacak pozisyona gelene kadar ortasaha transferine karşı değilim

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 numara gelene kadar ya Necip yada Atiba oynayacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Badu oğuzhan dorukhan atiba orta sahası çok diri ve tempolu olur kanatlara mensah ve ljajici atarsak kanatlar da işlemeye başlar. Fakat kuvvetle ihtimal ljajici satacaklar o yüzden sol kenarda nkodou olacak sağ kenarımız işlemiyor orayı da işler hale getirmemiz gerek
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Bu Mesut Urgancılar'ı ilk gördüğümden bu yana hiç sevmedim. Ortaokuldayken ders aldığım edebiyat hocasına acayip benziyor hal ve hareketleri. Onu da hiç sevmezdim.

Sen yöneticisin ulan. Taraftarın inadına paylaşım yapmak nedir? Bunlar Metin'den Ahmet'ten daha feci haldeler. Diğer ikisi konuşmasını bilmiyordu, bunlar taraftarın inadına iş yapıyorlar. Aldığın şapka kadar taraftarsın diyenlerden seni yok sayanlara geldi durum. ANÇ kendi başını yakacak, farkında değil. Çok acilen bu tip vasıfsızlardan, kibir abidelerinden kurtulması lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaş olarak da 2'den aşağı almayacak.

Çevrimdışı mrred

Maaş olarak da 2'den aşağı almayacak.

1.2 1.5 arası olur diye tahmin ediyorum yoksa elnenyi bırakmanın bir mantığı olmaz
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada N'diaye'nin bonservisini 1 milyon Euro'ya alabilirlerse, başarılı iş yapmış olunur.

Oyuncunun maaşı çok yüksek tutulmazsa, ileride satışı yapılabilir.

Aman benim tahminim, bonservis bu paralara veriliyorsa, önümüzdeki satıştan pay da konacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

1.2 1.5 arası olur diye tahmin ediyorum yoksa elnenyi bırakmanın bir mantığı olmaz
Trabzonspor 6 ay için 1 milyon maaş ödemişti. 2'den aşağı zor kabul eder o yüzden.

Elneny transferinden şöyle mantıklı, bonservisini almış olacağız.

Çevrimdışı Orhan_

Geçen bi istatistik verildiydi Necip'in oynadığı maçlarla ilgili. Geçen senelerde de Murat abiyle böyle bir şey konuştuğumuzu hatırlıyorum. Rastlantı olamaz. Yine de takımın için 50 tane 8 numara yığarsak oynayacak adam Necip olur.

Şöyle düşünüyorum. Elneny-Atiba-Ozi-Dorukhan 4'lüsü mü? Mensah-Atiba-Ozi-Dorukhan-Necip 5'lisi mi? (bu iki seçenek içinde 1er transfer şart)

Necip'i elden çıkarsaydık, Mensah'ı alacağımıza Elneny'i elde tutsaydık acaba para ile ilgili durumumuz ne olurdu?