2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871087 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

kimse bu ekonomik durumda şampiyonluğa oynamasını beklemiyor aslında geleceği inşa etmeye yönelik bir plan koysalar ortaya kimse sesini çıkartmaz. Yönetimin tek yaptığı masrafları kısmaya yönelik.
İşte yanlış yolda oldukarı temel konuda bu. Masrafları kısarak gelirleri tasarruf ettikleri paradan daha fazla azaltıyorlar. Elde malzeme yokken başarı da gelmeyince yakında kuru çulun üstüne oturur kalırız. Trabzon gibi bütçelere düşünce nasıl takım kurmayı düşünüyorlar. Sadece sevgi ile işleri yürütemezler  :tabe:

https://twitter.com/CemFante/status/1298387519646715907

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Loic Remy Rizespor ile anlaşmak için gelmiş.

Kronik kalp rahatsızlığı varmış, sağlık kontrolüne girecekmiş.

Adı geçiyordu da, paylaşayım dedim.

artık o kadar otomatiğe bağlandı ki önce beşiktaşa fenere yaz sonra malatya rize samsuna çak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

2 defa 4.oldık değil 1 defa 4.olduk diğerinde bizi 4.yaptılar ha Negredodsn Bi tık iyi forvetimiz olsa o sezonda şampiyon olurduk ki gs kaç tane ofsayttwn falan gol atmıştı

bence 2 defa 4 yaptılar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Biz aldırmadık onu da.

Şenol Güneş ve Fikret Orman Burak'ı alacaklardı, biz engel olduk.

Sonra Negredo'yu getirdiler.

Ha o sene Burak olsaydı da, önümüzü keserlerdi bir şekilde.

kesemezlerdi acaip bi şekille şampiyon olurduk içinden geçerdik hepsinin

Çevrimdışı tangaz

Çarşı hatta paylaşım falan yapmıştı midemizi bulandırmayınndiye o sezon Burak olsa işler farklı olurdu cenk Burak babrl talisca bu ligi deler geçerdi maalesef taraftar olarak çok suçumuz var sanki kızına damat alıyorsa hırsız diye istememezlik yapıyorlar adam gelsin gol atsın gerisi önemsizdi

son pişmanlık fayda etmiyor hemen herkes istemezük diyordu hatta bu forumda benden başka isteyen yoktu ben istek mesajı yazdıkça bana özelden sayısız mesaj geldi "abi bari sen yapma neyini istiyorsun şöle hırsız böle karaktersiz" vbvb şeklinde

Çevrimdışı tangaz

o sene ilk yari 17 haftada 30 puanda kalmamız mani oldu... yoksa negrodo ilede şampiyon olabilirdik ... buna sebeb BEN  Şenol Güneş   cl daha çok benimsemesi neden olarak görüyorum.   

evet şenol şl önem veriyordu ama negredo lens ikilisi kaç maçta yaktı ilk devre bizi, hoca rotasyon yaptı avrupada diğerlerini oynatırken negredo lens ikilisini ligde oynattı bu ikili bildiğin sıvadı gençler maçını filan hatırlayın hatta bunlar sıvadıkça hoca mecburen babeli soktu o da 2 dk sonra kazara kızardı vb bu örneğe benzer kaç maç yaktılar bonservislerine bi dünya maaşlarına 3 dünya para bağladıklarımızda yakmayacaktı mızmızlarr

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Hala orta saha ve kanatların yeterli olduğunun düşünülmesi  :dry:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1299267738683277312

fıkra filan mı bu anç değil de temeldir o temel

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/MzffrKrsk/status/1299048640972042240

aslında doğrusunu yapar belki de bu yönetimden kurtuluşumuz için bir işaret fişeği yakmış butona basmış olur.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1299267738683277312

Taraftar aylardan beri bas bas bağırıyor. Siz daha yeni görürüyorsunuz... Aynı durumu kendi şirketlerinizde de görmenizi umuyorum... Bezdirdiniz insanları.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

şu limitin yükseleceği o kadar belli ki fenerin hamlelerinden, hiç limit mimit bahane etmesinler 2-3 yıl ödemesiz yapılandırma 10 yıla çıkmak üzere  sonra bunu yükseltmenin hüllesi var sermaye arttırımı var yapmak isteyene iş yapmaya kararlı olana seçenek çok. eyy anç böle yöneteceksen neden aday oldun madem aday oldun bu kadar yetersiz yöneticiyi ne diye ekibe doldurdun. ne işe yarıyorsunuz???

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1298599667077439488

Keşke yaşansa böyle bir şey. Bu saatten sonra borçlar anca böyle ödenir. Zaten herkes satılacak. İlki biz olup lige juve bayern gibi ambargo koymalıyız. Boğazın kenarında stad, mükemmel bir taraftarımız var. Tam yatırım yapmalık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar ve şimdi de Umut Şenol... Sen iş yapmazsan taraftar da sana işte böyle sarar. Bu twiti gelen tepkiler sonrası sildi. Ve sezonun ilk "istifa" tagı açıldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret Orman yönetimi son iki senede o kadar yalnız bırakıldı ki adamın yapabileceği bir şey kalmadı, bir klübün hiç gereği yokken sürekli kongre yapma maksadı nedir? Yine adamlar Burak I alacak, olmaz istemeyiz, ota boka saçma sapan eleştiriler,, en sonunda dolu dizgin giden kulüp iç çekişmelere kurban edildi, buyrun kardeşim dükkan sizin, hadi yapın bakalım,,

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar ve şimdi de Umut Şenol... Sen iş yapmazsan taraftar da sana işte böyle sarar. Bu twiti gelen tepkiler sonrası sildi.

Bu 2 yöneticinin yaptığı siyasi paylaşımla ilgili bi tepki oldu mu ben mi görmedim forumda.

Bu yöneticiler iyice kendilerinden nefret ettiriyor ciddi anlamda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu 2 yöneticinin yaptığı siyasi paylaşımla ilgili bi tepki oldu mu ben mi görmedim forumda.

Bu yöneticiler iyice kendilerinden nefret ettiriyor ciddi anlamda.
Daha önce paylaşımlar hakkında tepki koyulmuştu. Sen görmemişsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1298599667077439488

Keşke yaşansa böyle bir şey. Bu saatten sonra borçlar anca böyle ödenir. Zaten herkes satılacak. İlki biz olup lige juve bayern gibi ambargo koymalıyız. Boğazın kenarında stad, mükemmel bir taraftarımız var. Tam yatırım yapmalık.

Şu an ülkenin İsrail'le arası ne kadar kötüyse Suudi Arabistan'la da o kadar kötü. Adam 1 kuruş çıkarıp vermez. Libya'da ve Somali'de el altından proxy savaş veriyoruz adamlarla. Üstelik Katar konusunda da feci papaz olmuştuk.

Çevrimdışı ilhan mansız

kimse bu ekonomik durumda şampiyonluğa oynamasını beklemiyor aslında geleceği inşa etmeye yönelik bir plan koysalar ortaya kimse sesini çıkartmaz. Yönetimin tek yaptığı masrafları kısmaya yönelik.
hiç bir plan yok ,, sıfır,, o yüzden çok endişeliyim,,

Çevrimdışı ALDENYX

E tamam izlediler kasımpaşa'da işte daha neyini izleyecekler kasımpaşa defetti başından herif ptt kulüpleriyle görüşüyor nasıl bu kadar içten isteyebilir Beşiktaş gibi bir takımın taraftarı bu adamı? Bize senede  minimum 10 gol atacak dinamik kenar oyuncuları lazım nasıl larin yerine daha iyisini istiyor 1 hafta önce gelen welinton'u yedeğe atacak stoper gelir mi acaba diye düşünüyorsak lens boyd yerine de aranacak isim bu adam değil arkadaş. "Hiçbir şey yapamıyorsanız" diye cümleye gireceksek Yönetim gitsin﹗ tagı açılmalı quaresma değil.
Sorunda burada ondan daha iyisi gelmedi 4 kenar oyuncun adamin attigi golu anca atiyo asisti bosver..niye istiyorlar bence.... tepki....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

quaresma isteniyorsa mevzu quaresma değildir gelenlerin onlarca milyon maliyetlerine rağmen toplasan bi q7 etmemeleridir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar gider şimdi boşta diye Imbula'yı almaya kalkarlar ne gülerim beklenir yani menajerlere muhtaçlar çünkü tam süper lig kulüplerine çakmalık topçu.

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma için tag açılmış Allah hem yönetenlere hem taraftara akıl versin  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar gider şimdi boşta diye Imbula'yı almaya kalkarlar ne gülerim beklenir yani menajerlere muhtaçlar çünkü tam süper lig kulüplerine çakmalık topçu.
Daha bizlere ne topçular önerecekler merakla bekliyorum. Ama söyledikleri ile yaptıkları uymayan bir yönetim var. Onun için hiçbir şey sürpriz olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★