2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872560 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

yine spor programlarında besiktasa süremiz kalmadı dönemleri basladı
Kalmaz abi, ne konuşacaklar?

Taraftarı heyecanlandıracak bir gençleştirme operasyonu yapılsa bile yeterdi.

Elindeki gençleri göndermek yerine tutup, Atakan benzeri 5 transfer yapsan; kasandan 2 milyon Euro bile çıkmadan sinerji yaratırdın.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1299054100143800321

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1299061140513849346

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1299059742183174144

(...)

Maaşı geçtim, takımı 4 milyon Euro bonservis istemiş. Bu takımın 32 yaşındaki adama 4 milyon Euro bonservis verecek gücü mü var?

Varsa, neden 6 aydır Vida'nın maaşı konuşuluyor?

Varsa, neden Burak çok maaş alıyor diye bonservis bile istenmeden bedava gönderildi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beceriksiz yönetim insanları öyle hale soktu ki Fikret Orman aday olsa kazanır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Para olmaması ayrı bişey beceriksizlik ayrı bişey. Paran yoksa planın olur ama hiç birşey yok şuan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

(...)

Maaşı geçtim, takımı 4 milyon Euro bonservis istemiş. Bu takımın 32 yaşındaki adama 4 milyon Euro bonservis verecek gücü mü var?

Varsa, neden Burak çok maaş alıyor diye bonservis bile istenmeden bedava gönderildi?

Yöneticlerin ne yaptığının farkında olduğunu düşünmüyorum. Yıldız oyuncu alalım da sussun taraftar diye düşünüyorlar herhalde. Ancak Kalinic öyle umdukları gibi bir oyuncu değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

yazdığınızı destekleyecek tek bir veri, Bilgi yok ,

geldiğimiz nokta KOCAMAN bir veri !  bilgi ise  hem ekonomik hem futbolcu hemde negatif tartişilan  mesajlar. !
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para olmaması ayrı bişey beceriksizlik ayrı bişey. Paran yoksa planın olur ama hiç birşey yok şuan.
Kimse yıldız oyuncu peşinden koşmamızı istemiyor. Herkes takımdaki eksikleri mantıklı şekilde doldurun diyor. CL'den elenmemiz ile birlikte sabırlar taştı. Buradan dönüş olur mu? Yönetimin hamlelerini görünce zor gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

genç oyuncu transferi mi? inanmam

kendimize gelmemiz için acilen 34 yaşında birini almamız lazım
Az önce FM profiline baktım. Bizim ne bulduğumuzu geçtim de Atletico bu oyuncuda ne bulmuş acaba dedim. Sonra oyuncunun adının Javier Montero olduğunu öğrendim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yöneticlerin ne yaptığının farkında olduğunu düşünmüyorum. Yıldız oyuncu alalım da sussun taraftar diye düşünüyorlar herhalde. Ancak Kalinic öyle umdukları gibi bir oyuncu değil.
Kalinic bu konusulan şartlarda gelirse, taraftar susmak bir yana daha da çok isyan eder.

Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimleri bu tip durumlarda federasyona ya da birbirlerine çatıp, tepkilerin yönünü değiştirir.

Bunlarda onu düşünecek stratejik zeka da noksan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kimse yıldız oyuncu peşinden koşmamızı istemiyor. Herkes takımdaki eksikleri mantıklı şekilde doldurun diyor. CL'den elenmemiz ile birlikte sabırlar taştı. Buradan dönüş olur mu? Yönetimin hamlelerini görünce zor gibi görünüyor.

Yönetim 20 milyon Euro yu cebine koyacaktı sözleşmesi az olanlarla oturup anlaşıp önce kadroyu temizleyip. Sonra güzel güzel fayda sağlayacak adamları getirecekti. Yemin ediyorum 600 700 güzel topçular gelir. 1.5 milyon eurolar falan büyük paralar Avrupa'da kimse vermiyor bu paraları.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İspanya dan gelen İspanyol topçu mu hemde genç hemde boyu kısa bi cacık olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Genç olmasına genç, ama gelirse kiralık gelecek, opsiyonu olmayacak ya da abartı bir rakam olacak.

Ne işimize yarayacak, hiç?

Milletin gencini yetiştirmek yerine, ya kendi gencimizi yetiştirelim ya da satın alalım.

Çevrimiçi yaço58

Senol Gunes guzellemeleri yapilmis ve Fikret Orman yerin dibine sokulmus, ama katilmiyorum acikcasi.

Senol Gunes doneminde 2 defa sampiyon, 2 defa dorduncu olduk. Takimi devraldiginda Bilic'in oturttugu bir omurga ve defansif disiplin vardi.
Derbileri ve final maclarini kazanamiyorduk ve yeterince gol atamiyorduk. Takima Gomez ve Quaresma gibi 2 ust duzey hucumcu katilinca ve winner
bir karakter gelince ve Veli'nin sakatlanip Oguzhan'in zorla da olsa orta sahaya gecmesiyle iyi bir futbol oynayip sampiyon olduk.
Ikinci senede bence futbol net olarak geriye gitti, onlibero sayisi artinca takimimizin iyi futbol oynamasini saglayan 8'de Oguzhan'dan bol bol vazgectik,
kotu futbol olsa da Talisca'nin performansi ve Aboubakar'in anlik patlamalari sayesinde kazandik. Tabii rakibin sadece Basaksehir olmasi da bir avantajdi.
Ucuncu sene ise tamamen CL'ye konsantre olduk, ligi unuttuk. Senol Gunes'in israrla takima yeni gelen oyunculari adapte etmemesi, Talisca'nin eksikligi ve lige motive
olmamamiz derken daha ilk devre biter bitmez koptuk. Bence en buyuk hatalardan biri de Oguzhan'in tamamen takimdan kesilmesi ve ligde Negredo yerine Cenk'in tercih edilmesi.
CL'de basa bas giden maclarda Cenk is yapabilir, ama kapali savunmalara karsi Negredo her zaman daha faydali olur, hele ki arkasinda ve yaninda Babel ve Talisca gibi iki skorer varsa. Kurada Bayern cikinca boyumuzun olcusunu aldik, Cenk'in satilmasiyla dogru kadroya ulastik ve 2. yarida cok iyi puan toplasak da yetmedi.
Dorduncu sene zaten takim dagilmaya basladi, toto'yu kurtaracak bir Gomez, Talisca olmayinca da yine 4. olduk.

Senol Gunes bence iyi bir antrenor degil. Gencleri hic oynatmaz, elinde ne malzeme olursa olsun hep ayni sistemde (4-2-3-1) israr eder.
Cesaretli degildir, yeni oyunculari adapte etmez. Transfere hic karismaz, ama yapilmayan transferler uzerinden kendisini korumaya kalkar.

Bu soyleyeceklerimin garantisi elbette yok, ama bence:

- ilk senede Veli sakatlanmasa veya Lucas transferi olsa bence Oguzhan ilk 11 oynamazdi, o ust duzey oyunu oynayamazdik ve sampiyon da olamazdik
- ikinci senemizde Talisca gibi ligin cok ustunde bir adam olmasaydi veya rakip Basaksehir degil de GS veya guclu bir FB olsaydi sampiyon olamazdik
- ucuncu senesinde, bence BJK tarihinin en iyi kadrosu olan kadroyu ligde kotu rakipler arasinda 4. yapmak buyuk basarisizlik

Yonetime gelecek olursak; bence yonetim 7 seneye bakinca iyi bir yonetim gosterdi.
Uzun donem stadsiz oynamamiza ragmen, stat geliri ve Avrupa geliri olmamasina ragmen once S.Aybaba, sonra Bilic ve Onder Ozen uzerinden iyi bir
yapi oturttuk. Gelen 2 sampiyonluk da bunun oduluydu. Bence o 2 sampiyonluktan sonra takimin maliyetini arttirmak da cok mantiksizdi degildi, rakiplerle aramizi acmak icin iyi bir firsatti.
Bence yonetim 2 buyuk hata yapti;

1 Takimi yeterince koruyamadi, en dogru hareket FB kupa macina cikmamakti, ama onun disinda dogramalara, kayirmalara seslerini cikartmadilar, camia'yi kenetleyemediler
2 Takim Senol Gunes'in 2. senesinde ligden koparken takimi ve hoca'yi uyarmaliydilar, gerekirse gondermeliydiler, ama onlar bunun yerine Avrupa basarisina kapildilar ve bunun kredisini kendilerine cekmekle mesgulduler. Olur tabii, ama ekonomik durumu CL gelirlerine bagli, pahali bir takimin sampiyon olamadiginda neler olabilecegini hesaplamaliydilar. Hesaplamadilar, CL basarisinin keyfini surduler ve bunun neticesinde bugunlere kadar geldik.

Yoneticilik biraz da zor kararlarda gerekirse herkesi karsina alip sorumluluk almaktir. Turk takimlarinin Avrupa'yla isi yok, Orman yonetimi bunu kabul etmedi. Biz o seneyi gruptan lider olarak cikardiysak bile bu surdurulebilir birsey degil maalesef. O grupta 1 tane elit veya elit'in 1 alti takim yoktu. Yanlis anlamayin, kolay gruptu demiyorum, ama cok denk bir gruptu, 4. olsak da 1. olsak da sasirilmayacak bir gruptu. Besiktas'in, veya baska herhangi bir Turk takiminin hedefi CL grubundan cikmak olamaz, o seviyede degiliz. Bunu gerceklestirmek icin kura sansi ve mac gunu sansi gerekir bolca, olabilir ama asla hedef olamaz. Bu gercegi GS de gorduk son 2 senede.
Ve uzulerek soyluyorum ki nasil 2 sene evvel o takimla bile biz CL seviyesinde bir takim degilsek, su anki halimizle Avrupa ligi seviyesinde takim bile degiliz, en azindan son 16/32 seviyesinde degiliz. Avrupa liginde oynayan ve iyi kotu futbol kulturune sahip herhangi bir ulkenin (Hirvatistan, Belcika, Portekiz, Isvec vs) vasat bir takimi bile bize futbol dersi verebilir. Bunu kaliteleriyle degil de fizik gucleriyle, taktiksel bilgileriyle yapabilirler.
2 defa 4.oldık değil 1 defa 4.olduk diğerinde bizi 4.yaptılar ha Negredodsn Bi tık iyi forvetimiz olsa o sezonda şampiyon olurduk ki gs kaç tane ofsayttwn falan gol atmıştı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim 20 milyon Euro yu cebine koyacaktı sözleşmesi az olanlarla oturup anlaşıp önce kadroyu temizleyip. Sonra güzel güzel fayda sağlayacak adamları getirecekti. Yemin ediyorum 600 700 güzel topçular gelir. 1.5 milyon eurolar falan büyük paralar Avrupa'da kimse vermiyor bu paraları.
Ben genç oyuncu almak için bonservis vermek gerekli tezine de kısmen katılmıyorum. Bunca takım oyuncuları satın alma opsiyonu ile kiralıyor veya uzun süreli kiralama yapıyor. Biz de toparlanana kadar bu tip sözleşmeler yapabiliriz. İlla tüm oyuncuların bizim olmasına gerek yok. Trabzon yakın zamanda Sörloth getirdi mesela. Sen de bulup getireceksin. Baktın oyuncu parladı satın alma opsiyonunu kullan direkt sat isteyene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Ne plan ne program mesela şuan wellinton aldık adama ihtiyaç yoktu ki birde bombacı adam bunu herkes biliyordu gelmeden alma kardeşim 850 bin euro çöpe atılacak mirin falan oynardı gidene kadar gidince yerini birini alırdın fatihide başka Bi yerliyle tqkqqq sokardkn karlı çıkardın fatihin biraz piyasa yapmışken gidip 31 lik wellintona karşılık veriyorsun git Sivastan en kötü hakan arslan alsaydın takasla en azından yerli

Çevrimiçi yaço58

Ben kalinic nedense hep kanat diye hatırlıyorum hiç bizi aırtlayacak isim gibi durmuyor

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şu anda taraftar o kadar umutsuz ve yönetime karşı öfkeli ki seçim konuşulmaya başlandı. Kimsenin Ahmet Nur Çebi'den tam anlamıyla şikayetçi olduğu yok ama yönetimini değiştirmesi gerektiğini düşünüyorlar. Bazı yöneticilerin Beşiktaş ile ilgilenmediği düşünülüyor. Kaybedilen maçtan sonra hiçbir şey olmamış gibi sosyal medyada güncel olaylara yorum yapılmasına, buna taraftar kızınca Adnan Dalgakıran gibi özlü söz atıp taraftarı iyice sinirlendiriyorlar. Taraftarı muhalefetin trolleri sanıyorlar herhalde. Ancak değiller. Şu anda kendi arkalarında birleştiremedikleri taraftarı karşılarında topluyorlar. Bunu fırsat bilen muhalefet kanadı da "istifa" taglarına başlamışlar bile. Durum hiç iyi görünmüyor. Belki planlı transfer yapıp taraftarı sakinleştirirler diye umuyordum ama panik butonuna basmışlar. Yazık olan yine Beşiktaş'a olacak...

22 yıldır Beşiktaş'ın göbeğinde oturuyorum, işim de bu civarlarda, sık sık konuştuğum bir sürü hasta Beşiktaş'lı arkadaşım var, ara ara esnaf abilerimle, içinde yer aldığı taraftar gruplarını sevmesem de değer verdiğim Beşiktaş'lı kardeşlerimle çay çorba içerim. Baya kendimi camianın içinden hissederdim. Şunu fark ettim; ben ve çevrem baya başka dünyadaymışız. Etrafımda kimse ne istifadan bahsediyor, ne takım öldü bitti diyor. Bildiğin toplumdan uzak elit kesim gibi hissettim kendimi son günlerde.  :lol:

Çevrimdışı ALDENYX

(...)

gomezi 1000 yuroya almişdı yaaa bunuda 2000 bilemedin 3000 alır bakarsin  :D  :money:   
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

2 defa 4.oldık değil 1 defa 4.olduk diğerinde bizi 4.yaptılar ha Negredodsn Bi tık iyi forvetimiz olsa o sezonda şampiyon olurduk ki gs kaç tane ofsayttwn falan gol atmıştı
Biz aldırmadık onu da.

Şenol Güneş ve Fikret Orman Burak'ı alacaklardı, biz engel olduk.

Sonra Negredo'yu getirdiler.

Ha o sene Burak olsaydı da, önümüzü keserlerdi bir şekilde.

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 11:22:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben genç oyuncu almak için bonservis vermek gerekli tezine de kısmen katılmıyorum. Bunca takım oyuncuları satın alma opsiyonu ile kiralıyor veya uzun süreli kiralama yapıyor. Biz de toparlanana kadar bu tip sözleşmeler yapabiliriz. İlla tüm oyuncuların bizim olmasına gerek yok. Trabzon yakın zamanda Sörloth getirdi mesela. Sen de bulup getireceksin. Baktın oyuncu parladı satın alma opsiyonunu kullan direkt sat isteyene  :tabe:

2 yıl üst üste şampiyon olurken bizde öyle yapıyorduk aslında bunu yapmak zor değil. Ama şimdi bu yönetim o kadar boş konuştu ki fabri Marcelo Tosic vs. Adamlar getirse bile göze batıyor kaliteli karakterli adam bulmaları kolay olmaz.

Bide ben halâ aynı yerdeyim. Tek.bi maçla takım idam edilmez muhtemelen ligin ilk maçına kadar hazır hale gelecektir. Kısa hazırlık döneminde takım daha hazır olmadığı aşikar bi sağ bek oyuncusu ile paok maçı geçilebilirdi. Gelen 2 topu gol yedik.

Çevrimiçi yaço58

Biz aldırmadık onu da.

Şenol Güneş ve Fikret Orman Burak'ı alacaklardı, biz engel olduk.

Sonra Negredo'yu getirdiler.

Ha o sene Burak olsaydı da, önümüzü keserlerdi bir şekilde.

Çarşı hatta paylaşım falan yapmıştı midemizi bulandırmayınndiye o sezon Burak olsa işler farklı olurdu cenk Burak babrl talisca bu ligi deler geçerdi maalesef taraftar olarak çok suçumuz var sanki kızına damat alıyorsa hırsız diye istememezlik yapıyorlar adam gelsin gol atsın gerisi önemsizdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 yıl üst üste şampiyon olurken bizde öyle yapıyorduk aslında bunu yapmak zor değil. Ama şimdi bu yönetim o kadar boş konuştu ki fabri Marcelo Tosic vs. Adamlar getirse bile göze batıyor kaliteli karakterli adam bulmaları kolay olmaz.

Bide ben halâ aynı yerdeyim. Tek.bi maçla takım idam edilmez muhtemelen ligin ilk maçına kadar hazır hale gelecektir. Kısa hazırlık döneminde takım daha hazır olmadığı aşikar bi sağ bek oyuncusu ile paok maçı geçilebilirdi. Gelen 2 topu gol yedik.
Son günlerde yönetimi sürekli savunan kesim de eleştiriye başladı. Bu sefer yönetimi savunan kesim azalıyor. Zaten bir gazla seçildiler. Hiç tahmin etmeyeceğimiz durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Ben de başarılı olsunlar istiyorum ama olamazlarsa ilk 4-5 maçtan sonra yolcu olabilirler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Gelsin artık quaresma diye tag açıp binlerce twit atmışlar:) elimizde olan isimler o kadar kötü o kadar rezil performans gösteriyor ki  şu adama gel diyenlere bir şey söyleyemiyorum ama insan sinirleniyor bizim taraftar neden iyi futbolcu genç futbolcu talep etmek yerine böyle işlerle uğraşıyor bizim taraftar niye welinton'un gerçekten ligin en iyi stoperi olduğuna inanıyor biz acaba taraftar yüzünden mi bu haldeyiz anasını satiyim ya