2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873716 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Bilinmedik isimlere yönelmeye başlamışız yine  :ebebe:

https://twitter.com/mikserin/status/1299090189118328834
Bu kadar orta sahayı ne yapacağız acaba daha net eksiler varken

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1299107123406700545

Bu ikiliyi cl maçından önce de getirebilirdik zorlasaydık ve sonuç farklı olabilirdi

Çevrimdışı mellfred

F.orman ve senol güneş 2 ci sampiyonlugun ardindan gitseydiler 5 yil ust uste olmayi zorlardik..kulubun parasi bitmeseydi orman gitmezdi heleki son senedeki icratlari bence 3 yilimiza maal olacak.
güneş kalsa fikret gitseydi belki
Güneşi cuma günü norveç’ten dönüp cumartesi derbi maçına çıkardılar
çabuk unutuluyor maalesef

Çevrimdışı haluk.m

Şu an adı geçen ve gelecek transferlere zerre heyecanlanmıyorum, tüm beklenti ve umudu hiç ettiler. 

Şu 3 günde yaşadıklarımızı düşününce sezon içinde neler neler olmaz..  :by2:

Çevrimdışı mellfred

Ben bundan sonra hiçbir yönetimin,hocanın veya oyuncunun gitmesini istemeyeceğim.Çünkü nasıl başarıyoruz bilmiyorum ama kim giderse gitsin daha kötüsü geliyor.Beterin beteri varmış gerçekten
gomez aboubacar cenk talisca marcelo fabri babel sosa adriano gökhan gönül  burak elneny hatta tosic ve hatta  caner...
Şimdi de ljajic’in peşine düşmüşler
göndermeyin baba göndermeyin
bu enflasyonda bu ekonomik akılla bugün sattığını yarın iki misline alamıyorsun
göndermeyin kurban olam

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şuan ki yönetimimiz bu Harry Potter da ki ruh emiciler gibi ligi başlamadan bitirdiler camiaya... Önceden yine 5-6-7 .haftalarda lige havlu atardık... Bu sefer ki çok erken oldu...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yönetimi direkt suçlamak haksızlık eski kontratlar onların suçu değil ama bu vasat sevici ucuz yahni sevdaları da doğru yol değil...Gidecekleri varsa da gitmez artık hiçbiri ya da kimse almaz sen kalkıp böyle sözleşme bulamıyoruz diyorlar dersen sonucuna katlanırsın...  Ayrıca elinde ki gereksizleri göndermenin tek yolu oturup teklif beklemek değil elinde tutup sözleşmeleri boyunca sürüneceğine baştan ver sürün paralarını hamle gücün kalsın elinde. Transfer için falan demiyorum hatta bunlar hiç yapmasın daha karlı oluruz. Sadece şu 9 eylül de ki son kampanyayı ya eldeki gereksizleri göndermek üzerine ya da atıyorum 1 adet Talisca maaşı için diye yönlendirsinler... Tişört sayılacağına talisca için % lik bar simülasyonu ya da lüzumsuzlar için kontrat fesih bedelleri ve isimlerini iftar saati gibi dizsinler. Topladıkça parayı okuyalım artlarından ezanı sırayla  :D

Gelen parayla el altından fesih edeceksin başka bir kulüp üzerinden bu gereksizleri. Açılan boşlukla da 5 tane 1 milyonluk roco değil 1 tane 5 m luk Talisca alacaksın. Alacakları adamların profili belli bu gereksizler kalırsa daha da kötü olacak gerekirse  alt yapıdan ya da gurbetçilerden ucuza doldururuz kalan boşlukları yeter ki 2 tane skorer net golcü alınsın hücum hattına şuan ki kadro 50 gol çıkaramayacak 21 takım var yememize bağlı +10 sıralar çok uzak görünmüyor maalesef şakası yok... Yoksa bizim taraftara kalırsa yd zamanından bir hastalık oldu oyuncu gelsin de kim gelirse gelsin oynayana kadar hocaya gömerler oynayınca da yönetime niye aldın diye sene sonu da niye satamıyorsun diye...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilinmedik isimlere yönelmeye başlamışız yine  :ebebe:

https://twitter.com/mikserin/status/1299090189118328834
25 gün önce 4 Ağustos'ta da çıkmıştı bu haber:
https://www.fanatik.com.tr/son-dakika-anas-tahiri-besiktasin-teklifini-acikladi-2162469

Editörlerden biri tekrar yayınlıyor, diğerleri de kopyalıyor. Haber güncel zannediyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1299116793500446722
Kendi gençlerimizi kiraya ya da takasta gönderip, milletin yetiştirmek amacıyla gönderdiği genç oyuncuya talip oluyoruz.

Satın alma ihtimalimiz olmayan bir oyuncuyu kiralamamak lazım, öyle bir lüksümüz yok artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda taraftar o kadar umutsuz ve yönetime karşı öfkeli ki seçim konuşulmaya başlandı. Kimsenin Ahmet Nur Çebi'den tam anlamıyla şikayetçi olduğu yok ama yönetimini değiştirmesi gerektiğini düşünüyorlar. Bazı yöneticilerin Beşiktaş ile ilgilenmediği düşünülüyor. Kaybedilen maçtan sonra hiçbir şey olmamış gibi sosyal medyada güncel olaylara yorum yapılmasına, buna taraftar kızınca Adnan Dalgakıran gibi özlü söz atıp taraftarı iyice sinirlendiriyorlar. Taraftarı muhalefetin trolleri sanıyorlar herhalde. Ancak değiller. Şu anda kendi arkalarında birleştiremedikleri taraftarı karşılarında topluyorlar. Bunu fırsat bilen muhalefet kanadı da "istifa" taglarına başlamışlar bile. Durum hiç iyi görünmüyor. Belki planlı transfer yapıp taraftarı sakinleştirirler diye umuyordum ama panik butonuna basmışlar. Yazık olan yine Beşiktaş'a olacak...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

@Necmi abinin korkuları gerçek oluyor...

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1299098122979770370
Fikret ormana aşırı kızsam , yaptıklarına akıl sır erdiremesem de Beşiktaşın büyüklüğünü hem demeç hem de tavırlarıyla hissettiriyordu. Sağılsun yeni yönetim geldiğinden beri negatiflik yaymaktan başka birşey yapmıyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

@Necmi abinin korkuları gerçek oluyor...

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1299098122979770370
yukarda anlatmak istediğim tam olarak buydu, kimse kusura bakmasın ama bu plansızlığın sonu çok kötü,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Para içinde yüzmüyordu ama artıracak bir hisse yapısı vardı, gelirler son meteliğe kadar temlikli değildi.

Yaptığı iyi şeyleri kimse inkar etmiyor, yaptığı kötülükleri inkar eden sizlersiniz. 

Her şeyi çok iyi yaptıysa neden şimdi başa döndük ?
10 Ay'da mevcut yönetim mi batırdı ?
bence kendini kandırıyorsun. Olayları daha iyi analiz etmek mümkün,,

Çevrimdışı ilhan mansız

F.orman ve senol güneş 2 ci sampiyonlugun ardindan gitseydiler 5 yil ust uste olmayi zorlardik..kulubun parasi bitmeseydi orman gitmezdi heleki son senedeki icratlari bence 3 yilimiza maal olacak.
yazdığınızı destekleyecek tek bir veri, Bilgi yok ,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Kenara gelen,teknik adamlık koltuğuna oturan hele ki büyük takımda ise tutulma yaşıyor arkadaş belli oldu.
Sergen yorumcu olsa veya dışarıdan Beşiktaş'ı yorumlayan başka takımın teknik adamı olsa şu Alanyaspor transferlerine olmaz ,koca Beşiktaş bunlara mı kalacak derdi, ikisi de kazma geride oynayanların derdi  :D
 Hadi Lens'i geçtim ,maç öncesi şurada anket yapılsa Lens bek olarak idare eder diyecek çok kişi var ama rakibin uzun oynadığını Necip ile o alanda etki yapamayacağını biz tahmin ediyorduk maç öncesi Sergen bunu düşünmemiş olamaz diyoruz değil mi ? Cidden olamaz.Bir şeyler oluyor kenara geçince ?

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret ormana aşırı kızsam , yaptıklarına akıl sır erdiremesem de Beşiktaşın büyüklüğünü hem demeç hem de tavırlarıyla hissettiriyordu. Sağılsun yeni yönetim geldiğinden beri negatiflik yaymaktan başka birşey yapmıyor.

Beşiktaş eski yönetim döneminde hep yarıştaydı, her türlü engellemeye rağmen 2 kez şampiyon oldu, şampiyonlar liginde 14 puanla gruptan çıktı, stadyum yapıldı, transfer sezonları son yıla kadar hep artıda kapatıldı, fakat bazıları buna rağmen yönetimi hep seçime zorladı, buyrun kardeşim, meydan sizin, yapın alkışlayalım,,

Çevrimiçi murat

Beşiktaş eski yönetim döneminde hep yarıştaydı, her türlü engellemeye rağmen 2 kez şampiyon oldu, şampiyonlar liginde 14 puanla gruptan çıktı, stadyum yapıldı, transfer sezonları son yıla kadar hep artıda kapatıldı, fakat bazıları buna rağmen yönetimi hep seçime zorladı, buyrun kardeşim, meydan sizin, yapın alkışlayalım,,
yine spor programlarında besiktasa süremiz kalmadı dönemleri basladı

Çevrimdışı bjk4ever

Senol Gunes guzellemeleri yapilmis ve Fikret Orman yerin dibine sokulmus, ama katilmiyorum acikcasi.

Senol Gunes doneminde 2 defa sampiyon, 2 defa dorduncu olduk. Takimi devraldiginda Bilic'in oturttugu bir omurga ve defansif disiplin vardi.
Derbileri ve final maclarini kazanamiyorduk ve yeterince gol atamiyorduk. Takima Gomez ve Quaresma gibi 2 ust duzey hucumcu katilinca ve winner
bir karakter gelince ve Veli'nin sakatlanip Oguzhan'in zorla da olsa orta sahaya gecmesiyle iyi bir futbol oynayip sampiyon olduk.
Ikinci senede bence futbol net olarak geriye gitti, onlibero sayisi artinca takimimizin iyi futbol oynamasini saglayan 8'de Oguzhan'dan bol bol vazgectik,
kotu futbol olsa da Talisca'nin performansi ve Aboubakar'in anlik patlamalari sayesinde kazandik. Tabii rakibin sadece Basaksehir olmasi da bir avantajdi.
Ucuncu sene ise tamamen CL'ye konsantre olduk, ligi unuttuk. Senol Gunes'in israrla takima yeni gelen oyunculari adapte etmemesi, Talisca'nin eksikligi ve lige motive
olmamamiz derken daha ilk devre biter bitmez koptuk. Bence en buyuk hatalardan biri de Oguzhan'in tamamen takimdan kesilmesi ve ligde Negredo yerine Cenk'in tercih edilmesi.
CL'de basa bas giden maclarda Cenk is yapabilir, ama kapali savunmalara karsi Negredo her zaman daha faydali olur, hele ki arkasinda ve yaninda Babel ve Talisca gibi iki skorer varsa. Kurada Bayern cikinca boyumuzun olcusunu aldik, Cenk'in satilmasiyla dogru kadroya ulastik ve 2. yarida cok iyi puan toplasak da yetmedi.
Dorduncu sene zaten takim dagilmaya basladi, toto'yu kurtaracak bir Gomez, Talisca olmayinca da yine 4. olduk.

Senol Gunes bence iyi bir antrenor degil. Gencleri hic oynatmaz, elinde ne malzeme olursa olsun hep ayni sistemde (4-2-3-1) israr eder.
Cesaretli degildir, yeni oyunculari adapte etmez. Transfere hic karismaz, ama yapilmayan transferler uzerinden kendisini korumaya kalkar.

Bu soyleyeceklerimin garantisi elbette yok, ama bence:

- ilk senede Veli sakatlanmasa veya Lucas transferi olsa bence Oguzhan ilk 11 oynamazdi, o ust duzey oyunu oynayamazdik ve sampiyon da olamazdik
- ikinci senemizde Talisca gibi ligin cok ustunde bir adam olmasaydi veya rakip Basaksehir degil de GS veya guclu bir FB olsaydi sampiyon olamazdik
- ucuncu senesinde, bence BJK tarihinin en iyi kadrosu olan kadroyu ligde kotu rakipler arasinda 4. yapmak buyuk basarisizlik

Yonetime gelecek olursak; bence yonetim 7 seneye bakinca iyi bir yonetim gosterdi.
Uzun donem stadsiz oynamamiza ragmen, stat geliri ve Avrupa geliri olmamasina ragmen once S.Aybaba, sonra Bilic ve Onder Ozen uzerinden iyi bir
yapi oturttuk. Gelen 2 sampiyonluk da bunun oduluydu. Bence o 2 sampiyonluktan sonra takimin maliyetini arttirmak da cok mantiksizdi degildi, rakiplerle aramizi acmak icin iyi bir firsatti.
Bence yonetim 2 buyuk hata yapti;

1 Takimi yeterince koruyamadi, en dogru hareket FB kupa macina cikmamakti, ama onun disinda dogramalara, kayirmalara seslerini cikartmadilar, camia'yi kenetleyemediler
2 Takim Senol Gunes'in 2. senesinde ligden koparken takimi ve hoca'yi uyarmaliydilar, gerekirse gondermeliydiler, ama onlar bunun yerine Avrupa basarisina kapildilar ve bunun kredisini kendilerine cekmekle mesgulduler. Olur tabii, ama ekonomik durumu CL gelirlerine bagli, pahali bir takimin sampiyon olamadiginda neler olabilecegini hesaplamaliydilar. Hesaplamadilar, CL basarisinin keyfini surduler ve bunun neticesinde bugunlere kadar geldik.

Yoneticilik biraz da zor kararlarda gerekirse herkesi karsina alip sorumluluk almaktir. Turk takimlarinin Avrupa'yla isi yok, Orman yonetimi bunu kabul etmedi. Biz o seneyi gruptan lider olarak cikardiysak bile bu surdurulebilir birsey degil maalesef. O grupta 1 tane elit veya elit'in 1 alti takim yoktu. Yanlis anlamayin, kolay gruptu demiyorum, ama cok denk bir gruptu, 4. olsak da 1. olsak da sasirilmayacak bir gruptu. Besiktas'in, veya baska herhangi bir Turk takiminin hedefi CL grubundan cikmak olamaz, o seviyede degiliz. Bunu gerceklestirmek icin kura sansi ve mac gunu sansi gerekir bolca, olabilir ama asla hedef olamaz. Bu gercegi GS de gorduk son 2 senede.
Ve uzulerek soyluyorum ki nasil 2 sene evvel o takimla bile biz CL seviyesinde bir takim degilsek, su anki halimizle Avrupa ligi seviyesinde takim bile degiliz, en azindan son 16/32 seviyesinde degiliz. Avrupa liginde oynayan ve iyi kotu futbol kulturune sahip herhangi bir ulkenin (Hirvatistan, Belcika, Portekiz, Isvec vs) vasat bir takimi bile bize futbol dersi verebilir. Bunu kaliteleriyle degil de fizik gucleriyle, taktiksel bilgileriyle yapabilirler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Loic Remy Rizespor ile anlaşmak için gelmiş.

Kronik kalp rahatsızlığı varmış, sağlık kontrolüne girecekmiş.

Adı geçiyordu da, paylaşayım dedim.