2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874033 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı tangaz

ben buraya bakmadan fiktüre baktım ne güzel kura demiştim ama burası yangın yerine dönmüş.fikstüre bakarken forumda heralde buna da şöyle bir kulp takılır diye düşüüştüm ilk yarı kadro darmadağın uyum sorunu nedeniyle zaten puan kaybedeceğimiz hesap edilip hep kolay deplasmanlar verilmiş derbilerde dışarıya verilip ilk yarıdan fişimizi  çekmeyi düşünmüşler ikinci yarı da ligden kopmuş Beşiktaş içeride de derbileri kaybeder vs konuşulur diye düşünmüştüm.neredeyse geçen sene şikayet ettiğimiz hiç bir şey yok pandemi döneminde iç saha derbi yok ama yine memnun olmadık.

bunun nedeni üst üte yıllardır son derbinin hep okiye denk gelme olasılıgının bilmem kaç milyonda bir olması
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gol dışında oyuna katkısı sıfır biraz Ömer üründül yorumu olmuş.4 gol haricinde sahada yoktu gibi.adamın oyun stili bu ona göre oynayacaksın o zaman.topu getirdiğinde atıyorsa topu getir o zaman.ayrıca hiç ben yıldızım gibi bir hava almıyorum ben gayet normal tavırları var.he takıma bakınca da belkide takımın yıldızı da diyebiliriz.elimizdeki 3 santraforun en iyisi.takımda ondan fazla gol atabilecek biri yok.oynarsa bu takımın yıldızı layiç geri dönerse Ozi ve umut vadedeni dorukhan başka yıldız yok belki nkudu doğru bir oyunla yıldızlaşabilir.mensah filan yıldız olmaz(inşallah olur ben yanılayım)

bence de ben yıldızım gibi durmuyor sahada ama kazandıgı 1,6 milyonla sahadışında baya bi ben yıldızım diedolanıyormuş :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat

Yokmu şöyle 1 milyon bonservis 500 bin maaşa alınabilecek umut vadeden oyuncu hiç yoksa tutarsa geri dönüşü olur.yaşlı adamlarla bu sarmaldan çıkamayız bu kadroyla da şampiyonluk gelmez bari oyuncu parlatalım.

Çevrimdışı tangaz

Bu sene 33.hafta fenerle oynadık.  :bandit:
Çok yoruyon abi beni

her sene demedim zaten neredeyse tümünde dedim ki istatistik öyle :bandit:

Çevrimdışı tangaz

valla ben üstünkörü baktım beğendim ama takım gibi bir takım kurmak şartıyla bu oyunla bize her fikstür zor.

hiç bir rakibi görmeden beğenmek de çok anlamlı değil bi 3 maç oynansın daha net belirir bişiler

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaliniç bize kalın gelirmi?konuşulan rakamlar nedir?
2 - 2,5 milyon euro gibi bir rakama gelir büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

bence de ben yıldızım gibi durmuyor sahada ama kazandıgı 1,6 milyonla sahadışında baya bi ben yıldızım diedolanıyormuş :)
3-4yıl önceki takımda bu larin iş yapar mı yapmazmıydı sence.bu bir takım oyunu.sen santrafora şu an lewandowskiyi koysan 30 gol atarmı? Oyuncuları da bireysel değerlendirdiğimiz kadar birazda takıma göre değerlendirmekte de fayda var.örnegin Gomez'in bizdeki sezonunu bu takıma koysan Gomez de bir yere kadar yani.

Çevrimdışı ferdi1903

Yönetim eğer transfer yapmaz ve o şekilde lige başlayıp üst üste kötü sonuçlar alırsak ortalık karışır. Fikret Orman nasıl gittiyse benzerini yaşarlar. Bunlar Sergen hoca için de geçerli. Şimdiden yazayım 2 ay dayanamazlar. Şimdiden ömür biçiyorum  :tabe:
Ben hem hocanin hem yönetimin yilbasini görmeyecegini düsünüyorum

Çevrimdışı tangaz

Nkoudou al bak haberin tarihine
Murat Özen ocak transferinde de yazmıştı özel haber olarak

https://www.sporx.com/senol-gunes-onayladi-ve-lazar-markovic-besiktasa-SXHBQ759866SXQ

Diabyi özellikle hoca mı istemiş ? Hocanın önüne koymuşlar o da bu olsun bari demiş
Douglası zaten kendin söylemişsin.

ee tamam bu ismi hocanın seçtiği gerçeğini değiştirmiyor ki adamın önünde mevki bazlı liste var diyelimki sol açık 10 kişi var 5ini kendi koyuyor 5ini ali naibi ekibi nin listesinden filtreleyip seçiyor gibi götürdüler süreci enkudu açıklamasını da avcının ağzından tv.den duydum hatta aynı röportajında v.ruizin listesinde birinci seçenek olmadığını 2.seçenek oldugunu söylemişti. özet+sonuç daglıs dışında tüm transferleri avcı seçti ama birinci sıradaydı ama ikinci ama 3.4.5. avcıyı dinledim kendi söyledi bunları avcıya mı inanayım kaynak gösterdiğin murat özene mi sana mı?

Çevrimdışı tangaz

Kadro derinliğine güvenmediği ve yaş ortalaması yüksek bir takım olması sebebiyle avrupada yarışmacı olmayı tercih etmedi . Fakat yine de eleştirelebilir

o.burukun da kadrosu genç değildi  zor bir gruptan çıkardı üstüne şampiyon yaptı loser avcının izlerini kısa sürede sildi

Çevrimiçi Samet Ç

Yokmu şöyle 1 milyon bonservis 500 bin maaşa alınabilecek umut vadeden oyuncu hiç yoksa tutarsa geri dönüşü olur.yaşlı adamlarla bu sarmaldan çıkamayız bu kadroyla da şampiyonluk gelmez bari oyuncu parlatalım.
Aubrey Modiba

Çevrimdışı haluk.m

Fikstür iyi diyorsunuz ama:

2 hafta renkliler evlerinde oynuyor, 3 hafta kendi aralarında (ist dışına çıkmıyorlar) fener 25 haftada yine gs maçından önce ist dışına çıkmıyor.

9 Hafta başakla oynuyoruz, 10 hafta fenerle.  30 Yine başakşehir, 31 fener (30'da fener evinde).

ts sonrası Antalya maçı göründüğünden kolay değil, geçtiğimiz sezonda olmamıştı.   

Böyle ufak detaylar var, tabi 42 maça bakınca çorba olduğu için anlaşılmıyor. 
Daha 3 gün arayla oynatacakları maçlar var, Avrupa Ligini de ekleyince o 3 puan yazdığımız maçlar kim bilir ne olacak  :alala:

(Erzurum, Sivas maçlarımız bahara gelecek, en büyük avantajımız bu ve 38 hafta gs maçı o zamana kadar önemini yitirmiş olabilir) 
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 02:48:52 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

3-4yıl önceki takımda bu larin iş yapar mı yapmazmıydı sence.bu bir takım oyunu.sen santrafora şu an lewandowskiyi koysan 30 gol atarmı? Oyuncuları da bireysel değerlendirdiğimiz kadar birazda takıma göre değerlendirmekte de fayda var.örnegin Gomez'in bizdeki sezonunu bu takıma koysan Gomez de bir yere kadar yani.

Larinin dediğim gibi orta saha ile teması iletişimi yok çok kopuk o nedenle o takımda da olmazdı larin.
levandowski bu takımda 30 gol atar abi bu sene 40 maç var ligde bireysel atar ama atar tr igi sonuçta  :D
gomez 30 yaşında olsa bu takıma gelse 40 maçta 20 gol atamaz ama lewa yarın gelsin 30 gol kesin atar

Çevrimdışı mrred

ee tamam bu ismi hocanın seçtiği gerçeğini değiştirmiyor ki adamın önünde mevki bazlı liste var diyelimki sol açık 10 kişi var 5ini kendi koyuyor 5ini ali naibi ekibi nin listesinden filtreleyip seçiyor gibi götürdüler süreci enkudu açıklamasını da avcının ağzından tv.den duydum hatta aynı röportajında v.ruizin listesinde birinci seçenek olmadığını 2.seçenek oldugunu söylemişti. özet+sonuç daglıs dışında tüm transferleri avcı seçti ama birinci sıradaydı ama ikinci ama 3.4.5. avcıyı dinledim kendi söyledi bunları avcıya mı inanayım kaynak gösterdiğin murat özene mi sana mı?
Nkoudou bizim transfer gundememize 2019 ocak ayinda gelmis yonetim kiralamak ya da almak istemis ama olmamis. Avci bize haziranda geldi. Ne tesaduf ki avci da nkouduyu istemis bak sen su tesadufe ! Yahu avci gelmeden once transfer gundeminde olan oyuncu nasil oluyor da avci tarafindan transfer edilmis sayiliyor ? Hoca en fazla olabilir demistir. İlla alin dedigini bilmiyoruz. Oysa nsakala mensah welingtonu su anki hocamiz illa alin demis kaynak murat özen
The great gig in the sky

Çevrimdışı sEuL

Yonetim elestiriliyor dogal olarak, gecen sezondan itibaren takimin eksikleri gun yuzundeyken - ustune birde pandemi arasina girilmisken kisa yada uzun vadeli bir planlama yapilmamis olmasi kabul edilemez.

Bunun yaninda teknik ekibinde yetersiz oldugu goruldu bu macta, takim hem fizik hemde oyun olarak maca iyi hazirlanamamis. Tek maclik eleme usulu oynanan bir macta birbiri ile hic oynamamis savunma dortlusunu neredeyse orta sahaya kadar cikarmak kimin fikriydi acaba cok merak ediyorum, ustelik macta deplasmanda.

Yonetimin yetersizligi, takim kalitesinin yerlerde olmasinin yaninda, teknik ekibinde yetersiz oldugu kanaatindeyim. Hoca ve yardimcilarinin ilk yari boyuncu maci bizim gibi izlemelerini hayretle karsiladim. Daha ilk 10 dakika icerisinde sag tarafimizdan biri gol olmak uzere cok buyuk aciklar verdik. Bu noktada hocadan oyuna bir mudahale etmesini bekledim ama mac 2 oldu, 3 oldu ve 4'e dogru gidiyordu ama devre arasina kadar teknik ekipte klubede maci izledi. Gecen senede teknik ekip oyuna mudahalelerde gecikiyordu, bu ilerisi icin sahsen bana iyi bir isik vermedi.

Bu arada mac boyunca 8 korner kullanmisiz, ustune cok iyi noktalardan bir o kadarda frikik kullandik - bir tane dogru duzgun duran top organizasyonumuz yoktu mac boyunca. GG'de gitti, duran toplarda sanirim on direge kosu yapan oyuncuda goremeyecegiz bundan sonra. Umarim sihirli bir degnek falan degerde yonetim ve teknik ekibe iyi bir sezon geciririz - yoksa durumumuz pek ic acici gorunmuyor.

Çevrimdışı mrred

Nkodouyu ozellikle avcinin istedigine dair bir kaynagin var mi? Avciyi ben de dinledim nkouduyu ozellikle istiyorum diye bir aciklamasini ben hic duymadim . Sadece boyd ve ruiz icin begendigim oyuncular dedi ve murat ozen de bu iki oyuncun avci tarafindan cok istendigini yazdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat baltacı

Neciple sözleşme uzatıp nskala wenilton gibi vasat adamların peşinden kosmamiz alincada çok önemli oyuncular alınmış gibi lanse etmemiz bu sonucu hazırladı zaten ne yönetim ne teknik kadroda hiç iyi işler olmuyor.

Elimizden para gelecek fırsatı kaçırdık bundan sonra ne doğru düzgün oyuncu alırız nede düzgün maaş öderiz kaos dolu sezon bizi bekliyor son kurşunu atan fenerin ekmeğine yağ sürdük.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Nkoudou bizim transfer gundememize 2019 ocak ayinda gelmis yonetim kiralamak ya da almak istemis ama olmamis. Avci bize haziranda geldi. Ne tesaduf ki avci da nkouduyu istemis bak sen su tesadufe ! Yahu avci gelmeden once transfer gundeminde olan oyuncu nasil oluyor da avci tarafindan transfer edilmis sayiliyor ? Hoca en fazla olabilir demistir. İlla alin dedigini bilmiyoruz. Oysa nsakala mensah welingtonu su anki hocamiz illa alin demis kaynak murat özen

detaylı açıkladım ama anlaşılmamış! bir daha anlatayım adamı tv.de izledim detay detay anlattı mevki bazlı 10ar kişilik liste yaptık dedi örneğin sol stoper için 10 isim belirledik sıralamayı ben yaptım dedi 10 ismi de ben buldum ben önerdim demedi ama sıralamayı ben yaptım dedi ruiz iknci sıradaydı ilk isim bundesligadandı gelmedi ikinci sırada ruiz vardı ona yürüdük oldu dedi öyle hoca ısrarla ruizi istedi bilgisi yanlış ilk değil ikinci tercihi imiş enkududa kendi mevkisinde hocanın ilk sıraya yazdığı isimmiş. kaynak a.avcı

Çevrimdışı tangaz

Nkodouyu ozellikle avcinin istedigine dair bir kaynagin var mi? Avciyi ben de dinledim nkouduyu ozellikle istiyorum diye bir aciklamasini ben hic duymadim . Sadece boyd ve ruiz icin begendigim oyuncular dedi ve murat ozen de bu iki oyuncun avci tarafindan cok istendigini yazdi

kaynağım a.avcı bir önceki iletide avcının transferde nasıl hareket ettiğini detaylıca açıkladım.

Çevrimdışı tangaz

Neciple sözleşme uzatıp nskala wenilton gibi vasat adamların peşinden kosmamiz alincada çok önemli oyuncular alınmış gibi lanse etmemiz bu sonucu hazırladı zaten ne yönetim ne teknik kadroda hiç iyi işler olmuyor.

Elimizden para gelecek fırsatı kaçırdık bundan sonra ne doğru düzgün oyuncu alırız nede düzgün maaş öderiz kaos dolu sezon bizi bekliyor son kurşunu atan fenerin ekmeğine yağ sürdük.

yönetim çok güçsüz başkan tek başına kalmış görünüyor o da yetişebildiği kadar kasa kolaylığı filanla bugünü gördü ama ötesini yapabilecek gibi durmuyor. o kadar arada bari gönderilecekleri çözüp kontenjanı boşaltamazmıydı pek ala boşaltabilirdi bunu bile beceremediler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman şimdi niye böyle  bir şey paylaştı ki  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kesinlikle aradığımız profil değil. Orta sahada Oğuzhan'ın iyi performans vermesini bekleyeceğiz.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298881582523199490

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İki hafta sonra lig başlıyor. Golcümüz ilk maçta oynamayacak o zaman  :tabe:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1298883799510474752

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

belki hiç transfer yapmayız :pirateinhat: