2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871966 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Yahu bu fikstür konusunu ısıtıp ısıtıp taraftarın önüne koymaya gerek yok.
Geçen seneki fikstür çekilirken yayıncı kuruluş açıklama yapmıştı ne çabuk unutuldu ?
Özellikle 3 büyüklerin kendi aralarında oynadıklar maçlar ve istanbul takımlarının kendi aralarında oynadıkları maçlar dikkate alındığında derbilerin 6 10 ve 32. haftalarda ya da 7 11 33 haftalarda oynanması için bilgisayar sistemini ayarlıyorlar. Mesela ligin 1. haftasında derbi olmuyor çünkü ilk haftada derbi olması hem takımların hazır olmaması hem de ligin yeni başlaması sebebiyle yayıncı kuruluş tarafından istenmiyor. Dolayısıyla fikstür oyunu söylemleri tamamen goy goy son iki şampiyonlukta yine gs deplasmanı oynamıştık. Zaten ya 32. ya da 33. hafta gs ile ya fb ile oynucaz çünkü yayıncı kuruluş böyle istiyor. Böyle komplo teorileri ve sığ düşünceler asıl problemlere yoğunlaşıp doğruyu bulmamıza engel olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu twitter şaklabanlarının popülist söylemlerin inanmak insanların işlerine geliyor
-Dış güçler
-Gs lobisi
-hakkımız yendi
-zzzzz

peki sahadaki oyun ?
Bunu kimse sorgulamıyor çünkü sorgulayacak bilgi birikimi yok
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

ulan ben sizin başkan ağlayacaksan çık bunlara ağla
Konuşulmssı gereken yerde kafayı kuma gömüyor yönetim konuşulmaması gereken yerde ise bülbül oluyorlsr

Çevrimdışı mrred

Kaç lira bonservis verip aldırdığı oyuncuları da hatırlatırım swotçu arkadaşın

Sadece ruiz ve boyd
nkoudu douglas elneny diaby yönetimin transferleri
nkoudouyu şenol güneş zamanı devre arasında alacaktık almadık douglas ile sezon ortası zaten anlaştık
elneny iyi transfer diyecek bir şey yoktu diaby ise son dakika yönetim transferi ya tutarsa olarak yapıldı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi nasıl hala şansı var. Takımda gol atacak 3 pozisyonda da adam yok. Anca Sergen hoca 10 numaraya kendini yazarsa bu yaşında o zaman şansı olur. Yoksa zor bu seneden umudumu kestim ben.

Ne diyim samet ? Zırt pırt TD değiştirmek hiçbir zaman iyi fikir değil daha önce bunun örneklerini gördük. Sabretmemiz şart...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Geçen seneki fikstür çekilirken yayıncı kuruluş açıklama yapmıştı ne çabuk unutuldu ?
Özellikle 3 büyüklerin kendi aralarında oynadıklar maçlar ve istanbul takımlarının kendi aralarında oynadıkları maçlar dikkate alındığında derbilerin 6 10 ve 32. haftalarda ya da 7 11 33 haftalarda oynanması için bilgisayar sistemini ayarlıyorlar. Mesela ligin 1. haftasında derbi olmuyor çünkü ilk haftada derbi olması hem takımların hazır olmaması hem de ligin yeni başlaması sebebiyle yayıncı kuruluş tarafından istenmiyor. Dolayısıyla fikstür oyunu söylemleri tamamen goy goy son iki şampiyonlukta yine gs deplasmanı oynamıştık. Zaten ya 32. ya da 33. hafta gs ile ya fb ile oynucaz çünkü yayıncı kuruluş böyle istiyor. Böyle komplo teorileri ve sığ düşünceler asıl problemlere yoğunlaşıp doğruyu bulmamıza engel olur.
Hayır abi yanlış biliyorsun bunlar hep dış mihrakların oyunları.Hemen ligden çekilmeliyiz baksana düzen kurulmuş nasıl olsa oynamaya ne gerek var!!! :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence deve kuşu gibi kafalarını kuma gömerek kurtulacaklarını sanıyorlar. Hergün bulduğu kamera önüne atlayan başkanımız da birden konuşmaz oldu  :money:

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1298735273786957832

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

öyle az gol yiyip çok pozisyona girecek şablona kafa yorunca oluyor mu? oluyorsa pepdullah kafa yormada iyi görünüyordu analizde de iyiydi 16 milyon bonservis harcama lüksü ile takım da kurmuştu 3 değil 8-9 da hazırlık maçı oynamıştı neden ilk şutu 80de çekebiliyorduk takımın averajı neden eksideydi? hocaya ha bu arada hoca demişken bunu değil sergen kloop yapamaz da daha kurulma aşamasındaki transferlerin yarısı bile tamam değilken takım ile kafa yorsun çalışsın 3 hazırlık maçında şablonu bulsun deyince olmaz o işler şablonu bulsa dahi sahaya yansıması uzun tekrarlar haftalar ister özellikle de böle düşük profil oyuncu grubu ile, adama böyle misyonlar yükleyip yapsın bulsun demek adil değil. kloop 2015-16dan beri liverpoolda ve şablonu 150den fzla maç oynadıkdan sonra oturttu geçen sene ikinci bu sene şamp oldu.
16 milyonu Abdullah Avcı mı harcattı ? Senin iddian bu mu ???
Bir iddian varsa bunu ispatlaman gerekiyor. Murat Özen'e göre sadece boyd ve ruiz konusunda avcı ısrarcı oldu diğerleri yönetim transferleri. Bu durumda avcı 5 milyon euro harcatmış oluyor 16 değil. İnsanlara 16 milyon diyip algı yapman çok ayıp. Bu arada 16 milyonun 6.5 milyonu Ljajic herkes bayılıyordu Ljajice ve sen de dahil Avcı yüzünden kaybolup gitti Burak'la birlikte oynamadı gibi temelsiz iddialarla oyuncuyu koruyup hocaya sallıyordunz. Sergen gelince de gördük ilk kestiği oyuncu Ljajic oldu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hayır abi yanlış biliyorsun bunlar hep dış mihrakların oyunları.Hemen ligden çekilmeliyiz baksana düzen kurulmuş nasıl olsa oynamaya ne gerek var!!! :lol:
Bu gs lobisi dış güçler fikrini savunup aynı anda da beşiktaş büyük taştır demek çok büyük çelişki . Biz büyüksek eğer böyle küçük bahanelerin ardına sığınmayız. Sahaya çıkar taş gibi topu oynar vurur geçersin. Bu kadar basit. Kopenhag nasıl geçirdi bak başakşehire. Herkes sus pus oldu Okan Buruk güzellemeleri yapılıyordu . Ne oldi ? Adam 69 puanla şampiyon oldu gören de über top oynadı sanar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF tarafından Avrupa maçları, milli takım araları ve lig maçlarının yer aldığı haftaların yer aldığı Süper Lig Planlaması yayınlanmış. İncelemek isteyenler buradan indirip ulaşabilirler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

GS ile son maçı deplasmanda oynama dışında bence kura güzel.küçük bir hesap yaptım Beşiktaş'a yaraşır bir kadro 21 maç 45 puan yapar en az .

Çevrimdışı mrred

öyle az gol yiyip çok pozisyona girecek şablona kafa yorunca oluyor mu? oluyorsa pepdullah kafa yormada iyi görünüyordu analizde de iyiydi 16 milyon bonservis harcama lüksü ile takım da kurmuştu 3 değil 8-9 da hazırlık maçı oynamıştı neden ilk şutu 80de çekebiliyorduk takımın averajı neden eksideydi? hocaya ha bu arada hoca demişken bunu değil sergen kloop yapamaz da daha kurulma aşamasındaki transferlerin yarısı bile tamam değilken takım ile kafa yorsun çalışsın 3 hazırlık maçında şablonu bulsun deyince olmaz o işler şablonu bulsa dahi sahaya yansıması uzun tekrarlar haftalar ister özellikle de böle düşük profil oyuncu grubu ile, adama böyle misyonlar yükleyip yapsın bulsun demek adil değil. kloop 2015-16dan beri liverpoolda ve şablonu 150den fzla maç oynadıkdan sonra oturttu geçen sene ikinci bu sene şamp oldu.
Aynı golden 3 tane yiyen takımın hocası sergenden mi bahsediyorsun ? Bırakalım bu işleri. Aynı golden 3 tane yiyoruz takıma 45. dakikaya kadar müdahale etmiyor. Bunun bonservisle teknikle taktikle ne ilgisi var ? Hadi maça yanlış taktikle başladın olabilir bari yanlıştan dönmeyi ya da müdahale etmeyi düşün. İlk golden önce de aynı pozisyonu vermiştik orada uyanması gerekiyordu fakat maçı seyretti. Ben yine de sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum fakat körü körüne de savunulmaz . Yakında yönetim kaynaklı sergeni kötüleme haberleri de çıkmaya başlar . Sonuçlar bir kötü gelmeye başlasın o zaman görmeye başlarız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Dünkü maçın gol pozisyonlarını doğru analiz etmek lazım pozisyonlarda en büyük hata vida da ama vida ortalarda olmadığı için onda kabahat bulan yok.birde topu dışarı çıkarıyor topa vuran adamın arkasında yalandan Boyd var ama orada olması gereken Necip yok.ben dünkü welintonu vidadan daha çok beğendim daha büyük sacmalayan yenilerden nsakala oldu.mensahada yıldız muamelesi çekmeye gerek yok 5 gol 5 asist hadi ligin boyu uzun 7 gol 7 asist yaparsa öpüp başımıza koyalım.lense de kabahat bulunuyor göllerde ama atılan toplar sağbekten ziyade stoperi kesmesi gereken yerlere atıldı.
bu konuda kimse görüş belirtmemiş vida beğenildi galiba.gollerde vida neredeydi ve ne yaptı?

Çevrimdışı mrred

Ahmet Gülay ile ilgili haberi okudum kan beynime sıçradı. (...) Taraftarı aptal yerine koyan, adeta dalga geçen bir yönetim var karşımızda.

Bu olay ilk çıktığında taraftar tepki gösterince ne haberleri yapıldı? Murat Özen'in ve diğer muhabirlerin söylediği aynen şuydu: "Beşiktaş transfer komitesi böyle bir anlaşma yapmış, en son sözleşme Çebi'nin önüne gelince "Ahmet Gülay'ı neden veriyoruz yahu?" diyip iptal ettirmiş. Bu yalanı nasıl söylettiniz bu muhabirlere? Utanmadınız mı hiç? Gerçekte olan şey bugün ortaya çıktı işte. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Wellinton adlı "ban yememek için istediğim sıfatları kullanamadığım stoperi" satın almak için Ahmet Gülayın %50'sini verdiniz. Gelen tepkiyi görünce yalvar yakar Alanyasporla bu sözleşmeyi hafifletmek için yollar aradınız. Ve hatta kimbilir el altından ne verdiniz Alanyaspor'u ikna etmek için... Sonuç olarak 4 yıllık kiralama(?????) ve %40 paya dönüştürdünüz anlaşmayı. Sonrada çıkıp taraftara yalan söylediniz. Yalan söylemekle kalmayıp bir de Çebiyi kahraman gibi göstermek için yalan senaryolar ürettiniz. Yalan söylemek konusunda bile beceriksizsiniz.

Çebi'nin aday olduğu günden beri Beşiktaş başkanı olabilecek beceri ve vasfın onda olmadığını söyleyip durdum fakat artık art niyetli olma ihtimalini de yavaş yavaş göz önünde bulundurmaya başlıyorum. Çünkü ne kadar beceriksiz olursan ol daha geldiğin ilk sezonda Beşiktaşın geleceğini bu kadar kolay şekilde satamazsın. Bu beceriksizlikten de öte bir şey. Wellinton gibi bir stoper için Beşiktaşın altyapısından çıkmış 2 oyuncuyu satamazsın. Beşiktaşın ekonomisini düzeltecek tek şey genç oyuncularıdır. 31 yaşındaki kendileri gibi vasıfsız bir stoper için nasıl 2 genç oyuncuyu verirsin? Bu trajikomik resmen. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten. Vallahi köşedeki bakkal amcaya versen Beşiktaşı bu kadar kötü yönetmez. Vallahi yönetmez, billahi yönetmez.
Hoca ısrarla istemiş . Fakat yine de haklısın yönetim her şeye rağmen dur diyebilmeliydi. Yine de biraz beklensin defans bölgesi uyum işidir. Hemen bir yargıya varmak bizi yanlışa sürükleyebilir diyorum. Biraz beklenmeli "takım defansı" berbat durumda onu bir düzeltmemiz şart.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 01:14:47 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikstürü incelediğimde 15 Aralık - 15 Şubat arasındaki yaklaşık 60 günde 14 maç oynanacağını gördüm. Burayı en az hasarla geçen şampiyon olur gibi görünüyor. Sonraki hafta olan 26. haftayı biz bay geçeceğimiz için ve o hafta aralarında Avrupa kupası maçları olduğu için 15 günlük bir aramız olacak. Bu ara lig arasının sadece 5 gün olacağını düşünürsek bizim için avantaj olacak.

Ayrıca planlama net olarak Avrupa Kupalarına giden takımların ligde tutunmasının imkansız olduğunu gösteriyor. Hele de bizim gibi dar kadroya sahip takımlar bu lig maratonunu kaldıramaz. Umarım yönetim bunlara göre plan yapar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

bu konuda kimse görüş belirtmemiş vida beğenildi galiba.gollerde vida neredeydi ve ne yaptı?
Abi vidadan ziyade defans hücumda başlar prensibi var. O pasların oraya o kadar rahat atılmaması gerekiyor. Pası atan oyuncular bizim sahamızdan atıyor. Özellikle ilk golde bizim yarı sahamızın neredeyse ortasından o pas atılıyor. O pası atmasına asla izin vermemiz gerekiyor. Hadi izin verdik Boyd ve Lens neden yanyana ? Biri bek biri forvet saha paylaşımı felaket. Boyd resmen maçtan kopmuş konsantrasyonu sıfır ve isteksizdi. Vücut dilini hiç beğenmedim. Geçen sene en azından çalışkandı çaba sarfediyordu bu sene onu da kaybetmiş. Lensi yorumlamaya gerek yok. Ali Ece goygoyundan bek oynadı ve gördük ne kadar yanlış tercih olduğunu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS ile son maçı deplasmanda oynama dışında bence kura güzel.küçük bir hesap yaptım Beşiktaş'a yaraşır bir kadro 21 maç 45 puan yapar en az .
Ben de ayrıntılı inceleyince en avantajlı kuranın bizim olduğunu düşünmeye başladım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Abi vidadan ziyade defans hücumda başlar prensibi var. O pasların oraya o kadar rahat atılmaması gerekiyor. Pası atan oyuncular bizim sahamızdan atıyor. Özellikle ilk golde bizim yarı sahamızın neredeyse ortasından o pas atılıyor. O pası atmasına asla izin vermemiz gerekiyor. Hadi izin verdik Boyd ve Lens neden yanyana ? Biri bek biri forvet saha paylaşımı felaket. Boyd resmen maçtan kopmuş konsantrasyonu sıfır ve isteksizdi. Vücut dilini hiç beğenmedim. Geçen sene en azından çalışkandı çaba sarfediyordu bu sene onu da kaybetmiş. Lensi yorumlamaya gerek yok. Ali Ece goygoyundan bek oynadı ve gördük ne kadar yanlış tercih olduğunu.
vidayı neden ayırıp diğerlerine giriştin.o topları attırmak hata orada hemfikiriz de o toplar lensin değil direk vidanın bölgesine atıldı ama biz lensi ve welintonu gömdük.penaltı bölgesini de Necip kapatması gerekirken yalandan da olsa Boyd orada Necip nerede?

Çevrimdışı mrred

Larin genç zaten, 25 yaşında adam. Santrafor için tam patlama yaşları bu. Cenk Tosun o yaşta Pektemek'in yedeğiydi.

Larin'i gönderip düşük maaşlı, bonservisi makul, genç ve potansiyelli adam mı bulacak bunlar?

Sana diyorum işte, Larin gittiği gün Koita girer.

Larinin maksimumu bence bu daha fazlası olmaz. Hemen satmamız gerek. Nedenlerini daha önce açıklamıştım. Adam kendini yıldız falan sanıyor beden dilini hiç beğenmiyorum. Gol dışında oyuna katkısı sıfır. Çok hareketsiz hantal ve topsuz oyunda hiç yok. İkinci yarı bir pozisyon vardı oğuzhan atibaya çok iyi pas atiba topuğu ile larinin önüne bıraktı larin uyudu çok iyi pozisyondu orada larinin yetersizliğini daha iyi anladım. Bir sonraki pozisyonu hayal edip ona göre hareketlenmiyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

vidayı neden ayırıp diğerlerine giriştin.o topları attırmak hata orada hemfikiriz de o toplar lensin değil direk vidanın bölgesine atıldı ama biz lensi ve welintonu gömdük.penaltı bölgesini de Necip kapatması gerekirken yalandan da olsa Boyd orada Necip nerede?
Abi necip o pozisyonda daha merkezde ve geride konumlandığı bir şey diyemem. Bu takımın sahaya "yayılamama" problemi hoca bir ara aşmıştı fakat yine hortladı Benim orda hocaya kızdığım nokta aynı golden 3 tane yedik hoca hala bizim gibi maçı seyre daldı. Dalamazsın müdahale etmen lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Konu madem adaletten açıldı. Aynı misyonu hemen Avcı'ya neden yüklediniz ve sabretmediniz ? Üstelik başakşehirde yapmış olmasına rağmen ? Sergene sabır avcıya sabır yok diyorsan bu da adil olmaz. Bak ben ikisine de sabretmeliyiz diyorum. Sen adam kayırıyorsun
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Ben de ayrıntılı inceleyince en avantajlı kuranın bizim olduğunu düşünmeye başladım  :ebebe:
ben buraya bakmadan fiktüre baktım ne güzel kura demiştim ama burası yangın yerine dönmüş.fikstüre bakarken forumda heralde buna da şöyle bir kulp takılır diye düşüüştüm ilk yarı kadro darmadağın uyum sorunu nedeniyle zaten puan kaybedeceğimiz hesap edilip hep kolay deplasmanlar verilmiş derbilerde dışarıya verilip ilk yarıdan fişimizi  çekmeyi düşünmüşler ikinci yarı da ligden kopmuş Beşiktaş içeride de derbileri kaybeder vs konuşulur diye düşünmüştüm.neredeyse geçen sene şikayet ettiğimiz hiç bir şey yok pandemi döneminde iç saha derbi yok ama yine memnun olmadık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben buraya bakmadan fiktüre baktım ne güzel kura demiştim ama burası yangın yerine dönmüş.fikstüre bakarken forumda heralde buna da şöyle bir kulp takılır diye düşüüştüm ilk yarı kadro darmadağın uyum sorunu nedeniyle zaten puan kaybedeceğimiz hesap edilip hep kolay deplasmanlar verilmiş derbilerde dışarıya verilip ilk yarıdan fişimizi  çekmeyi düşünmüşler ikinci yarı da ligden kopmuş Beşiktaş içeride de derbileri kaybeder vs konuşulur diye düşünmüştüm.neredeyse geçen sene şikayet ettiğimiz hiç bir şey yok pandemi döneminde iç saha derbi yok ama yine memnun olmadık.
Ayrıntılı bir fikstür inceleme yazısı yazmak farz oldu bize. Yarın zaman bulursam ayrıntılı bir fikstür incelemesi yapacağım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

peki son 10 yılda ligin sonundaki derbilerin neredeyse tümünde gese stadına gitmemizin matematiksel ihtimali nedir? neden hemen her sene son derbimiz deplasmanda ve neden hemen hepsi gese ile neden fenerle değil?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Larinin maksimumu bence bu daha fazlası olmaz. Hemen satmamız gerek. Nedenlerini daha önce açıklamıştım. Adam kendini yıldız falan sanıyor beden dilini hiç beğenmiyorum. Gol dışında oyuna katkısı sıfır. Çok hareketsiz hantal ve topsuz oyunda hiç yok. İkinci yarı bir pozisyon vardı oğuzhan atibaya çok iyi pas atiba topuğu ile larinin önüne bıraktı larin uyudu çok iyi pozisyondu orada larinin yetersizliğini daha iyi anladım. Bir sonraki pozisyonu hayal edip ona göre hareketlenmiyor
gol dışında oyuna katkısı sıfır biraz Ömer üründül yorumu olmuş.4 gol haricinde sahada yoktu gibi.adamın oyun stili bu ona göre oynayacaksın o zaman.topu getirdiğinde atıyorsa topu getir o zaman.ayrıca hiç ben yıldızım gibi bir hava almıyorum ben gayet normal tavırları var.he takıma bakınca da belkide takımın yıldızı da diyebiliriz.elimizdeki 3 santraforun en iyisi.takımda ondan fazla gol atabilecek biri yok.oynarsa bu takımın yıldızı layiç geri dönerse Ozi ve umut vadedeni dorukhan başka yıldız yok belki nkudu doğru bir oyunla yıldızlaşabilir.mensah filan yıldız olmaz(inşallah olur ben yanılayım)