2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872139 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı haluk.m

Herhalde altyapıya transfer ettik yine  :alala:

https://twitter.com/AsperMadida/status/1298695487088885762

Google'a yazıyorsun Youssef Lyrics diye düzeltiyor, kimdir kimin nesidir  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Google'a yazıyorsun Youssef Lyrics diye düzeltiyor, kimdir kimin nesidir  :alala:
Ben de hiç anlamadım. Şu aralar instagram transferleri moda oldu  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1298607963679096832

umarım sözünü tutar
Dün sosyal medya ateş püskürüyordu. Nskala için sosyal medyada paylaşım yaparsan ayaklarını kırarım diyenleri okudum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 Pozisyonunda baş aktörü Lens

2 pozisyonda da topu yanında ki Bomboş arkadaşına vermek yerine kendisi vurup pozisyonları hiç etti

Adam olmaz bu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dünkü macdan sonra ne transfer nede fikstür nede derbiler umrumda, hem yönetim hem hoca beni büyük hayalkirikligina ugrattilar, bukadar umursamazsizlik bukadar kötü vizyon bukadar labağlilik bukadar ağlama sizlamalar, hic boşuna ümitlenmeye gerek yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikstür kötü değil.

Trabzonspor deplasmanı seyircisiz oynanıyor.

Fenerbahçe deplasmanı en kötü ihtimalle %30 seyirciyle oynanıyor.

Galatasaray deplasmanı sondan bir önceki hafta, ama 40 maçlık ligde işler oraya gelmeden belli olmuş olur.

Çevrimdışı Alper1903

2 Pozisyonunda baş aktörü Lens

2 pozisyonda da topu yanında ki Bomboş arkadaşına vermek yerine kendisi vurup pozisyonları hiç etti

Adam olmaz bu..
hala bundan verim almaya calisiyorlar gitmek istemiyor diye

Çevrimdışı almanci

Fikstür kötü değil.

Trabzonspor deplasmanı seyircisiz oynanıyor.

Fenerbahçe deplasmanı en kötü ihtimalle %30 seyirciyle oynanıyor.

Galatasaray deplasmanı sondan bir önceki hafta, ama 40 maçlık ligde işler oraya gelmeden belli olmuş olur.

Son Hafta olsaydı belki ancak sondan 3.cü haftaya almaları niyetlerini cok net belli etti.

Tesadüf olma sansi sifir diyebiliriz. Birisi cikip bunun Şampiyonlugu belirleyecek kadar büyük bir dezavantaj oldugunu anlatmali. Yeter artik senelerdir ayni sey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Yönetim hala aceleci davranmıyor ince eleyip sık dokuyor, yedi yetimin hakkını yedirmiyor pardon bu cümle bir önceki yönetimindi bizimkiler neyi bekliyor balotelliyle başladık larinle bitirdik, marcelo dedik weligtonla çıktık, romalı sağ bek dedik lensle rezil olduk. Gerçekten yoruldum biraz ışık umut verin zaten tek zevkimiz Beşiktaşımız onuda hiç etmeyin.

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/TransferPostasi/status/1298695564171923456

Doğrumu bilmiyorum ama şu şartlarda denenebilir
Gelsin yarın başlasın. En azından top sürebiliyor. Belki iş yapar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/TransferPostasi/status/1298695564171923456

Doğrumu bilmiyorum ama şu şartlarda denenebilir
2021e kadar sözleşmesi var, benfica böyle bir sacmalik yapmaz diye düsünüyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim eğer transfer yapmaz ve o şekilde lige başlayıp üst üste kötü sonuçlar alırsak ortalık karışır. Fikret Orman nasıl gittiyse benzerini yaşarlar. Bunlar Sergen hoca için de geçerli. Şimdiden yazayım 2 ay dayanamazlar. Şimdiden ömür biçiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yalnız yaprak kımıldamıyor duyum falan da yok lig başlayacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız yaprak kımıldamıyor duyum falan da yok lig başlayacak
Yönetim ne düşünüyor, kimden akıl alıyorsa bence vazgeçsinler. Lige bu kadroyla başlarsak olacakları hayal etmek zor değil. Erken vedaya adım adım koşuyorlar. Ayrıca bağış kampanyası falan da yapmasınlar büyük rezillik olur camia bu şekildeyken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Mesela 5 gün sonra dandik bir hazırlık maçı var, kalede utku olacak  :lol:

Getireceğin kaleci atla deve değil, muhtemelen yedek olacak ama onu bile bitiremediler.  Allah'tan Karius kaçtı yoksa bir şekilde takımda kalırdı.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Dünkü maçın gol pozisyonlarını doğru analiz etmek lazım pozisyonlarda en büyük hata vida da ama vida ortalarda olmadığı için onda kabahat bulan yok.birde topu dışarı çıkarıyor topa vuran adamın arkasında yalandan Boyd var ama orada olması gereken Necip yok.ben dünkü welintonu vidadan daha çok beğendim daha büyük sacmalayan yenilerden nsakala oldu.mensahada yıldız muamelesi çekmeye gerek yok 5 gol 5 asist hadi ligin boyu uzun 7 gol 7 asist yaparsa öpüp başımıza koyalım.lense de kabahat bulunuyor göllerde ama atılan toplar sağbekten ziyade stoperi kesmesi gereken yerlere atıldı.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 23:32:36 MURAT ]