2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872021 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/CeyhunKuburlu/status/1298643668358893570

Fenerin transferleri belki de bu durumla alakalidir. Ama biz bunun neresindeyiz ?

Çevrimdışı tangaz

Bir maç kaybediliyor hemen hüsran şöyle böyle dünkü maç kazanılsa kimse olumsuz bir şey konuşmaz ,eğer dünkü maç 2 hafta sonra oynansaydı sadece sağ bek değişseydi adım gibi eminim turu atlardık ,takımın hazır olması içi zamana ihtiyacı var ben takıma güveniyorum 1 ay gibi zamanımız gidenler gelenler 1 ay içinde taş gibi takım oluruz sergene güvenim sonsuz.

zaten turu geçseydik maç başlığı 6-8 sayfa bu başlık da 2 sayfa filan akardı  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizde de iş yapardı
Seneye hatta belkide devre arasi ridvan ersin umut + para yapip alabiliriz. hem ligide tanimiş olur
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 19:14:30 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/CeyhunKuburlu/status/1298643668358893570

Fenerin transferleri belki de bu durumla alakalidir. Ama biz bunun neresindeyiz ?

fener anapara borç ödemesi de yaptık diyordu belki onu kullanarak limit açtırmak istiyordur

bu 10 yıl konusunu tff değil bankalar birliği kararı olmayacak  mı aslındaali filan tayyibe gittiler ya belki avanta lavantayı kapmışlardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bizde de iş yapardı

küme düşen takımda 3 gol atmış sadece böyle bi bir ismi bize yakıştırmayın please.

Çevrimdışı tangaz

tff açıklama yapmış devre arası tatili yok 9 maç hafta içine atılmış

Çevrimiçi Samet Demir

Sergenin hala şansı var maçlarda taraftar olmayacak, olsa bile %30 ile sınırlı. Hemen hazırlık maçlarında az gol yiyen çok pozisyona giren takım şablonu ve 11 üzerine kafa yorsun yoksa işi çok zor. Denemeler yapması için vakti var 3 tane hazrlık maçı oynucaz. Mensah Ljajic ve oğuzhanı aynı anda sahada olmasını sağlıcak şablonu bulması gerekiyor.
Abi nasıl hala şansı var. Takımda gol atacak 3 pozisyonda da adam yok. Anca Sergen hoca 10 numaraya kendini yazarsa bu yaşında o zaman şansı olur. Yoksa zor bu seneden umudumu kestim ben.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Lemina Fulham'a gitmiş  :tabe:

https://twitter.com/futbolarena/status/1298655916196278274
tüh be diyemeyeceğim. Hem sakatlık hem maaş hemde aranan isim olmaması bizi yorardı.mensahla kıyaslarsam tabi sakatlanmayan lemina=mensah olur.

Çevrimdışı 38life

Her cümlene katılıyorum.

Tamam Fikret Orman enkaz bıraktı, ekonomik olarak berbat bir durumda yönetime geldiler.

O yüzden çok büyük bir hoşgörü vardı bu adamlara karşı.

Tek bir transfer döneminde, her şeyi tersine çevirdiler.

Taraftar her şeyin farkında. Kimse pahalı transfer istemiyor, kimse Fenerbahçe'nin aldığı adamlara imrenmiyor.

İnsanların tek istediği, bir plan proje. Genç ağırlıklı kadro kuruyoruz, bu seneden sonra 3 seneyi domine edeceğiz deseler yeter.

Genç oyuncular tutulsa, kimse Alanyaspor'un vasat yabancıları gelmedi diye kızmazdı bunlara.

Çok kötü bir dönemde gelmeleri mesele zaten. Taraftar kim gelirse gelsin umut bağlayacaktı gelene. Ama öyle bir umut yok işte. Burası Beşiktaş. Biz hala hangi seviyede bir takımın taraftarı olduğumuzun farkında değiliz. Burayı öyle her önüne gelen şirket yöneticisi yönetemez.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Vallahi bu soyledigim lafa kizacak arkadaslar olacak, olabilir ama soyleyecegim.
Mental yapi bozuk derken daha net soyleyim; biz bastan sona ezik, loser bir camia'yiz.
Iliklerimize kadar islemis bu eziklik. Buna da efendlik adini koymusuz, ama efendilik falan degil. Loser'lik, eziklik, enayilik baska birsey degil.
Loser bir camia'nin yonetimi anca bir takimi boyle kritik bir maca boyle eksik cikarirdi. Ve catir catir oynayan oyunculari gonderip tasarruf ettigi icin ovunurdu. Loser bir camia'nin hocasi anca bir takimi boyle kritik bir maca hazirliksiz cikarirdi, rakip takim antrenorune net bir sekilde yenilirdi, daha ilk yarim saatte follos olurdu. Loser bir camia'nin futbolculari anca boyle kritik bir macta bu kadar rahat oynardi, tepki gostermezdi.
Penalti pozisyonunda bile itiraz eden 1 kisi olmadi.
Su ezikligi FB'nin yaptigi transferlere ve limite karsi bakis acisina ve bizim yonetimin aciklamalarina, davranislarina bakarak da gorebilirsiniz.
Eziklik iliklerine kadar islemis bir camia'ya winner oyuncu sart. Gomez, Sosa ve maalesef gonderdigimiz Caner ve G.Gonul gibi oyunculardan birkac
tane net lazim bu kulube.
Ama biz hala 5 senedir gram top oynamayan, kaplumbaga gibi agir, temposu sifir, her mac 1-2 kritik pas hatasi veya top kaybi yapan Atiba'nin heykelini dikmeye
kalkiyoruz. Neden? Cunku bizim iliklerimizde hissettigimiz ezikligin, vasatligin sahada karsiligi Atiba. Bana profesyonel, iyi niyetli oyuncu lazim degil.
Sahada catir catir mac kazandiracak kaliteli, baskin oyuncu lazim. Vasatligimizin, ezikligimizin en guzel orneklerinden biri Atiba'ya olan bakis acimiz mesela.
Atiba konusu hariç bu forumda okuduğum en iyi ileti,tebrik ederim abi sonuna kadar katılıyorum.Üstelik bu eziklik o kadar benimsenmiş ki,bu ezikliğin karşısında olduğun zaman da Beşiktaş'lı olmamakla itham ediliyorsun...

Çevrimdışı tangaz

Sergenin hala şansı var maçlarda taraftar olmayacak, olsa bile %30 ile sınırlı. Hemen hazırlık maçlarında az gol yiyen çok pozisyona giren takım şablonu ve 11 üzerine kafa yorsun yoksa işi çok zor. Denemeler yapması için vakti var 3 tane hazrlık maçı oynucaz. Mensah Ljajic ve oğuzhanı aynı anda sahada olmasını sağlıcak şablonu bulması gerekiyor.

öyle az gol yiyip çok pozisyona girecek şablona kafa yorunca oluyor mu? oluyorsa pepdullah kafa yormada iyi görünüyordu analizde de iyiydi 16 milyon bonservis harcama lüksü ile takım da kurmuştu 3 değil 8-9 da hazırlık maçı oynamıştı neden ilk şutu 80de çekebiliyorduk takımın averajı neden eksideydi? hocaya ha bu arada hoca demişken bunu değil sergen kloop yapamaz da daha kurulma aşamasındaki transferlerin yarısı bile tamam değilken takım ile kafa yorsun çalışsın 3 hazırlık maçında şablonu bulsun deyince olmaz o işler şablonu bulsa dahi sahaya yansıması uzun tekrarlar haftalar ister özellikle de böle düşük profil oyuncu grubu ile, adama böyle misyonlar yükleyip yapsın bulsun demek adil değil. kloop 2015-16dan beri liverpoolda ve şablonu 150den fzla maç oynadıkdan sonra oturttu geçen sene ikinci bu sene şamp oldu.

Çevrimdışı tangaz

Abi nasıl hala şansı var. Takımda gol atacak 3 pozisyonda da adam yok. Anca Sergen hoca 10 numaraya kendini yazarsa bu yaşında o zaman şansı olur. Yoksa zor bu seneden umudumu kestim ben.

sergen kenarda olgun duruyor sahada 10u giysin forveti de kanatları da döver dövmesi de gerekir  :D

Çevrimdışı levitate

Vallahi bu soyledigim lafa kizacak arkadaslar olacak, olabilir ama soyleyecegim.
Mental yapi bozuk derken daha net soyleyim; biz bastan sona ezik, loser bir camia'yiz.
Iliklerimize kadar islemis bu eziklik. Buna da efendlik adini koymusuz, ama efendilik falan degil. Loser'lik, eziklik, enayilik baska birsey degil.
Loser bir camia'nin yonetimi anca bir takimi boyle kritik bir maca boyle eksik cikarirdi. Ve catir catir oynayan oyunculari gonderip tasarruf ettigi icin ovunurdu. Loser bir camia'nin hocasi anca bir takimi boyle kritik bir maca hazirliksiz cikarirdi, rakip takim antrenorune net bir sekilde yenilirdi, daha ilk yarim saatte follos olurdu. Loser bir camia'nin futbolculari anca boyle kritik bir macta bu kadar rahat oynardi, tepki gostermezdi.
Penalti pozisyonunda bile itiraz eden 1 kisi olmadi.
Su ezikligi FB'nin yaptigi transferlere ve limite karsi bakis acisina ve bizim yonetimin aciklamalarina, davranislarina bakarak da gorebilirsiniz.
Eziklik iliklerine kadar islemis bir camia'ya winner oyuncu sart. Gomez, Sosa ve maalesef gonderdigimiz Caner ve G.Gonul gibi oyunculardan birkac
tane net lazim bu kulube.
Ama biz hala 5 senedir gram top oynamayan, kaplumbaga gibi agir, temposu sifir, her mac 1-2 kritik pas hatasi veya top kaybi yapan Atiba'nin heykelini dikmeye
kalkiyoruz. Neden? Cunku bizim iliklerimizde hissettigimiz ezikligin, vasatligin sahada karsiligi Atiba. Bana profesyonel, iyi niyetli oyuncu lazim degil.
Sahada catir catir mac kazandiracak kaliteli, baskin oyuncu lazim. Vasatligimizin, ezikligimizin en guzel orneklerinden biri Atiba'ya olan bakis acimiz mesela.
atiba hariç doğru maalesef
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

küme düşen takımda 3 gol atmış sadece böyle bi bir ismi bize yakıştırmayın please.
2.forvet olarak olurdu

Çevrimdışı tangaz

2.forvet olarak olurdu

larin bundan fazla 2.forvet olamıyorsa koyalım kapının önüne derim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Süper Lig 2020/2021 Sezonu Fikstür Çekimi Canlı Yayını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

İlk yarıda renklilerle deplasmanda oynarız, 25-27 ve 32-34 haftada evimizde.  ts-başakşehir maçını da ilk ve son haftalara çıkartıp bizi saf dışı bırakmaya çalışırlar.

Benim tahminim böyle, umarım tutmaz  :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 21:19:49 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu çok büyük saçmalık olmuş  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1298687369844056065
Her sene benzer yerlestiriyorlar zaten. Ama ilk derbiyi 5 7 vs yapiyorlardi. Erkene koymuslar. Avrupa maçlarımız var gideriz Feneri cekeriz 3. hafta avrupa maclari arasina.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Ilk hafta ts deplasmanı olmasın da

Çevrimiçi Sinan23