2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862806 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

fikstür çekimi bugünmüydü seyircisiz olan bölümde en az 2 tane derbi maçı bekliyorum evimizde.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 11:28:08 cursedofdragon ]

Çevrimdışı bjk4ever

İşte sorun orada zaten, hazırlık maçı yaparken izlemeyebilirsin karşı takımı. Planını ona göre yapmayabilirsin, sonuçtan bağımsız çeşitli varyasyonlar deneyebilirsin, dersin ki "5 yerim ama oyunumu görürüm, bakalım ne yapabiliyoruz?" diye kafa yorarsın. Ne bileyim ilk defa oynayacak oyuncularla takım kurarsın onun üzerinden bir şeyler yaparsın kimsenin sesi çıkmaz ama bu şekilde bir Avrupa maçına çıkarsan, taraftar "demek ki sallamıyorlar" diye düşünür doğal olarak.

Tekrar ediyorum buradaki olay, yetersiz kadro, kötü ekonomi, transfer yetersizliği falan değil. Mental yapı bozuk...

Vallahi bu soyledigim lafa kizacak arkadaslar olacak, olabilir ama soyleyecegim.
Mental yapi bozuk derken daha net soyleyim; biz bastan sona ezik, loser bir camia'yiz.
Iliklerimize kadar islemis bu eziklik. Buna da efendlik adini koymusuz, ama efendilik falan degil. Loser'lik, eziklik, enayilik baska birsey degil.
Loser bir camia'nin yonetimi anca bir takimi boyle kritik bir maca boyle eksik cikarirdi. Ve catir catir oynayan oyunculari gonderip tasarruf ettigi icin ovunurdu. Loser bir camia'nin hocasi anca bir takimi boyle kritik bir maca hazirliksiz cikarirdi, rakip takim antrenorune net bir sekilde yenilirdi, daha ilk yarim saatte follos olurdu. Loser bir camia'nin futbolculari anca boyle kritik bir macta bu kadar rahat oynardi, tepki gostermezdi.
Penalti pozisyonunda bile itiraz eden 1 kisi olmadi.
Su ezikligi FB'nin yaptigi transferlere ve limite karsi bakis acisina ve bizim yonetimin aciklamalarina, davranislarina bakarak da gorebilirsiniz.
Eziklik iliklerine kadar islemis bir camia'ya winner oyuncu sart. Gomez, Sosa ve maalesef gonderdigimiz Caner ve G.Gonul gibi oyunculardan birkac
tane net lazim bu kulube.
Ama biz hala 5 senedir gram top oynamayan, kaplumbaga gibi agir, temposu sifir, her mac 1-2 kritik pas hatasi veya top kaybi yapan Atiba'nin heykelini dikmeye
kalkiyoruz. Neden? Cunku bizim iliklerimizde hissettigimiz ezikligin, vasatligin sahada karsiligi Atiba. Bana profesyonel, iyi niyetli oyuncu lazim degil.
Sahada catir catir mac kazandiracak kaliteli, baskin oyuncu lazim. Vasatligimizin, ezikligimizin en guzel orneklerinden biri Atiba'ya olan bakis acimiz mesela. 

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 11:19:11 bjk4ever ]

Çevrimdışı caner.eryigit

4 tane çeyrek adam alacağına
1 tane tam adam al bas parayı daha ekonomik olur.
Böyle böyle tasarruf yaptıklarını sanıyorlar.
Lens şuan ne yapıyordur acaba.
Abi kötü oynayabilirsin eyvallah ta bu umursamazlık çıldırtıyor beni.

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1298354334523174913

Yanında ki oyunculara bakaraktan iyi oynadı demek istemiştir.

N'koudou,boyd,Lens gibi yetersiz adamlara rağmen demek istemiştir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben welintona en başından sıcak değilim benim stoper profilime uymadığını biliyorsunuz adamı da hiç bilmem ayrıca sadece bize karşı izlemişliğim var onda da fark yaratmamıştı hoca illa da wlinton die tutturdu bişey diyemiyorum yönetime bu transferde, roco ve mirin kesin düşünülmüyor ne diyelim
Mirin şu Welinton'dan çok daha kaliteli aslında, eleman defanstan çıkarken 2 topu kötü kullandı diye ipe çekildi.

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 11:38:15 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ben ligin ilk maçını bekleyelim derim kaldı ki transferde lig başladıkdan 1 ay sonra bitecek  gerçi o tarihe anca çürük çarıklar kalacaktır bu sene epl.de transferi erken kapatmıyor ordan da toplayamazsın elneni gibi boşta kalacakları
Premier league'den adam falan alamayız zaten, oradaki en ucuz maaşlar bizim tavanın 1.5 katı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yonetim gecmis yonetimi neyle sucluyorsa aynisini yapiyor. Vasat oyuncu, menajer bazli transfer, gelecege yatirim yapmama vs. Atakan bir istisna, ama diger transferlerin izahi yok bence.
N'Sakala'ya da birsey demem, begendim bir oyuncu, ama Welinton nereden tutsan elde kaliyor.
Mesela adi gecen G. Tore'nin izahi yok. Elinde zaten Lens, Boyd ve hatta Douglas var. Oraya transfer yapacaksak net 11 transferi lazim. Hala gidip bir soru isareti olan rotasyon oyuncusu olacak oyuncuyu daha alip kadroyu sisiriyorsun. Tasarruf falan yapmiyoruz biz, seneye gondermeye bakacagimiz oyuncular listesini kabartiyoruz.
Forvet transferi keza oyle. Adi gundeme gelen oyuncularin birbiriyle alakasi yok. Hicbir sekilde mantik yok. Bosta kim varsa, menajerler kimi onderdiyse ona gidiyoruz. O zaman F. Orman'i niye elestirdin?
Stoper konusunda da kadro muhendisligi yok. Kalkip Alanya'nin 3. stoperini aliyorsun. Al, ama nasil alirsin? Adamlarda 2 tas stoper vardir, 3. stoper genc, yerli, gelecek vaad eden adamdir. Sen begenmissindir, alirsin. Hatta cesaretin varsa alip ilk 11'de bile oynatirsin. Sen gidiyorsun 31 yasinda, futbol hayati boyunca kimsenin 1 kurus bonservis bedeli vermedigi, senin takiminin altinda olan Alanya'nin yedek stoperini alip oynatiyorsun. As stoper olarak aldiysan skandal, yedek stoper aldiysan daha buyuk skandal. Cunku daha elinde Roco, Mirin ve yasi, altyapi cikisli olmasi, joker kimligiyle ideal rotasyon oyuncusu konumunda Fatih duruyor. Ustelik bu 31 yasindaki vasat stoper icin elindeki Fatih'i veriyorsun.
200 bin euro maasli Fatih su an Besiktas kadrosunda maas/performans bazinda en iyi oyuncu. Tam anlamiyla 1 numara. Tasarruf yapacagim diye yola cikip maas/performans bazinda kadrondaki 1 numarali oyuncuyu gonderiyorsun. Kim icin? Alanya'nin 31 yasindaki yedek stoperi icin.
Hirsizlik deniyor, paralar nerede deniyor ya? Asil hirsizlik bu transferde olmustur bence. Besiktas tarihindeki en aptal, sacma transfer olabilir su Welinton transferi.
Çok haklısın.

Çevrimdışı mrred

mensah olurmu acaba driblingi var?
Kesinlikle sag kanatta orta sahaya gore daha fazla is yapar. Savunma gorevleri daha az olacagi icin mensahi sag kanata ljajici sol kanata atsak orta sahayi da dinamizim katacak dorukhani koysak daha iyi. Oyunu kanatlardan kurariz her iki kanatta olumcul derecede tehlikeli olacagi icin rakibin merkez konsantrasyonu zayiflar o zamanda dorukhan ve oguzhana alan acilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

"necibi boşverin de esas nkudu boyd larin üçlüsü ile gol beklentisine girmek fazla iyimser"

dün kadro belli olunca bu cümleyi yazmıştım sonra da acil çıkmam gerekti ve maçı izleyemedim bazı şeyler o kadar ön görülebilir ki.
perşembenin gelişi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Mirin şu Welinton'dan çok daha kaliteli aslında, eleman defanstan çıkarken 2 topu kötü kullandı diye ile çekildi.

ben bundan emin değilim geçen sene kampta bana da kötü görünmemişti ama şenoldan sonra pepdullah da gönderdi elemanı hatta rocoyu yeğledi şimdi de sergen gönderiyor 3 ayrı tip hoca 3ü de şutluyorsa eleman ışık vermiyordur denebilir. fransada da vazgeçilmez olamadı 4 hoca birden gönderdi adamı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Takımda eksik bölge çok eldekileri gönderemiyoruz mevcut kadro yetersiz.

Sağ bek lazım alamıyoruz douglasın gitmesi lazım.

Kanat lazım alamıyoruz lens,Boyd,N'koudounun 3'ünün beraber el ele gitmesi lazım gitmezler alamıyoruz.

Santrafor lazım alamıyoruz larin,güven,umut var.

Stoper lazım vida,roco,mirin var alamıyoruz.

Kaleci lazım bir tane daha onu alabilirler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersin de iyi kaleciymiş hani.

Slavia Prag kalecisi falan olsa Scout harikası olurmuş.

Çocuk baya baya 1. kaleci yanına ancak 2. kaleci alınır. 

2 hatada gömülmezse 15 sene oynar

"necibi boşverin de esas nkudu boyd larin üçlüsü ile gol beklentisine girmek fazla iyimser"

dün kadro belli olunca bu cümleyi yazmıştım sonra da acil çıkmam gerekti ve maçı izleyemedim bazı şeyler o kadar ön görülebilir ki.
perşembenin gelişi...

maçtan 1-2 gün önce yazmıştım abi bende golü kim atacak diye :)

Kanat yok,santrafor yok,orta saha yok,sağ bek yok diye.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/bardoroque/status/1296914058944356353

bir flamengo taraftarı daha hoydaa
10 sene önce yaptığı hataların aynısını dün de yaptı.

Gervet çok kötü bir oyuncu aldık, karşılığında da biri kiralık 2 genç verdik.

Yazık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

perşembenin gelişi...
Kanatlarda skoru geçtim zorla ayakta duran oyuncularla oynuyoruz. Bunlar yanındaki adama pas atamayacak kadar güçsüzler. Bu adamlar yetenekli olsalar belki iş yaparlar ama o kadar yetenekli de değiller. Bunlarla sezona başlamak işin en acı olan kısmı. Boyd'u göndereceğimiz konuşulurken hala oynaması da ayrı bir soru işareti.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Drippling özelliği ve adam geçmesi lig için üst seviyede olan fakat savunması zaaflı olan iki oyuncuyu kanata atarsak rakipler kanatlara önlem almaya başlıcaklar. O yüzden en baştan beri Ljajic ve Mensahın kesinlikle kanatlarda oynaması gerek diyorum. Arkalarındaki beklerin çok hücumcu olmalarına gerek yok hatta öncelikle savunma yönü kuvvetli bekler olsunlar sadece hücum ederken rakip yarı alanın yakın yerde konumlansınlar ve pas opsiyonu olarak dursunlar. Böylece kontra atak yediğimizde savunmada 2 değil 4 kişi ile karşılama şansımız olur. Bekler stoperlere göre hızlı olacağı için geri dönüşlerde de avantajımız olur.
The great gig in the sky

Ersin de iyi kaleciymiş hani.

Slavia Prag kalecisi falan olsa Scout harikası olurmuş.

Çocuk baya baya 1. kaleci yanına ancak 2. kaleci alınır. 

2 hatada gömülmezse 15 sene oynar

gömülür burası Türkiye geçen sene 1 tane hatalı gol yedi önde yakalandı böyle gol mü yenir dediler :)

Biz futboldan anlayan en çok ülkeyiz.Anlamayan ama anlayan :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dün sağbek mevkii nde dorukhan oynasaydı bu kadar yaygara kopmazdı. 3 gol de herhangi bir oyun üstünlüğü olmadan normal sıradan sayılacak pozisyonların Lens in zaafiyetinden kaynaklı olduğu aşikar. Ona rağmen  ilk yarı boyd ve 2. yarı başında  Lens in  net pozisyonları gol olsa yine farklı şeyler konuşulurdu.

Takımın savunma olarak yeni oyunculardan kurulu olmasından kaynaklıda bazı sorunlar yaşandı. Savunmanın şirazesinin kayma sebeplerinden biride Lensin eksik oynatması.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 11:41:21 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

şu kontenjan sıkıntısı üstüne seneye yabancı sayısı vb alt alta koyunca alınabilecek en iyi sağ bek nazım sangare gibi duruyor.

bu arada kontenjanı açmak adına töre boyd(kiralık) takasına olumsuz değilim

Çevrimdışı mrred

Biz oyunu merkezden kurmaya çalıştıkça rakipler merkezi güçlü tutup kapatıyorlar ve kaptıkları toplarla hücuma çıkıp bizi tek ayak üstünde yakalıyorlar. Oyunu geniş alana yayıp bekleri değil orta saha oyuncularını hücuma katmak daha mantıklı.
The great gig in the sky