2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861398 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İlk hazırlık maçı tatsız bitti. Sahada  milllet kafası kesik tavuk gibi dolaştı. Tesiste Ümraniyesporla bari hazırlık maçı yapsalarmış ya.

Çevrimdışı tangaz

Transfer imkanları o kadar kısıtlı ki hala Ali Naibi'yi kovamadılar, oyuncu bulup konuşacak kimse yok.  2-3 Tane menajere yetki vereceksin de artık o sana ne çakarsa.

+1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan seri başı olarak girecek Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri;

Rijeka / Hırvatistan
Charleroi / Belçika
Desna / Ukrayna
SonderjyskE / Danimarka
Anorthosis / Kıbrıs Rum Kesimi
St. Gallen / İsviçre
Vojvodina / Sırbistan

st. gallen gelirse yandık
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

hayır yapamazlar kontenjan da dolu göndermeden adam alacaklarını sanmıyorum ki işin aslı doğrusu da bu
Abi sorunda burada lig biteli 1 ay Olcak eldeki verşmsizler hariç herkes gitmiş elde mirin roco vida var sağ. Bek yok stoper göndermeden wellinton alıyoruz bumudur planlama  wellintonuda alma o zaman göndermeden saçma sapan işler

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan seri başı olarak girecek Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri;

Rijeka / Hırvatistan
Charleroi / Belçika
Desna / Ukrayna
SonderjyskE / Danimarka
Anorthosis / Kıbrıs Rum Kesimi
St. Gallen / İsviçre
Vojvodina / Sırbistan

st. gallen gelirse yandık
Buradan en ters, en sorun çıkarabilecek takım hangisi ise o gelir bize. Yunanistan ile sıkıntılı olduğumuz için Kıbrıs Rum Kesmi takımı gelebilir. Bence buradaki tüm takımlara yeniliriz mevcut kadro ile. Yenebileceğimiz takım yok. Umarım gol atma özürlü bir takım gelir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben koyduğu parada değilim. Limitleri bahane edip iş de yapmayabilirdi. Limitin bahane olmadığını, limiti sorununu çözmesi gerekenin yönetim olduğunu söylüyorum. 100-200 bin euro tasarruf edeceğiz diye 22 milyon eurodan olduk.

limitleri bahane etmeden iş yapabilecek güç alide var anç.de yok. elma ile armutu kıyaslamak bu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Buradan en ters, en sorun çıkarabilecek takım hangisi ise o gelir bize. Yunanistan ile sıkıntılı olduğumuz için Kıbrıs Rum Kesmi takımı gelebilir. Bence buradaki tüm takımlara yeniliriz mevcut kadro ile. Yenebileceğimiz takım yok. Umarım gol atma özürlü bir takım gelir.

yönetimin takviyeleri yapması, hoca ve takımın kendine gelmesi lazım

hiç inanmıyorum ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi terapati

Sergen Hoca'yı sever sayarım ancak dünkü maçın büyük kısmı da ona yazılır. İstediği transferler yapılsın yapılmasın, para olsun olmasın, dünkü tek planı olan ve bunu maçın başından sonuna kadar yapan bir rakip karşısında oynanan şeyin açıklaması klasik bahaneler ile sınırlandırılamaz.

Dün resmen dandik bir hazırlık maçı izledim sanki. Neyin kafasını yaşadığımızı gerçekten bilmiyorum; ekonomik durum kötü diye söylenip dururuz ama kulübü hem ekonomi, hem de prestij açısından belli yerlere götürecek önemli bir mecra olan Avrupa maçlarını resmen hiçe sayarız.

Transfer planlaması, scouting olayı, gelen/giden/gönderilmeye çalışılan oyuncular vs ile ilgili olan kısmı hiç yazmadım bile. Benim tepkim tamamen maça ve olaya bakışta.

Uzun vadeli netice için yorum yapmak şu bir maça bakıp saçma olacak gibi görünse de, değişmesi gereken bir mentalite olduğu kanısındayım. Esas ondan sonra yapılacak işler var. Umarım toparlanırız bir an evvel.

Çevrimiçi murat

Hazır oyuncu filan alamıyoruz dogru dürüst kanadımız yok sağbekimiz yok eldeki stoperleri de gönderemiyoruz  bari 3 lüye dönelim rıdvanı koy winger oynasın. Ortasahayı kalabalık tut.

Çevrimdışı tangaz

Abi sorunda burada lig biteli 1 ay Olcak eldeki verşmsizler hariç herkes gitmiş elde mirin roco vida var sağ. Bek yok stoper göndermeden wellinton alıyoruz bumudur planlama  wellintonuda alma o zaman göndermeden saçma sapan işler

ben welintona en başından sıcak değilim benim stoper profilime uymadığını biliyorsunuz adamı da hiç bilmem ayrıca sadece bize karşı izlemişliğim var onda da fark yaratmamıştı hoca illa da wlinton die tutturdu bişey diyemiyorum yönetime bu transferde, roco ve mirin kesin düşünülmüyor ne diyelim

Çevrimdışı tangaz

Hazır oyuncu filan alamıyoruz dogru dürüst kanadımız yok sağbekimiz yok eldeki stoperleri de gönderemiyoruz  bari 3 lüye dönelim rıdvanı koy winger oynasın. Ortasahayı kalabalık tut.

mantıklı, sağa kim olabilir peki eldekilerden ümit var mı sence

Çevrimdışı MUSTAFA_

yönetimin takviyeleri yapması, hoca ve takımın kendine gelmesi lazım

hiç inanmıyorum ama
Benim hiç inancım olmadı ki. Sergen Yalçın sezon sonu biraz iş yaptı. Sonra herkes tatile çıktı. Hala tatilden dönmemişler. Umut kırıntıları ile yaşıyoruz. Şimdi yönetim bir hafta trip atar taraftara tepki gösterdiği için. Olacak olan bu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

lens dorukhan kerem vs oynasın işte. Gidip gelsin yeter. Yada alınacaksa işte oraya bir adam ile işi bitir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Hoca'yı sever sayarım ancak dünkü maçın büyük kısmı da ona yazılır. İstediği transferler yapılsın yapılmasın, para olsun olmasın, dünkü tek planı olan ve bunu maçın başından sonuna kadar yapan bir rakip karşısında oynanan şeyin açıklaması klasik bahaneler ile sınırlandırılamaz.

Dün resmen dandik bir hazırlık maçı izledim sanki. Neyin kafasını yaşadığımızı gerçekten bilmiyorum; ekonomik durum kötü diye söylenip dururuz ama kulübü hem ekonomi, hem de prestij açısından belli yerlere götürecek önemli bir mecra olan Avrupa maçlarını resmen hiçe sayarız.

Transfer planlaması, scouting olayı, gelen/giden/gönderilmeye çalışılan oyuncular vs ile ilgili olan kısmı hiç yazmadım bile. Benim tepkim tamamen maça ve olaya bakışta.

Uzun vadeli netice için yorum yapmak şu bir maça bakıp saçma olacak gibi görünse de, değişmesi gereken bir mentalite olduğu kanısındayım. Esas ondan sonra yapılacak işler var. Umarım toparlanırız bir an evvel.
PAOK'a hazırlanmayı geçtim bir defa izlememiş gibi oynadı takım. Zaten hazırlanıp da böyle oynattıysa bence tatile çıksın bir kendine gelsin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

mensah olurmu acaba driblingi var?

Çevrimdışı tangaz

lens dorukhan kerem vs oynasın işte. Gidip gelsin yeter. Yada alınacaksa işte oraya bir adam ile işi bitir.

dorukhan olabilir benim aklıma yattı

Çevrimdışı tangaz

mensah olurmu acaba driblingi var?

mensah değil dorukhan pek ala yapar o işi bence

Çevrimdışı tangaz

3lü içinde marcelo lazım sanki sağında vida solunda da nsakala mı olur? welinton yedeğe tabii bu planda nsakala da soru işareti yapabilir mi bilmem ama zamana ihtiyaç duyar

Çevrimiçi murat

mensah değil dorukhan pek ala yapar o işi bence
eldeki stoper sayısı 5 galiba hatta belki nskala sol stoper filan oynayabilirbu bollukta banada mantıklı geldi. Welintonu da belki stoper yerine hemen önünde oynatmalk daha az zarar verici olabilir.

Çevrimiçi murat

Nskala ve welintonda bu kadar oyuncu değillerdir heralde ilk maç sezon öncesi diye bir bahane üretebiliriz. Biraz daha üstüne koyarlar heralde.

Çevrimiçi terapati

PAOK'a hazırlanmayı geçtim bir defa izlememiş gibi oynadı takım. Zaten hazırlanıp da böyle oynattıysa bence tatile çıksın bir kendine gelsin.
İşte sorun orada zaten, hazırlık maçı yaparken izlemeyebilirsin karşı takımı. Planını ona göre yapmayabilirsin, sonuçtan bağımsız çeşitli varyasyonlar deneyebilirsin, dersin ki "5 yerim ama oyunumu görürüm, bakalım ne yapabiliyoruz?" diye kafa yorarsın. Ne bileyim ilk defa oynayacak oyuncularla takım kurarsın onun üzerinden bir şeyler yaparsın kimsenin sesi çıkmaz ama bu şekilde bir Avrupa maçına çıkarsan, taraftar "demek ki sallamıyorlar" diye düşünür doğal olarak.

Tekrar ediyorum buradaki olay, yetersiz kadro, kötü ekonomi, transfer yetersizliği falan değil. Mental yapı bozuk...

Çevrimdışı tangaz

eldeki stoper sayısı 5 galiba hatta belki nskala sol stoper filan oynayabilirbu bollukta banada mantıklı geldi. Welintonu da belki stoper yerine hemen önünde oynatmalk daha az zarar verici olabilir.

roco da mirinde 3lü oynayamaz bence 3lü için lyon gibi bi dağılım lazım ortada denge unsuru biri solundaki eski antepli marçal sol bekten devşirme denayer desen hızlı stoper kontenjanından

Çevrimdışı tangaz

Nskala ve welintonda bu kadar oyuncu değillerdir heralde ilk maç sezon öncesi diye bir bahane üretebiliriz. Biraz daha üstüne koyarlar heralde.

ben ligin ilk maçını bekleyelim derim kaldı ki transferde lig başladıkdan 1 ay sonra bitecek  gerçi o tarihe anca çürük çarıklar kalacaktır bu sene epl.de transferi erken kapatmıyor ordan da toplayamazsın elneni gibi boşta kalacakları

Çevrimdışı bjk4ever

Yonetim gecmis yonetimi neyle sucluyorsa aynisini yapiyor. Vasat oyuncu, menajer bazli transfer, gelecege yatirim yapmama vs. Atakan bir istisna, ama diger transferlerin izahi yok bence.
N'Sakala'ya da birsey demem, begendim bir oyuncu, ama Welinton nereden tutsan elde kaliyor.
Mesela adi gecen G. Tore'nin izahi yok. Elinde zaten Lens, Boyd ve hatta Douglas var. Oraya transfer yapacaksak net 11 transferi lazim. Hala gidip bir soru isareti olan rotasyon oyuncusu olacak oyuncuyu daha alip kadroyu sisiriyorsun. Tasarruf falan yapmiyoruz biz, seneye gondermeye bakacagimiz oyuncular listesini kabartiyoruz.
Forvet transferi keza oyle. Adi gundeme gelen oyuncularin birbiriyle alakasi yok. Hicbir sekilde mantik yok. Bosta kim varsa, menajerler kimi onderdiyse ona gidiyoruz. O zaman F. Orman'i niye elestirdin?
Stoper konusunda da kadro muhendisligi yok. Kalkip Alanya'nin 3. stoperini aliyorsun. Al, ama nasil alirsin? Adamlarda 2 tas stoper vardir, 3. stoper genc, yerli, gelecek vaad eden adamdir. Sen begenmissindir, alirsin. Hatta cesaretin varsa alip ilk 11'de bile oynatirsin. Sen gidiyorsun 31 yasinda, futbol hayati boyunca kimsenin 1 kurus bonservis bedeli vermedigi, senin takiminin altinda olan Alanya'nin yedek stoperini alip oynatiyorsun. As stoper olarak aldiysan skandal, yedek stoper aldiysan daha buyuk skandal. Cunku daha elinde Roco, Mirin ve yasi, altyapi cikisli olmasi, joker kimligiyle ideal rotasyon oyuncusu konumunda Fatih duruyor. Ustelik bu 31 yasindaki vasat stoper icin elindeki Fatih'i veriyorsun.
200 bin euro maasli Fatih su an Besiktas kadrosunda maas/performans bazinda en iyi oyuncu. Tam anlamiyla 1 numara. Tasarruf yapacagim diye yola cikip maas/performans bazinda kadrondaki 1 numarali oyuncuyu gonderiyorsun. Kim icin? Alanya'nin 31 yasindaki yedek stoperi icin.
Hirsizlik deniyor, paralar nerede deniyor ya? Asil hirsizlik bu transferde olmustur bence. Besiktas tarihindeki en aptal, sacma transfer olabilir su Welinton transferi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün gecenin tek kazancı ersin bence kapı gibi kalecimiz oldu.  :tabe: