2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853953 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Orhan_

Kur şoku muhabbetiyle ilgili veri vereyim de artık şu konu kapansın..

Orman Mart 2012'de göreve başladı..

Mart 2012 -- Dolar -- 1,8 TL
Mart 2013 -- Dolar -- 1,82 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 1,11%
Mart 2014 -- Dolar -- 2,24 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 23,08%
Mart 2015 -- Dolar -- 2,60 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 16,07%
Mart 2016 -- Dolar -- 2,88 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 10,77%
Mart 2017 -- Dolar -- 3,60 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 25,00%
Mart 2018 -- Dolar -- 3,97 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 10,28%
Mart 2019 -- Dolar -- 5,50 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 38,54%
Mart 2020 -- Dolar -- 6,46 TL -- Geçen yıla göre değişim -- 17,45%

Kur şoku başkanın ilk görev yılı hariç hepsinde yaşanmış. Ortalarsak nerdeyse her yıl %20 döviz değer kazanmış. Sanki dolar yıllarca sabitti de birden artmış gibi yorum yapılıyor. Başkanın 2. yılında dolar neredeyse %25 değer kazanmış o zaman niye şok muhabbeti yoktu?

2019'da başkan istifa ettiği gün 5,68 TL olan dolar tam 11 ay sonra (7,36 TL) ve corona gibi modern dünyanın hiç karşılaşmadığı bi belaya rağmen %29 artmış. Yani başkan dolar bi önceki yıla göre %38 artarken kongrede aday olup seçilmiş. Hiç şok mok dememiş. Sonra Eylül ayında kur şoku geliyor istifa edeyim demiş. Ama dolar istifadan beri %29 artmış.
Dediğim gibi şok muhabbeti sadece balık hafızalılık ve bahane.

Bu hesap bence bu kadar basit değil gibi sanki. Bize tam olarak gelir ve gider kalemlerinin döviz ve tl üzerinden bilgisi gerekiyor.
Şunu sorayım, cidden anlamadığım için belki komik olabilir, mesela tl gelir kalemi ile önceki dönemden kalmış ve önceliği olan döviz bazında bir ödeme yapmamız gerekirse kaybımız olur mu?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı tangaz

bana hala ljajic'i bir türlü istikrarlı verim vereceği rolde oynatamadık gibi geliyor. oyuncunun da kafaca kaygılandırıcı problemleri var evet ama bir yandan da şöyle defansif görevlerden olabildiğince azade edilmiş, gezgin bir ikinci forvet olarak baya skor yapacak oyuncu. takım hücumunun uzak ara en yetenekli oyuncusu olması bi tarafa adı geçenler arasında da ona yaklaşan bir oyuncu olmuyor. ben olsam hazır elde varken bu oyuncudan zirve performans almaya çalışırdım. türkiye liginde böyle ekstra oyuncular dengede oyunlarda çok puan kazandırıyor. ljajic de giderse çok kısır ve düz bir takım olacağız diye endişeleniyorum.

ha oyuncu sorun filan çıkarıyordur, antreman performansı kötüdür, konsantre görünmüyordur vs. onları bilmiyorum. o zaman arkasından ağlamam. hocanın görüşüne göre hareket edilebilir.

layiçde ciddi fiziksel sıkıntı başlamaya mı başladı o da beni tereddüte düşürüyor doğrusu diğer taraftan layiçin ilk geldiği dönem röportajı gün gibi aklımda bildiğin burak yılmazı tarif ediyordu o tarz santraforla oynamayı sevdiğini söylüyordu zaten devre arası burak gelincede performansı zirve yapmıştı şimdi öyle bi oyuncu yok önünde üstelik ismi geçenlerde de yok dolayısı ile sıkıntı diğer taraftan ben kagawa varken sağ kanatta onunla alverlerini filan tutmuştum sanki o profil elemanlarla verimli oluyor mevcut kadrodakilerle yüksek verimli olmuyor haa şu var sırf anadolu takımları ile oynatmak için de kadroda tutarım ben 30 maç var bu sene bu ayarda o maçlarda 30 skor alacak şekilde motive edip planlamak ve kullanmak akıllıca olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

3+1 kira üzerine %40 pay gerçekse yok artık ali sami deyip ayı gökmeni hatırlamanızı rica ediyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

MHK yeni baskani Serdar Tatli  olmus, az  once  kesinlesmis...
Kaynak : DHA
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni MHK Baskani Serdar Tatli  olmus, az  once  kesinlesmis...
Kaynak : DHA

Tarafsız olsun eyyam yapmasın diyeceğim ama kendim bile inanmıyorum...

Edit : metin tokat'da varmış şimdi gördüm hem baş vekil  :kop: :kop:

gs'nin şampiyonluğu şimdiden kutlu olsun...
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2020, 23:57:36 cursedofdragon ]

Tarafsız olsun eyyam yapmasın diyeceğim ama kendim bile inanmıyorum...

Edit : metin tokat'da varmış şimdi gördüm  :kop: :kop:

gs'nin şampiyonluğu şimdiden kutlu olsun...

Metin tokatı bilmeyenler olabilir :D Bu maçtan sonra gs şampiyon oldu hakem görmedim dedi şu pozisyonu :D

Oğlumu yeğenimi ne serkan tokat faal hakem olarak şuanda görevini devam etmekte :D

Yavrum benim be aile şirketi gibi :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/KramponSport/status/1297999734385319939

metin tokatı tanımayan gençlere şöyle hatırlatayım hoca rasim kara sergen 10 numara vanda meşhur frikikte barajdaki oyuncu voleybolcu bloğu gibi müdahale ediyor ve bu arsız penaltıyı vermiyordu o yıl f.terim ve gesenin temeli atılırken bizim ve rasim karanın sonu hazırlanıyordu. yazıklar olsun böyle kansız tipler hala bu işten ekmek yiyor fetönün en önde gidem mhk üyelerindendir kendisi

Çevrimdışı tangaz

Metin tokatı bilmeyenler olabilir :D Bu maçtan sonra gs şampiyon oldu hakem görmedim dedi şu pozisyonu :D

Oğlumu yeğenimi ne serkan tokat faal hakem olarak şuanda görevini devam etmekte :D

Yavrum benim be aile şirketi gibi :D

bu lolipopun babası talat tokatta beşiktaş düşmanı idi

Çevrimdışı tangaz

ooooooo erol ersoyda üyeymiş kadroya gel kadroya   

hani şu haginin itip kaktığı suratına tükürdüğü ve bunun yarabbi şükür deyip dewam eden lolipop

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ertan Süzgün bu kadar basit kuralı bile bilmiyor, araştırmıyor. Bunlar nasıl gazeteci olmuşlar anlamıyorum. Maçtan bir gece önce bu haberi ortaya atıp ne yapmaya çalıştığı da belli. Buna prim vermemek lazım  :money:

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1297999580810928128

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ooooooo erol ersoyda üyeymiş kadroya gel kadroya   

hani şu haginin itip kaktığı suratına tükürdüğü ve bunun yarabbi şükür deyip dewam eden lolipop
birde gs transferlerde kötü diyorlardı adamlar geç açıldılar ama tam açıldılar :D

As oyuncular getirdiler direk ilk 11'e yazılacak :D

Çevrimdışı tangaz

birde gs transferlerde kötü diyorlardı adamlar geç açıldılar ama tam açıldılar :D

As oyuncular getirdiler direk ilk 11'e yazılacak :D

haftasonu heryerde gese hafta içi transferde gaza basacak die boşuna konuşmamışlar bildiğin şöhretler karması yahu

Çevrimiçi levitate

Ertan Süzgün bu kadar basit kuralı bile bilmiyor, araştırmıyor. Bunlar nasıl gazeteci olmuşlar anlamıyor. Maçtan bir gece önce bu haberi ortaya atıp ne yapmaya çalıştığı da belli. Buna prim vermemek lazım  :money:

yalan yani
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 00:23:32 levitate ]
bipbipbupbup

haftasonu heryerde gese hafta içi transferde gaza basacak die boşuna konuşmamışlar bildiğin şöhretler karması yahu

All stars

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/KramponSport/status/1297999734385319939
Bülent yildirim, serkan cinar, deniz ateş bitnel eksik, bunlarida dahil etsinler tam olsun. Serdar tatliya yazik olacak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

metin tokatı tanımayan gençlere şöyle hatırlatayım hoca rasim kara sergen 10 numara vanda meşhur frikikte barajdaki oyuncu voleybolcu bloğu gibi müdahale ediyor ve bu arsız penaltıyı vermiyordu o yıl f.terim ve gesenin temeli atılırken bizim ve rasim karanın sonu hazırlanıyordu. yazıklar olsun böyle kansız tipler hala bu işten ekmek yiyor fetönün en önde gidem mhk üyelerindendir kendisi
yönetim, sevdiğimiz bir abimizdir der, tatlıya bağlanırlar

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Ertan Süzgün bu kadar basit kuralı bile bilmiyor, araştırmıyor. Bunlar nasıl gazeteci olmuşlar anlamıyorum. Maçtan bir gece önce bu haberi ortaya atıp ne yapmaya çalıştığı da belli. Buna prim vermemek lazım  :money:

Böyle tuhaf haberler hep kritik maç önceleri çıkar. Pek de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı tangaz

yönetim, sevdiğimiz bir abimizdir der, tatlıya bağlanırlar

onu daha çok ex başkan derdi velev ki bunlar da öle bişey derse desteğimi tümüyle çekerim.