2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834512 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

altyapıdan gelen en potansiyelli çocuk bu açık ara. geçen sene sakatlanmasına çok üzülmüştüm. yoksa kayseri'de de oynar, kendini geliştirirdi. umarım sakatlık geriye götürmemiştir.

merih v2 izlenimi aldım

bu sene bol bol oynar bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Rekabet iyidir eğer satmayı düşünüyorsak  :tabe:

https://twitter.com/tribunbesiktas/status/1297214946472792066
Satalım satalım, Ljajic'in maaşıyla 3 tane oyuncu oynatırız.

Çevrimdışı tuncaboylu

pato'nun son form durumu nasıl acaba boşa çıkmış yaşı daha 30muş
Brezilya'da Corona olmayan kimse kalmadı, test yapmadan almasınlar.

Çevrimdışı worns

ljajic satılırsa petros mantalos'u bi yoklamak lazım. zamanında kanga'yı kaçırmasaydık şimdi kafamız rahat olurdu.

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1297257712032649221

oyuncuları 5er mio maaşla tavlasınlar bize de 15 bons versinler vida+layiç verelim lens de yanında bonus :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Satalım satalım, Ljajic'in maaşıyla 3 tane oyuncu oynatırız.

layiçin maaşından çok performansı sıkıntı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ljajic satılırsa petros mantalos'u bi yoklamak lazım. zamanında kanga'yı kaçırmasaydık şimdi kafamız rahat olurdu.
Olacakları sırayla anlatayım:

1- Alanyaspor'dan Bakasetas'ın peşine düşer, pahalı gelir almayız.

2- Kasımpaşa'dan Hayradinovic'i bedava vermelerini isteriz, vermezler.

3- N'diaye'yi kiralarız, Mensah'ı 10 numara kullanırız.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1297257712032649221

Böyle bir teklif geldiyse, bizim yönetim karşı tarafa fırsat vermeden döve döve ikna eder Ljajic'i.

Çevrimdışı tangaz

Böyle bir teklif geldiyse, bizim yönetim karşı tarafa fırsat vermeden döve döve ikna eder Ljajic'i.

ikna kabiliyetleri düşük baksana kimse ne indirime ne gitmeye ikna olmamış

Çevrimdışı kaan1903

7 milyon Euro güzel para   :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonu başlamadan önce favorimiz Tankovic takımıyla uzatmış  :tabe:

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1297226507199426560

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu yoruma katılmamak elde değil  :tabe:

https://twitter.com/AsperMadida/status/1297281600183558149
Ljajic de taktırmasın kendine adama ilk geldiği sezonun 2.devresi oynadığı oyunla laf eden tek Beşiktaşlı varmıydı en sevdiğim oyuncuydu avcı geldi yok sistem falan dedik ama adam resmen küstüm oynamıyorum moduna geçti sonra kendine iyi bakmadı sakatlıklar falan aha sezon açıldı adam yine sakat maçta oynayacakmı oynamayacak mı belli değil iyi bir ljajice kimse takmaz lafda söylemez ama kendine gelecek topçuda Sergen hoca onu kesip diaby falan oynattı yada 45 de çıkardı yani önce herkes çuvaldızı kendine batıracak

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1297289073061777408
Hollanda'da Premier League'e yüklü paraya yerleştirmek için hazırlanmış bir proje oyuncu, ama olmamış.

Zamanında potansiyel görülmüş, ama ulaşamamış gibi duruyor. Denenebilir, daha 23 yaşında. Ama ilk santrafor olacak seviyede değil gibi duruyor. Larin satılırsa daha uyguna yerine alınabilir ancak.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Santrafor - 6 numara yabancı düşünülüyor, takımdan gitmesi gereken oyuncular da var. Ne cevherler yakaladım kanatlarda ama bizimkilerden ayrılan olmadığı sürece oraya bonservisli yabancı mümkün değil. Düşük fiyatlı oyuncu kiralamak da mantıklı değil, oysa 300Bin Euro değerde 15-20M kazandırabilecek Avrupalı oyuncu falan buldum :tabe:. Önceden söylediğim Grady Diangana ve Noa Lang bence kiralık olarak kulüplerinin uyguna bırakabileceği, bizde faydalı olabilecek adamlar.

Bu arada Union Berlin Keita Endo diye çok acayip bir ucuz Japon oyuncu kiralamış muhtemelen opsiyonludur - izleyin bu adamı çılgın istatistikleri var.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 04:51:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Manuel Marras diye bir sağ kanat oyuncusu var kulüpsüz, daha önceden de karşıma çıkmıştı. Kariyerinin en yüksek istatistiğini yapmış bu sezon. Ceza sahasında etkili Santraforu, içe giren sol oyuncusu olan Anadolu takımında sağlam iş yapar, baya maç taşır. 90K Euro mu ne kazanıyormuş :)
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 05:20:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı Akil Emre

Umarım paok u eleyip sağlam adımlarla transferi tamamlarız, elendiğimiz taktirde kaos bizi bekliyor olacak.
Ljaiç içinde 6 üstü her rakam uygundur, çok iyi topçu ama bir türlü devamlılık veremedi geçen senede avcı sayesinde pas geçti.
Tabi klasik olarak iyi topçu satıp yerine kim koyulabilir ona bakmak lazım.