2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841112 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

santrafor işinin paok maçının sonrasına kalması normal artık bir şey diyemem. aceleyle ze luis'e 2 milyon maaş verilmesi ya da cisse'nin ederinin üstüne getirilmesi vs daha iyi olmazdı. ha ideal planda elbette burak'ın ayrıldığı gün alternatifler masada olmalıydı ama zaten hiç bir şey böyle işlemiyor. mevcut durumda acele etmelerindense fırsat kovalamalarını yeğlerim. daha lige zaman var. belki larin için de fırsat olur.

epl.de transfer tahtası erken kapanınca iyi oluyordu artık onlarda diğer ligler gibi kapayacaklar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

:bandit:
Birisinin tanıdığı herhalde, başkan özel olarak imzaya gitmiş.

Çevrimdışı tangaz

Birisinin tanıdığı herhalde, başkan özel olarak imzaya gitmiş.

berat çetinkayayı almıştı f. orman da anç nin de sonu formana benzemez inşallah
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı levitate

neden hep kesme stoper kovalıyoruz :alala:
demek ki felsefemiz "boyu küçük işlevi büyük"
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

demek ki felsefemiz "boyu küçük işlevi büyük"

boş laf onlar küçük birinin uydurmasıdır o. benim mottom da "büyük, büyüktür"  :bandit:

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/futbolarena/status/1296899430545797120

Cavani gelsin başlasın işte bizde   :icool:

9 milyon euro maaş veriyordu Benfica. Biz o paraya öküz alırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

we tüm öküzleri toplasan bi cavani etmez :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

we tüm öküzleri toplasan bi cavani etmez :money:
1 oyuncu nitelik olarak 5 oyuncunun yerini tutabilir ama nicelik olarak tutamaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Avrupa kupalariyla alakali bir forumda dolaştım. PAOK-Besiktas maçına baya ilgililer. Guzel mac olacağını düşünüyorlar. Ilk 11'den cok oyuncu kaybettiler ancak takim oyunu yüksek yorumlari yapılmış. AZ taraftarı ise Besiktasi cekmedikleri icin cok mutlular. Avrupada geçen iyi 3 sezonun etkileri olmuş avrupada belli  :tabe: Son iki sezon çok kötü gecse de.

Çevrimdışı AigleBordeaux

instasina falan baktim ailesinin cocuk trabzonlu belki baskan taniyordur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

1 oyuncu nitelik olarak 5 oyuncunun yerini tutabilir ama nicelik olarak tutamaz  :tabe:

ismi bizle anılan tüm forvetleri toplayıp bizim kadroya koyalım dönüşümlü oynasınlar sene sonunda atacakları gol toplamı cavaninin bizde oynasa atacağı gol toplamı kadar olmayacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ismi bizle anılan tüm forvetleri toplayıp bizim kadroya koyalım dönüşümlü oynasınlar sene sonunda atacakları gol toplamı cavaninin bizde oynasa atacağı gol toplamı kadar olmayacaktır.
Bizim risk alacak durumumuz yok. Takım bütçesinin üçte birini bir oyuncuya bağlayamayız. Onun için hayal kurmaya gerek yok. Gerçeklerimiz acı maalesef  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bunlar hayra alamet şeyler değil. No name transfer, başkanın bizzat imzaya gitmesi.. Oynadığı lig ve takıma bakıyorum bu adama bırak maaş vermeyi üzerindeki formanın parası bile istenmeli ama yeni bi Mertcan Çam vakası çıkacakmış gibi geliyo. :s20:

Çevrimdışı tangaz

Bizim risk alacak durumumuz yok. Takım bütçesinin üçte birini bir oyuncuya bağlayamayız. Onun için hayal kurmaya gerek yok. Gerçeklerimiz acı maalesef  :tabe:

cavani bi risk değil bence aksine krizden çıkışın reçetesi  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Bunlar hayra alamet şeyler değil. No name transfer, başkanın bizzat imzaya gitmesi.. Oynadığı lig ve takıma bakıyorum bu adama bırak maaş vermeyi üzerindeki formanın parası bile istenmeli ama yeni bi Mertcan Çam vakası çıkacakmış gibi geliyo. :s20:

mertcan olmaz daha çok berat çetinkaya

9 milyon maaş vermek için sadece forvet olması yetmez. Eskiden mahalle maçlarında kaleci oyuncu olurdu. Kaleye gelen topa uçup, 90'dan çıkarıp, herkesi çalımlayıp gol atıp hızlıca kaleye geri dönerdi. Anca o zaman 9 verilir.  :kop:

Bu transfer limiti muhabbeti tamamen yalan oldu galiba. Yakında telefonum çalacak beni bile transfer edecekler diye korkuyorum. Ali Koç bu sene topuyla tüfeğiyle geliyo galiba adam all-in dedi ya rezil olacak ya vezir. Geçen gün reisi de ziyaret ederek her cephede varım mesajını da verdi. Bu sene şampiyon olmamız şart fb'yi darmaduman ederiz 10 yıl daha kendine gelemez.  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

cavani bi risk değil bence aksine krizden çıkışın reçetesi  :tabe:
İyiki başkan değilsin  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★