2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841736 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Çağırmayı kötüyü yahu.
Adam gelecek sonra.

Şaka değil ben geleceğini düşünüyorum oda Mustafa pektemek gibi İstanbul dışına çıkmak istemeyen topçulardan

Çevrimdışı cursedofdragon

UEFA, kulüpler sıralamasını güncelledi. 👇
Beşiktaş, sıralamada 28. sırada, Türk kulüpleri arasında da 1. sırada yer aldı. 🌟

Çevrimdışı ALDENYX

Welintona ben guveniyorum bizde dahada yükselen bir grafik sunacagini düşünüyorum ... alinan oyuncularin,sergen hocanın inandigi oyuncular oldugu icin özellikle 4141 sisteminde başarılı olacaklarini düşünüyorum.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

bunu bana söylemişsin ama ben üstüme alınamıyorum.

2-3 sene başarılı olduğunun ormanın şampiyonluk geldikten sonra yola çıktıkları ile yolda bulduklarını değiştiklerini zamanında söyledim eski mesajlar mevcut. @mylife1903 abi söylüyordu başta bende ona karşı iken daha sonra gözüm açıldı hak vermeye başladım baktıkça haklı olduğunu gördüm biz tepki gösterirken siz ölümüne savunuyordunuz yanlışlarını bile bile.Hadi o zamanı geçtik halen daha savunmaya devam ediyorsunuz işin garibi o :) Yönetimi aklamak için suçu hocaya atmalarınıza girmiyorum bile yok negredoyu oynatamıyor yok lens varken quaresmayı oynatıyor hele senin bir mesajın var ki tolgay ile ilgili evlere şenlik :) Halen daha suçlu fikret orman görmesini anlamıyorum diyorsun ya abi pes yok yok suçlu biziz 150 milyon € parayı ben kötü idare ettim başka türlü dicem de belgen  olsun diyorsunuz kötü idare ettim diyorum!
bugün fikret orman da geriye dönüp baktığında belki şuralarda hata yapmışız diyordur. Ben hep kulübün mali sınırlarını zorlamadan transfer yapılmasını savundum ama siz o dönem parasına bakmadan yıldız avındaydınız. Ben seyirciyim isterim diyerek işin içinden sıyrılmayı tercih ediyorsun. Senden öz eleştiri göremedik bu konuda ama tuncaboyluyu habire sıkıştırıyorsunuz. İlk 3-4sezonunda kılı kırk yarmasına sürecin uzamasına verin 300-500binin hesabını yapmayın diyenlerde yine sizlerdiniz. Kampa yetişince şaöpiyon olacağımızı zannediyorsunuz.türkiye liginde kadron teknik adamın ne kadar iyi olursa olsun sağlam bir yönetimin yoksa üstnden geçerler. Fikret orman arkasındaki gücü kaybetti, beşiktaş kaybetti. Fikret orman babamın oğlu değil başkan ise hertürlü arkasında destek olurum. İşin siyasi kıdmı kongre ve divan kurulu üyelerinde varsa birşey onlar değerlendirir.ben lens boyd vs oyuncularada böyle bakarım tu kaka etmenin bir faydası yok hatta zararı var.

Çevrimiçi murat

Oyuncuları direk Avrupadan alınca avrupa takımımı oluyoruz.Anadoludan alınınca anadolu takımı oluyoruz.Zannedersin oyuncular anadolunun bağrından kopmuş  acılı isot yemişler avrupadan 1-2 sene önce ligimize gelmişler.EPL'de,Ligue1'de adamlar gidip afrikadan genç oyuncuları bulup alıyorlar onlarda afrika takımı oluyorlar demi.Düşünce yapısından dolayı orta doğu bataklığından vuruyorum.Elin avrupalısı gelip bizim ptt 1.ciliginde oyuncu alıp gidiyor onlarda hiç böyle söylemler oluyormudur ? Köyden gittik oyuncu aldık geldik vs. O ptt 1.ciligden oyuncu biz almış olsaydık ptt1.ciligden oyuncu topluyoruz dicektin anadoludan dolduruyoruz anadolu takımı olduk dediğin gibi.

Düşüncenden dolayı orta doğulu oluyorsun...İsteyen kabul etsin isteyen etmesin cahiliz daha da cahilleşiyoruz...Avrupaya çıkınca daha iyi kendi gözlerinizle görürsünüz arada ki farkı...
kweuke diyince anadolu topçusu deniyordu o da sparta pragdan gelmişti öncesinde de bundesliga görmüş oyuncuydu. Futbolcu yeterlidir veya yetersizdir bize uyar veya uymaz görüş bildirirsinde anadolu topçusu uganda topçusu olmaz. Bakambu niassede anadoluda oynuyordu cenk te gittiler avrupaya çine vs. Elneny diye dövünüyoruz 50 tane adam bulunur daha ucuza.

Çevrimiçi yaço58

Bugun de yaprak kıpırdamadı dün ertan süzgün canlı yayın açmış yüzde 70 bitmiş diyor kanat transferi bedelsiz kiralık pazartesi salı gelir büyük ihtimalle dedi bakalım bu dediği adam kim

Çevrimiçi murat

Atakan Üner in sonraki satıştan payı yüzde 20 kaynak Erbatur Ergenekon. 150 bin bonservisi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gökhan töre & Atakan Üner ?

Sizce hangisi

Karakterleri hesaba katmak zorunda değilsek Töre, hatta Töre elimizde ki tüm kısır kanatlardan fazla iş yapar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

Piyasada Koita adı dolanıyor 2.forvet olarak ben anlamıyorum hiç kiralanacak genç adam damı yok 2.forvet olarak da 30 yaşında ve sakatlık geçmişi kabarık olan Koita ismi çıkıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Piyasada Koita adı dolanıyor 2.forvet olarak ben anlamıyorum hiç kiralanacak genç adam damı yok 2.forvet olarak da 30 yaşında ve sakatlık geçmişi kabarık olan Koita ismi çıkıyor
Öyle deme, ligi tanıyor :tabe:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/blstonejk/status/1296754631041847296

atakan'ın bize attığı gol
Bizde sol bek ve kaleci yokken bu golün olması kadar doğal birşey yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı haluk.m

@cursedofdragon Ben haklı çıkmayı istemem, inşallah haksız çıkarım. 

Tersi bir durumda kaçan kurtulur olan Beşiktaş'a olur,  sende sizin yüzünüzden der çekilirsin.  Sonuç kocaman bir 0

Çevrimdışı levitate

Bizde sol bek ve kaleci yokken bu golün olması kadar doğal birşey yok.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Transfermarkt'ta boyu 1.70 diyor ama özetlerde daha uzun duruyor.

yok be neyse onu gösteriyor boyu, bana da fazla çelimsiz göründe sanki bi omuzda uçacakmış gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı worns

Erol buluta sormak isterim ligin en iyi 3 stoperden birini neden alanya'nın en önemli maçında yedek bıraktığını kupa finalinde oynasaydı o zaman

kupa finaline özel bir durum değildi. pandemi sonrası sürekli yedekti zaten. muhtemelen fiziksel olarak iyi dönmedi.

Çevrimdışı worns

sedat şahintürk de atakan kadar oyuncuydu hatta daha çok yönlüydü, balıkesir döneminde iş çıkabilir diyordum. 1. ligden epey maç izliyorum (daha çok giresunspor olsa da) bence altınordu'dan ne sağ bek kerem'de ne de atakan'da özel bi parıltı vardı geçen sene. sağ öne bir yerli alternatif bakıyoruz sanırım. töre, atakan hatta ömer ali gibi isimlerden bunu anlıyorum. bence bunların hiç biri lens'i kesemez.

Çevrimdışı worns

santrafor işinin paok maçının sonrasına kalması normal artık bir şey diyemem. aceleyle ze luis'e 2 milyon maaş verilmesi ya da cisse'nin ederinin üstüne getirilmesi vs daha iyi olmazdı. ha ideal planda elbette burak'ın ayrıldığı gün alternatifler masada olmalıydı ama zaten hiç bir şey böyle işlemiyor. mevcut durumda acele etmelerindense fırsat kovalamalarını yeğlerim. daha lige zaman var. belki larin için de fırsat olur.