2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853484 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence transferde çok kroyuz, kimse kusura bakmasın. Dünyada başka oyuncu yokmuş gibi 2-3 tane oyuncunun etrafına sıkışmışız... Sadece biz değil tüm İstanbul kulüpleri böyle.
Lemina işi GS'nin işine taş koymak için yapıldı. Zaten Lemina da bugün GS fotosu atmış instagramdan  :tabe: Ben hala Ndiaye falan istediğimizi de düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsterse Ramos kadar iş yapsın, benim klübüm olsa o pas yüzdesiyle oynayan stoperi kapıdan içeri bile sokmam.
Fatih Aksoy'u pas yüzdesi düşük diye yollayıp Welinton alırsan böyle konuşulması normal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Fatih Aksoy'u pas yüzdesi düşük diye yollayıp Welinton alırsan böyle konuşulması normal  :tabe:

Bir de dümenden Ahmet Gülay Welinton dışında gerçekleşiyor muhabbeti yapılıyor şimdi, komedi bence. Kendisi bile biliyor Sergen oyuncunun nelere sebep olabildiğini, çocuk kandırıyorlar...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de dümenden Ahmet Gülay Welinton dışında gerçekleşiyor muhabbeti yapılıyor şimdi, komedi bence. Kendisi bile biliyor Sergen oyuncunun nelere sebep olabildiğini, çocuk kandırıyorlar...
Umarım iyi oynar ve fazla hata yapmaz. Bu sene içime sinen bir transfer yapmadık henüz. Bakalım Ertan Sezgün'ün bahsettiği hücum oyuncusunu belki severiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Biri bana Gürsoy Yalçın'ın ne iş yaptığını söylesin, kendi futbolcularını Sergen hocaya mı anlatıyor?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biri bana Gürsoy Yalçın'ın ne iş yaptığını söylesin, kendi futbolcularını Sergen hocaya mı anlatıyor?
Kardeşine maddi, manevi destek sağlıyor herhalde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yönetim Şampiyonlar Ligi'ni istemiyor...

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1296387036446887938
Burak Yılmaz gideli kaç gün oldu maalesef plansız davrandı yönetim en azından Bi forvet gelmeliydi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ben bu Paok'u Güven Yalçın ile de dörtlerim, aceleye gerek yok mu dedi acaba Sergen hocam?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Paok elemek için Lewandowski mi lazım arkadaşlar. Boyd ile bile elememiz lazım. Forvet elbet gelecektir. EKonomik şartlar iyi olmadığı için süreçlerin uzaması gayet normal.

PAOK un forvetide kimsenin beğenmediği AKPOM

Çevrimdışı kaan1903

Yönetim Şampiyonlar Ligi'ni istemiyor...

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1296387036446887938
Şuan acele ile bir forvet gelse bile PAOK maçına yetişmeyecekti bir yandan doğru karar diğer yandan bakarsak şimdiye kadar forvet transferini bitirmiş olmaları gerekirdi. Burak gideli nerdeyse 1 ay oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Santrafor konusunda acele etmemek en doğrusu.

Elde ki santraforlar ile de paoku eleyebiliriz.

Önemli olan sonrası için alel acele alınmış iş görmeyecek bir santrafor bizi şampiyon yapmaz o yüzden doğru hamle.

Çevrimdışı tangaz

santraforun gecikmesi bence de yanlış değil elenirsek elenelim bu turları geçsek zaten playoffda eleniriz, önemli olan lig. haa illa bir günah arayacaksak burakı ve gg.yi göndermek der susarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Şuan acele ile bir forvet gelse bile PAOK maçına yetişmeyecekti bir yandan doğru karar diğer yandan bakarsak şimdiye kadar forvet transferini bitirmiş olmaları gerekirdi. Burak gideli nerdeyse 1 ay oldu.

ortalıkta adam gibi santrafor yok olanlarda çok pahalı bonservis veremiyoruz maaşı yüksek vs.

Almış olmak için almamak lazım.

kolay değil...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben bu Paok'u Güven Yalçın ile de dörtlerim, aceleye gerek yok mu dedi acaba Sergen hocam?

Antremanda larin,güven,umutu izleyip paoku bunlarla eleriz bundan sonrası için bakın demiş olabilir :)

Çevrimdışı kaan1903

ortalıkta adam gibi santrafor yok olanlarda çok pahalı bonservis veremiyoruz maaşı yüksek vs.

Almış olmak için almamak lazım.

kolay değil...
Katılıyorum sana koita falan geleceğine bekleyelim PAOK maçından sonra baksınlar. Larin idare eder bir maç .

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Antremanda larin,güven,umutu izleyip paoku bunlarla eleriz bundan sonrası için bakın demiş olabilir :)
Güven son maçlarda çok iyiydi. Larin de fena bir sezon geçirmedi. Hayırlısı :)

santraforun gecikmesi bence de yanlış değil elenirsek elenelim bu turları geçsek zaten playoffda eleniriz, önemli olan lig. haa illa bir günah arayacaksak burakı ve gg.yi göndermek der susarım.

parayı görünce gözleri döndü.tutmazdı yönetim ellerinde o konuda da fazla kızamıyorum onları istedikleri paraları veremezdik zaten.

Çevrimdışı kaan1903

Ersin-Douglas-Vida-Welinton-Nsakala-Atiba-Oğuzhan(Dorukhan)- Mensah-Lens-Nkoudou-Larin Şu kadronun Paoku güle oyna yenmesi lazım. 

Çevrimdışı tangaz

parayı görünce gözleri döndü.tutmazdı yönetim ellerinde o konuda da fazla kızamıyorum onları istedikleri paraları veremezdik zaten.

burak lille ile 1850ye filan anlaşmış sanırım ee bizde o paralara oyuncu bakıyoruz sanki, gg yerine bakılan yabancılarda romadan filan ucuz olmayacaktır bilemedim  :alala: bu ikili türk oldukları için iyi seçeneklerdi baksana şimdiden kontenjan dolu bizim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona