2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854030 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Büyük takımda ki stoperler ile karşılaştırdık iyi çıkı.Anadolu da ki kendi derecesinde ki adamlarla karşılaştrdık yine iyi çıktı adam demek ki iyi sergen hoca boşa istemiyor :)

taraftarın ne dediğini boşver transferi gibi duruyor ligdeki hoca yorumcu o şu bu ne kadar spor adamı varsa ligin en iyi 3 stoperinden biri diyor adam için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gürler akgün yan char açmış herhalde. :D

yoksa gürler sosyal olabilir mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala gelecek demeye devam ediyor. Şimdi de maça kadar gelir demiş. Fena patlayacak bence  :tabe:

Ertan Süzgün : %75 ihtimal ile konuşuyorum. Beşiktaş, PAOK maçında yeni bir kanat oyuncusu oynatabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bal falan değil beklediğim gelişme geçen sene biz almalıyız diye diye dilimde tüy bitmişti burada enkuduya para bağlayacağına buna bağlasaydı f.orman kazanan biz olurduk burakı da sola çeker babel gibi kullanırdık miss gibi olurdu adam santrafor piyasa belli yaşı da satışa uygun bir de milli takımda ingilizlere yaptığı iz bırakmıştır ve ismi hafızalara kazımıştır.

Muriç mücadeleci güçlü bi forvet ve balkanlardan italya ya giden çok oyuncu var o bölgeden oyuncu çekiyorlar ve milli takımda da  iyi durumda olan Ligde de belli sayılara ulaşan  25 yaşında adamı tabiiki olur.

Çevrimdışı tangaz

Muriç mücadeleci güçlü bi forvet ve balkanlardan italya ya giden çok oyuncu var o bölgeden oyuncu çekiyorlar ve milli takımda da  iyi durumda olan Ligde de belli sayılara ulaşan  25 yaşında adamı tabiiki olur.

alırken satabileceğin isme yatırım yapmak için tipik bir örnek dediğin gibi italya pazarı sonuna kadar açık balkan gençlerine polonyalı çek sloven evlatlarına ve basit bir planlama ile benzer işleri biz de yapmalıyız umarım aydın hasiç benzer bir hikaye yazabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

alırken satabileceğin isme yatırım yapmak için tipik bir örnek dediğin gibi italya pazarı sonuna kadar açık balkan gençlerine polonyalı çek sloven evlatlarına ve basit bir planlama ile benzer işleri biz de yapmalıyız umarım aydın hasiç benzer bir hikaye yazabilir.

Cenk olsun muriç olsun yani anadoludan da sivrilen oyuncular gayet alınabilir olarak görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

Cenk olsun muriç olsun yani anadoludan da sivrilen oyuncular gayet alınabilir olarak görünüyor.

alınır elbette yapılacak iş basit aslında oyuncu çalışkan mı değil mi ona bakacaksın hedef koymuş mu yoksa kafası ist.da alem de mi. örneğin orkan çınar kesinlikle uzak durulacak adammış bunu analiz edememiş bizimkiler, bence fenerin aldığı mert hakan yandaşda iyi çıkabilir çalışkan çocuk iyi idman yapıyormuş sivastan teyid ettirmiştim sene içinde

Çevrimiçi yaço58

Vida wellinton tanddmi çok bombacı olur vidanın gitmeyeceğini de varsayarsak bu tsndem çok sıkıntı yaratır

Çevrimdışı tangaz

Alanyalı onur bulut "N'Sakala ligin en iyi sol beki, Welinton hızı ve tekniğiyle harika bir stoper. Papiss Cisse için söylenecek bir şey yok. Gerçek bir golcü, Beşiktaş'a çok faydalı olacak" demiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida wellinton tanddmi çok bombacı olur vidanın gitmeyeceğini de varsayarsak bu tsndem çok sıkıntı yaratır
Bence o bölgeye Roco ve Mirin gidince bir oyuncu daha alacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence o bölgeye Roco ve Mirin gidince bir oyuncu daha alacağız  :tabe:

Keşke vida ve roco gitse. Mirin yedek Stoper olarak bulunur kadroda maaşıda çok yormaz bildiğim kadarıyla çok yüksek değildi maaşı.

Bu kamil Glik gitti mi Benevento ya bi ara öyle bi muhabbet vardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke vida ve roco gitse. Mirin yedek Stoper olarak bulunur kadroda maaşıda çok yormaz bildiğim kadarıyla çok yüksek değildi maaşı.

Bu kamil Glik gitti mi Benevento ya bi ara öyle bi muhabbet vardı.
Mirin'i Sergen hoca yeterli bulmamış. Mirin takım bulup gidecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Douglas' tan memnunmuş galiba hoca, dün bi kaç yerde gördüm.

Çevrimdışı tangaz

şenol pepdullah sergen + toulouse hocası; 4 teknik adam da beğenmediyse kötüdür denebilir.

Çevrimdışı tangaz

stopere kim gelirse gelsin gitmediği sürece vidayı kesebileceğini sanmıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas' tan memnunmuş galiba hoca, dün bi kaç yerde gördüm.
Ben de Douglas ve Boyd'u göndermek istediğimizi ama gitmek istemediklerini duydum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi COB

Bir Kosovalı olarak Vedat adına gurur duydum. Kosova Milli takimin başarısı için mevcut oyuncuların kariyer basamaklarını atlaması çok önemli.

Kaldı ki sayesinde Istanbulda onun misafiri olarak Fb-Konya maçına gidip maçı çok güzel bir yerden izledik. Allah yolunu açık etsin.

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Biz kendi oyuncularımızı eleştirirken fazla acımasız davranıyoruz. Bazen eleştirinin de ötesine geçiyoruz. Roco, Mirin, Douglas, Lens hatta Vida ve Ljalic. Adamlara çöp möp yok topçu değil diye diye mundar ettik adamları. Roco, Mirin, Douglas üçlüsü Beşiktaş'ta 11 oyuncusu olacak seviyede değil ve yedek olmak için yıllık ücretleri yüksek. Buna katılıyorum. Ama Roco genç yaşında Şili milli takımı seviyesi görmüş ve oyunu geride kabul eden pek çok takımın ilk 11'inde yer bulabilecek bir adam mesela. La liga'nın çoğu orta-alt takımının değişmez oyuncusu olabilir. Mirin keza Hollanda ve Fransa liglerinde ciddi süreler bulmuş bir adam. Douglas 2 sene önce ligin iyi beklerinden biriydi ve öyle yada böyle bir şekilde yolu Barcelona'dan geçmiş bir adam. Üstelik bu adamların yaşları da müsait transfer yapmaya.Vida ve Ljalic'in sadece yıllık ücretleri yüksek. Onun dışında gayet yeterli ve kaliteli topçular. Adamlara o kadar çok kötü yorum yapıldı ki sosyal medya ve televizyonlarda 3-4'e Vida ve Ljalic'i vermeyi kar sayar olduk. Muriqi'nin 20 ettiği piyasada üstelik. Taraftarımız her konuda en kaliteli taraftar topluluğudur. Bu konu hariç. Bence çok büyük hata ediliyor ve kulüp bu tavırdan büyük zarar görüyor. Elimizden geldiğince bir bilinç oluşturabilirsek uzun vadede faydalı olur. Saygılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz kendi oyuncularımızı eleştirirken fazla acımasız davranıyoruz. Bazen eleştirinin de ötesine geçiyoruz. Roco, Mirin, Douglas, Lens hatta Vida ve Ljalic. Adamlara çöp möp yok topçu değil diye diye mundar ettik adamları. Roco, Mirin, Douglas üçlüsü Beşiktaş'ta 11 oyuncusu olacak seviyede değil ve yedek olmak için yıllık ücretleri yüksek. Buna katılıyorum. Ama Roco genç yaşında Şili milli takımı seviyesi görmüş ve oyunu geride kabul eden pek çok takımın ilk 11'inde yer bulabilecek bir adam mesela. La liga'nın çoğu orta-alt takımının değişmez oyuncusu olabilir. Mirin keza Hollanda ve Fransa liglerinde ciddi süreler bulmuş bir adam. Douglas 2 sene önce ligin iyi beklerinden biriydi ve öyle yada böyle bir şekilde yolu Barcelona'dan geçmiş bir adam. Üstelik bu adamların yaşları da müsait transfer yapmaya.Vida ve Ljalic'in sadece yıllık ücretleri yüksek. Onun dışında gayet yeterli ve kaliteli topçular. Adamlara o kadar çok kötü yorum yapıldı ki sosyal medya ve televizyonlarda 3-4'e Vida ve Ljalic'i vermeyi kar sayar olduk. Muriqi'nin 20 ettiği piyasada üstelik. Taraftarımız her konuda en kaliteli taraftar topluluğudur. Bu konu hariç. Bence çok büyük hata ediliyor ve kulüp bu tavırdan büyük zarar görüyor. Elimizden geldiğince bir bilinç oluşturabilirsek uzun vadede faydalı olur. Saygılar.
Bizim taraftar fırtınada uçuşan kuru yapraklar gibi savruluyor. Sosyal medyadaki kanaat önderiyim diye çıkan kişilerin fikirlerine çok değer veriliyor. Bu kanaat önderiyim diye çıkan adamlardan çok var. Onun için de taraftar bin parçaya bölünüyor. Ben kimsenin Beşiktaş oyuncusu bilinciyle eleştiri yaptığını düşünmüyorum. Sosyal medya bilinç kaybına yol açıyor. Genel ne yapıyorsa o yapılıyor. Onun için linç kültürü popüler. Linç edenlere sor çoğu neden linç ettiğini bilmezler. İnsanlar böyle eğleniyorlar. Yapacak bir şey yok. Forumda yazılanlar konusuna gelirsek burada fikirler tartışılıyor. Herkes Beşiktaş oyuncularını tartıştığının bilincinde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bakalım orta sahamızın yeni elemanı kim olacak  :)

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1296346133854380037

elneni hasbelkader epl yapmasa şuan brüt 750-800e anca oynuyordu

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

elneni hasbelkader epl yapmasa şuan brüt 750-800e anca oynuyordu
Basel'den gitti EPL'e. O kadar bile kazanmıyor olabilirdi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★