2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854093 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Yanlış okuyorsun muhtemelen yukarda bölmelere ayrılıyor.Dikkat etmiyorsun :)

Misal İlk resim (*Defansif) olan.

Maç ve dakikayı geç.Top çalması 2.5 ortalaması diğerlerinin 1,1.5,0.9.
Top kesmesi 2 yine diğerlerinden yüksek.
Faul ortalaması 1.3 biraz yüksek.Anadolu takımında oynadığı için habire atak yiyor takım.
Ofsayt 0.9
Çalım yemesi biraz yüksek ancak onu da anadolu takımında olduğunu büyük takım olmadığını hesap edersiniz diye düşünmüştüm.atak üstüne atak yiyorlar.

Whoscored'in genel ortalamasından hep en yüksek puanın welintonun almasında pay biçmeniz yeterli olacak aslında.

Diğerlerine kendiniz bakarsınız.

Ama özet gececek olursak 1 şut ortalaması ile oynuyor bol bol kaleyi deniyor demek.0.6 kilit pas atıyor bir stoper için muazzam kilit pas atabiliyor diğerlerinden pay biçin.
Uzun top 4.7 Ayağı kötü deniyor en yakın rakibini 2 ye katlamış ayağı kötü olan adam nasıl uzun pas atsın tek uzun topla santraforu kaleci ile karşı karşıya bırakabilir.Boyu küçük olmasına rağmen 3.1 hava topu ortalaması var hava toplarını vermiyor.

Genel olarak böyle açıklama gereği duyduğum için biraz üzüldüm.

Ben şöyle açıklayayım kısaca, oyuncunun çok güzel özellikleri var bahsettiğin gibi ama bunlarla birlikte zıt bölümleri de var. Yani çok dengeli bir oyuncu değil, güzel özellikleri: Yeşil, natural özellikleri: Mavi, tehlikeli özellikleri:Kırmızı olarak nitelendirirsek Welinton Yeşili ve Kırmızıları ağırlıkta bir oyuncu, fazla mavi kısımları yok. Evet ileride güzel işler yapıyor o dediğin değerli paslar gibi ama onlar oyunun çok az bir kısmında yapabileceği şeyler, ben ayağı iyi değil derken bunları yapamıyor demiyorum. Mesela Ruiz'den daha fazla yapıyor o işleri ama genel oyunda ayağı onunki kadar ayarlı değil, onu demek istiyorum. Bol bol uzun top oynuyor, ama yüzdesi yüksek değil(takım tarzı ile de alakası var elbet ama böyle gözüküyor). Defansif aksiyon sayısı güzel, ama çok faullü ve kartlı oynuyor. Mesela fazla kayarak müdahale yapmıyor; istediğin oyun tarzına göre güzel olay ama gerektiğinde bunlarda başarı yüzdesi düşük. Biraz tehlikeli bir stoper ama düşük hata yaptığı maçlarda çok da faydalı olabilir. Tabi benzer şekilde hatalar yapıp can da yakabilir iki ucu keskin kılıç öyle diyebiliriz.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2020, 00:47:50 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Şu modeste işi acaba ciddimi ciddi ise elimizi çabuk tutmak lazım fener vedatı satmış sulanabilirler koç bu sene kamıkaze dalışı yapıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Welintonu acaba oyalıyormuyuz kampta ki performansına göre mi transfer edeceğiz.

oyuncu gider şikayet eder ama çok güzel bir fikirmiş ama çok adice :D

Şu modeste işi acaba ciddimi ciddi ise elimizi çabuk tutmak lazım fener vedatı satmış sulanabilirler koç bu sene kamıkaze dalışı yapıyor

gitsinler cavaniyi alsınlar battı balık yan gider hesabı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welintonu acaba oyalıyormuyuz kampta ki performansına göre mi transfer edeceğiz.
Artık yarın açıklanır ve komplo teorileri son bulur diye umut ediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Artık yarın açıklanır ve komplo teorileri son bulur diye umut ediyorum  :tabe:

resmi açıklamaya gerek yok ki adam antremanda dedin yemekte yemek yiyor  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

resmi açıklamaya gerek yok ki adam antremanda dedin yemekte yemek yiyor  :ebebe:
Komplo teorilerinin son bulması için video ile açıklama lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Komplo teorilerinin son bulması için video ile açıklama lazım.

yarında gelmezse zaten daha hiç gelmez :)

Çevrimdışı Erman1903

mensah'ı da istemiyordum biliyorsun ama artık iyimser modu açtım, oyuncuları aldık diye. iyi yönlerini görmeye çalışıyorum. merkez orta sahada yanında defansif açıdan garantör biri olursa iş görebilir. ne bileyim sonradan girer patlayıcılığıyla bir şey yapar vs. yoksa benim kafamdaki ideal 8'de kesinlikle değildi. :)

welinton'a böyle bakınca bile olumlu bişey çıkartamıyorum. :D

n'sakalayı seviyorum bak en azından dengeli, defansif açıdan iyi, atletik. hücumu biraz yetersiz ama oyun yapısına göre kabul edilebilir bi sonuç çıkartılır.

Ben de iyimserim ama konu bazen gelince konuşuyoruz işte doğal olarak. Yoksa oyuncuların maliyetlerinin önceki dönemlere göre makul olması, Sergen hocanın istediği adamların alınması falan hep güzel. N'Sakalayı takımda oynamadan sevdim neredeyse. Futbolunda bazı eksikler vardır doğrudur ama can sıkacak, takımı riske sokacak şeyler değildir. Mensah da ideal olmasa da bazı açılardan ligin en göze çarpan futbolcusu ve hoca istiyorsa bir bildiği mutlaka vardır diyorum ben de. Sergen hoca faktörü birçok açığı, eksiği kapayacaktır. Önde oynayan takımımızla stoperde Roco'yla bile çıktık ondan kötü  olması pek mümkün değil Welinton'un. Rakip Anadolu kulübüne gelebildiği gibi gelemeyeceği için de oyuncularımızın defoları daha az ortaya çıkar diye umut ediyorum :)

Çevrimdışı ferdi1903

Bu fener vedat murici 18 m euroya lazio yami satmis, vay be heriflerdki balla bak

Bu fener vedat murici 18 m euroya lazio yami satmis, vay be heriflerdki balla bak

Karlılar da o kadar mı bilemem.

Rizespora 4 oyuncu ve sonraki satıştan %15 pay.
Giresunspora 2 oyuncu ve satıştan %10 pay.

Toplamda vedat için 6 oyuncu verdiler ve %25 pay.

Menejerlik ücretlerini vs filan düş o kadar çok para kalmaz ellerinde.

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/atakankurt2/status/1296197434583003136

Kadronun yarısını siyahi yapmaya niyetliler  :D

Ek: Vedat'a 10m € üstü para verilmez, bu İtalyanların yaptığı saçmalığı aklım almıyor.   Çin olsa normal derdim ama !

Çevrimdışı Erman1903

Ek: Vedat'a 10m € üstü para verilmez, bu İtalyanların yaptığı saçmalığı aklım almıyor.   Çin olsa normal derdim ama !

:D Gollerden sonra tabut şarkısı falan açarız artık. Bakalım onlar kimi alacak santrafor merak ediyorum.

Çevrimdışı haluk.m

:D Gollerden sonra tabut şarkısı falan açarız artık. Bakalım onlar kimi alacak santrafor merak ediyorum.

Nkoudou, Nsakala bu işleri seviyor,  şampiyon olup takımdaki siyahilerle böyle bir video çeksek olay olur  :evillol:

Parayı basıp getirirler birini, 15-16 sezonu kafasına gidiyorlar..  :D

Çevrimdışı ferdi1903

Karlılar da o kadar mı bilemem.

Rizespora 4 oyuncu ve sonraki satıştan %15 pay.
Giresunspora 2 oyuncu ve satıştan %10 pay.

Toplamda vedat için 6 oyuncu verdiler ve %25 pay.

Menejerlik ücretlerini vs filan düş o kadar çok para kalmaz ellerinde.
Kalmasin zaten beter olsunlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her gece de bombalar patlıyor, roketler uçuşuyor. İyi alıştılar artık. Saat 00:00'dan sonra atış serbest...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Her gece de bombalar patlıyor, roketler uçuşuyor. İyi alıştılar artık. Saat 00:00'dan sonra atış serbest...

Bunlardan birinin @sosyalkartal olduğunu düşünmeye başladım, belki de Gürler Akgün'dür.  :D

Çevrimiçi mayguntr

site burda kendiniz yapabilirsiniz hatta yapın bizde bakalım :)

https://tr.whoscored.com/PlayerComparison

Pas istatiskleri disinda ortalama rakiplerine gore, bir tik iyi de olabilir, ama bizim aradigimiz adam ligin orta takimlarinin iyi performans gosteren stoperi mi ?
Ben de Sergen hocanin bir bildigi vardir diyerek konuyu kendim icin kapatiyorum :)

Pas istatiskleri disinda ortalama rakiplerine gore, bir tik iyi de olabilir, ama bizim aradigimiz adam ligin orta takimlarinin iyi performans gosteren stoperi mi ?
Ben de Sergen hocanin bir bildigi vardir diyerek konuyu kendim icin kapatiyorum :)

Büyük takımda ki stoperler ile karşılaştırdık iyi çıkı.Anadolu da ki kendi derecesinde ki adamlarla karşılaştrdık yine iyi çıktı adam demek ki iyi sergen hoca boşa istemiyor :)

gürler akgün yan char açmış herhalde. :D

Çevrimdışı Erman1903

Büyük takımda ki stoperler ile karşılaştırdık iyi çıkı.Anadolu da ki kendi derecesinde ki adamlarla karşılaştrdık yine iyi çıktı adam demek ki iyi sergen hoca boşa istemiyor :)

Yüksek defansif rakamlarına rağmen çok fazla sonuca etki eden hata yapan stoper tipinde Welinton, bu istatistiklere sahip bir oyuncu başka türlü yedek bırakılmaz kolay kolay. Malesef defoları kendisinin iyi özelliklerine biraz gölge düşürüyor ve onu vasatlaştırıyor. İnşallah bu sene çok iyi oynar.

Çevrimiçi Samet Demir

İstatistik minik eteğe benzer. :) İnşallah iyi bir uyum yakalar. sahaya da yansıtır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Welinton iyi oyuncu. Tabiki herkesin bi yorumu var ama ligde transfer edilebilecek 3 savunma oyuncusundan biridir.

Çevrimdışı tangaz

bal falan değil beklediğim gelişme geçen sene biz almalıyız diye diye dilimde tüy bitmişti burada enkuduya para bağlayacağına buna bağlasaydı f.orman kazanan biz olurduk burakı da sola çeker babel gibi kullanırdık miss gibi olurdu adam santrafor piyasa belli yaşı da satışa uygun bir de milli takımda ingilizlere yaptığı iz bırakmıştır ve ismi hafızalara kazımıştır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona