2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2859344 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Alalım Erman Hocam şöyle bir oyuncu Yukardakilerine ek olarak Aldın Türkeş te olur  her sene şöyle gelecek vaad eden bir iki tane oyuncuyu kadroya katmak gerek.
Cisse falan kısa vadede katkı alırsın iyi  hoşta bizim artık her sene yüksek meblağlara  bir iki oyuncu satışı yapmamız lazım. Bunun yolu da  iyi bir scouting yapmaktan geçiyor. Gerekirse yurtdışından Scout getirsinler 

Olmasına hepsi olur ama birinin bile gerçekleşmesi bizim için zor. Sörloth bulamıyorlarsa da bir Muriç bulmak zorunda takımlar, bana göre bu işin bahanesi yok. Yurt dışını geç, foruma baksalar yeterdi. Bu konuda çok iddialıyım, yurt sınırları içinde benim kadar iyi bir chief scout/planlamacı yok. B seviyesi Avrupa liglerinde bile zor çıkar, belki daha iyi olanı bulurlar ama benim gibi bir polimat bulamazlar. Yanıma 3 tane istediğim tip adam alsam birçok orta seviye ligde kök söktürürüm.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 14:48:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Olmasına hepsi olur ama birinin bile gerçekleşmesi bizim için zor. Sörloth bulamıyorlarsa da bir Muriç bulmak zorunda takımlar, bana göre bu işin bahanesi yok. Yurt dışını geç, foruma baksalar yeterdi. Bu konuda çok iddialıyım, yurt sınırları içinde benim kadar iyi bir chief scout/planlamacı yok. B seviyesi Avrupa liglerinde bile zor çıkar, belki daha iyi olanı bulurlar ama benim gibi bir polimat bulamazlar. Yanıma 3 tane istediğim tip adam alsam birçok orta seviye ligde kök söktürürüm.

filtrelediğin oyuncuların herhangi bir maçının ilk 10dk.lık vidyolarını (özetler değil X bir maçının mümkünse denk bir rakiple ilk 10dk.sı) da bana yollarsın son onayı veririm  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, PAOK - Beşiktaş maçının Kanal D'den yayınlanacağı açıkladı!

Çevrimdışı tangaz

maça italyan hakem vermişler keşke alman verselermiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Bakan Kasapoğlu açıklama yaptı Paok maçı şifresiz Kanal D 'de iyi oldu

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, PAOK - Beşiktaş maçının Kanal D'den yayınlanacağı açıkladı!

Güzel Karar.  :claps: :claps: :claps:

Umarım Yenilmeyiz  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

malaganın faslı kaleciyi yazmışlar bize adam az gol yemiş çoğu maçta da yememiş milli profili de iyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

malaganın faslı kaleciyi yazmışlar bize adam az gol yemiş çoğu maçta da yememiş milli profili de iyi
Bu mu?

https://www.transfermarkt.com.tr/munir/profil/spieler/97925

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

italyanlar bu ara bize sevgi dolular. bence italyan olması iyi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

bence en iyi deplasman hakemi almanlar

Çevrimdışı Erman1903

samuel grandsir için ne dersin @Erman1903

N'Koudou'dan çok fazla fayda sağlayamaz bence abi. Biri pozisyona girip atamıyor bu giremeyip bulursa atabiliyor. Zıt benzerler :D

eskidendi o artık bütün ülkeler düşman oldu bize.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

formaların yakın çekimi.

Çevrimdışı tangaz

Kaynağa bakınca neden görmediğimi anladım  :tabe:

ikinizin arasına girmem kendi aranızda anlaşın  :D

Çevrimdışı Erman1903

@kaan1903  Bu arada Turkeş yaptığımız listede benim için son tercih olabilecek bir oyuncu, bir nevi Muriç benzeri adam bulmanın zor olmadığını göstermek ve çok ucuz transfer edilebilecek olduğu için eklemiştim kendisini.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 16:00:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lahozu verselerdi ne ka güzel olurdu

Müthiş hakem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık