2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2859216 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

Beşiktaş'tan Polonya seferi:

Genç kanat oyuncusu almak için harekete geçen bjk kurmayları almanya ve polonya'dan gurbetçi ve yabancı oyuncu için bir liste hazırladılar.

Ayrıca Galatasaray'ın da ilgilendiği Kamil Jozwiak'ın menajeri ile irtibata geçildiği öğrenildi.Ancak temasın hangi oyuncu için yapıldığı henüz bilinmiyor.Galatasaray ve Beşiktaş daha önce Mensah transferinde de karşı karşıya gelmişti. (Fanatik)

Polonyadan alınacak oyuncuyu geçen @worns arkadaşımız yazmıştı aslında Bartosz Bialek ama Piyasası uçmuş çoçuğun dün piyasa değeri 350kdan 3milyona çıkardılar.
Yeni lewandowski diyorlar çocuk için gladbach  5 milyon+sonra ki satıştan pay vermiş Wolfsburgda devreye girmiş..kaçan balık büyük oldu malesef gerçi bizde öyle bir para olmadığı için çok üzülmeye de gerek yok  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/chris78williams/status/1295496050480947207

Sorloth, Leipzigle  ile anlaşmış. Ts , fener kankisi gibi looser olmaya başladı .  :biggrinking:

Çevrimdışı Erman1903

Sol kanatta oynamaz mı  Babel gibi

Daha doğru tercihler bulabilirsin, biraz oyun potansiyeli düşer ama yine de piyasada bizimle adı geçen çoğu kenar oyuncusundan iyi olur o şekilde de. Geçenlerde bir bakacaktım ben de 1M civarı ve altı kenarlara ama pek gerek yok ne de olsa ilgilenmeyiz.

Çevrimiçi Necmi

hayır mustafa adam kıcını başını tuta tuta çıkıyordu
adamın kıçını tutarak çıkması sakatlık olmayabilir artık gs ne yapıyorsa :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şaka maka harbiden welinton ne oldu neden bildirilmiyor  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün açıklanır ve yılan hikayesi biter herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Antremanlara çıkıyor mu peki  :alala:

Çevrimdışı Akil Emre

Bu kaçıncı bugün ben sayamadım, adam gözümde ramos gibi oldu bekledikçe

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çıkıyormuş antremanlara  :tabe:

çıkıyorsa iyi sıkıntı yok resmi açıklamayı yapamıyoruz inşallah bugün biter artık bu resmi açıklamada gelir :)

Çevrimdışı tangaz

santrafor bekleniyor kontenjan hesabı yapıyoruz yabancı kontenjanımız dolu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

santrafor bekleniyor kontenjan hesabı yapıyoruz yabancı kontenjanımız dolu
Roco ile fesih için görüşülüyor. En son biz 700 bin euro teklif etmişiz. O 900 bin euro istiyormuş. Mirin'e de seni kadroda düşünmüyoruz, sözleşmeni dondurabiliriz demişiz. Menajeri de Mirn ile ilgili takımlar var ben takım bulurum demiş. Bekliyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Polonyadan alınacak oyuncuyu geçen @worns arkadaşımız yazmıştı aslında Bartosz Bialek ama Piyasası uçmuş çoçuğun dün piyasa değeri 350kdan 3milyona çıkardılar.
Yeni lewandowski diyorlar çocuk için gladbach  5 milyon+sonra ki satıştan pay vermiş Wolfsburgda devreye girmiş..kaçan balık büyük oldu malesef gerçi bizde öyle bir para olmadığı için çok üzülmeye de gerek yok  :D

Yaşına göre epey iyi performans veriyor çocuk ama çok farklı bir tarz Lewandowski komple forvet. Bugün bildiğimiz bir çok iyi oyuncu 18 yaşlarında iyi oynamıyor bu yüzden ilgi çekmesi normal. Oralara gitse de yapar ama asla bir Lewa olamaz bunlar yatırım transferi çocuğun yeterliliği var 12-13 tane takımında attırırsan 30-40'a bile dayarsın bu piyasada ama böyle olması da onun top class ışığı taşımayan bir striker olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Elinde düzgün bir takımın olur, o Almanlar gibi kadrona alır bu tarz adamlar üzerinden güzel para yaparsın daha çok projelik oyuncu.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 13:52:17 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene sol kanadımız çok gülecek ama yüzümüzü güldürecek mi ona bakmak lazım  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1296031059503714305

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Yaşına göre epey iyi performans veriyor çocuk ama çok farklı bir tarz Lewandowski komple forvet. Bugün bildiğimiz bir çok iyi oyuncu 18 yaşlarında iyi oynamıyor bu yüzden ilgi çekmesi normal. Oralara gitse de yapar ama asla bir Lewa olamaz bunlar yatırım transferi çocuğun yeterliliği var 12-13 tane takımında attırırsan 30-40'a bile dayarsın bu piyasada ama böyle olması da onun top class ışığı taşımayan bir striker olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Elinde düzgün bir takımın olur, o Almanlar gibi kadrona alır bu tarz adamlar üzerinden güzel para yaparsın daha çok projelik oyuncu.
Şöyle projelik bir oyuncu bize de lazım bir tane parlatıp satabileceğimiz. Aslında forvetlerden birini böyle yapmak lazım da bizimkiler 35 lik Cisseyi alacak durum öyle gözüküyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Seferovic buldugunu atan bir adam gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

adamın kıçını tutarak çıkması sakatlık olmayabilir artık gs ne yapıyorsa :alala:

walla herifler napıyor bilmiyorum ama adamların yabancılarının aidiyeti bizimkilerden yüksek hatta yeri gelip itin bi tarafına şaaptıkları elemanları bile öyle  :alala: (atiba+vida dışında)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Erman1903

Şöyle projelik bir oyuncu bize de lazım bir tane parlatıp satabileceğimiz. Aslında forvetlerden birini böyle yapmak lazım da bizimkiler 35 lik Cisseyi alacak durum öyle gözüküyor

Bizim listede en genç İlya Shkurin, Ferdy Druif bulunuyordu. Bunların arasına @BJKTÜRK23 Dario Vizinger'i de net katabilirim, gölü kendi atacak şekilde plan yapan, iki kenarı da çok güzel kullanıp inside da oynayabilen epey düzgün bir Advanced Forward örneği. Yaşları 18 olmadığı için fiyatları daha ulaşılabilir düşebilecek futbolcular bunlar, şart da değil bu kadar genç olmaları Shankland'dan bile para yaparsın öyle diyeyim. Süperlig akılı olursan bu işe çok müsait büyük takımlar senelerdir boşa vakit harcıyor abidik gubidik transferlerle.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 14:18:57 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Seferovic buldugunu atan bir adam gibi.

Tamda kariyerindeki cok gol attigi tek sezonun videosu, diyer sezonlarda 5-6 golu gecemeyen forvet, abartmiyorum istatistiklere bakabilirsiniz. Zaten oldum olasi begenmedigim topcu, isvicre milli takiminda'da ayni 5 macda bir gol atar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kaan1903

Bizim listede en genç İlya Shkurin, Ferdy Druif bulunuyordu. Bunların arasına @BJKTÜRK23 Dario Vizinger'i de net katabilirim, gölü kendi atacak şekilde plan yapan, iki kenarı da çok güzel kullanıp inside oynayabilen epey düzgün bir Advanced Forward örneği. Yaşları 18 olmadığı için fiyatları daha ulaşılabilir düşebilecek futbolcular bunlar, Shankland'dan bile para yaparsın öyle diyeyim Türkiye ligi bu işlere çok musait.
Alalım Erman Hocam şöyle bir oyuncu Yukardakilerine ek olarak Aldın Türkeş te olur  her sene şöyle gelecek vaad eden bir iki tane oyuncuyu kadroya katmak gerek.
Cisse falan kısa vadede katkı alırsın iyi  hoşta bizim artık her sene yüksek meblağlara  bir iki oyuncu satışı yapmamız lazım. Bunun yolu da  iyi bir scouting yapmaktan geçiyor. Gerekirse yurtdışından Scout getirsinler 

Çevrimdışı tangaz

Tamda kariyerindeki cok gol attigi tek sezonun videosu, diyer sezonlarda 5-6 golu gecemeyen forvet, abartmiyorum istatistiklere bakabilirsiniz. Zaten oldum olasi begenmedigim topcu, isvicre milli takiminda'da ayni 5 macda bir gol atar.

isviçre son şampiyonada bu arkadaşı oyundan alıp yerine eren derdiyoku koymuştu da isviçre top oynamaya başlamıştı bence listeden ilk elenmesi gereken kişi seferoviç. gerçi ben o listeden kaliniç dışında hiç birini seçmem.