2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861496 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Abi takım çok koşan adamlardan kurulur o şekilde yaratıcı dar alan becerisi oyuncusu sayımızı artırmamız lazım. Elimizde Ljajic dısında yaratıcı adam yok.

mensah geldi ya onur ben hocanın ön tarafa alacağı tüm oyuncularda teknik kapasiteye dikkat edeceğini al veri becerebilecek adam seçeceğini düşünüyorum zeki adam sonuçta parselle marselle vakit kaybetmeyecektir bam bam bam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mensah geldi ya onur ben hocanın ön tarafa alacağı tüm oyuncularda teknik kapasiteye dikkat edeceğini al veri becerebilecek adam seçeceğini düşünüyorum zeki adam sonuçta parselle marselle vakit kaybetmeyecektir bam bam bam

Muhakkak çok koşan, basan, nefes aldırmayan bi takım ortaya çıkacaktır ondan hiç şüphem yok abi. Ama hem kilit pas atan kanat ve  ofansif ortasaha hemde geldimi sokan forvet eksikliği çekmemizden endişe ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

Muhakkak çok koşan, basan, nefes aldırmayan bi takım ortaya çıkacaktır ondan hiç şüphem yok abi. Ama hem kilit pas atan kanat ve  ofansif ortasaha hemde geldimi sokan forvet eksikliği çekmemizden endişe ediyorum.

ben hocaya güveniyorum keşke elinde daha büyük bütçe olsaydı eminim çok daha iyi oyuncular bulurdu bekleyip göreceğiz. layiç ve mensaha 2 adam daha eklesek çok şeye derman olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben hocaya güveniyorum keşke elinde daha büyük bütçe olsaydı eminim çok daha iyi oyuncular bulurdu bekleyip göreceğiz. layiç ve mensaha 2 adam daha eklesek çok şeye derman olur.

Modeste sağlıklı mı bilmiyorum ama  mesela sağlıklıysa geldi mi sokar. ya da Cisse alacakalar fazla uğraşmadan. Hocaya benimde güvenim tam.

Çevrimdışı tangaz

Modeste sağlıklı mı bilmiyorum ama  mesela sağlıklıysa geldi mi sokar. ya da Cisse alacakalar fazla uğraşmadan. Hocaya benimde güvenim tam.

cisse sanırım başta imza parası filan da istedi muhtemelen araplar filan da talip karar veremiyor emekli ikramiyesi konusunda ama benim ufaktan midem bulanmaya başladı adam kariyer sonunda bir kere daha meydan okumayı değil de sanki emekli ikramiyesini kovalıyor gibi davranışları. modesteyi geçenlerde de konuştuk fiziği iyiyse bu lige uygun profil.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Modeste dizinden sakat, takımla antrenmanlara çıkamıyor. dahası Köln doktorları sakatlığının ne olduğunu tespit edemiyor.
Tıpta buna veli kavlak sendromu deniyor  :D Allah yardımcısı olsun diyelim

Çevrimdışı tangaz

Tıpta buna veli kavlak sendromu deniyor  :D Allah yardımcısı olsun diyelim

kariyerinin böyle bitmesine en çok üzüldüğüm oyuncuların başında gelir veli gözümde hep cinconlu lolipopların bunu araya aldığı bunun tek başına şinaydere kafa tutması filan gelir

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Potansiyel yeteneklerine göre sıralarsak;

Nikola Kalinic (150) > Ze Luis (145) > Papiss Cisse (130)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Potansiyel yeteneklerine göre sıralarsak;

Nikola Kalinic (150) > Ze Luis (145) > Papiss Cisse (130)

Kalinic dogru tercih gibi gözüküyor ama .
Umarım kan uyuşur kanatlar ile.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.denizli24haber.com/haber/denizlispora-uruguayli-file-bekcisi-31408

bu transfer gerçekleşirse seneye belki alırız :)

İstanbul kulüplerinin transfer politikasından baya güzel Türk filmi olur. Rakiplerimiz iyi olsa çok üzülürdüm bereket Başak dahil hepsi kötü. Sanki duman altı bir lokalde birbirini tanıyan kafadarların ayrı ayrı yaptığı kuponlar gibi transfer listeleri yapılıyor. Ortak bankolar, bazı isimli adamlara tek atmalar falan, arada sadece Türk takımlarının ilgilendiği sürpriz isimler falan düşüyor piyasaya, hepsi şöyle bir yokluyor vb. Neyse ki Sergen hoca bu kumarları iyi bilen biri, düzen içinde diğer herkesten daha şanslı. Ben artık neden böyle diye sormuyorum kabullendim; bu büyük kulüplerin hepsinin değişmesi lazım sadece 1i bile eski kafada devam etse olmaz gider diğer arkadaşlarını özendirir çeker ortamına.  :)
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 11:19:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maaşı güzel ne yapsın başka takıma gidip  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1295998708585242624

Banada  çalıştığım yerde çok güzel para verseler bende mutlu olurum, Başka işleri düşünmem. .

Sonuçta çok iyi para kazanıyor ve topunuda oynuyor adam zevk aldığı işide yapıyor. Bakınca gitmemesi baya baya mantıklı :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sporx
@sporx
·
9d
✍️TRANSFER | Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Junior Fernandes, Birleşik Arap Emirlikleri takımı El-İttihad Kalba'ya imza attı.

Gitti iki gözümün çiçeği :) İstediğin kadar dışarı bak liginde 10+gol + asist yapan adam gittikten sonra.

Çevrimdışı tangaz

Banada  çalıştığım yerde çok güzel para verseler bende mutlu olurum, Başka işleri düşünmem. .

Sonuçta çok iyi para kazanıyor ve topunuda oynuyor adam zevk aldığı işide yapıyor. Bakınca gitmemesi baya baya mantıklı :)

gitmesi için tek bir neden yok memleketi de yakın 2 gün izin verildiğinde oraya bile gider gelir sanırım ist.dan ev de almış.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sporx
@sporx
·
9d
✍️TRANSFER | Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Junior Fernandes, Birleşik Arap Emirlikleri takımı El-İttihad Kalba'ya imza attı.

Gitti iki gözümün çiçeği :) İstediğin kadar dışarı bak liginde 10+gol + asist yapan adam gittikten sonra.

Alanya seneye U-19 takımıyla çıkacak herhalde sahaya. 32 yaşındaymış 20'lerin ortası sanıyodum bu adamı. Amaral dışında yaşını göstermeyi geçtim 20 yaş büyük gösteren zenci futbolcu görmedim zaten.  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Alanya seneye U-19 takımıyla çıkacak herhalde sahaya. 32 yaşındaymış 20'lerin ortası sanıyodum bu adamı. Amaral dışında yaşını göstermeyi geçtim 20 yaş büyük gösteren zenci futbolcu görmedim zaten.  :D

:):)

Bende bu adamın 32 yaşında olduğunu öğrenince şaşırmıştım :)

Çevrimiçi yaço58

Mario Lemina an itibariyle İstanbul'da
Gece IG hesabından Galatasaray'a salladı, bugün de takipten çıktı.
Lemina bu gidişle gelecek bize ama orta saha çok kalabalık olmuyor mu hoca Lemina gelirse Lemina mensah ozi mi yapmayı düşünüyor acaba

Çevrimdışı tangaz

Lemina bu gidişle gelecek bize ama orta saha çok kalabalık olmuyor mu hoca Lemina gelirse Lemina mensah ozi mi yapmayı düşünüyor acaba

lemina sakatlık nedeniyle kaçırdığı 19 maç var geçen sezon maç içinde uyluğunu tuta tuta çıktıgı gözümüzün önünde çok makul ve mantıklı bir seçim değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes kadroya hala Atiba yazıyordu. Bence kalabalık olmadı. Atiba bundan sonra yedek olarak düşünülüyor demek bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

lemina sakatlık nedeniyle kaçırdığı 19 maç var geçen sezon maç içinde uyluğunu tuta tuta çıktıgı gözümüzün önünde çok makul ve mantıklı bir seçim değil
Bence onların hepsi sakatlık değildi. Bir kısmı duygusaldı  :eyes

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bende aynı düşünüyorum abi oynadığı maçların çoğunda Bi tarafını tuta tuta çıkıyordu