2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861523 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Alper1903

onyekuru falan gelmez bize net yemliyorlar. zaten hem burada hem de twitterda taraftar uyanmis. akillari sira 10 iq gslileri kandiracaklar.

Çevrimdışı blackeagle35

Şu gitmesi gerekenler gitmedikçe içim daralıyor. Acaba yeni transferler gelince mi bu durum çözülecek?

Çevrimdışı haluk.m

Şİmdi biz santrasız gol attığımız için buradan dönüş olmaz. Onlar alırsa bize çalım atmış olmaz. Zaten kendi eski oyuncuları  :tabe:

Dönüşü olmaz ama rövanşını almaya çalışacaklar, sucuk ekmekçilerle toplanmış nasıl bir video çeksek diye düşünüyorlardır.
Mensah'ın acısını gelecek sezona kadar unutmazlar. (Başarılı olursa ve bonservisi alırsak 5 sezon)   :evillol:

Çevrimdışı mellfred

onyekuru falan gelmez bize net yemliyorlar. zaten hem burada hem de twitterda taraftar uyanmis. akillari sira 10 iq gslileri kandiracaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/firatgunayer/status/1295824013206462467

Ertan süzgün ün dediği kanat olabilir mi
Transfer listemizde Türkiye'de oynamamış bir adam olduğuna inanmıyorum artık.

Çevrimdışı worns

uğraşmayın ya şu uyuzların yarım yamalak adamlarıyla.

siopis'le junior fernandes alın geçin ona bile razıyım şunların mevzularını göreceğime  :D :D

Çevrimdışı worns

Transfer listemizde Türkiye'de oynamamış bir adam olduğuna inanmıyorum artık.

ligi tanıyan adam olayını çok başka noktalara çıkarttık bu sene :)

@Erman1903 demişti sanırım. ligde oynamış olacak ve siyahi olacak. :D beyaz adam da yok listede.

Çevrimdışı worns

dream team

farnolle
gassama-hadebe-welinton-n'sakala
acquah-mensah-n'diaye
bifouma-cisse-j.fernandes

Çevrimdışı AigleBordeaux

dream team

farnolle
gassama-hadebe-welinton-n'sakala
acquah-mensah-n'diaye
bifouma-cisse-j.fernandes
CAN'i aldik bu takimla  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

10 mu :o_o:

notun ne kadar bol :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı worns

godin'i alıyormuşuz niye söylemiyorsunuz?  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

godin'i alıyormuşuz niye söylemiyorsunuz?  :)
Onu en son FB alıyordu. Ne ara bize yazdılar  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/radyospor/status/1295841142442008578

geçen senesi çok kötü olmasına karşın kötü diyemem modest'e. türkiye'de iş görür bu stil santraforlar.

Çevrimdışı worns

Onu en son FB alıyordu. Ne ara bize yazdılar  :D

şafak malatya mı ne anlatmış, maaşının yarısını ödeyecekmişiz :D sallamadır inter'de ilk 11 çıkıyor oyuncu.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 01:14:31 worns ]

Çevrimdışı tangaz

bafetimbi gomisin yaşı başı form durumu ne alemde acaba yazılanların çoğundan iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

ligi tanıyan adam olayını çok başka noktalara çıkarttık bu sene :)

@Erman1903 demişti sanırım. ligde oynamış olacak ve siyahi olacak. :D beyaz adam da yok listede.

Kötü bence tarzımız :). Pek derin düşünmüyoruz, olay sadece siyahi - lig oyuncusu olma durumu değil. Tercihler ve planlamada sağlam bir temel olduğunu düşünmüyorum, mühendislik yok gibi bir şey. Kararlarımızda tutması gereken birçok değişik faktör oluyor o yüzden ganyan benzetmesini yapıyorum. Sergen bu tutturur ama çok daha profesyonel iş yapabiliriz. Bunları daha önce hep anlattık kulüplere düşüyor iş Türkiye'de çok azı profesyoneller tarafından yönetiliyor, yıllardır değişen hiçbir şey yok bunlar Sergen'i aşan konular. Modeste ve Onyekuru hakkında konuşmamayı tercih ediyorum, oradan bir ümidim var keşke öyle olsa...  :)

Bu arada kulüpleri profesyoneller yönetmiyor derken menajerleri unutmuşum, haklarını yememek lazım onlar işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.:)
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 02:19:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı 38life

Modeste dizinden sakat, takımla antrenmanlara çıkamıyor. dahası Köln doktorları sakatlığının ne olduğunu tespit edemiyor.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 03:27:54 38life ]