2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864081 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı BJKTÜRK23

duyunca benim de ilk aklıma bu geldi, sanki birileri beşiktaştan para kazanacak ama bu beşiktaş olmayacak gibi

bu start up işleri Türkiye de de yayılmaya başladı biri kurmuştur adam zaten kendi reklamını bizim üzerimizden yaptı şimdiden yatırımcılardan alır parayı biraz bizim pazarda büyüyüp yerli yatırımcıda alır  1 seneye kalmaz yok olur gider binlerce uygulama gibi telefona indireceksin adım saydıracaksın vs buraya kadar standart özellik gece 30 sn reklam izlersen yılda Beşiktaş 15 milyon kazanacak burası da pr kısmı, gerçekte o rakamları kazanmak için 25 milyon taraftar (tabi varsa) kullanıcı olması lazım her gün 1 video izlerse belki, olacak olan ilk günler indiren hatta adım saydırıp video izleyen de olur 1 ay sonra da günde 200 tl bırakır takıma  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1295789979495469056

Koita'dan önce thiamı biz alsaydık keşke daha çok iş görürdü

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

bu start up işleri Türkiye de de yayılmaya başladı biri kurmuştur adam zaten kendi reklamını bizim üzerimizden yaptı şimdiden yatırımcılardan alır parayı biraz bizim pazarda büyüyüp yerli yatırımcıda alır  1 seneye kalmaz yok olur gider binlerce uygulama gibi telefona indireceksin adım saydıracaksın vs buraya kadar standart özellik gece 30 sn reklam izlersen yılda Beşiktaş 15 milyon kazanacak burası da pr kısmı, gerçekte o rakamları kazanmak için 25 milyon taraftar (tabi varsa) kullanıcı olması lazım her gün 1 video izlerse belki, olacak olan ilk günler indiren hatta adım saydırıp video izleyen de olur 1 ay sonra da günde 200 tl bırakır takıma  :evillol:
Bi yazılım firmasıyla anlaşıp kendi aplikasyonumuzu yapsak tüm resmi açıklama, bağış ve böyle para kazandıracak aktiviteleri kendi üzerimizden yapsak cok daha kârlı olur. Dediğin gibi birileri bizim üzerimizden reklam yapıp para kazanacak.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bi yazılım firmasıyla anlaşıp kendi aplikasyonumuzu yapsak tüm resmi açıklama, bağış ve böyle para kazandıracak aktiviteleri kendi üzerimizden yapsak cok daha kârlı olur. Dediğin gibi birileri bizim üzerimizden reklam yapıp para kazanacak.

Bu adım işi değil de genel bir aplikasyon dediğin gibi kendimiz yapsak çok daha karlı olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi yaço58

Daha forma tanıtım lansmanından çoğu taraftarın haberi yoktu Twitterla burayı takip etmeyen taraftar bilemezdi ki Twitter da birkaç hesap paylaştı bu konularda çok çok gerideyiz lansman desen takip bile edemedik spor kanallarının verdiği kadarını izledik kendimiz YouTube üzerinden yayınlamadık bile

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı MUSTAFA_

welinton resmileşti mi?
Henüz resmileşmedi ve nedeni de Alanyaspor değil biziz. Şu anda Ahmet Gülay (17 yaşında) ile sözleşme uzatmak için oyuncunun annesinin imzasına ihtiyacımız varmış ve annesi Trabzondaymış. Büyük ihtimalle yarın imza atılır ve iş çözülür  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Henüz resmileşmedi ve nedeni de Alanyaspor değil biziz. Şu anda Ahmet Gülay (17 yaşında) ile sözleşme uzatmak için oyuncunun annesinin imzasına ihtiyacımız varmış ve annesi Trabzondaymış. Büyük ihtimalle yarın imza atılır ve iş çözülür  :tabe:

ne alaka gider trabzonda bir noterde imzalar gelmesine gerek yok ki kandırıyolar sizi cisse nin teyze cenazesi ahmetin annesi öbürünün dedesi berikinin sevgilisi diye uzayacak bu liste :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne alaka gider trabzonda bir noterde imzalar gelmesine gerek yok ki kandırıyolar sizi cisse nin teyze cenazesi ahmetin annesi öbürünün dedesi berikinin sevgilisi diye uzayacak bu liste :D
En son böyle diyorlar ben de aktarıyorum. Elçiye zeval olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bugun murat özen anlattı yayında banada çok saçma geldi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maça son 24 saat kalıncaya kadar 2 oyuncu ekleyebiliyoruz kadroya. Ancak 2 antremana çıkan oyuncuyu da oynatmayız  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1295785572045398016

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maça son 24 saat kalıncaya kadar 2 oyuncu ekleyebiliyoruz kadroya. Ancak 2 antremana çıkan oyuncuyu da oynatmayız  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1295785572045398016

Niye ya 2. yarı girer yazar golünü yeter ki alalım bi tane forvet :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Niye ya 2. yarı girer yazar golünü yeter ki alalım bi tane forvet :ok:
Zaten maçta bir forvetimiz olsun da kimin olduğuna bile bakmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Umarım Kasımpaşanın saçma diyaloğuna girmeyiz, bizim bu tarz hareketlerle işimiz olmaz.
Forma rezaletinden sonra bu işi unutturacak transferleri açıklamak lazım, Paok’a eksikler nedeniyle kaybedersek bu yönetime büyük yazar, hala 2 forvet , sağ bek , kaleci , stoper bekliyoruz.

Tam Sosyalkartal'lık bi gece duyumcular suskun, son atışın üzerinden bi hafta geçmiş herkes unutmuş, millet forvet transferi bekliyor. Hadi sosyal tam zamanı  :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam Sosyalkartal'lık bi gece duyumcular suskun, son atışın üzerinden bi hafta geçmiş herkes unutmuş, millet forvet transferi bekliyor. Hadi sosyal tam zamanı  :kop:

Santrafor transferi yapacaz.

@sosyalkartal'ın boşluğunu ben doldurayım.

:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Duyum arıyorsan imaknsız gibi görünen ama olabilir denilecek bir isim söyleyeyim: Giacomo Bonaventura. En son sosyal medyada bunu gördüm  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Duyum arıyorsan imaknsız gibi görünen ama olabilir denilecek bir isim söyleyeyim: Giacomo Bonaventura. En son sosyal medyada bunu gördüm  :tabe:

yeni cunti mi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadro doldu Mensah transferi ile birlikte. Artık birilerini göndermeye başlamamız lazım  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1295817437561184273

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

hoydaa
Kartal Yiğit'in haberi olduğu için hiç inanasım gelmiyor. Şimdi GS ile imzalar ve elinizden aldık diye caz yaparlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

Roco veya mirin ikisi birden yada en az biri ilk giden/ler olur.