2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863104 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi murat

Son 10 yılın en iyi cubuklu forması budur , konu tartışmaya kapalıdır :tabe: :tabe:

Yakali olmasi , Arkasinda etek görüntüsü veren çubuklar olmaması , düz siyah olması ve  Armanın tıpkı 100.cu yıldaki gibi Büyük olmasi

Herşeyiyle kusursuz bir çubuklu forma..
bence budur

Çevrimdışı Erman1903

Sakın ola bu Kasımpaşa denilen çakal camiaya para falan düşürmeyin. Adamlar reklam aldık dalan diye aklımızla oynuyorlar. O yapıldığı iddaa edilen teklif 0 TL değilse buraya Yönetim gitsin﹗ yazarım.

Çevrimiçi Samet Ç

Takmışsınız Koita,Thiam ve Fatih'e pis işlerden hiç kimseye hayır gelmez bize hiç gelmez. Günün sonunda diğerleri totosunu kurtarır hikayenin asıl yananı biz olurur boş işler bunlar.

Çevrimdışı Erman1903

Ne topçular varmış ligimizde de haberimiz yokmuş yuh be...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence budur
Buda çok Güzel abi

Benim attigim Siyah ağırlıklı Çubuklu bida beyaz agirlikli cubuklu ikisine de okeyim

Söyle bir baktım eski formalara Toyatali 3 sezon da kotu tasarım forma neredeyse yok , hepsi birbirinden güzel.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Cisse’nin teyzesi öldüğü için bir süre telefonu kapalıydı. Beşiktaş Cisse’ye ulaştı teklif yapıldı.

Teklifimiz 800 Bin Euro + Bonuslar. Cisse düşünmek istedi. Bu gece haber vermesi bekleniyor.

Murat Özen

2 sene önce Negredo yerine gelseydi Demba ba etkisi yaratabilirdi , O Alanya ya geldi bizde Negredoyu aldık

Hatta Alanya ya geldiğinde sasirmistim ve çok iyi transfer demiştim kendi kendime ki performansı da zaten ortada

Ben hala daha Demba ba kalitesine yakın bir oyuncu olduğunu düşünüyorum , gelsin

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi öyle çubuklu yaptılar da sevmedik mi...

en sevdiğim formalardan biridir her yıl tatile giderken bavuluma koyarım bu formayı bir iki gün havuz kenarında turist ağırlıklı ortamlarda giyerim @Arthur Dayne
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

saat 17 de bombalar patlamayacakmıydı alevli top filan hani nerede?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu sene sadece duyumcular patliyor   :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

:tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1295740708586954754

Bu kişinin daha önce paylaştığım oyunculardan biri olan Endri Çekici'yi yazdığını görmüştüm search yaparken. Piyasadaki çoğu kişiden daha aklı başında, kaliteli biri lakin ben bu oyuncuların listemizde olduğunu düşünüyorum. Özellikle Koita - Papiss başından beri ilgimizin net olduğu adamlar.  İçeride menajerlerin cirit attığı söyleniyor, zaten bütün ilgilendiğimiz adamların ismi neredeyse piyasaya çok önceden düşüyor.

Çevrimiçi yaço58

Bu kişinin daha önce paylaştığım oyunculardan biri olan Endri Çekici'yi yazdığını görmüştüm search yaparken. Piyasadaki çoğu kişiden daha aklı başında, kaliteli biri lakin ben bu oyuncuların listemizde olduğunu düşünüyorum. Özellikle Koita - Papiss başından beri ilgimizin net olduğu adamlar.  İçeride menajerlerin cirit attığı söyleniyor, zaten bütün ilgilendiğimiz adamların ismi neredeyse piyasaya çok önceden düşüyor.
Mesela kalinic ile seferovic aynı menajerlik şirketinin oyuncusu geçen gün bakarken denk geldim bu sene hedefler belli sürpriz oyuncu olmayacak sanırım

Çevrimdışı Erman1903

Mesela kalinic ile seferovic aynı menajerlik şirketinin oyuncusu geçen gün bakarken denk geldim bu sene hedefler belli sürpriz oyuncu olmayacak sanırım

Mirsad Türkcan'ın dahil olduğu bir şirket, doymaz onlar bir sürü tanıdık isim var portföylerinde. Türkiye'de transfer böyle oluyor, özellikle İstanbul klüplerinde, temcit pilavı gibi hep aynı hikaye işte bu sene menajerler içeri sokulmayacak... 200 kişilik oyuncu listesi var yönetimin elinde, yok Ajax modeli falan... Bayatladı artık bu hikayeler senin torunların falan görür belki öyle transfer sezonu :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Mensah yanında Oğuzhan vb çıktığımız maçlarda El-Neny gibi 10 üzerinden 6lık defansif iş yapan bir onlibero koyarsak patates olur o adam zor maçlarda. Atibayla oynamaya benzemez o iş, süpürücülüğü kuvvetli olacak, müdahaleyi yaptığı zaman topu söküp alacak. Rakip saldırı yaparken yanlarında eşlik etmeyecek.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 19:28:57 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/sortSYHformaBYZ/status/1295753738888650752

beyaz şortu kesinlikle depoya kaldırmak gerekiyor hiç birine uymamış beyaz grinin altına hiiiç uymamış illa oformayı giyeceksek grinin aynı tonu kullanılıp şort yapılmalı
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 20:16:18 tangaz ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Cisse’nin teyzesi öldüğü için bir süre telefonu kapalıydı. Beşiktaş Cisse’ye ulaştı teklif yapıldı.

Teklifimiz 800 Bin Euro + Bonuslar. Cisse düşünmek istedi. Bu gece haber vermesi bekleniyor.

Murat Özen

Taziye kabul etmek için de açmamış mı telefonu? Ayıp etmiş  :alala:

Patladı. Suriye'de Rus generale bombalı saldırı düzenlenmiş. Adam ölmüş. Bence onu kastetmişti.

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 20:56:50 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı tangaz

Bu bana fb'nin Yendex tıklamasını hatırlatıyo ama neyse  :evillol:

duyunca benim de ilk aklıma bu geldi, sanki birileri beşiktaştan para kazanacak ama bu beşiktaş olmayacak gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

duyunca benim de ilk aklıma bu geldi, sanki birileri beşiktaştan para kazanacak ama bu beşiktaş olmayacak gibi

Gece gündüz tıklayanlar hatta program yazıp otomatik tıklatan fbliler vardı. Sonra da malum fb'ye tıkladılar  :kop: