2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872143 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Ararsan buluyorsun bende fm oyunu bile yok kendi imkanlarımla bakıyorum arada işte bize ne lazım diye ben bile bulabiliyorsam hayli hayli bulması lazım bu scout denen adamların da onlar menajerler ne getirirse içinden seçip bakıyorlar anca onda bile tutturamıyorlar. Diğer mevkilerle çok ilgilenmiyorum onlar senin işin bana atanla tutan olacak onlar sağlam oldu mu sonra omurgaya bakarım en son diğer mevkilere ama hala iddiamın arkasındayım 5 m u basacan Talisca ya her türlü yoksa gol çıkaramayız 40 gol atacak forvet 10 tane bile sayamız ki bir de bize getireceğiz... :D Aha bak muhtemel rakiplerimizden Benfica verthongen üstüne bastı parayı aldı cavani yi geçersek turları kesin bize çıkar cavani de atar golünü eder bizi cl den inşallah olmazda 36 yıllık Beşiktaşlı tecrübeme dayanarak kesin olur eminim  :bandit:

Fm'den bakarak bile arada oyuncu yakalanıyor, ben de eskiden oradan bakar oyuncuları izlerdim. İstatistiklere bakınca çok sektiklerini fark ettim adamların ama yine de arada derede kalmış oyuncuları yakalamak açısından faydalı olabiliyor, mesela burada bazı arkadaşlar Fm'den paylaşım yapıyor istatistiklerde kaçırdığım birilerini yakalayabiliyorum. Bu günün imkanlarında takımların artık mazereti kalmadı ama görüyoruz işte Tsl'de hala 90'lar zihniyetiyle oyuncu bakılıyor oysa wyscout'u İnstat'ı hatta Fm'si bir sürü kaynak var bir şeyler görebileceğin. Çok fahiş hataların olduğu, resmen bilen birisi araştırmıyor dediğim oyuncularla ilgilenildiğini görüyorum hala. Bizimkilerin ilgilendiği bazı topçuların haberi düştüğünde burada çok eleştirdim eminim faydası oldu ve dönüldü adamlardan. Begovic'in %46 kurtarışla geçirdiği sezon var yaw bizim Karius bile %67 falan düşünemiyorum buraya geldiğini  :s20:  Fener'in baktığı bir oyuncu var mesela öyle bir fail var ki istatistiğinde o seviye klüple adı bile geçmemesi lazım normalde, inşallah gelir atsın imzayı biran önce :D

Talisca hastasıyım ben kaçtı o tren artık 5M bile kurtarmaz kiralık zaten maaşı 15M Brüt mü ne çılgın bir şey. Evet bu sezon santrafor harici bölgelerden tabela katkısı alamazsak çok sıkıntı çekeriz inşallah böyle olmaz ama defans hattındaki skor üretenler bile gitti nasıl çözeceğiz işi ben de merak ediyorum başka hoca olsa imkansız derdim bereket Sergen var. Benfica'da 370M değerinde kadro var onlar gelmese de kolay değil adamlar artık çok farklı bir maddi bir boyutta bakalım hayırlısı artık :)
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 20:43:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı worns

Değer bence yaşıda genç

evet, iyi olurdu. ama kaleci listemiz görünen o ki ortalama yerliler ya da ciddi düşüş yaşamış yabancılardan oluşuyor.

ersin'e de idealde olması gerekenin çok üstünde güveniyoruz. umarım bi sıçrama gerçekleştirir de ben yanılırım.

Çevrimdışı Erman1903

Josip Posavec’e ne isterler 850k değeri var  Ersin’le yarışsınlar işte forma için. Çok yetenekli kaleci.

Unsain bence ondan da yetenekliydi almak istedikten sonra adam çok, takılma Fm'de gördüğün değerlendirmelere çok sekiyorlar, hatta sekmeyi bırak deli saçması işler yapıyorlar standartları yok. Hatalı goller yemiş bu sene, sana onun gibi performans vermiş 15-20 adam yazarım. Mesela bak Lovric diyordun adamı Fm'de kral yapmışlar ama ben onu halı sahaya bile çağırmam acayip defolu bir oyuncu  :lol:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 20:32:14 Erman1903 ]

Çevrimdışı kaan1903

Unsain bence ondan da yetenekliydi almak istedikten sonra adam çok, takılma Fm'de gördüğün değerlendirmelere çok sekiyorlar, hatta sekmeyi bırak deli saçması işler yapıyorlar standartları yok. Hatalı goller yemiş bu sene, sana onun gibi performans vermiş 15-20 adam yazarım. Mesela bak Lovric diyordun adamı Fm'de kral yapmışlar ama ben onu halı sahaya bile çağırmam acayip defolu bir oyuncu  :lol:
Unsain sözleşme uzatmadan devreye girseydik belki olurdu :) Posaveci videolarda izledim sadece , refleksler falan iyi birebirde de iyi gözüktü tabi video dan pek belli olmaz ama ismi geçenlerdense Posavec riskine girerdim Lovricte bu sezon baya istatistik vermiş 16 gol 7 asist yapmış  okadar da boş  değildir heralde bakalım nereye transfer yapacak. Piyasa değeri de 4M olmuş zaten alamayız.

Çevrimdışı Erman1903

Unsain sözleşme uzatmadan devreye girseydik belki olurdu :) Posaveci videolarda izledim sadece , refleksler falan iyi birebirde de iyi gözüktü tabi video dan pek belli olmaz ama ismi geçenlerdense Posavec riskine girerdim Lovricte bu sezon baya istatistik vermiş 16 gol 7 asist yapmış  okadar da boş  değildir heralde bakalım nereye transfer yapacak. Piyasa değeri de 4M olmuş zaten alamayız.

Posavec yetenekli kabiliyetli ama çok üst düzey oyun oynamıyor yani adamı kafaya takacak bir şey yok o kadar da, işte onun gibi hatta bence biraz daha yeteneklisi olan Unsain'i isteseydik 300-400K euroya alırdık. Ha o da çok deli bir istatistik yapmıyor ama stil olarak falan güzel, daha az hatalı gol yiyor vb.

Lovric boş değil ama o değer patlamasında Fm'nin çok büyük katkısı var, bazı oyuncuları ünlendiriyor adamlar. Neden öyle diyorum çünkü babasının takımı gibi oynamasına izin vermişler adamın, ileriye attığı her iki pastan biri rakibe gidiyor falan, yan paslar bile %64 olacak iş değil. Maç boyunca 5'den fazla kez topa vuruyor ve pozisyonları gole çevirmesi N'Koudou ile aynı :lol: hesap et yani o goller nasıl oluyor :) Başakşehir falan ilgileniyor diye özellikle eleştirmedim oyuncuyu o zaman.

Çevrimdışı celiker1

Oyuncular ile yapılan sòzleşmelerin açıklanmaması beni rahatsız ediyor.Şeffaflık,şeffaflık,şeffaflık :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncular ile yapılan sòzleşmelerin açıklanmaması beni rahatsız ediyor.Şeffaflık,şeffaflık,şeffaflık :money:
Belli bir miktarın altındaki sözleşmeler için KAP bildirimi yapılmıyor. Ancak zaten basına maaşlar servis ediliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Elneny Menajeri İle İstanbul Semalarında.

Çevrimdışı celiker1

Belli bir miktarın altındaki sözleşmeler için KAP bildirimi yapılmıyor. Ancak zaten basına maaşlar servis ediliyor  :tabe:

Fikret Orman'ın yaptığı işlerden biriydi.Neden gizlenme ihtiyacı duyulur ki? :alala: Sözleşmeler tamamıyla bildirilmeli.Ondan sonra garip garip maddeler görüyoruz.Halka açık bir şirkette hiç gizlenmemesi lazım hatta
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

Elneny Menajeri İle İstanbul Semalarında.

Elneny mensah Oğuzhan ljajicide sol kanata atarız muazzam olur inşallah kalır elneny Lemina dan çok isterim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kartal Ç

Elneny maaş çok gecikti diye sezon bitmeden gitmek istemiyor muydu? Burak vermiş falan.
Bu sezon da yüksek ihtimal gecikecek. Para problemi yaşadığı yere tekrar niye gelsin ki :alala:

Çevrimdışı Erman1903

Elneny mensah Oğuzhan ljajicide sol kanata atarız muazzam olur inşallah kalır elneny Lemina dan çok isterim

Açıkçası benim umurumda bile değil bu oyuncu, Kopenhag kaptanı Zeca 3 tane El-Neny eder 500Bin Euroya oynuyor. Bulunmaz hint kumaşı değil.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 22:13:42 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Umarım bizedir. Çok ihtiyacımız olan bi transfer. Eldeki ortasahaların hiçbiri savunma konusunda rahatlatmıyor. Oturup ikna edilirse, maaşlar konusu da baştan söz verilip verildiği gibi devam ederse oyuncu da gelir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Elneny maaş çok gecikti diye sezon bitmeden gitmek istemiyor muydu? Burak vermiş falan.
Bu sezon da yüksek ihtimal gecikecek. Para problemi yaşadığı yere tekrar niye gelsin ki :alala:
Ozaman anca basaksehirde oynar
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

nasıl güzel anime fikri "araklamış". :D

death note

biliyoruz şaka o işte :D
bipbipbupbup