2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873010 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Lille'in Remy'i gönderip Burak'ı almasının bu sebebi olabilir.

Bir de o 14 golün sadece 7'si ligde atılmış.

burak remyden her türlü üstün oyuncu zaten gönderilmesi her türlü hataydı bak işte yerine adam bulamıyosun ne bütçen yeterli ne de öyle net bir adam yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Nevzat Dindar: "Paramız var diyorsunuz ama Kaan Ayhan transferi için 2 milyon euro´yu denkleştiremediğiniz söylendi. Ne diyorsunuz?"

Mustafa Cengiz: "Soruyu geçelim."

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: Beter olun.
Falcao'ya 7 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme veren, Diagne'ye 13 milyon Euro bonservis +4 x 2.5 milyon kontrat veren adam, har vurup harman savurmayı bilmeyiz diyor.

Şaka gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Önerin var mı?
Ben Severovic diyorum. Hem gerçekçi, hem de maaşı makul.

O olmasa Olunga da olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1295343312602312705
Bu rakamlar bana afaki geliyor. Hem Elneny, hem de N'diaye kulüplerinden maaş alıyorlar. Bizde oynamak için indirim mi yapacaklar?

Çevrimdışı tangaz

Ben Severovic diyorum. Hem gerçekçi, hem de maaşı makul.

O olmasa Olunga da olabilir.

seferoviç tamam budur denebilecek skoru hemen hiç bir sene yapamamış olungada japonya dışında etkisi olmamış cidden adam yok piyasada gözü kapalı iyi bari bu olsun diyebileceğimiz. ben negredo gelmeden karşıydım o bile bunlar kadar soru işareti değildi kafamda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1295351644754935809

500 bin kiralık mensah şu mali durumda her türlü çok iyi iş inşallah iyi performans sergiler

Çevrimdışı tuncaboylu

seferoviç tamam budur denebilecek skoru hemen hiç bir sene yapamamış olungada japonya dışında etkisi olmamış cidden adam yok piyasada gözü kapalı iyi bari bu olsun diyebileceğimiz. ben negredo gelmeden karşıydım o bile bunlar kadar soru işareti değildi kafamda.
Yapacak bir şey yok, zar atacaksın.

Sen elindeki Burak'ı maaşı yüksek diye göndermeden önce bir araştırma yapmazsan, şimdi zar atarsın.

Ya Japonya'da oynayan Kenya'lı, ya da bir sene parlamış Benfica yedek santraforu.

Diğerleri 3'er 4'er milyon Euro'dan aşağı gelmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1295351644754935809

500 bin kiralık mensah şu mali durumda her türlü çok iyi iş inşallah iyi performans sergiler

hoş geldin kral  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Yapacak bir şey yok, zar atacaksın.

Sen elindeki Burak'ı maaşı yüksek diye göndermeden önce bir araştırma yapmazsan, şimdi zar atarsın.

Ya Japonya'da oynayan Kenya'lı, ya da bir sene parlamış Benfica yedek santraforu.

Diğerleri 3'er 4'er milyon Euro'dan aşağı gelmez.

siyahi africalı santrafor bakıyorsan yaşına başına bakmadan senegal pazarına yöneleceksin brugge 18 yaşında badji die bir çocuk bulmuş dün golünü çaktı çocuk

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

siyahi africalı santrafor bakıyorsan yaşına başına bakmadan senegal pazarına yöneleceksin brugge 18 yaşında badji die bir çocuk bulmuş dün golünü çaktı çocuk

Şunun gibi mi reis ?

https://www.transfermarkt.com.tr/fallou-sene/leistungsdaten/spieler/707456

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Niye açıklanmıyor mensah ile welinton  :alala:

Çevrimdışı tangaz

belki 19:03 bekleniyordur bu sıra moda ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Video ve 19:03 bekleniyordur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Ha bu arada 8 aydır Atletico, Kayseri ve Mensah' la defalarca görüşen yöneticilerimize de teşekkürler. Bazı iddialara güzel cevap olmuştur bu transfer başarısı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hayırlı olsun  :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1295377591474454528

Nskala'yı gözüm tutmadı ama bu adam iyi çıkacak gibi bi his var içimde. Sanki ikinci Marcelo olacak 3-5 maçta bi duran toptan saplayacak gibi hissediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:)

https://twitter.com/HaberKartali/status/1295373979096698881

Vay anime manga severiz. Küçük kız çocuğu görünce aklıma Sailor Moon geldi. Ama fantastik türde olmaz tabi Tsubasa gibi bişi yaparlar heralde  :alala: