2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874995 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı caner.eryigit

Yrn da forma kaosu yaşarız hayırlısı

Çevrimdışı Erman1903

İki defansif bek ile oynayacağımızı varsayarsak atiba(dorukhan) mensah Oğuzhan orta sahası  yapıp sol kanata ljajici atmak mantıklı olurmu acaba ljajici sol da biraz serbest bırakıp da çünkü en kreatif adam şuan kadrodaki

Bilemiyorum bana sol tarafın ilk tercihi N'Koudou olacak gibi geliyor, sıkıntısı olmadığı sürece Ljajic'in solda başlama durumunu fazla göreceğimizi sanmam ama olabilir. Tüm düzen değişecek şimdi oyuncuların performanslarında da farklılık olabilir. Önceki sezon rahat rahat gol atan Onyekuru bu sene belki N'Koudonun yarısından düşük performansla oynadı. Merkezde yaratıcı adamlarımız yoktu bu açıdan kanatlarımız da eksik olduğundan kitlediler biraz birbirlerini.

Çevrimdışı levitate

bizim kuracak olduğumuz tandemi onlar mı kuruyor. :)
Bizim yapmamız gerekeni onlar yapacak yani.

hayır bizim için
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yrn da forma kaosu yaşarız hayırlısı

Formalar bu sene sosyal medyaya da düşmedi. Herhalde bir ilk yaşanıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kaan1903

hayır bizim için
Öyleyse Cisse de yazılıyor 3 yabancı forvet yapmazlar heralde kafalar karışık demek ki. Ze Luis +Olunga daha iyi duruyor  Ze Luisi kanat forvet olarak değerlendirip ileri de Olunga mantıklı olur

Formalar bu sene sosyal medyaya da düşmedi. Herhalde bir ilk yaşanıyor  :tabe:

footyheadlines yabancı site biraz çıdırtattı bir tane retro olacak.

Çubuklu ve beyaz formanın şöyle olacağı tahmin ediliyor.

https://www.footyheadlines.com/2020/04/besiktas-20-21-home-away-kits-info.html

Çevrimdışı Erman1903

ze luis + olunga diyorlar

Balotellilerin Akpomların peşinde boş koşacağımıza sessiz sedasız alıp gelecektik Olunga'yı. Espanyol'un ilgisi gerçekse şu saatten sonra almamız çok zor olur...

Çevrimdışı MUSTAFA_

murat özen ze luis zor diyor.

cisse diyor.
Forvete oyuncu gelmeden kimse bilemeyecek bence ama herkes eski yazdıklarını paylaşıp ben demiştim diyecek  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Pukki + Olunga olaydı iyiydi

Çevrimdışı Erman1903

murat özen ze luis zor diyor.

cisse diyor.

Cisse kolay mıymış  :lol:

Yaşına başına göre çok para istiyor Cisse, 1M imza parası neymiş... O paraya yüksek oynayan genç/tecrübeli genç adamların bonservisini çözersin.

Çevrimiçi yaço58

Bilemiyorum bana sol tarafın ilk tercihi N'Koudou olacak gibi geliyor, sıkıntısı olmadığı sürece Ljajic'in solda başlama durumunu fazla göreceğimizi sanmam ama olabilir. Tüm düzen değişecek şimdi oyuncuların performanslarında da farklılık olabilir. Önceki sezon rahat rahat gol atan Onyekuru bu sene belki N'Koudonun yarısından düşük performansla oynadı. Merkezde yaratıcı adamlarımız yoktu bu açıdan kanatlarımız da eksik olduğundan kitlediler biraz birbirlerini.
Bence nkadou kendi kendini kitliyor benim hiçbir beklentim yok ondan hele en son gençler maçında o kadar eksik varken maçı tınlamadı adam

Cisse kolay mıymış  :lol:

Yaşına başına göre çok para istiyor Cisse, 1M imza parası neymiş... O paraya yüksek oynayan genç/tecrübeli genç adamların bonservisini çözersin.

Bilemem ze luise göre daha kolay demek ki sözleşmesi bitmiş :) Diğerini bir de porto satıyor alttan girer üstten çıkarlar borçlu çıkarız :D

İmza parası nerden çıktı ortaya değişik değişik şeyler çıkartıyon sende hiç öyle bir şey okumadım ben :D Bir mensahın %60'ini aldık kimse farkında değil bir 35 yaşında ki adama imza parası :D  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Töre'nin sözleşmesi yenilenmeden önceki yıllık ücreti 890Bin Euro olarak gözüküyor. Ciddi bir rakam, maksimum 200-250Bin Kiralama bedeliyle yıllık 50Bin Euro kazanan Rezan Çorlu'yu çözer çıtır bir satınalma opsiyonu koyarsın mis gibi işler. Baya fizikli bir ligde düzgün istatistik yapıyor, defansif görevlerini de yerine getiren ofansif açıdan çok yönlülüğü olan oyuncu, kapanan takımlara kilit açar, gol-asist yapar bence çok da güzel olur bu kadar süratli oyuncu var biri de dar alanda iş yapsın.

Çevrimdışı Erman1903

Bilemem ze luise göre daha kolay demek ki sözleşmesi bitmiş :) Diğerini bir de porto satıyor alttan girer üstten çıkarlar borçlu çıkarız :D

İmza parası nerden çıktı ortaya değişik değişik şeyler çıkartıyon sende hiç öyle bir şey okumadım ben :D Bir mensahın %60'ini aldık kimse farkında değil bir 35 yaşında ki adama imza parası :D  :evillol:

Ertan - Murat Özen - Şafak - Sarıdağ hemen hemen hepsinden duydum ben bu muhabbeti hatta alttan söylüyorum 1-1,5 İmza parası 1,3-1,5 yıllık ücret deniyor. Zaten adamın önceki kontratı hiç öyle az buz bir şey değil 1,8 gözüküyor FM'de, 1,5 altı değildir imkanı yok. O adam öyle yıllık düz 1,1-1,2 ye imzalasaydı çoktan almıştık bence.

Mensah'ın % olayını tam anlayamadığım için soruyorum ne yapayım sormayayım mı sen de beni içi fesat görüyorsun he  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana nedense sağ bek Douglas oynayacak gibi geliyor. Neden olduğunu bilmiyorum.
Takımda başka bir sağ bek olmadığı için olabilir :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene Adidas bizim Bırakmam Seni kampanyamız için özel forma üretecekmiş. Bu formayı derbide giyecekmişiz ve satışa sunulacakmış. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mensahin cocuklari ikizmi ??  :icool:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Ertan - Murat Özen - Şafak - Sarıdağ hemen hemen hepsinden duydum ben bu muhabbeti hatta alttan söylüyorum 1-1,5 İmza parası 1,3-1,5 yıllık ücret deniyor. Zaten adamın önceki kontratı hiç öyle az buz bir şey değil 1,8 gözüküyor FM'de, 1,5 altı değildir imkanı yok. O adam öyle yıllık düz 1,1-1,2 ye imzalasaydı çoktan almıştık bence.

Mensah'ın % olayını tam anlayamadığım için soruyorum ne yapayım sormayayım mı sen de beni içi fesat görüyorsun he  :D

Ben hiç görmedim o kadar takip ediyorum imza parasını  :ebebe: 35 yaşında ki adama 1.5 milyon € verilmez bizim bütçemiz belli verecek olduğumuz para belli Büyük takım,İstanbul,Şampiyonlar ligi gelecekse gelsin.Adam daha önce çinde oynuyormuş 6 milyon € alıyormuş ordan daha sonra oynamak istediğim bir takıam gitmek istiyorum diye alanyaya bonuslar ile birlikte 1.5 milyon € imzalamış.2 sene önceydi tabi o dolar/euro böyle değil iken ve o da 33 yaşında iken.Dediğim gibi kendi bilir bizim şartlara gelecekse buyursun gelsin.

Öyle bir sordun ki aklım gitti dedim 4.5 milyon € ya biz şimdi %60nı aldık zannettim :D Yok ya fesatlıktan değil korkutuyorsun beni sadece :D

Çevrimdışı Erman1903

Dün 2 sene kiralık veriliyor deniyordu, kiraladığımız adama geri alma opsiyonu mu koydurduk?

Biliyor adamlar tüccarlığı, el mahkum yapacak bir şey yok. Ben artık bir şey demiyorum onların oyunu, bu kadarla kalmasına razıyım. Kafalarını attırmamak lazım bir şeyler daha isterler falan sonra neme gerek...
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 13:17:36 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Cisse kalinic forvet hattı olursa bazı iç saha maçlarında 4 4 2 çıkabilirmiyiz ki acaba atiba ozi mensah ljajic baklava orta sahası ileride de cise artı alınacak golcü iç sahada böyle bir kurguda görebiliriz belki