2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874272 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir tane de adam söylemiyor ileride 4,5M opsiyon ödendiği takdirde %60'ını mı almış olacağız Mensah'ın...

böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

iyi oldu böylesi realde aynını yapıyor 17 yaşında çocuk önü kapalıydı bizde oynayamazdı orda oynar kendini kanıtlarsa 2 sene yetiştirme parasına geri almış olacaz bence ideal

Kötü değil evet sadece adamlar istediğini almasını biliyor, uyanıklar ondan diyorum biraz da :). Euro 11'i geçer herhalde o zamana  :D

https://twitter.com/XgSuperLig/status/1295254488387932161

ölçüt değil bence biri sivasta yaptı şampiyonluğa oynuyordu diğeri kayseri de düşmeye oynayan takımda yaptı :)

Çevrimdışı Erman1903

böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bilemiyorum Kayseri sadece %60'a sahip olması lazım. Athletico ile toplam ise Kayseri'nin işini görmez bence 2,7M

Çevrimdışı tangaz

ölçüt değil bence biri sivasta yaptı şampiyonluğa oynuyordu diğeri kayseri de düşmeye oynayan takımda yaptı :)

doğru, zaten yanında önünde bir iki becerili adam olsa asist sayısını 2ye katlayabilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Avantajları Dezavantajları mevcut ikisinden bulundukları sıralama itibari ile.

Bilemiyorum Kayseri sadece %60'a sahip olması lazım. Athletico ile toplam ise Kayseri'nin işini görmez bence 2,7M

Transfermarkt'ta böyle yazıyor.

Atletico Madrid'in sonraki satıştan yüzde 40 pay alma hakkı vardır.

Bonservisinin %60'ını almayacağız yani bizim verdiğimiz 4.5 milyon € nun %40'ı Atl madride gidecek sonra ki satıştan pay maddesi koydurmuş atl madrid. :)

Çevrimiçi levitate

belli yüzdeye sahip olma durumu yok, atletico satıştan %40 pay alıyor

bizim nkoudou ile olan durum gibi (bir daha ki satışın karından %50 pay)
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Transfermarkt'ta böyle yazıyor.

Atletico Madrid'in sonraki satıştan yüzde 40 pay alma hakkı vardır.

Bonservisinin %60'ını almayacağız yani bizim verdiğimiz 4.5 milyon € nun %40'ı Atl madride gidecek sonra ki satıştan pay maddesi koydurmuş atl madrid. :)

Teşekkürler beyler, böylesi daha iyi tabi :). Almak istersek bizi bağlayan bir durum yok onlar aralarında kardeş payı yapacak.

Çevrimdışı tangaz

bak enkuduyu hatırlattın yanına da boyd takıldı aklıma ikisine 7 milyon bayıldık o paraya şimdi ne şahane 2 kanat alırdık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Espanyol kulübü Michael Olunga’ya teklif yapmış sanırım.  Şu 2 forvetten biri Olunga olsaydı bari keşke. Leblebi gibi gol atıyor her maç o riske girilirdi. Maliyeti de uygun.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1295291218637869056

Tutarsa defans hattımızın en güvenilir oyuncusu olma ihtimali yüksek. Welinton'da biraz pas yüzdesi eksiği var yüksek yüzdesiyle bloğu biraz dengelemiş olur.

Çevrimiçi yaço58

Tutarsa defans hattımızın en güvenilir oyuncusu olma ihtimali yüksek. Welinton'da biraz pas yüzdesi eksiği var yüksek yüzdesiyle bloğu biraz dengelemiş olur.
İki defansif bek ile oynayacağımızı varsayarsak atiba(dorukhan) mensah Oğuzhan orta sahası  yapıp sol kanata ljajici atmak mantıklı olurmu acaba ljajici sol da biraz serbest bırakıp da çünkü en kreatif adam şuan kadrodaki

Çevrimdışı tangaz

sanki hoca arka dörtlüyü tam bir savunma blogu haline getireyim arkam sağlam olsun nasılsa ben gol atarım önemli olan golü yememek mottosunda

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bana nedense sağ bek Douglas oynayacak gibi geliyor. Neden olduğunu bilmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

İki defansif bek ile oynayacağımızı varsayarsak atiba(dorukhan) mensah Oğuzhan orta sahası  yapıp sol kanata ljajici atmak mantıklı olurmu acaba ljajici sol da biraz serbest bırakıp da çünkü en kreatif adam şuan kadrodaki

bence mantıklı hatta kanada istenilen transfer yapılamazsa enkuduyu sağa da kaydırabiliriz solda pek bi numarası yok

Çevrimdışı tangaz

Bana nedense sağ bek Douglas oynayacak gibi geliyor. Neden olduğunu bilmiyorum.

yapma yapma, keşke alıştıra alıştıra söyleseydin

Bernard Mensah Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Kayserispor'a veda etti.

Çevrimiçi levitate

bak enkuduyu hatırlattın yanına da boyd takıldı aklıma ikisine 7 milyon bayıldık o paraya şimdi ne şahane 2 kanat alırdık
kanadı geç yeni takım kurulurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Espanyol kulübü Michael Olunga’ya teklif yapmış sanırım.  Şu 2 forvetten biri Olunga olsaydı bari keşke. Leblebi gibi gol atıyor her maç o riske girilirdi. Maliyeti de uygun.

ze luis + olunga diyorlar
bipbipbupbup

bizim kuracak olduğumuz tandemi onlar mı kuruyor. :)

Çevrimdışı kaan1903

Bizim yapmamız gerekeni onlar yapacak yani. Yoksa bize mi diyorlar Ze Luis + Olunga ? 

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 12:48:13 kaan1903 ]