2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875166 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O bedende nasıl böyle bir yetenek olabiliyor ilginç valla, harika goller atıyor Umut yerine gelsin başlasın yarın 🤭

İzledin mi Sende acayip eleman. Kendini bitirmiş bi tip örneği. Yerli Balotelli.

Çevrimdışı tangaz

O bedende nasıl böyle bir yetenek olabiliyor ilginç valla, harika goller atıyor Umut yerine gelsin başlasın yarın 🤭

bence de batuhan umuttan iyidir. bakmayın umut geseye bir gol attı onun ekmeğini yiyordu yoksa çok eksik eleman
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

İzledin mi Sende acayip eleman. Kendini bitirmiş bi tip örneği. Yerli Balotelli.

siz bu kadar bahsedince izleyiyeyim dedim karşıma bu çıktı.

:nerd:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

2018e bakıyorum aynen tam öyle. Bizim birader söylüyordu zaten. 3. Forvet olsa hayır demem diyeceğim ama çok garip bir karakter şampiyonluğa giderken soyunma odasında olacak düşük şakalarını falan yapacak 😁

Göztepenin bir oyuncusu var Samed Kaya, geçen sezon Menemende kiralıktı. O da güzel gollar atabilen bir adam ozellikle uzak caprazlardan aşırtmamsı şutlarla. Hiç izleme fırsatın oldu mu?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2018e bakıyorum aynen tam öyle. Bizim birader söylüyordu zaten. 3. Forvet olsa hayır demem diyeceğim ama çok garip bir karakter şampiyonluğa giderken soyunma odasında olacak düşük şakalarını falan yapacak 😁

Göztepenin bir oyuncusu var Samed Kaya, geçen sezon Menemende kiralıktı. O da güzel gollar atabilen bir adam ozellikle uzak caprazlardan aşırtmamsı şutlarla. Hiç izleme fırsatın oldu mu?

Yok abi fırsatım olmadı vallaha. 

Bazen hanımla tartışıyoz  Ümraniyespor maçından falan sanane diyor bana.  Bende kiraladığımız topçu var ona bakıyom diyorum. Hey Allahım hasta bunlar diyor: )

Çevrimdışı tangaz

Bazen hanımla tartışıyoz  Ümraniyespor maçından falan sanane diyor bana.  Bende kiraladığımız topçu var ona bakıyom diyorum. Hey Allahım hasta bunlar diyor: )

yenge haklı hastasıyız kartalımın  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Ben de çok izleyemedim gollerine bakmıştım daha önce izleyen varsa görür yazar belki. Batunun 16 Nisan'da A sporda röportajı var bence toparlamış baya sulu durmuyordu. Evlenmiş falan zaten bence yine 3. forvet olarak Umuttan iyi olur, Sergen varken problem yaratmaz Batu bu yaştan sonra ama aklında yoktur hocanın muhtemelen.

Ben bekarım ama bir Beşiktaşımız var, ne yapalım sevdik bir kere o kadar da olsun evdeymişin işte zaten daha ne. 🙂
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 11:50:11 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1295278553274224640

bu konuda bizimkilerin esas acemiliği adamlar evrak göndermeden evrak göndermek oldu haa öte yandan şu da var alanya yönetimi çakallık yaptı resmen evrak göndermeyip akıllarısıra köşeye sıkıştırmaya çalıştı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/canpolatyilmaz/status/1295276804299685888

Twitter aleminde bu abimizden daha net bilgiyi Ahmet Nur Çebi verir :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Rizespor teknik direktörü Stepjan Tomas: Beşiktaş Gökhan Akkan'ı istiyordu ama şu anki son durumu bilmiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1295284289597247493

Eğer böyle bir madde ile giderse gerçekten gözlerim yaşarır bizim kulüpler beceremez böyle işleri çünkü, İnşallah forma şansı bulurda  2 yıl orda bekleyip bedavadan para vermeyiz Alanyaspora.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı tangaz

Ne yapıp edip aldı adamlar altyapımızın en iyi ismi olduğu söylenen oyuncuyu...

iyi oldu böylesi realde aynını yapıyor 17 yaşında çocuk önü kapalıydı bizde oynayamazdı orda oynar kendini kanıtlarsa 2 sene yetiştirme parasına geri almış olacaz bence ideal

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1295268238255947777

Bir tane de adam söylemiyor ileride 4,5M opsiyon ödendiği takdirde %60'ını mı almış olacağız Mensah'ın...

Çevrimdışı worns

eğer sadece iyi bir kalecimiz olsa bile geçen sene her şey farklı olabilirmiş sanki. ya da skor yüzdesi azıcık daha yüksek bir hücum hattı

https://twitter.com/XgSuperLig/status/1291653582203375617
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 12:17:11 worns ]