2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875363 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

Cisse - Sağ bek - Nsakala - Wellinton - Mensah paok maçına bunların yetişmesini bekliyorum. Paok maçına kadar gitmesini beklediklerimizden yedeklerden birkaçı gidebilir(Roco, Mirin, Boyd, Umut Nayir vs.). Maçtan sonra da Vida, Ljajic, Lens vs yollanıp transferin kalanı yapılır diye düşünüyorum. Ne çok geç kaldık, ne de çok erkenciyiz. Arada gidiyoruz. İsimler iyi olursa bu hafif gecikme telafi edilebilir.

Çevrimdışı tangaz

Bu akıl fukarası hala doğruyu göremiyor biliyor musun ortaya bir karakter koyabilse başarısızlığı bu kadar göze batmayacak, belki takım bulacak. Bu şekilde boş oturmaya ve yemeye devam ederse bir daha çalıştıracak takım bulamaz. Kimse istemez hem başarısız hem karaktersiz hoca.

haklısın olayın bir de bu boyutu var adam bu kafayla anca okan giderse başaksitide iş bulur başka da kimse yüzüne bakmaz kimse karakteri sorunlu hak etmediği paranın peşinden koşacak adamı istemez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1295098443510083585
Umarım gelir. Elnenynin önüne Oğuzhan-Mensah-Dorukhan üçlüsünden ikisini koyup çift 8li oyundan verim alabiliriz. Ya da Elneny Mensah Ljajic le 4231 in merkezini kurarsak bu ligin en iyi orta sahasına sahip olmuş oluruz.

Çevrimdışı Nartallo

Transfermarket verilerine göre oyuncu değerlendirmek çok sağlıklı olmasa da bu Ze Luis kariyerinde 10 golü geçememiş bir adam.

Neye göre bu kadar talep ediliyor, Almeida benzeri bir adam gibi duruyor.

Kaldı ki Porto ile ticaret yapıp o işten pek karlı çıkamayız biz.

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 10:36:36 Nartallo ]

Çevrimdışı tangaz

Umut u Malatyaya ya verip  Batuhan Karadenizi alalım abi :) bi kaç maçına denk geldim çok iyi oynuyor karaktersiz saha içi çirkef adama da  ihtiyaç var. :)

ben hiç izlemedim fikrim yok ama ne hocanın ne yönetimin böyle bir tasarrufu olacağını sanmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

layiç pepdullah gelmeden önce ne top oynuyordu adam geldi ruha döndü belki bugün 10-15 milyona satmıştık sonra boyd zaten kısıtlı elemanmış bu hepten ayaklarına kelepçe taktı o yatırımımızı da köreltti kısa pantolon

Boyd yetenekleri sınırlı olan fakat geçen sezon sonunda başarı eşiğine gelmiş bir oyuncuydu, hedefi çok yüksek koydu ve pis kırdı çocuğu. Büyük takımda oynama farkıyla açıklanamayacak bir düşüş var istatistiğinde resmen içeri doğru çökmüş grafiği. Bazı kıymetli değerleri kaybolma noktasına gelmiş... Ljajic'e yaptığı da oyuncudan kendi tarzının dışında bir oyun beklemek ve küstürmektir. Her orta sahadan istediğini Ljajic'den istersen böyle bakar durursun işte ayağına, atletizmi olmayan serbest 10 numaradan çift yönlü 8 yaratacak paşam. Dorukhan'da De Bruyne olacaktı falan... Heyy gidi, boşa Pepdullah dememişler buna, Çılgın mucit.

Çevrimdışı Erman1903

Umut u Malatyaya ya verip  Batuhan Karadenizi alalım abi :) bi kaç maçına denk geldim çok iyi oynuyor karaktersiz saha içi çirkef adama da  ihtiyaç var. :)

İzlemedim ben birader de aynı şeyi söylüyor Balotelli yerine Batuhan alırım diyordu :D. İstatistiği de çıkmıyor bakamıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cisse - Sağ bek - Nsakala - Wellinton - Mensah paok maçına bunların yetişmesini bekliyorum. Paok maçına kadar gitmesini beklediklerimizden yedeklerden birkaçı gidebilir(Roco, Mirin, Boyd, Umut Nayir vs.). Maçtan sonra da Vida, Ljajic, Lens vs yollanıp transferin kalanı yapılır diye düşünüyorum. Ne çok geç kaldık, ne de çok erkenciyiz. Arada gidiyoruz. İsimler iyi olursa bu hafif gecikme telafi edilebilir.
Sağ Bek - Nskala - Welinton - Mensah - Sağ Kanat - Forvet bekliyorum ben de. Biraz fazla iyimserim galiba  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Sağ Bek - Nskala - Welinton - Mensah - Sağ Kanat - Forvet bekliyorum ben de. Biraz fazla iyimserim galiba  :ebebe:

Ben n'sakala,Mensah,Welinton bekliyorum hepsi bu ben karamsarmıyım  :ebebe:

Çevrimdışı Erman1903

Sağ bek - Sağ kanattan emin değilim ama Welinton - Santrafor bence yetişecek Paok'a.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben n'sakala,Mensah,Welinton bekliyorum hepsi bu ben karamsarmıyım  :ebebe:
Sen kimse gelmeyecek demişsin resmen  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ bek - Sağ kanattan emin değilim ama Welinton - Santrafor bence yetişecek Paok'a.
Sağ kanat için nedense Ertan Süzgün'e güvenesim geldi. Sağ bek de gelir herhalde çarşamba gününe kadar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sağ kanat için nedense Ertan Süzgün'e güvenesim geldi. Sağ bek de gelir herhalde çarşamba gününe kadar  :tabe:

Ertan sağ kanat mı diye sıkıştırınca gülerek ön taraftan biri diyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ertan sağ kanat mı diye sıkıştırınca gülerek ön taraftan biri diyor.
Kanatlarda da oynayabilen bir santrafor arıyoruz herhalde. Bana öyle geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 10:57:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

Kanatlarda da oynayabilen bir santrafor arıyoruz herhalde. Bana öyle geliyor  :tabe:

İki forvet alacağız biri büyük ihtimal o tip olacak gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen kimse gelmeyecek demişsin resmen  :D

paok maçına yetişmez diyorum :D Cisse ile ilgileniyoruz ailesi ile ingiltere de tatildeymiş gelecekte iş olacakta zor yani.

Sağ bek isim çıkmıyor 1 tane var şuan kanat ise hiç çıkmıyor  :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

İzlemedim ben birader de aynı şeyi söylüyor Balotelli yerine Batuhan alırım diyordu :D. İstatistiği de çıkmıyor bakamıyorum.

senin biraderi yetiştirdin mi o da sen kadar anlıyor mu güvenebilirmiyiz  :icool:

Çevrimdışı MUSTAFA_

paok maçına yetişmez diyorum :D Cisse ile ilgileniyoruz ailesi ile ingiltere de tatildeymiş gelecekte iş olacakta zor yani.

Sağ bek isim çıkmıyor 1 tane var şuan kanat ise hiç çıkmıyor  :ebebe:
Sağ bekte isim çıkmıyorsa hiç isim çıkmıyor demek bizimle. Nazım Sangare, Santon, Krasdorp ve birkaç yerli oyuncu daha yazıldı. En son Sangare haberi gördüm.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben böyle bazen alt lig falan filan izliyorum dikkatimi çekti dalkavuk sakaryanın maçları falan yayınlanıyordu bi ara. Baya gol atmış sakaryadan sonra da belli ki formda.

geçen sene  25 maç 18 gol yapmış

Çevrimdışı Erman1903

Ben böyle bazen alt lig falan filan izliyorum dikkatimi çekti dalkavuk sakaryanın maçları falan yayınlanıyordu bi ara. Baya gol atmış sakaryadan sonra da belli ki formda.

geçen sene  25 maç 18 gol yapmış

Bulgar liginde İsmail İsa var o da fena golcü değildir aslında ama istemez herhalde Sergen hoca.

Çevrimdışı tangaz

aslında burağı tutabilseydik paok maçına hemen hemen hazırdık 20sine kadar bir santrafor ve sağ bek gelirse aslında az çok işi kotarmış oluruz. plan bakınca kötü işlemiyor acil eksikler sol bek stoper orta saha sağ bek ve santrafor du 5 mevkinin 3ünü hallettik kaldı 2 cisse de gelirse paok maçına ben eksiğimiz kalmadı derim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bulgar liginde İsmail İsa var o da fena golcü değildir aslında ama istemez herhalde Sergen hoca.

Batuhan dan çok iyi  yedek olur fikrinin acilen kafamdan çıkması lazım şimdi youtube video bakayım dedim değişik değişik goller atıyor gerçekten çok farklı komple bi forvet :)

Çevrimdışı Erman1903

Batuhan dan çok iyi  yedek olur fikrinin acilen kafamdan çıkması lazım şimdi youtube video bakayım dedim değişik değişik goller atıyor gerçekten çok farklı komple bi forvet :)

O bedende nasıl böyle bir yetenek olabiliyor ilginç valla, harika goller atıyor Umut yerine gelsin başlasın yarın 🤭