2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874590 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat

Erdem özgenç boşa çıkmış. Dorukhan, erdem sağbeki kapatır bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

çok genç erdem bence biraz daha pişsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ bek konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Şu anda piyasada boşta yerli sağ bekler var. Birisi ile imzalayacak gibi görünüyoruz Roma'daki elemanlardan birini alınca  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Mensah KAP'ı bekliyorum gözlerim kapalı.

ben de pepdullah zararlısından kurtulduğumuza dair kap bekliyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Kafası gidip gelmez inşallah.

Oyun tarzı ve karakterinin büyük takıma uymasıyla alakalı ciddi şüphelerim var lakin Sergen hoca faktörü mühim. Çok istediğini biliyoruz, özel olarak planlarından bahsetmiş kendisine.

Oyun tarzı ve kafa yapısı dolayısıyla biraz sivri bir oyuncu ama Sergen hoca bilir bu kumarları, Mensah da böyle star profilli bir adama ego yapamaz.

Mensah geçen sene bana göre biraz para, piyasa yapması için penaltı, freekick, korner ne varsa kullandırılmış gozukuyor. Yapıyor bunları ama ustası değil. Kalıcı olmak istiyorsa geçen seneki performansının üstüne çıkması, hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor. Kapanan takımlara oynayacak 1,5 - 2 kat çalışmalı burada.

ben de pepdullah zararlısından kurtulduğumuza dair kap bekliyorum

bi de o var demi onu tamamen unuttuydum  :s20:

Oyun tarzı ve karakterinin büyük takıma uymasıyla alakalı ciddi şüphelerim var lakin Sergen hoca faktörü mühim. Çok istediğini biliyoruz, özel olarak planlarından bahsetmiş kendisine.

Oyun tarzı ve kafa yapısı dolayısıyla biraz sivri bir oyuncu ama Sergen hoca bilir bu kumarları, Mensah da böyle star profilli bir adama ego yapamaz.

Mensah geçen sene bana göre biraz para, piyasa yapması için penaltı, freekick, korner ne varsa kullandırılmış gozukuyor. Yapıyor bunları ama ustası değil. Kalıcı olmak istiyorsa geçen seneki performansının üstüne çıkması, hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor. Kapanan takımlara oynayacak 1,5 - 2 kat çalışmalı burada.
Oyuncu bize gelince dik başlı kafasına buyruk sorumsuz sıkıntılı profil vs bunlar ortaya çıkartılıyor konuşuyorlar kaşınıyor bir şey çıkartabilirmiyiz diye.

malum takım almış olsaydı dünya yıldızıydı pogbanın Türkiye şubesiydi.

Çevrimdışı Erman1903

Tarzını aşırı beğendiğim ve burada ısrarla paylaştığım genç 8/10 Francesco Antonucci 4 gün önce Feyenoord tarafından 2.2M Euroya satın alınıp tekrar Volendam'a kiralanmış. Peh peh yazık olmuş valla...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncu bize gelince dik başlı kafasına buyruk sorumsuz sıkıntılı profil vs bunlar ortaya çıkartılıyor konuşuyorlar kaşınıyor bir şey çıkartabilirmiyiz diye.

Marcelo Guedes te hocasını tokatlayıp geldiydi galiba hafızam yanıltmıyorsa. Hoca ile kavgalı ve kadroda düşünülmediği için.

Çevrimdışı Erman1903

Tabi canım orası kesin, ben zaten bunlar çıkmadan önce de bahsediyordum çok umurumda değil açıkçası o paylaşılan olay ama yok da saymamak lazım.

Çevrimdışı tangaz

bi de o var demi onu tamamen unuttuydum  :s20:

adam karabasan gibi çöktü camianın üzerine milyonlarca yuro zarar verdi yatırımlarımıza filan ben hiç unutamıyorum walla bugün boyd layiç bu haldeyse sebebi pepdullahtır sonra dorukhan yine onun eseridir bu yatırımlarımıza verdiği zararı düşününce maddi zararı hesap edin artık hatta kampta burakı sakatlaması bile bize kaç maça mal olmuş kaybettirdiği puanlarla milyon milyon kayıplara neden olmuştur. yarattığı tahribat 10larca milyon yuro  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Marcelo Guedes te hocasını tokatlayıp geldiydi galiba hafızam yanıltmıyorsa. Hoca ile kavgalı ve kadroda düşünülmediği için.

aynen öyleydi disiplinsiz sorunlu profili algısı yaratılmıştı oysa gelince gördükki melek gibi adam kanatları eksikti ben oliverdan çok umutluyum kilit eleman olacak yarışta fark koyacak

Bize geliyor normal :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen öyleydi disiplinsiz sorunlu profili algısı yaratılmıştı oysa gelince gördükki melek gibi adam kanatları eksikti ben oliverdan çok umutluyum kilit eleman olacak yarışta fark koyacak

İnşallah abi Dripling özelliği ve adam eksiltme özelliği çok iyi bi adam ama bize karşı rakipler o kadar boşluk bırakmıyor endişelerim var biraz Mensah tan yana bakalım bizim formayı giydiği gün benim için dünyanın en iyi ortasahasıdır: )

İnşallah abi Dripling özelliği ve adam eksiltme özelliği çok iyi bi adam ama bize karşı rakipler o kadar boşluk bırakmıyor endişelerim var biraz Mensah tan yana bakalım bizim formayı giydiği gün benim için dünyanın en iyi ortasahasıdır: )

Biz 1-0 öne geçtikten sonra mensah show başlar :)

adam karabasan gibi çöktü camianın üzerine milyonlarca yuro zarar verdi yatırımlarımıza filan ben hiç unutamıyorum walla bugün boyd layiç bu haldeyse sebebi pepdullahtır sonra dorukhan yine onun eseridir bu yatırımlarımıza verdiği zararı düşününce maddi zararı hesap edin artık hatta kampta burakı sakatlaması bile bize kaç maça mal olmuş kaybettirdiği puanlarla milyon milyon kayıplara neden olmuştur. yarattığı tahribat 10larca milyon yuro  :akuma:

Sabah sabah hatırlattın abi sinirlerim tepeme çıktı yine  :ranting2:

Çevrimdışı tangaz

bol bol duran top kazandırır ortaları filan etkili kafacı 2 eleman da eklersek kadroya  (ki vida weinton zaten cepte hatta atiba) ordan da iş çıkarırız.

Çevrimdışı Erman1903

İnanılmaz zarar verdi... O sakatlanmaların, oyunculardaki dik düşüşlerin baş sorumlusu, tesadüf diye bir şey yoktur 9-10 oyuncu sakattı bir ara ve millet Şenol hocaya yıkıyordu suçu inanılır gibi değil. Burnunun dikine gide gide patlattı hem bizi kem kendini. Sayılardan bahsedip duran fakat evrenin matematiğini bilmeyen bir adam: o sığ, kapalı dünya mantığıyla verdiği kararları aldıkça vurdu hayat tokadı. Göz göre göre uçurumdan aşağı sürdü bizi...
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 09:58:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Sabah sabah hatırlattın abi sinirlerim tepeme çıktı yine  :ranting2:

unutmayalım unutturmayalı belki biyerlerde okur da içinde adamlıkdan kırıntı kalmışsa tazminatı bırakır zaten verdiği 10larca milyon yuro zarar var.

Çevrimdışı tangaz

İnanılmaz zarar verdi... O sakatlanmaların, oyunculardaki dik düşüşlerin baş sorumlusu, tesadüf diye bir şey yoktur 9-10 oyuncu sakattı bir ara ve millet Şenol hocaya yıkıyordu suçu inanılır gibi değil. Burnunun dikine gide gide patlattı hem bizi kem kendini. Sayılardan bahsedip duran fakat evrenin matematiğini bilmeyen bir adam: o sığ, kapalı dünya mantığıyla verdiği kararları aldıkça vurdu hayat tokadı. Göz göre göre uçurumdan aşağı sürdü bizi...

layiç pepdullah gelmeden önce ne top oynuyordu adam geldi ruha döndü belki bugün 10-15 milyona satmıştık sonra boyd zaten kısıtlı elemanmış bu hepten ayaklarına kelepçe taktı o yatırımımızı da köreltti kısa pantolon

Çevrimdışı rico_paşa

Hoşgeldin Wellington  :super:

Mensah da gelirse bir an önce çok güzel iş yapmış oluruz.

Diğer beklediğim transferler gökhan töre, sağ bek ve forvet  :steamed:

Mensah da geldiğine göre gökhan töre sağ bek ve forvet sırada inş :d
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı Erman1903

unutmayalım unutturmayalı belki biyerlerde okur da içinde adamlıkdan kırıntı kalmışsa tazminatı bırakır zaten verdiği 10larca milyon yuro zarar var.

Bu akıl fukarası hala doğruyu göremiyor biliyor musun ortaya bir karakter koyabilse başarısızlığı bu kadar göze batmayacak, belki takım bulacak. Bu şekilde boş oturmaya ve yemeye devam ederse bir daha çalıştıracak takım bulamaz. Kimse istemez hem başarısız hem karaktersiz hoca.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bol bol duran top kazandırır ortaları filan etkili kafacı 2 eleman da eklersek kadroya  (ki vida weinton zaten cepte hatta atiba) ordan da iş çıkarırız.

Umut u Malatyaya ya verip  Batuhan Karadenizi alalım abi :) bi kaç maçına denk geldim çok iyi oynuyor karaktersiz saha içi çirkef adama da  ihtiyaç var. :)