2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2873921 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

fenerin webosu vardı bir ara abi işte sonradan girip atıyordu buda öyle bir şey olur :D

2.ci santrafor olarak ekmeğini yeriz bizim genelde 1 tane santraforumuz oluyor 2.cisi olmuyor olduğunda şampiyon oluyoruz.

Gomez-Cenk :)

Geçen sene sadece burak vardı misal tek başına sakatlık olur formsuzluk oluyor salıyor oyuncu kendini arkadan zorlayacak biri olsun performans odaklı sözleşme yapınca bir de iyice oynamak için kendini yırtar olur bu iş maaşı uygun tutulsun önüne adam alınsın güzel olur çokta iyi olur :D

aklın yolu bir ben de geçen aynını yazdım direkt webo etkisi yaratır hatta bu sene daha fazlasını verir seneye webo olur  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

boşver sen basını aspor,trtspor uydur uydur oyuncu bırakmadılar onlara kalsa bütün santraforları aldık :D
Yemin ederim Süleyman Youla gibi olur , teneke bağlayıp göndeririz

Hiç haz etmiyorum ben bu Welbeckten , Allah korusun çok büyük hata olur..

250 maç 44 Gol yahu , bu adam bir forvet , 10 numara pozisyonu için bile kötü bir ıstatistik bu , bırak forveti..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

ozziyi çok merak ediyoum bu sene hiç güvenemiyorum ama performans verirse yeni transfer olur resmen şöle 10 maç fark yaratsa 20 maçda ortalama oynasa yeter
mensah ile iyi iş yapabilir. Duragan oyunda siliniyor ama tek pas hızlı oyunda ozi iyi. Araya kaçacak adamlar lazım.

bu kadar şüpheyle yaklaşılması vagner love nedeni ile ama ikisi çok farklı özelliklerde oyuncular cisse atletizmi ile çok daha uygun büyük takıma
Herifte Epl alt yapısı var abi 2 sene daha oynar bizim ligde rahatlıkla

Dediğin gibi Cisse ile Loveyi kıyaslamak çok yanlış , tarzları çok farklı , Cisse hem cüsseli hemde güçlü tam bizim lige uygun bir santrafor , Shorloth mesela çok mu üst düzey ? EPL de sıfır çekmiş adam burada Kral oldu..

Love nin patlayacağı belliydi bizde çünkü rakipler kapanıyor Love de fizik olmadığı için savunmanın kucağında kalıyordu doğal olarak
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 00:08:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı worns

[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 23:49:27 worns ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

ozziyi çok merak ediyoum bu sene hiç güvenemiyorum ama performans verirse yeni transfer olur resmen şöle 10 maç fark yaratsa 20 maçda ortalama oynasa yeter
Bu sene en büyük transferimiz

Çevrimdışı worns

Santrafor en güzel para bırakan pozisyon, genç adam tercih ederim. Çok eski tip, küt tarzlı oyuncuları pek sevmiyorum, önceki sezonuyla da onu tercih etmezdim. Performansı çok düşmüş lig çıkınca, her oyuncu da bu kadar olmaz, o riske gireceğime başka iyi oynayan ikinci lig oyuncusu alma riskini daha tercih edilebilir bulurum.

ben old school santrafor seviyorum bize uyuyorlar gibi geliyor. gytkajer vardı daha ideali onu da kaybettik monza'ya gitti.

ekstraklasa'da yeni lewa'yı ararken böyle bi genç buldum. :) gerçi çok genç olduğundan muhtemelen çoktan tepesine üşüşmüştür bir sürü takım. kariyerine çok iddialı girmiş. senin listte var mıydı?

https://www.transfermarkt.com.tr/bartosz-bialek/profil/spieler/535551

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1295098443510083585

pek talibi yok gibi aslında. baya rahatlarız orta sahada olursa. lemina'yla arasında ciddi bir maliyet farkı yoktur. lemina'yla ilgilenebiliyorsak elneniyi bitirebiliyor olmamız lazım. oyuncu ödeme aksaklıklarından dolayı soğuk bakıyor değilse olur bu iş.

akıyor maşallah vallaha. İnşallah gerçekleşir kiralama durumu
Eylül ayında tam tersi formalarla izleyebiliriz. :bandit:

Bizim Leminaya , Gs nin de Elneny e ilgisi var..

Çevrimdışı tangaz

ben old school santrafor seviyorum bize uyuyorlar gibi geliyor. gytkajer vardı daha ideali onu da kaybettik monza'ya gitti.

ekstraklasa'da yeni lewa'yı ararken böyle bi genç buldum. :) gerçi çok genç olduğundan muhtemelen çoktan tepesine üşüşmüştür bir sürü takım. kariyerine çok iddialı girmiş. senin listte var mıydı?

https://www.transfermarkt.com.tr/bartosz-bialek/profil/spieler/535551

2,5-3 milyon bonsla söker alırsın almasına da acaba gelişimini sağlayacak yapıyı sağlayabilirmiyiz orası şüpheli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

mensah ile iyi iş yapabilir. Duragan oyunda siliniyor ama tek pas hızlı oyunda ozi iyi. Araya kaçacak adamlar lazım.
Cisse savunma arkasına iyi sarkan bir Santrafor

Kanatlarda öyle olsa Ozi iş yapar bir şekilde ama Nkodu tıpkı Quaresma gibi Çizgiye yapışıyor , içe kat ediyor ama çizgiye indikten sonra yapıyor bunu , savunma arkasına sarkması lazım

Mensah transferi bence çok iyi oldu , Topla birlikte Dripling yapıp hızlı bir şekilde rakip kaleye giden bir orta sahaya ihtiyacımız vardı , son 2 yıldır bu tarzda bir orta saha oyuncumuz yoktu malesef

Mensah bence bu anlamda çok işimize yarayacak..

Çevrimdışı tangaz

senin anderlechte giden sol bek mihailişenko güzel gol atmış bugün @Erman1903

Bu arada bu Sevillanin uefa kupasına katılmasını yasaklamak lazım :D :D

Yok mu bu sevilla da yedek kalan bizim işimize yarayacak bir oyuncu :uyucam: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

gignac bugünde duble yapmış safkan golcü

Bu arada Ndoaye bitmek üzere diyor bir çok hesap

Lemina , Elneny derken Ndiaye gelecek galiba :D

Parayı orta sahaya gömüyoruz bu sene , Bu kadar orta sahayi ne yapacağız biz :alala: :alala:

Dorukhani Sağbekte kullanmayı düşünüyor galiba hoca :alala:

Ljajic

Mensah   Ndiaye

Kağıt üstünde çok güçlü bir orta saha görüntüsü veriyor bence..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ne ndiaye ne cisse hicbirini Besiktasimiza yakistirmiyorum ve istemiyorum, dünyada futbolcumu kalmadi 35lik adamlarla ugrasiyoruz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi mayguntr

Ne ndiaye ne cisse hicbirini Besiktasimiza yakistirmiyorum ve istemiyorum, dünyada futbolcumu kalmadi 35lik adamlarla ugrasiyoruz.

ndiaye 29 yasinda yalniz, gsdeki parladigi donemdeki gibi bir oyun oynarsak isimize yarar. mensah o oyunun profiline uyuyor, aldin mi yardir yardir karsiya git felsefesi, ndiaye de o oyunun hucum presini iyi yapan bir eleman. oyle bir oyun oynacaksak ki oyle profilde adamlar aliyoruz surekli stoper wellington, ndiaye, mensah, kanatlardan ndokuda a uyar bu oyuna, ama beyni calisan bir forvet eklememiz lazim onlerine :D

Çevrimdışı tangaz

ndiayenin tese performansı bence çöptü

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1295112917738807296?s=19

15 milyon € demişler 10-12 milyon € ya bırakalım demişler.

kurbanda danaya girer gibi 7 klüp birleşip alalım bari sırayla oynasın 1 er maç :D