2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875316 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

ben cissenin oldukça başarılı olacağını düşünüyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

sadece 500e kiralamışlar opsiyonda zorunlu değilmiş bu gese için rezalettir önce mert hakan sonra sassuloya giden eleman bugün mensah yarın da tese takar bize takan takana rezalet kepazelik hüüüüü filan diyolar  :kop:
https://twitter.com/CemGnc2/status/1295092212355805186
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

Cissede tek çekincem yaşı 2 yıl önce biz getirseydik. 35 yaş biraz korkutuyor ama sakatlık sorunu yaşayan bir oyuncu değil. Bu paralara böyle oyuncu bulmak zor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cissede tek çekincem yaşı 2 yıl önce biz getirseydik. 35 yaş biraz korkutuyor ama sakatlık sorunu yaşayan bir oyuncu değil. Bu paralara böyle oyuncu bulmak zor.
Uygun bir maaşla yedek olarak iş yapar ama fazlası olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

kısa vade çözüm lazım 1 sene verim alsak yeter 40 maçlık maratonda 18-20 golü bulabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

yedek golcü olur.

Çevrimdışı murat

Uygun bir maaşla yedek olarak iş yapar ama fazlası olmaz  :tabe:
cisse herzaman 1. Forvettir.

kısa vade çözüm lazım 1 sene verim alsak yeter 40 maçlık maratonda 18-20 golü bulabilir.

40 maçtan fazla olur abi avrupada devam edersek ziraat maçları filan ligde zaten sadece 40 maç olacak.  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

500 bin € + bonus.

Sözleşme 1+1 (opsiyonlu ) kabul edecekse gelsin.
En son 700 bin euro + bonus önerdiğimiz söyleniyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

40 maçtan fazla olur abi avrupada devam edersek ziraat maçları filan ligde zaten sadece 40 maç olacak.  :tabe:

ben sadece ligi baz alıyorum diğer kulvarlarda da atarsa bonus olur :eyes

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Makul.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ben cissenin oldukça başarılı olacağını düşünüyorum
Aynen ben de. Burak kadar tabela yapar oynarsa.

ben sadece ligi baz alıyorum diğer kulvarlarda da atarsa bonus olur :eyes

fenerin webosu vardı bir ara abi işte sonradan girip atıyordu buda öyle bir şey olur :D

2.ci santrafor olarak ekmeğini yeriz bizim genelde 1 tane santraforumuz oluyor 2.cisi olmuyor olduğunda şampiyon oluyoruz.

Gomez-Cenk :)

Geçen sene sadece burak vardı misal tek başına sakatlık olur formsuzluk oluyor salıyor oyuncu kendini arkadan zorlayacak biri olsun performans odaklı sözleşme yapınca bir de iyice oynamak için kendini yırtar olur bu iş maaşı uygun tutulsun önüne adam alınsın güzel olur çokta iyi olur :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trt Welbeck diyor

Remy gibi , Bony gibi buda çok büyük bir balon

Bal yapmayan Ari , bu Herif geleceğine Olunga veya Cisse gelsin ben daha çok mutlu olurum

250 maçta 44 Gol atmış adama sosyal medyada Bu ligin içinden geçer yorumları yapıyor bizim taraftar , Saka gibi herif GOL atamayan Forvet yahu , istatistiğe bak :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 23:42:02 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Başkan bir görüşsün 500 bin €'ya iner o :D

Çevrimdışı murat

Cisseden vaz gecdik diye haber ciksa, lewandowski gelmis gibi sevinirim
cisseden vazgeçseler en az yüzde 50 daha fazlasına daha az verimli bir isim gelir. Bütçeye ve ilgilenilen oynculara bakınca cisse iyi duruyor.

Çevrimdışı tangaz

ozziyi çok merak ediyoum bu sene hiç güvenemiyorum ama performans verirse yeni transfer olur resmen şöle 10 maç fark yaratsa 20 maçda ortalama oynasa yeter

Trt Welbeck diyor

Bal yapmayan bu Herif geleceğine Olunga veya Cisse gelsin ben daha çok mutlu olurum

250 maçta 44 Gol atmış adama sosyal medyada Bu ligin içinden geçer yorumları yapıyor bizim taraftar , Saka gibi herif çok atamayan Forvet yahu , istatistiğe bak :s20: :s20:

boşver sen basını aspor,trtspor uydur uydur oyuncu bırakmadılar onlara kalsa bütün santraforları aldık :D

Çevrimdışı murat

Trt Welbeck diyor

Bal yapmayan Ari , bu Herif geleceğine Olunga veya Cisse gelsin ben daha çok mutlu olurum

250 maçta 44 Gol atmış adama sosyal medyada Bu ligin içinden geçer yorumları yapıyor bizim taraftar , Saka gibi herif çok atamayan Forvet yahu , istatistiğe bak :s20: :s20:
welbwck zantrafor olarak tatmin etmez ama kanat forvet gibi olacaksa ve fiyatı tutarlı olursa olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Aynen ben de. Burak kadar tabela yapar oynarsa.

bu kadar şüpheyle yaklaşılması vagner love nedeni ile ama ikisi çok farklı özelliklerde oyuncular cisse atletizmi ile çok daha uygun büyük takıma