2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854268 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Dün paylaşılmıştı. Beşiktaş muhabirleri paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam  :tabe:

bende dün akşam gece yoğun takipteydim hiç bi yerde önce 70di denmiyor aksine önce 50 idi alanya sonra 70 istmişi arıza çıkmış sorun ondan sonra patlamış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bende dün akşam gece yoğun takipteydim hiç bi yerde önce 70di denmiyor aksine önce 50 idi alanya sonra 70 istmişi arıza çıkmış sorun ondan sonra patlamış
Her şeyi olasılıklar üstünden konuşuyoruz. O kadar iyi bir iletişimi var ki kulübün ne olduğunu kendilerinin de bildiğini düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

gel alnından öpücem seni  :-*

kimsenin haberi yok bu ön protokollerden sözlerden filan fatih gitmiş diğerleri yolda son dk başkan dur diyor yönetici dur diyor o zaman nerede bu yönetim? ç.tanın o kısa vidyoda demiyormuydu bi anlaşma yaptık 2 tane yatırımlık oyuncu alıcaz demiyormuydu kim kimle anlaşmış yönetimin de başkanın da haberi yokmuş yersen ...
beşiktaş içinde paralel yapılanma mı var yoksa
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

beşiktaş içinde paralel yapılanma mı var yoksa

gel seni avukat yapalım kulübe böle antin kuntin işleri de önlersin hem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Her şeyi olasılıklar üstünden konuşuyoruz. O kadar iyi bir iletişimi var ki kulübün ne olduğunu kendilerinin de bildiğini düşünmüyorum  :tabe:

iletişime de gerek yok en doğrusunu az evvel söylediğin gibi tüm detayları önden netleştirecen sonra basacan geçecen bi kontrat ble 1 hafta mı sürer yahu bu ne saçmalık sanki bana ronaldoyu alıyorsun da acaip bi konrat yapacaksın reklam gelirleri paylaşımlı filan

Çevrimdışı mrred

kanıt?
Sercan dikme tam terside olabilir o yuzden soru isareti koydum
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 14:17:34 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

gel seni avukat yapalım kulübe böle antin kuntin işleri de önlersin hem
önlemek için avukatlığa gerek yok belli bir iq'ya sahip olmak yeterli

avukat değil hoca veya sportif direktör olayım, forumda kimi yazıyorsanız hepsini aldıracağım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biz paoku gecince 2 tur daha oynucaz demi ? Ve son turda benfica veya kiev ile oynucaz. Biz benficayi kac kez yendik ? Ya da kievi ? Bu kadar hayalperest olmaya ve yonetimi burdan elestirmeye gerek yok. Yönetimin elestirilcek baska bir suru icraati var ama bu kadari artik haksizlik olur . Bunlar hep bulent uslu tayfanin goygoyları
Sadece avrupa için değil bu elestiriler. Plansizlik elestiriliyor. Ligin bittiği nerdeyse 1 ay oldu. Ayni zamanda yeni sezon icin de zaman daraliyor ve biz 0 dan takim kuruyoruz. Son 3 sezondur ilk yarilarda ligi kaybettigimizde hemfikirdir.

Ayrıca playoffa kalsan bile 5 milyon euroya yakin para+avrupa ligi garantisi oluyor. Bu şartlarda en kötü ihtimalle bile azimsanacak para mi bu ?

Atibanin ilk gun antremana cikmasi gerekliydi. Efsane diyoruz. Simdiye kadar hic bir zaman problem yapmadı parayi. Ust uste yapilan kaçıncı bu atibaya.

Çevrimdışı mrred

Sadece avrupa için değil bu elestiriler. Plansizlik elestiriliyor. Ligin bittiği nerdeyse 1 ay oldu. Ayni zamanda yeni sezon icin de zaman daraliyor ve biz 0 dan takim kuruyoruz. Son 3 sezondur ilk yarilarda ligi kaybettigimizde hemfikirdir.

Ayrıca playoffa kalsan bile 5 milyon euroya yakin para+avrupa ligi garantisi oluyor. Bu şartlarda en kötü ihtimalle bile azimsanacak para mi bu ?

Atibanin ilk gun antremana cikmasi gerekliydi. Efsane diyoruz. Simdiye kadar hic bir zaman problem yapmadı parayi. Ust uste yapilan kaçıncı bu atibaya.
Biz bu turda elendigimizde avrupa ligine gidemiyor muyuz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Biz bu turda elendigimizde avrupa ligine gidemiyor muyuz ?
3. eleme ve playoff oynamak zorunda kaliyoruz yine. Uefa avrupa ligi elemelerinde asiri düşük ucret var sampiyonlar ligine göre.

Çevrimdışı tangaz

Sercan dikme tam terside olabilir o yuzden soru isareti koydum

soru işaretinin bu anlama geldiğini bilmiyordum ama sonuçta ortada kanıt filan yokmuş onu anladık en azından  :ok:

Çevrimdışı mrred

3. eleme ve playoff oynamak zorunda kaliyoruz yine. Uefa avrupa ligi elemelerinde asiri düşük ucret var sampiyonlar ligine göre.
Bilmiyordum tesekkur ederim. Biz bu 5 milyonu ilk 2 turu gecince mi alcaz ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı caner.eryigit

Bunun nedeni linç kültürünün acayip sevilmesi. Sadece bizle alakalı bir durum değil. Transferler uzadıkça bu tip durumlarla karşılaşma olasılığımız artıyor. Ya transferin duyulmaması ya da işlerin çabuk sonlandırılması gerekli  :tabe:
Hiç bir renklide böyle olmuyor bize özel bir durum.
Çok iyi giderken bile bu durumları yaşıyoruz.

Çevrimiçi COB

Açılçası Wellinton transferinin biryerde tıkanacağı ve Fatih Aksoy'un transferinin iptal olması olası. Wellinton normal şartlarda iyi transfer olur ama alış şekli, takasta kullanılmak istenen oyuncular ve Alanya'nin tavrı camiayı bezdirdi. Bizim Scout ekibimiz eğer Wellinton kadar birini yıllardır listelememiş ise, o departmanı kapatalım.

Çevrimiçi COB

Forvet transferinde hakikatten çok geç kaldık. Geç kalmamızın sebebi Larin'i bir türlü elimizden çıkaramamız. Yönetim oyuncu göndermeden yeni oyuncu almayacak. Teorik olarak doğru çünkü pazarlıkta elimizin zayiflaması olası ama mevcut şartlari değerlendirdiğimizde Larin'i çoktan satıp yerine yeni bir forveti almamız lazımdı.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bilmiyordum tesekkur ederim. Biz bu 5 milyonu ilk 2 turu gecince mi alcaz ?
Playoffa kalinca 2.5 milyon euro diye hatirliyorum. Onun dışında diğer turlari geçme ve yayin gelirleriyle 5 milyon euroya yaklaşıyor. Hesaplanmıştı bir yerde ama bulamadim şimdi. Asil sıkıntı onumuzdeki sene başlayacak avrupa ligi yerine daha çok uefa konferans liginde oynamaya başlayacağız. Yani 3. kupada. Ve gelirler daha da azalacaktır muhtemelen.

Çevrimiçi COB

Mensah konusunda neler dönüyor hala anlamış değilim. Madem ki Atletico 40% pay alacak ve hali hazırda oyuncunun bonservisi daha ödenmemiş, üstüne Avrupadan da teklifler varsa bu oyuncu çoktan 4-5 milyon eurolara satılmalıydı.

Hiç içime sinen bir transfer değil.

Çevrimiçi COB

Kaleci transferi konusunda da Ersin'e güvenip risk almamız doğru mu değil mi bilemiyorum. Yetenekli olabilir ama mental açıdan nasıl bir karakter bilemiyoruz. Kalecilerde karakter ve sağlam psikoloji çok önemli. Şahsen o bölgeye Ersinden kötü olmayan bir kaleci alıp Ersin ile rekabete girmesi daha mantıklı gibi. Mevcut ekonomik şartlarda 500 bin euro kabul ederse Fabri gelsin yarın başlasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah konusunda neler dönüyor hala anlamış değilim. Madem ki Atletico 40% pay alacak ve hali hazırda oyuncunun bonservisi daha ödenmemiş, üstüne Avrupadan da teklifler varsa bu oyuncu çoktan 4-5 milyon eurolara satılmalıydı.

Hiç içime sinen bir transfer değil.
Mensah'ın sahadaki performansını göz ardı edersek onu takıma katış şeklimize göre transfer hakkındaki fikrim değişiyor. Eğer yüksek bir meblağa gelecekse bu transfere kesinlikle karşıyım. Ama takımda istemediğimiz ve göndermeye çalıştığımız oyuncular karşılığında gelecekse okeyim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★