2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852805 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welinton için takımı satmışız. Yönetim ağzıyla kuş tutsa yaranamaz daha  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Goy goylara gel Ozan Köprülü altyapıdan çıkan oyuncuları tanıyormuş da Sergene raporluyormuş da
bilmem ne... Şu welington transferi tam bir rezillik.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Welinton için takımı satmışız. Yönetim ağzıyla kuş tutsa yaranamaz daha  :money:
Yönetimle alakası yok. Hoca istiyor hoca
Israrla istiyor welingtonu. 21000 kişi karşılarsa yönetim Sergeni karşısına alamaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şuan herkesin fisek gibi geliyorlar dediği jenerasyonu parçaliyoruz. Umarim geri alim maddesi vardir en azindan.

Çevrimdışı ankarakartal06

arkadaş ne wellngton mu adamlar genç oyuncuların hepsini aldılar.

Yönetimde bunu gören eden yok mu acaba ? Böyle saçma bir şey mi olur  :s20: :s20:

Çevrimiçi yaço58

Şuan herkesin fisek gibi geliyorlar dediği jenerasyonu parçaliyoruz. Umarim geri alim maddesi vardir en azindan.
Kiralık versinler anlarız da bonservisi ile vermek hangi akılla inşallah doğru değildir çıkan haberler

Çevrimdışı mrred

Bu yöneticilerin hepsine satranç oynamayı öğretmek lazım. 1 hamle sonrasını bile düşünemiyorlar rezalet. Kendi çalışananı başına çıkarırsan böyle olur işte. Biz bu alanyadan yönetici ve scout transfer edelim. Bizi bizden iyi tanıyorlar baksanıza
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı kahyaoglueren

Israrla istiyor welingtonu. 21000 kişi karşılarsa yönetim Sergeni karşısına alamaz.
O zaman ortada yönetim olarak bisey kalmamis olur kusura bakmasinlar gorev tanimi diye bir sey var. Sen teknik adamini ikna edemiyorsan senin yonetim olarak gorev yaptığından bahsedemeyiz. Ayrica hani scoutlar hani listeler ? Alternatif sundular mi ? Şampiyonlar ligi ihtimali var herkes umutsuzken adam geldi aldi. Senin hazırlığın yok bile. Menajerlerle devam ediyoruz hala.

Sergen hocayi da baskasi getirmedi.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 23:06:03 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaşlar welingtonu kim istiyor ? Hoca . O zaman sorumlu odur yani yönetimin yapcak bişeyi yok 21000 kişi karşılamış hocaya yönetim hiçbir şey yapamaz. Herkes bunu istemiyor muydu ? Ne demişler şeyh uçmaz müritleri uçurur

Uçuruyor zaten yarın cisse gelince de hunharca savunulacak karşılığında verecek kim kaldı acaba rıdvan ersin erdoğan ve alpay uyar mı yönetime ve hocaya merak ediyorum. Haaaa pardon cisse bonservisi elinde efecan karşılığında verelim bari

Çevrimdışı mrred

Bu ozan köprülü konuşup duruyordu altyapımız çok iyi diye beşiktaşın geleceği emin ellerde diye. Yahu neden ahmet ve rıdvan varken nsakalayı transfer ettirdiniz o zaman ????? Karşı çıksana sözün dinlenmiyorsa da istifa et ve basına açıkla herkes bilsin. 
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hala atibayla 50 bin tllik pazarliklar yapıyoruz. Kaldi surda maça 10 gün. Bazen asiri uclarda gidip geliyoruz "huyumuz kurusun". Turu gectigin an 400 bin euro geliyor. Iyi isler var ama aşırı tecrubesiz davraniyorlar.

Çevrimdışı mrred

O zaman ortada yönetim olarak bisey kalmamis olur kusura bakmasinlar gorev tanimi diye bir sey var. Sen teknik adamini ikna edemiyorsan senin yonetim olarak gorev yaptığından bahsedemeyiz. Ayrica hani scoutlar hani listeler ? Alternatif sundular mi ? Şampiyonlar ligi ihtimali var herkes umutsuzken adam geldi aldi. Senin hazırlığın yok bile. Menajerlerle devam ediyoruz hala.
Yahu kendini ispatlamamış sırf taraftar seviyor diye Sergeni getirdiler. Popülist davrandılar. Şimdi de ekranların önünde tartışmaya giremezler. Girdikleri an kaybederler . Adamı 21000 kişi karşılamış diyorum . Yer gök sergen diye inliyordu ittifakla herkes o gelsin diyordu ve her yerde Sergen güzellemesi yapılıyordu. Nasıl karşı çıksınlar bana anlatır mısın merak ediyorum ? Her zaman diyorum iyi yönetici "taraftara rağmen" karar alabilendir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarım böyle bir akılsızlık yapmamışızdır  :money: Fatih nelerine yetmiyormuş  :money:

https://twitter.com/mikserin/status/1294346034450182156
"Ahmet Gülay ailecek Fenerli'ymiş, bir de altyapıda bir maçta Beşiktaş formasına terbiyesizlik yapmış" twit'leri okuruz yakında.

Çevrimdışı mrred

"Ahmet Gülay ailecek Fenerli'ymiş, bir de altyapıda bir maçta Beşiktaş formasına terbiyesizlik yapmış" twit'leri okuruz yakında.

+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

kimse vermez ama bu yamyamlar verir biz nsakalaya welintona bonuslarla beraber 850 900k ödeyeceğiz geçen sene kazandığının 1/4üne oynamaz bu herif basında yazılan 1 milyon yuro idi imza günü 515 yuro icad oldu hiç inandırıcı değil ffp taklası bunlar
515 garanti para, bonuslar ile o da 800-900'ü bulacaktır

Çevrimiçi tolga1903

Müthiş bir stoper buldum vida'nın yerine @Erman1903 tzavellas nasıl olur? Sıkı bir pazarlıkla tüm altyapı + 500 bin euro'ya biter bence

Çevrimdışı mrred

Hala atibayla 50 bin tllik pazarliklar yapıyoruz. Kaldi surda maça 10 gün. Bazen asiri uclarda gidip geliyoruz "huyumuz kurusun". Turu gectigin an 400 bin euro geliyor. Iyi isler var ama aşırı tecrubesiz davraniyorlar.
ilk 2 turu geçince rakip kiev veya benfica. Geçebileceğimize inanıyor musun ?
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

altyapının potansiyellerini gönder anadolu’nun veteran vasatlarını doldur
rezalet kere rezalet
yok artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bırakın yönetimi aklamayı, bu yaptıkları rezalet.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yahu kendini ispatlamamış sırf taraftar seviyor diye Sergeni getirdiler. Popülist davrandılar. Şimdi de ekranların önünde tartışmaya giremezler. Girdikleri an kaybederler . Adamı 21000 kişi karşılamış diyorum . Yer gök sergen diye inliyordu ittifakla herkes o gelsin diyordu ve her yerde Sergen güzellemesi yapılıyordu. Nasıl karşı çıksınlar bana anlatır mısın merak ediyorum ? Her zaman diyorum yönetim "taraftara rağmen" karar alabilendir.
Sergen Yalçını baska yönetim getirmedi. Bu sekilde taraftar desteği alacağını Turkiyedeki herkes biliyordu. Ona gore plan yapacaklardı. Alternatif iyi isim verdiler de veto mu etti acaba ? Hic bir hazirliklari yoktu transfer donemine baslarken.Kamp baslayali 6 gün oldu. Kervan yolda duzulur mantigiyla devam ettiler. Sorsan ajax modeli. Bir tane scout oyuncusu duymadik daha. Bunlar hep vaatti.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294358837684838406

Dünya üzerinde stoper. Kalmadı mı masaya oturup fatihi 2 senelik kiralık veriyoruz alırsanız tamam yoksa masadan kalkardın direk sanki wellintondan başka sto yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim kaynak oluşuturamıyorsa Sergen ne yapsın. Önüne başka oyuncu koydular da istemedi mi hoca. Yöneticiler bulmuş hocayı yükleniyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Olayı abartmaya başladı hem yönetim hem Sergen, bu Çağdaş işinin de stratejik kayıp olduğunu söyledim daha önce. Baktıkları oyuncular da hep garip garip her şeyde bir falso var. O Ze Luis denen gol fakirine de zorunlu satın alma falan istemiş Porto. Sen bu kadar çaresiz olursan ister tabi. Oyuncuya güvenmiyorlar ki yapıyorlar hiç mi uyanamıyoruz? Planlama - Scouting 0.

Çevrimdışı kahyaoglueren

ilk 2 turu geçince rakip kiev veya benfica. Geçebileceğimize inanıyor musun ?
O tura gecsek bile yaklasik 5 milyon euro+avrupa ligi garantisi var. Az para mi ?