2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851534 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Artık kanat oynayamaz epey yavaşlamış

be mandzukiçten ümitli değilim gelirse yeni golcü ararız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı tangaz

Abi sen yoktun burada kontratı bitenler listeleri falan dünyaca oyuncu paylaşıldı  :busted_cop:

Wagner-Cisse ayrı oyuncular katılıyorum, ama şu da var Cisse ucuza oynamayacak onu Welinton-N'Sakala gibi görmemek lazım. Benzer rakamlara gelecek olsaydı çoktan imzalardık kendisiyle. Saygı duymak lazım Sergen hoca risk almak istemiyor ama olur da Mensah mesela beklenenlerin altında kalırsa o zaman eleştiririz zaten bunu vermişti gibi. Ya da Welinton sürekli kart görür, penaltılara sebep olursa vb.

bedenim yoktu ama ruhum burdaydı  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294349981139243011

Wellintondan başks stoper kalmadı birde genç oyuncumuzun yarısını veriyoruz

Çevrimdışı tangaz

Biz de boştaki N'sakala ile 500 bin Euro'ya anlaştık abi.

Normal yani, Donk'a kimse ondan fazla para vermez dünyada.

kimse vermez ama bu yamyamlar verir biz nsakalaya welintona bonuslarla beraber 850 900k ödeyeceğiz geçen sene kazandığının 1/4üne oynamaz bu herif basında yazılan 1 milyon yuro idi imza günü 515 yuro icad oldu hiç inandırıcı değil ffp taklası bunlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim ağzıyla kuş tutsa bana altyapı hikayelerini yutturamaz bundan sonra  :money: Altyapı falan hikaye olmuş. Gitsin 30+ dedelerin peşinden koşsunlar. Balotelli tam uygun profil  :money:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294350761594429440

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294349981139243011

Wellintondan başks stoper kalmadı birde genç oyuncumuzun yarısını veriyoruz
öze dönüyoruz bilmem ne
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nartallo

Rıdvan ile Ersin'i de verseymişiz. Rıdvan'ı üç maç oynattın Stuttgart haberleri çıktı, Ersin'i oynattın İtalya'da gelecek vadeden kaleciler listesine girdi.

Fatih'i Avrupa'da iki maç vitrine çıkarsaydın, rahatlıklar bir yerlere verebilirdin.

Hayatında bonservis ödenmemiş, Katar görmüş Alanya'nın yedek stoperine yetiştirdiğin çocukları, Beşiktaş geleneği ile yetişmiş adamları veriyorsun.

Ayıptır, günahtır.

Çevrimdışı tangaz

çağdaş atan da ajanmıymış neymiş arkadaş illa bizden birini götürecekse rocoyu keşfetseymiş ona yatırım yapsaymış ya

Çevrimdışı tangaz

Rıdvan ile Ersin'i de verseymişiz. Rıdvan'ı üç maç oynattın Stuttgart haberleri çıktı, Ersin'i oynattın İtalya'da gelecek vadeden kaleciler listesine girdi.

Fatih'i Avrupa'da iki maç vitrine çıkarsaydın, rahatlıklar bir yerlere verebilirdin.

Hayatında bonservis ödenmemiş, Katar görmüş Alanya'nın yedek stoperine yetiştirdiğin çocukları, Beşiktaş geleneği ile yetişmiş adamları veriyorsun.

Ayıptır, günahtır.

şu fatih hangi geleneğimizi almış yapmayın artık fatih defolup gitmeliydi hakettiğini aldı

Çevrimdışı celiker1

Fatih Aksoy'un yetenek olarak Necip Uysal'dan hiç bir farkı yok.Nokta!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

Fatihi veririz eyvallah da gelecek vadeden 17 yaşındaki ismi hangi akla hizmet veriyoruz ne için 31 yaşındaki stoper için

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı tangaz

Fatihi veririz eyvallah da gelecek vadeden 17 yaşındaki ismi hangi akla hizmet veriyoruz ne için 31 yaşındaki stoper için

bu sorunun yanıtı yok

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı mrred

21 bin kişi karşıladı işte sergeni o ne derse o.
Tek adam tek bayrak tek beşiktaş :D
Neyse %50 sini koparabilmişler sözleşmesi bitince oyuncunun tamamını aldığımızda o yüzde %50 devre dışı kalıyorsa sorun yok. Oğuzhanda yaptığımız gibi yapabiliriz
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

21 bin kişi karşıladı işte sergeni o ne derse o.
Tek adam tek bayrak tek beşiktaş :D
Neyse %50 sini koparabilmişler sözleşmesi bitince oyuncunun tamamını aldığımızda o yüzde %50 devre dışı kalıyorsa sorun yok. Oğuzhanda yaptığımız gibi yapabiliriz
Sergen ben tek adamım diyor da hata yaparsa teneke bağlar gönderirler. Bence fazla açılmasın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar welingtonu kim istiyor ? Hoca . O zaman sorumlu odur yani yönetimin yapcak bişeyi yok 21000 kişi karşılamış hocaya yönetim hiçbir şey yapamaz. Herkes bunu istemiyor muydu ? Ne demişler şeyh uçmaz müritleri uçurur
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu bugün kimse paylaşmadı bari ben paylaşayım  :tabe: Yedek oyuncu olacak herhalde  :tabe:

https://twitter.com/FutbolTRH6/status/1294300381581848577

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Serdar Saatciyi de veriyormuşuz sanirim.

Çevrimdışı mrred

Bu ada Alanyanın scoutları çok iyi bunu defalarca ispatladılar. Bizim oyuncularımıza talip olmaları iyi birşey oyuncularımızın kıymetini anlamamızı sağlıyorlar allah onlardan razı olsun :D Çocuk 17 yaşında 30 kez milli olmuş biz hala nsakala falan alıyoruz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

altyapının potansiyellerini gönder anadolu’nun veteran vasatlarını doldur
rezalet kere rezalet

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar Saatciyi de veriyormuşuz sanirim.
Altyapıyı Alnaya'nın üstüne yapalım. Ne olsa altyapıya yatırım yapacağız  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu alanya fenerden Merihi de çok güzel almıştı
The great gig in the sky