2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855343 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

büyük takım hocası hücum oynatır, büyük takım hocasının takımı ilk şutu 80 de denemez, tedbir almak birincil plan değildir, tedbir aldırır, oyunu force eder, zorlar, sürekli golü düşünür, topu mümkün olduğunca rakip ceza sahasına yıkar. kendi yarı sahasında yana yana yengeç misali dolanmaz. futbol kağıt üzerinde oynansaydı belki avcı şampiyon olurdu ama futbol yeşil sahada oynanıyor ve kan ter ve ihtiras içeriyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

İmkanlar bu kadarına yetiyor. Oyuncunun  yaş 30 un üstünde  olunca oluyor. Kayode açık alan topçusu. Cisse öyle değil Cisse  garanti golcü.

Yok öyle değil işte imkanlar bu kadarına yetiyor diye kesilip atılacak durum değil artık cisse'yi de getirirlerse. Şurda erman abi bile bin tane potansiyeli yüksek ilerde nakde çevirebilir ucuz maliyetli oyuncu paylaştı paylaştığı oyuncular gelecek harika performanslar gösterecek milyonlarca eurolara satılacak diye iddiam yok kimsenin de olamaz zaten ancak bir şeyler vaadediyor ihtimal var en azından cisse ne vaadediyor sence? Ben kabullenemiyorum olası transfere çamur atmak değil bu olmuş olanı görüp başarısızlığı yaşayıp neden hala tekrarlandığı sorgulamak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Madem Okan Buruk güzellemeleri yapmayı seviyorsunuz. 65 milyonluk takımın 35 milyonluk takıma skor avantajına rağmen nasıl elendiğini de açıklarsınız. Ayrıca geçen sene kadroda olamayan epruanu ve bu sene takıma katılan cirivelli guldbransen gibi iyi oyunculara rağmen.  Okan Buruk'un takım şampiyon olduğunda ilk teşekkür ettiği adamın Abdullah Avcı olduğunu da unutmayın. Yine başka bir argüman Avcı dönemindeki puan ortalamasıdır. Başakşehirin avcılı dönemdeki puan ortalaması son 3 sene için 70. Okan Buruk bu sene 69 puan alabilmiş. Hem de takım korunup üzerine çok iyi transferler yapılmasına rağmen.  Bu seneki başakşehir ile geçen senelerdeki başakşehir arasında aman aman bir fark yok. Asıl fark diğer takımların çok kötü olmasıydı ki araya pandemi girmeseydi kim kimseyi kandırmasın ama arkadan Gs baya iyi geliyordu. Başak trabzonla değilde Gs ile kafa kafaya kalsa hiç şansı yoktu
Aynen öyle.Sanki müthiş bir oyunla ligi domine ederek şampiyon olmuşlar gibi konuşuluyorlar ama o kadar berbattı ki bu sene takımlar,adamlara sadece kupaya uzanmak kaldı.Bizim bile şampiyonluk umutlarımız yeşerdiyse o kadar puan kayıplarına rağmen,çok da büyütmemek lazım okanı.

Çevrimdışı tangaz

Yok öyle değil işte imkanlar bu kadarına yetiyor diye kesilip atılacak durum değil artık cisse'yi de getirirlerse. Şurda erman abi bile bin tane potansiyeli yüksek ilerde nakde çevirebilir ucuz maliyetli oyuncu paylaştı paylaştığı oyuncular gelecek harika performanslar gösterecek milyonlarca eurolara satılacak diye iddiam yok kimsenin de olamaz zaten ancak bir şeyler vaadediyor ihtimal var en azından cisse ne vaadediyor sence? Ben kabullenemiyorum olası transfere çamur atmak değil bu olmuş olanı görüp başarısızlığı yaşayıp neden hala tekrarlandığı sorgulamak.

belli ki bonservis verebilecek durumda değiliz  ve konu golcü olunca ya tutarsa riskini dışardan değil de göz önündeki birinden almak tercihi yapılmış, ideal koşullarda olmamanın bir zorunluluğu da denebilir. hem bir değil iki forvet alıcaz yüksek olasılık.

öte yandan vagner ve cisse hiç benzer profiller değiller. bir de şu var vagner değişik talihsizlikler yaşadı mesela konyada karşı karşıya kaçırınca kafa değişik biyerlere gitti adamın sonra sakatlık geldi hepten dağıldı kafa ve toparlayamadı o yumuşacık ayaklı adam gitti yerine beton gibi biri geldi. açıklanabilir gelmiyor garipti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kazanmak isteyen vs kaybetmemek isteyen diyelim. Bilic winner degildi, kaybetmemek icin oynardi, derbi maclarina ciktigi 11'lere bakabilirsiniz.
Senol hoca bursanin basindayken kupa finalinde nasil bir oyun oynattigi ortada. Winnerlik benim icin kazanmak veya kaybetmek degil bir durus meselesi. Kazanmayi nasil istediginle ilgili. Durup baskalarinin hata yapmasini beklemek farkli bir durus, en iyisi olup seni durduramalarini saglamak ayri bir durus.
Bütün hocalık kariyerinde fenere karşı nasıl pısırık olduğu da ortada.Adamın fener korkusundan çekmediğimiz kalmadı.

Çevrimdışı zafkan

Forza'da Roco ile yolların ayrıldığını yazmışlar.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tangaz

Bütün hocalık kariyerinde fenere karşı nasıl pısırık olduğu da ortada.Adamın fener korkusundan çekmediğimiz kalmadı.

pepdullah şenol güneşin ancak getir götürünü yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forza'da Roco ile yolların ayrıldığını yazmışlar.
600 bin euro karşılığında fesih yaptık büyük ihtimalle. Maaşının yarısından kurtulduk. Hiç yoktan iyidir :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ekşiden bir iki pepdullah notu okuyup sıkıcı günü şenlendirelim  :lol:

* bu sezonu da "yatılan yerde para kazanmak" şeklinde geçirecek olan istatistik uzmanı.

* bjk bırakmam seni kampanyasında toplanan parayı görünce o da bırakmam seni diyerek yattığı yerden 10m cukkalayacak kimyager

* trabzonu parsel parsel bölüp, ..... gibi futbol oynatıp maç sonu yarım saat kafa ütüleyecek faydasız

* geçen sezonun en başarılı hocasidir.önce basaksehir'den ayrılmış başakşehir'in şampiyonluk için yolunu açmıştır.daha sonra beşiktaş'dan ayrılması ile beşiktaş neredeyse şampiyon oluyordu.trabzon'da sezon başlamadan yollarsa şampiyonluğun en güçlü adayı olur.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi mayguntr

Katiliyorum, Senol hocanin da takintilari vardi yoksa su an 4 sene ust uste sampiyon olmustuk.

Çevrimdışı tangaz

Katiliyorum, Senol hocanin da takintilari vardi yoksa su an 4 sene ust uste sampiyon olmustuk.

keşke adamın burak takıntısında sözünü dinleseydik işte o zaman 4sene üst üste kesindi

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir 50 de ordan kaldırsak  :money:
Ben daha çok SMS bekliyorum o programda  :tabe: Belki 20-30 milyon da para toplarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben daha çok SMS bekliyorum o programda  :tabe: Belki 20-30 milyon da para toplarız  :tabe:

hafta ortası olması mantıklı tatildeydim dışardaydım görmedim etmedim olmaz 150 milyon 200e tamamlanır sanki, aslında seyircisiz oynanacak maçlar göz önünde tutulup maç günleri yeni şeyler yapılabilir bağış anlamında.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Takıntılarının haricinde karakter olarak da çok kötü bir insan.Ben yd ile görüşmedim diye yalan söyleyip arkamızdan nasıl iş çevirdiğini çoğu kişi unutmuş gibi ama bunlar yaşandı.Üstelik bir insanın çıkarı olmadan veya kör cahil değilse yabancı kuralını savunmasını da beklemezsin ama kendisi yabancı kuralını savunuyor.Şükür ki böyle birinden kurtulduk.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 17:05:39 Arthur Dayne ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

İlk kampanyada bağış yapmayanlar büyük ihtimalle bu kampanyada bağış yapacaklardır.En azından öyle umalım  :)

Çevrimdışı kaan1903

Josh Dasilva https://www.transfermarkt.com.tr/josh-dasilva/leistungsdaten/spieler/340321/plus/0?saison=2019

Bu abi bu sene ön libero oynamış güzel de skora katkı vermiş 9 gol 4 asist  6 Numaraya düşünülebilir. fm profili de iyi gözüküyor . kiralık opsiyonlu falan alınabilir .

8 numaraya da daha önce de yazmıştım burda Mensah'a alternatif olması açısından Ovie Ejaria olabilir bu abide baya iyi, Liverpool geçen sene kiralık gönderdi bu sene büyük ihtimal kiralarlar opsiyonlu kiralanabilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/ovie-ejaria/profil/spieler/337284

8 Numaraya ek olarak daha önce de yazmıştım Peter Michorl istatistikleri çok iyi  merkez orta saha olmasına rağmen 7 gol 20 asistle oynamış  solak orta saha https://www.transfermarkt.com.tr/peter-michorl/profil/spieler/158106

Çevrimiçi Sinan23

Josh Dasilva https://www.transfermarkt.com.tr/josh-dasilva/leistungsdaten/spieler/340321/plus/0?saison=2019

Bu abi bu sene ön libero oynamış güzel de skora katkı vermiş 9 gol 4 asist  6 Numaraya düşünülebilir. fm profili de iyi gözüküyor . kiralık opsiyonlu falan alınabilir .

8 numaraya da daha önce de yazmıştım burda Mensah'a alternatif olması açısından Ovie Ejaria olabilir bu abide baya iyi, Liverpool geçen sene kiralık gönderdi bu sene büyük ihtimal kiralarlar opsiyonlu kiralanabilir.

8 Numaraya ek olarak daha önce de yazmıştım Peter Michorl istatistikleri çok iyi  merkez orta saha olmasına rağmen 7 gol 20 asistle oynamış  solak orta saha https://www.transfermarkt.com.tr/peter-michorl/profil/spieler/158106

Josh stresli ortamda eli kolu bağlanıyor. Teknik düzeyi düşük. Ejaria opsiyon vermezler bence.

Çevrimdışı levitate

söylenene göre michorl'u scoutlar 2 senedir öneriyormuş ama pek takmamışlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

Josh stresli ortamda eli kolu bağlanıyor. Teknik düzeyi düşük. Ejaria opsiyon vermezler bence.
Videoda pek eksiklik göremedim ben baya dikine oynayan şutu ,  çalım yeteneği olan birine benziyor Josh tabi videodan pek anlaşılmaz Ama beğendim ben. Ejaria yı geçen sene opsiyonlu mu vermişler onu araştırmak lazım vermeyebilirler dediğin gibi

Çevrimdışı tangaz

söylenene göre michorl'u scoutlar 2 senedir öneriyormuş ama pek takmamışlar

böyle istatistiklere rağmen avusturya gibi düşük profil milli takıma alınmaması ciddi eksi puan belli ki eksik eleman