2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860935 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

yalnız bu Olunga j2 liginde 30 maç 27 gol atarken 14 maçta atmış 27 golü 16 maçı boş geçmiş son hafta 8 gol birden atmış 13-0 kazanırken ben 30 maçın 22-23ünde teker teker sokanı yeğlerim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

En kolayıda senin iş vallaha hiç birşeyi beğenmiyorsun.

Fatih Necipten iyi değil.
Aynı mesaj içinde ilginç bir çelişki.

Hiç bir şeyi beğenmiyorsun diyip, Fatih'i beğendiğim için eleştiriyorsun.

15+ gol atabilir mi Olunga, atabilir. Ama ne adamlar geldi, atamadı. Japonya'dan gelen Kenyalı atar diye beklentileri yükseltmek çok doğru değil bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olunga solakmış, @tangaz beğenmez bunu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

15+ gol atabilir mi Olunga, atabilir. Ama ne adamlar geldi, atamadı. Japonya'dan gelen Kenyalı atar diye beklentileri yükseltmek çok doğru değil bence.

Takım lehine olumlu bişey beğenmiyorsun.

Necipi göndersek , 6 mevkide oynayan adam gönderdik diye yazarsın.

Çevrimdışı autopsy

1.90 boyuyla hava topu kazanma yüzdesi %50

Welinton 1.81 %65

Aynı oranlar ikili mücadele içinde geçerli. Boy Bos boş iş teneke gibi adam fatih

Genç fetişizmi sebebiyle şişirilen vasatın teki kendisi. Ortalama üzeri tek bir özelliği dahi yok. Bir tık gelişir belki onu bilemem de kafaya takılacak bir kayıp değil asla. 

Çevrimdışı Erman1903

gelmezse  @Erman1903 için bekliyorum rüyalarına gireceğim freddy'in kabusu gibi :D :fkr:

Valla yazmadan önce düşündüm olmazsa bu adam beni tefe koyar, sözümüze itibar eden kalmaz diye ama baktım forum kasvetli-ümitler yavaş yavaş tükeniyor bomba haberi vereyim dedim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Takım lehine olumlu bişey beğenmiyorsun.

Necipi göndersek , 6 mevkide oynayan adam gönderdik diye yazarsın.
Takım lehine olumlu bir şey oluyorsa söyle, biz de beğenelim.

31 yaşındaki Alanya'lı stoper için altyapıdan adam göndermenin beğenilecek bir tarafı mı var?

Necip diyip duruyorsun, Necip'le (daha az paraya da olsa) 2023'e kadar sözleşme uzatılmasının olumlu bir yanı mı var?

Ha beğendiğim şeyler de var, neyse ki yeni alınanların maaşları düşük tutuluyor.

[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 23:20:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Olunga solakmış, @tangaz beğenmez bunu.

4-4-2 oynayan takımlarda olabilir ama tek forvet oynayan takımda solak riskine girmem ben

milli takım profiline baktım 2019 sonlarında 2 maçta gol atmış biri tanzanyaya diğeri mısıra
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

31 yaşındaki Alanya'lı stoper için altyapıdan adam göndermenin beğenilecek bir tarafı mı var?

Necip diyip duruyorsun, Necip'le (daha az paraya da olsa) 2023'e kadar sözleşme uzatılmasının olumlu bir yanı mı var?

Ha beğendiğim şeyler de var, neyse ki yeni alınanların maaşları düşük tutuluyor.

Yarın üşenmeyip 2015 2016 2017 yorumlarına bakacağım. Gelen adamlar ile ilgili.

Çevrimdışı tangaz

34 yaşındaki hegredoya 2,5 bons 5 maaş verilirken formanı alkışlıyordun

Çevrimdışı worns

4-4-2 oynayan takımlarda olabilir ama tek forvet oynayan takımda solak riskine girmem ben

milli takım profiline baktım 2019 sonlarında 2 maçta gol atmış biri tanzanyaya diğeri mısıra

hoca solak istiyor herhalde ze luis de solak. :)

ispanya portekiz taraflarından iyi solak santraforlar çıkar. oralara da baksınlar :D

Çevrimdışı Erman1903

1M'lik adam abi çok abartmaya gerek yok, şu adamdan bir Gomez ustalığı beklemek ayıp olur ama çok çalışkan, kesinlikle hantal olmayan, temiz vuruşu olan bir adam. En azından sporcu ahlakı var öyle marifet gibi sigarayla poz falan kesmiyor, gençlere kötü örnek olmaz. Açıkçası bana göre Ze Luis'den de Akpom'dan da daha net bir santrafor. Bakalım gelirse göreceğiz, Sörloth kadar etki verme potansiyeli olduğunu düşünüyorum, hatta bana göre üstüne de çıkabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yarın üşenmeyip 2015 2016 2017 yorumlarına bakacağım. Gelen adamlar ile ilgili.
Üşenme, bak neye bakıyorsan.

Hatta sor, ben söyleyeyim.

O dönem para vardı, kariyerli adam geliyordu, biz de beğeniyorduk.

Şimdi gelecekler ile ilgili beklentilerimiz düşük.  Bari karşılığında altyapıdan yetişenleri yollamasınlar.

Çevrimdışı tangaz

ispanya portekiz taraflarından iyi solak santraforlar çıkar. oralara da baksınlar :D

negredo gibi mi  :ebebe:

onlar gol atamıyor duvarcı ustası çıkıyolar :D

Çevrimdışı tuncaboylu

34 yaşındaki hegredoya 2,5 bons 5 maaş verilirken formanı alkışlıyordun
Negredo bize geldiğinde 32 yaşındaydı,  Premier League'de ilk 11 oynuyordu ve Euro da 3 küsur liraydı.

Çevrimiçi murat

Fatih şu an için yetersiz ileride olurmu göreceğiz ama yaptığı terbiyesizlik nedeniyle def edilmesi gerekiyordu ve edildi.üstü çizilmiştir ve karşılığında ekstra bir oyuncu geliyorolay budur.ondan beşiktaşa gelebilecek en büyük fayda buydu bence.

Çevrimdışı Orhan_

Almeida bırakmadıysa yürüyelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

1M'lik adam abi çok abartmaya gerek yok, şu adamdan bir Gomez ustalığı beklemek ayıp olur ama çok çalışkan, kesinlikle hantal olmayan, temiz vuruşu olan bir adam. En azından sporcu ahlakı var öyle marifet gibi sigarayla poz falan kesmiyor, gençlere kötü örnek olmaz. Açıkçası bana göre Ze Luis'den de Akpom'dan da daha net bir santrafor. Bakalım gelirse göreceğiz, Sörloth kadar etki verme potansiyeli olduğunu düşünüyorum, hatta bana göre üstüne de çıkabilir.
Akpom'a da tercih ederim, Ze Luis'e de.

Ze Luis kesinlikle olmasın. Porto bir santraforu satmak yerine kiralıyorsa, arızası vardır kesin. En son Aboubakar'da gördük, dizi sakatmış elemanın.

Ben Olunga'dan umutluyum, gelirse mutlu da olurum. Adı geçen diğer isimlerden daha iyi bir opsiyon.

Çevrimdışı worns

negredo gibi mi  :ebebe:

onlar gol atamıyor duvarcı ustası çıkıyolar :D

negredo var, "biz almedya'yı fonla aldık" almedyası var. o da duvardı :D

yalnız solak istiyorlar herhaldeyi esprisine söyledim ama seferovic de solak onu da yazmışlardı sanki.

Çevrimdışı tangaz

Negredo bize geldiğinde 32 yaşındaydı,  Premier League'de ilk 11 oynuyordu ve Euro da 3 küsur liraydı.

ve sonun başlangıcı oldu bizi maffeden adamdı
bae de gol attıkça alın size negredo die istatistikleri koyuyordun
kabul et işte negredo bildiğin mantardı  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Paraya değil başka şeylere bakacağım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

İnşallah önemli bir şey yoktur tabi.Hani transferler falan bu konuştuğumuz adamlar tam onun kendine özgü yorumladığı,istediği adamlardı oradan aklıma düştü.

Keşke zamanında özelden mailini whatsappını sosyal medya adresini vs falan alsaymışız. Ben de merak ediyorum ama ses yok. İnşallah sağlığı yerindedir.

Çevrimiçi murat

ve sonun başlangıcı oldu bizi maffeden adamdı
bae de gol attıkça alın size negredo die istatistikleri koyuyordun
kabul et işte negredo bildiğin mantardı  :D
negredo mantar değildi bize uygun oyuncu değildi ve ederi de o değildi. Ouunculuğuna göre kariyeri de fazla şişkindi.

Çevrimdışı tangaz

Fatih şu an için yetersiz ileride olurmu göreceğiz ama yaptığı terbiyesizlik nedeniyle def edilmesi gerekiyordu ve edildi.üstü çizilmiştir ve karşılığında ekstra bir oyuncu geliyorolay budur.ondan beşiktaşa gelebilecek en büyük fayda buydu bence.

+41903  :claps:

konu tartışmaya kapalı