2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861171 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

şöle bi sağ bek var romanyada fena işler yapmamış italyada pek olmamış sanki ne dersiniz iş görür mü? @worns @Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/romario-benzar/profil/spieler/164231
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 22:23:06 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1293981804387540997
Ne Mensahmış sanki piyasada hiç adam kalmamış gibi, birde kiralık adamın satın alması ne kadar olacak merak ediyorum. Şahsen kiralık işi artık mutlu etmiyor beni nasılsa sene sonu sende kalmıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne Mensahmış sanki piyasada hiç adam kalmamış gibi, birde kiralık adamın satın alması ne kadar olacak merak ediyorum. Şahsen kiralık işi artık mutlu etmiyor beni nasılsa sene sonu sende kalmıyor

Zaten seneye yabancı kuralı geliyor. Onun için kiralık oyuncu almamız daha mantıklı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

10dan aşağı bırakmazlar tam luçescu şaktarının alıp sonra okutacağı profil

https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galatasaraya-florinel-coman-transferinde-sok-cevap-gule-gule-41534462

bi ara gs soruşturmuş, memurdur fakirdir alamaz istediğim fiyatı veremez demişler.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman ziya erdalı da alalım.

23 yaşında, altyapımızda yetişmiş, 1.90'lık adamla 32 yaşında Sivasspor'da yetişmiş 1.73'lük adamı mı karşılaştırıyorsun?

Çevrimdışı worns

@tangaz baya teknik bir oyuncu bu. romanya'da duran topları filan da kullanıyormuş. orta-kilit pas kabiliyeti, hücuma desteği vs gayet iyi gözüktü. italya'da iş yapmaması defansif falsolarından olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mjchael Olunga İspanya gördükten sonra nasıl Japanya ikinci lig görmüs anlamış değilim.Ispanya'daki maç özetlerini izliyorum ve çoğu maçta fiziğiyle rakip stoperleri zorluyor,sırtı dönük başarılı,hava toplarında kule.Japonya özetlerinde gol vuruşununda fena olmadığını görüyoruz.Türkiye,Yunanistan,Belçika,Hollanda liglerinde çok rahat 15+ gol yakalayacak adam.Japonya ikinci ligine düsmesi ilginç olmuş
Japonya'daki istatistikleri iyi, ama çok beklentileri arttırmayalım.

26 yaşına kadar (ki o yaş bilgisi de ne kadar doğrudur bilinmez) oynadığı en iyi takım Girona. Oradaki tüm skorunu da tek maçta yapmış.

İsimleri geçenler arasında en heyecan verici bu, çocuk, yine de çok abartmadan bekleyelim derim ben.

Çevrimdışı worns

Mjchael Olunga İspanya gördükten sonra nasıl Japanya ikinci lig görmüs anlamış değilim.Ispanya'daki maç özetlerini izliyorum ve çoğu maçta fiziğiyle rakip stoperleri zorluyor,sırtı dönük başarılı,hava toplarında kule.Japonya özetlerinde gol vuruşununda fena olmadığını görüyoruz.Türkiye,Yunanistan,Belçika,Hollanda liglerinde çok rahat 15+ gol yakalayacak adam.Japonya ikinci ligine düsmesi ilginç olmuş

j2ye transfer olmamış aslında. gittiğinde (devre arası gitmiş) takımı birinci ligdeymiş o sene küme düşmüşler. takımda kalmış ve geçen sene direk yükselmişler. muhtemelen sözleşmesi fena değildi, ortamı sevdi vs kaldı.

oyuncu bende de başarılı olur hissi yaratıyor fiziksel özelliklerinden dolayı. türkiye'de böyle temastan yılmayan, yıpratan adamlar genelde iş görür.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1292729182808674304

bak şöle bir iddaa var @tuncaboylu
Pas yüzdesi bahanesi tutmayınca buna döndüler şimdi.

Bunlar profesyonel adamlar

Galatasaray Kadıköy'de kazanınca "Fener'e nasıl koyduk" diye whatsapp'tan mesaj atan Mert Hakan Fenerbahçe'ye gidiyor.

Kadıköy'de Beşiktaş taraftarının önünde diz çöken Caner Fenerbahçe'ye gidiyor.

Burak 4 büyüklerde de oynayıp, 3'ünde gol makinesi oluyor.

Diğer tarafta Fatih öyle böyle demiş diye taraftarın gazı alınıyor

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/mechulhaberci/status/1292729182808674304

bak şöle bir iddaa var @tuncaboylu

Yav bu çocuğun verilmesine karşı değilim 31 yaşındaki stoper için verilmesine karşıyım şahsen. Yoksa hakikaten bizde fark yaratmayacaktı görülüyor yani biraz da itici bir çocuk maç içinde yaptıkları vs gitsin gitsin de ne bileyim welinton için de vermezsin ya

Çevrimdışı tangaz

Pas yüzdesi bahanesi tutmayınca buna döndüler şimdi.

Bunlar profesyonel adamlar

Galatasaray Kadıköy'de kazanınca "Fener'e nasıl koyduk" diye whatsapp'tan mesaj atan Mert Hakan Fenerbahçe'ye gidiyor.

Kadıköy'de Beşiktaş taraftarının önünde diz çöken Caner Fenerbahçe'ye gidiyor.

Burak 4 büyüklerde de oynayıp, 3'ünde gol makinesi oluyor.

Diğer tarafta Fatih öyle böyle demiş diye taraftarın gazı alınıyor

bizim maçta yaptıkları sonrasında söyledikleri ortada onları yapan bunu da demiş olabilir altyapısından yetiştiği kulübe aidiyeti pek yok gibiydi.

Çevrimdışı tangaz

Yav bu çocuğun verilmesine karşı değilim 31 yaşındaki stoper için verilmesine karşıyım şahsen. Yoksa hakikaten bizde fark yaratmayacaktı görülüyor yani biraz da itici bir çocuk maç içinde yaptıkları vs gitsin gitsin de ne bileyim welinton için de vermezsin ya

para yok hoca de welinton die tutturmuş yapacak bişey yoktu sanki

Çevrimdışı worns

olunga geliyorsa hemen gelmesinde fayda var. ön elemeler muhtemelen düşük ritmli, takımların baya paslı görünecekleri maçlar olacak. olunga türü fiziksel avantajları olan bi adam (ki hazır çatır çatır maça çıkıyor atıyor temmuzdan beri) paok maçında etki yaratır. gelsin salalım paok maçında rakip defansın üstüne.

Çevrimdışı kaan1903

olunga geliyorsa hemen gelmesinde fayda var. ön elemeler muhtemelen düşük ritmli, takımların baya paslı görünecekleri maçlar olacak. olunga türü fiziksel avantajları olan bi adam (ki hazır çatır çatır maça çıkıyor atıyor temmuzdan beri) paok maçında etki yaratır. gelsin salalım paok maçında rakip defansın üstüne.
Olunga haberi nerden çıktı keşke gelse

Çevrimdışı Erman1903

şöle bi sağ bek var romanyada fena işler yapmamış italyada pek olmamış sanki ne dersiniz iş görür mü? @worns @Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/romario-benzar/profil/spieler/164231

Abi arkadaşı ben çok çözemedim, bu sene oynadığı maçlarda batırmış biraz alışamamış herhalde. Geçen sezonu fena değil ama çok yüksek performans vermemiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Japonya'daki istatistikleri iyi, ama çok beklentileri arttırmayalım.

26 yaşına kadar (ki o yaş bilgisi de ne kadar doğrudur bilinmez) oynadığı en iyi takım Girona. Oradaki tüm skorunu da tek maçta yapmış.

İsimleri geçenler arasında en heyecan verici bu, çocuk, yine de çok abartmadan bekleyelim derim ben.

En kolayıda senin iş vallaha hiç birşeyi beğenmiyorsun.

Fatih Necipten iyi değil.

Çevrimdışı worns

Olunga haberi nerden çıktı keşke gelse

@Erman1903 geldi diyor :D ben inandım zamanını tartışmaya başladım artık. :)

Çevrimdışı kaan1903

Kafam kıyak geldi mi harbi @Erman1903

Çevrimdışı cursedofdragon

gelmezse  @Erman1903 için bekliyorum rüyalarına gireceğim freddy'in kabusu gibi :D :fkr:
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 23:01:50 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1.90 boyuyla hava topu kazanma yüzdesi %50

Welinton 1.81 %65

Aynı oranlar ikili mücadele içinde geçerli. Boy Bos boş iş teneke gibi adam fatih

Çevrimiçi sefaköykartali

J2 ve J1de gol attı diye Olunga mı isteniyor anlamadım. Ben de izledim oyuncuyu evet güçlü kuvvetli adam ama o lige çok fazla olduğu aşikar. Türkiye liginde eneramoya emenikeye dönüşme ihtimali de var. Büyük herhangi bir ligde elle tutulur Larin kadar istatistiği yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

J2 ve J1de gol attı diye Olunga mı isteniyor anlamadım. Ben de izledim oyuncuyu evet güçlü kuvvetli adam ama o lige çok fazla olduğu aşikar. Türkiye liginde eneramoya emenikeye dönüşme ihtimali de var. Büyük herhangi bir ligde elle tutulur Larin kadar istatistiği yok.

Shorloht ün golüde yoktu. Türkiye de top kare falan mı ne var bu ligde anlamadım. Saçma sapan bir sürü adam bu ligde gol atıyor.

35 yaşında cisse kamyonla gol attı
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 23:09:15 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Erman1903

Kafam kıyak geldi mi harbi @Erman1903

:) bence gelecek kardeşim. Saçma sapan bir bonservis istemezlerse tamam bu iş.