2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862365 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi levitate

Yazmayacaktım ama bence öyle :), bakalım işin sonunda @sosyalkartal v2 olmak da var itibarımız söz konusu. Heyecan olsun biraz  :icool:
söyleye söyleye getirdin helal olsun :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

yılın transferi imzayı atmış :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/valentin-mihaila/profil/spieler/535469

bu oyuncuyu çok beğendim. biraz olgunlaşması gereken yönleri var ama potansiyeli muazzam. yaşına göre oyun aklı da çok iyi. ters ayaklı kenar forvetin gerektirdiği mental altyapısı tamamen var. bir sene sözleşmesi kalmış. birilerine bonservis verilecekse bu tip oyunculara vermek lazım.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 21:36:41 worns ]

Çevrimiçi yaço58

Yazmayacaktım ama bence öyle :), bakalım işin sonunda @sosyalkartal v2 olmak da var itibarımız söz konusu. Heyecan olsun biraz  :icool:
Cisse ile ikisi nasıl olur

Çevrimdışı Erman1903

olmazsa elimden çekeceğin var gökhan gönülü başıma kaktın elime koz vericen şu mesajı alıntılayıp masaüstüne atayım da yapıştırırım :D

değiştirisin filan :D  :evillol:

:D Etim senin kemiğim @tangaz abinin. Canın sağ olsun ne olacak en azından yabancıya gitmemiş olurum.

Çevrimdışı tangaz

:D Etim senin kemiğim @tangaz abinin. Canın sağ olsun ne olacak en azından yabancıya gitmemiş olurum.

ben duyumcuya asla laf etmem ama buraya gelip trollük yapana demişliğim wardır  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Cisse ile ikisi nasıl olur

Bilmem ki Cisse para konusunda biraz yüksekten uçuyor 2.adama Larin netleştikten sonra bakılır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bazı takımlar ŞL'yi kazanırsa mı UEFA'yı kazanırsa mı 2 ön eleme oynuyorduk 3 yerine. O iş ne oldu gelişme var mı?

Çevrimiçi tolga1903

Ya abi ciddi sandım :) ama geçiyor haberleri bizden mi gördü medya ne yaptı çok dillendirdik bu adamı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazı takımlar ŞL'yi kazanırsa mı UEFA'yı kazanırsa mı 2 ön eleme oynuyorduk 3 yerine. O iş ne oldu gelişme var mı?
O bu sene kura erken çekildiği için iptal oldu. Her türlü turu oynuyoruz oynamamız gerekirken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

İyi mi kötü mü? Kenya lı topçuda öğrenmiş olduk sayesinde

Valla burda bi arkadaş önermişti erman abiyle çok beğendik bizim ligde iş yapar bence boğa gibi herif

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

O bu sene kura erken çekildiği için iptal oldu. Her türlü turu oynuyoruz oynamamız gerekirken  :tabe:

Haydaa..  :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ya abi ciddi sandım :) ama geçiyor haberleri bizden mi gördü medya ne yaptı çok dillendirdik bu adamı :)

belki transfer komitesi de burayı okuyordur :) olunga ismi burda haberlerden çok önce konuşulmaya başlamıştı. hatta bir kuble jönsson konuştuk bir hafta sonra adı yazılmaya başlandı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu oyuncuyu çok beğendim. biraz olgunlaşması gereken yönleri var ama potansiyeli muazzam. yaşına göre oyun aklı da çok iyi. ters ayaklı kenar forvetin gerektirdiği mental altyapısı tamamen var. bir sene sözleşmesi kalmış. birilerine bonservis verilecekse bu tip oyunculara vermek lazım.
Yükselen bir grafiği var, championchipde 9 macda 3 gol 3 asist, bir kanat icin cok iyi. Ayağina cok hakim, ve güzel şutlari var. Marka deger 2,5 milyon euro olarak gösteriliyor, ama bence o fiyata vermezler, yani biz hic alamayiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok öyle bir şey. Yanlış Bilgi.

Çevrimdışı tangaz

bir üst sürümünü versek  :icool:

https://www.transfermarkt.com.tr/florinel-coman/profil/spieler/340982

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Nampalys Mendy. Serbest bıraktı Leicester katar ligi, fransa alt seviye takımlarıyla görüşüyormuş. Getirsek burada Kante' lik yapar. Ama takip eden var mıdır, sanmıyorum.

Leicester öncesi favori oyuncumdu. Pace çok iyiydi. Ama bizim ligde dmf nin uzun boylu olması önemli.